kaluas Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Ξεκίνησα πάλι NFS Most Wanted...:w00t::w00t: Δοκίμασε το World, έχει τους ίδιους χάρτες αλλά μεγαλύτερους γιατί έχει και του Carbon και πολύ περισσότερα αυτοκίνητα !!!!! Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Δοκίμασε το World, έχει τους ίδιους χάρτες αλλά μεγαλύτερους γιατί έχει και του Carbon και πολύ περισσότερα αυτοκίνητα !!!!! Το δοκίμασα παλαιότερα αλλά δε τρελάθηκα. Δε μου άρεσε ότι είναι online. Έπαιξα λίγο, τερμάτισα σε όλους τους αγώνες πρώτος (αυτοί είναι πραγματικοί οδηγοί απ όλο το κόσμο; ) αλλά δε τρελάθηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Το δοκίμασα παλαιότερα αλλά δε τρελάθηκα. Δε μου άρεσε ότι είναι online. Έπαιξα λίγο, τερμάτισα σε όλους τους αγώνες πρώτος (αυτοί είναι πραγματικοί οδηγοί απ όλο το κόσμο; ) αλλά δε τρελάθηκα... Γιατί έπαιζες το Singleplayer .... Για βάλε multiplayer να δεις την γλύκα ..... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Γιατί έπαιζες το Singleplayer .... Για βάλε multiplayer να δεις την γλύκα ..... Gonna be tested!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Skyrim( PC,Xbox 360)..αντε να ανακοινωθει και κανενα dlc :rolleyes: Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 @alkis7 Το need for speed carbon θυμάμαι ότι είχε πολύ δύσκολες τις τελευταίες 3-4 πίστες. Απίστευτα δύσκολες όμως. Ωραίες αναμνήσεις! Ξεκίνησα να παίζω SAW II και Avatar The Game για ps3 και τα δύο. Το SAW II απίστευτη ατμόσφαιρα, πρέπει να το παίξετε, μου θύμισε λίγο Alone in the dark (το τελευταίο), το Avatar είναι από τα λίγα Third-person shooter, action adventure παιχνίδια που φτιάχτηκαν με μεράκι και αυτό στο μεταδίδουν. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Για την ώρα pause στο skyrim και επιστροφή στο διάστημα.Mass Effect 3 και με το Normandy στις σκοτεινές γωνιές του σύμπαντος.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Lol Άργησα το ξέρω, αλλά ξεκίνησα πρόσφατα το Skyrim και πλέον τα 4ωρα περνάνε σφαίρα!! :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 εγω πηρα τη συλλογη metal gear για το ps3 και ξαναρχισα το snake eater. το παιχνιδι πρεπει να ειναι απο τα πιο ωραια που εχω παιξει ποτε. ακομα θυμαμαι τις πιστες και τι πρεπει να κανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Constantine playstation 2. Μόλις το τερμάτισα. Από την ομώνυμη ταινία. Καλό παιχνιδάκι, είχε spells όπλα, τα πάντα. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 ήρθε η ώρα του diablo III :D:D:D Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Διάβασα κάπου ότι κάποιος παίχτης τερμάτισε το Diablo III μέσα σε 12 ώρες. Το Ι και ΙΙ δεν ήτανε λίγο μεγαλύτερα? :cry: Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Διάβασα κάπου ότι κάποιος παίχτης τερμάτισε το Diablo III μέσα σε 12 ώρες. Το Ι και ΙΙ δεν ήτανε λίγο μεγαλύτερα? :cry: το 2 ήταν τεράστιο το παιχνίδι. δεν νομίζω πως θα το έχουν κάνει τόσο μικρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Διάβασα κάπου ότι κάποιος παίχτης τερμάτισε το Diablo III μέσα σε 12 ώρες. Το Ι και ΙΙ δεν ήτανε λίγο μεγαλύτερα? :cry: Ισχύει αυτό! Ο πρώτος που το τερμάτισε, το έκανε σε 12 ώρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Διάβασα κάπου ότι κάποιος παίχτης τερμάτισε το Diablo III μέσα σε 12 ώρες. Το Ι και ΙΙ δεν ήτανε λίγο μεγαλύτερα? :cry: Αν θες να τα δεις όλα κάτω από 20-25 ώρες δεν πρόκειται να σου πάρει. Από κει και πέρα έχει ακόμα 3 δυσκολίες, online και πολύ κυνήγι για τα καλύτερα αντικείμενα. Το 1 και το 2 μου είχαν πάρει λιγότερο την πρώτη φορά. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Μεσα σε 12 ώρες? Μονο? Επειδή τώρα παίζω το ΙΙΙ, για να το βγάλεις μέσα σε 12 ώρες δεν θα δεις τίποτε αλλο απο το παιχνίδι και θα πηγαίνεις μονο για τα objectives, αλλά και πάλι μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Είναι μεγάλο παιχνίδι και δύσκολο..... Εάν κάνεις κάπου λάθος στην επιλογή των όπλων κλπ, ΔΕΝ βγαίνουν οι πίστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 resident evil raccoon city pc. Κανένας άλλος ρε παιδιά για να παίξουμε κανένα co op online? Ας πει ποιός να μαζευτούμε να παίξουμε. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Demon's souls PS3. Τελειο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Έχει παίξει κανείς το Asphalt 6 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA6HP&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmdhbWVsb2Z0LmFuZHJvaWQuQU5NUC5HbG9mdEE2SFAiXQ.. να μου πει (γιατί έχω κολλήσει) πως περνώ από την όγδοη πίστα (8 Nassau Drift) στην 9(chamonix),10(new orleans), κ.τ.λ.π. έχει λουκέτα φυσικά. τρέχω την 8 και αφού την τερματίσω ξαναγύρνα πάλη στην 8 (Nassau Drift). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Έχει παίξει κανείς το Asphalt 6 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA6HP&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmdhbWVsb2Z0LmFuZHJvaWQuQU5NUC5HbG9mdEE2SFAiXQ.. να μου πει (γιατί έχω κολλήσει) πως περνώ από την όγδοη πίστα (8 Nassau Drift) στην 9(chamonix),10(new orleans), κ.τ.λ.π. έχει λουκέτα φυσικά. τρέχω την 8 και αφού την τερματίσω ξαναγύρνα πάλη στην 8 (Nassau Drift). Τερματισμένο 2 φορές στο 100% με όλα τα αστέρια.Η κάθε πίστα σου λέει να κάνεις κάποια πράγματα για να πάρεις τα επιπλέον 2 αστεράκια.Τα πρώτα 3 τα πέρνεις βγαίνοντας πρώτος στον αγώνα.Ανάλογα τα αστέρια ξεκλειδώνονται και πίστες.Μόλις βάλεις να παίξεις μια πίστα σου λέει αριστερά τα 2 πράγματα που πρέπει να κάνεις.Βγες πρώτος και κάνε και εκείνα που γράφει σε κάθε πίστα και θα ξεκλειδώσεις και περισσότερα αυτοκίνητα και αναβαθμίσεις πίστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Τερματισμένο 2 φορές στο 100% με όλα τα αστέρια.Η κάθε πίστα σου λέει να κάνεις κάποια πράγματα για να πάρεις τα επιπλέον 2 αστεράκια.Τα πρώτα 3 τα πέρνεις βγαίνοντας πρώτος στον αγώνα.Ανάλογα τα αστέρια ξεκλειδώνονται και πίστες.Μόλις βάλεις να παίξεις μια πίστα σου λέει αριστερά τα 2 πράγματα που πρέπει να κάνεις.Βγες πρώτος και κάνε και εκείνα που γράφει σε κάθε πίστα και θα ξεκλειδώσεις και περισσότερα αυτοκίνητα και αναβαθμίσεις πίστες ευχαριστώ..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Αυτές τις μέρες LoLάρω αφού σταμάτησα το Cod Mw3 προσωρινά εδώ και λίγο καιρό... Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 SCARFACE.. Τι παιχνιδάρα. Tony Montana rulezz!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Εγώ ξαναάρχισα το GTA san andreas!!! απο τα λίγα παιχνίδια που μου έχουν μείνει αξέχαστα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Εγώ ξαναάρχισα το GTA san andreas!!! απο τα λίγα παιχνίδια που μου έχουν μείνει αξέχαστα!!! Από τα αγαπημένα μου games αν και προτιμώ το αξεπέραστο Vice City με την 80es ατμόσφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts