Jump to content

Ποιό παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό;

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Power stones σε emulator στον υπολογιστή. Έχουμε βάλει και προτζεκτορα και λιώνουμε 4 άτομα! Μάχη γίνεται χαχαχα

Για όποιον δεν ξέρει ποιο είναι ας ψάξει γτ μιλάμε για παιχνιδαρα παλιό Sega

Δημήτρης

Σε ευχαριστω φιλε μου.. θα το κοιταξω μολις παω σπιτι. :)

Εκανα οτι ελεγε το link σου αλλα παλι τιποτα!! Τωρα μου λεει οτι "There is an updated version that need to play" οταν παω να κανω Login.. δοκιμαζω να κανω Update μεσα απο το παιχνι αλλα λεει ειναι up to date.. αλλα παλι δεν παιζει..

Κριμα... τσαμπα η χαρα.. :cry:

Καλησπερα και συγνωμη αν γραφω σε λαθος θεμα... Ηθελα να βρω το fifa 2010 ή 2013 για pc αν γνωριζει καποιος ας μου στειλει ενα pm παρακαλω... Ελπιζω να εγινα κατανοητος τι θελω ;)

Ευχαριστω εκ των προτερων

kTm Duke 690

Να υπενθυμίσω ότι στο παρόν forum δεν επιτρέπονται συζητήσεις περί παράνομου λογισμικού και τρόπων κτήσης εμπορικού λογισμικού.

Ευχαριστώ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Starcraft 2 Heart of the Swarm

και εγώ αυτό παίζω.. πολύ ωραίο αν και νομίζω θα μπορούσαν να είχαν κάνει καλύτερη δουλεία με τα levels της kerrigan.. σαν να είναι λίγο φτωχές οι δυνατότητές της..

Assassin's Creed 1 στο XBOX :) Δεν έχω κάτι άλλο αυτό τον καιρό, έπαιξα όλα όσα κυκλοφορούν και μου ήρθε μια νοσταλγία μέχρι τον Νοέμβριο του 2013
Better be smart, than smart as*

Εγώ παίζω ακόμα το Skyrim. Έτσι όπως παρασείρομαι και πηγαίνω από το ένα side quest στο άλλο πριν το τελειώσω, με βλέπω να το παίζω για πάντα :lol:

Το fifa 13 και το ψαχνω και για pc οποιος το εχει παρακαλω να επεικηνωνιση με pm θελω να ρωτησω κατι ευχαριστω
kTm Duke 690

• 5 months later...

Παιζω god of war το πρωτο και περμενω πως και πως... :D

Dota 2

How To Survive

Battlefield 3 (σε λιγες μερες το 4)

Diablo 3

World Of Tanks

Hearthstone

GTA 5 (XBOX 360)

Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310

Τερματισα το Grand Theft Auto και τώρα ξαναπαίζω το Last Of Us(πάω για δευτερο τερματισμό) και εννοείται πάντα ΝΒΑ2Κ14 :D

• 3 weeks later...
Assasins Creed 3...Πάρα πολύ καλό!

Τα ίδιο και εγώ, πολύ ωραία γραφικά, ωραία περιπέτεια, τέλειο.

Θέλει καλή κάρτα γραφικών και δυνατό σύστημα για να το ευχαριστηθείς στο έπακρο.

Επίσης ξεκίνησα και το remember me.

Και τα δύο παιχνίδια τα παίζω στο pc.

I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase

Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1