giothesuper Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 εβαλα ξανα ενα πολυ ωραιο παιχνιδακι στον υπολογιστη το world cup 2006..για την εποχη πολυ καλο παιχνιδι παιζω τωρα pes 2012 ακομα με πολυ καψιμο σε become a legend:D εχω ακουσει οτι πολυς κοσμος παιζει league of legends..τοσο καλο ειναι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 εβαλα ξανα ενα πολυ ωραιο παιχνιδακι στον υπολογιστη το world cup 2006..για την εποχη πολυ καλο παιχνιδι παιζω τωρα pes 2012 ακομα με πολυ καψιμο σε become a legend:D εχω ακουσει οτι πολυς κοσμος παιζει league of legends..τοσο καλο ειναι? Είναι υπέρτατο και για αρχάριους και για προχωρημένους στα moba games. Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 λέω να βάλω και το underground 1 :D κάτι βρήκα να περναω αυτοκίνητα αλλα έχω θεματάκια. πέρασα το s2000 (το οποιο πραγματικα ΕΛΕΙΠΕ από το 2) αλλα δεν εμφανίζεται καλά. αυριο θα το ψάξω το θεμα περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Α ρε mol... μιλαμε αδερφε το Underground 1 ειναι μεσα στο top 5 των racing που εχω παιξει περισσοτερο. Μαλλον ειναι στην δευτερη θεση** Λιωσιμο εκει στα τελη του 2003 και ολο το 2004. Στο PC το τερματισα και αργοτερα το πηρα και στο PS2 Εχω παιξει παρα πολλα NFS αλλα το Undrgrnd 1 και το NFS 3: HP ειναι τα αγαπημενα μου. **πρωτη θεση καταλαμβανει το Gran Turismo 1 (PSX) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 ακόμη θυμάμαι μια πιστα που είχα κολήσει για πολύυυυυυ καιρο! βδομαδα ΣΙΓΟΥΡΑ! παιζα καθε μέρα και δε μπορούσα να την περάσω! λιωσιμοοοοοο... αληθευει ότι σε καποιο από τα 2 σου έδινε bonus δώρο στο τέλος το pug 106? σε ps2 αναφερομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ποια βδομαδα?! μηνα + ! *Δεν θυμαμαι ρε συ αυτο που λες :/ Στο pc το εσκιζα το παιχνιδακι, στο ps2 δεν το εχω τερματισει πιο πολυ για συλλογη το εχω. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 αν κρίνω από το βίντεο, τότε στο underground 2 σου έδινε το 106 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 αν κρίνω από το βίντεο, τότε στο underground 2 σου έδινε το 106 Διευκρίνηση. Το pug 106 υπάρχει στην έκδοση του ps2. Στο pc αντί για το pug υπάρχει το civic. Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnMan Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Diablo 2 με το expansion Lord of Destruction. χιλιο τερματισμενο, ομως πρεπει να θυμιθουμε λιγο τα παλια, καθως περιμενουμε να βγει το 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepip Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Diablo 2 με το expansion Lord of Destruction. χιλιο τερματισμενο, ομως πρεπει να θυμιθουμε λιγο τα παλια, καθως περιμενουμε να βγει το 3. Πάμε για Μαιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 FIFA 2012 και Assassin's Creed :ninja: Για μια στιγμή νόμιζα ότι εγω έκανα το ποστ!! :p Τερμάτισα το πρώτο Assasins και τωρα άρχισα το 2ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnMan Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Πάμε για Μαιο... Τοσα χρονια υπομονη... λιγο ακομα... τουλαχιστον να ειναι οντος μαιο... μιας και παμε απο αναβολη σε αναβολη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 CALL OF DUTY BLACK OPS Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 ξεκίνησα να παίζω πάλι το simcity 4 deluxe γιατί είδα οτι βγαίνει καινούριο simcity (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=258804&page=13) και με πόρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Λιώνω το Game dev story στο κινητό, πολύ ωραίο παιχνιδάκι. Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Sid Meier's Pirates! :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 angry birds space:D κολλησα στο τελευταιο επεισοδιο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Skyrim (PC) need to say more? I used to play but then I took an arrow to the knee... :p Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Chrono Trigger σε snes emulator Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Chrono Trigger σε snes emulator Wow! Το ειχα παιξει πριν 4 (; ) χρονια... Ειχα κολλησει σε ενα σημειο μεσα σε ενα τραινο ή κατι τετοιο... Ωραιο παιχνιδακι! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Skyrim (PC) need to say more? I used to play but then I took an arrow to the knee... :p Είχες το γνωστό πρόβλημα στην αρχική οθόνη που κρασάρει στο desktop? Δυστυχώς έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν παίζει με τίποτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Singularity για pc, μόλις το τερμάτισα. Ωραίο παιχνιδάκι fps, αν το τερματίσετε μία φορά αξίζει τον κόπο έχει και ωραία ατμόσφαιρα! Edited April 12, 2012 by Dante Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Need For Speed World ... Είχα και παλαιότερα λογαριασμό αλλά αυτές τις μέρες είμαι σε φουλ ρέντα με 77% νίκες :D Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Plants vs Zombies στο iPad και εχω "κολλησει" για τα καλα μιλαμε !! ... φοβερο παιχνιδι, το συστηνω σε ολους !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Ξεκίνησα πάλι NFS Most Wanted...:w00t::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts