Jump to content

JohnMan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JohnMan

  1. Πάντως από τις εταιρίες, Cosmote, Wind, Vodafone, ο ψήστης είναι ο καλύτερος (ομορφάντρα μου) της Cosmote και η ληστεία είναι πολύ καλή και έξυπνη της Wind. Από την άλλη δεν μου άρεσε καθόλου η άλλη με τον Κίτσο της Vodafone... Προσωπική μου άποψη πάντα.
  2. Δεν μου άρεσε που Επίσης, άλλη μια διαφορά με το comic είναι ότι Και τέλος απογοητεύτηκα που δεν Δεν με χαλάει που αλλάζουν διάφορα, μιας και έχει περισσότερο ενδιαφέρον το να μην ξέρεις τι θα γίνει. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι τα αλλάζουν γιατί δεν είναι τόσο πολύ τηλεοπτικά, εννοώ πως είναι μακάβρια για την τηλεόραση, και δεν ξέρω πως θα παρουσιάσουν την 3η σεζόν. Εκείνα τα chapter του comic ήταν από τα καλύτερά του, αλλά ήταν πολύ βίαια... (όχι δεν είμαι καθόλου βίαιος άνθρωπος... :rolleyes:) mitsos1, δεν νομίζω να την δούμε στην δεύτερη σεζόν. Στην 3η θα εμφανιστεί. Αν λέμε για την ίδια φυσικά... (γτ μπορεί να κάνω και λάθος)
  3. Τοσα χρονια υπομονη... λιγο ακομα... τουλαχιστον να ειναι οντος μαιο... μιας και παμε απο αναβολη σε αναβολη....
  4. ειναι πανακριβη η παραγωγη του καθε επεισοδιου, και το τριτο βιβλιο θα γινει δυο σεζον η 3η και η 4η
  5. εχουν αρχισει να εξιγουν αρκετα απο τα μυστηρια, γι αυτο εχουν αρκετο ενδιαφερον τα επισοδεια αυτα. παντος, πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να τελειωσει η σειρα. αν γινει αυτο που πρεπει να γινει και γυρισει αυτος εκει που πρεπει να γυρισει, δεν εχει και πολλα για να το συνεχισουν και θα γινει πολλη κουραστικο.
  6. Diablo 2 με το expansion Lord of Destruction. χιλιο τερματισμενο, ομως πρεπει να θυμιθουμε λιγο τα παλια, καθως περιμενουμε να βγει το 3.
  7. Diablo 1 & 2. Να μπαινουμε σιγα σιγα στο κλιμα, καθως περιμενουμε το 3
  8. Φανταζομαι ετσι θα ειναι και τα υπολοιπα επισοδεια, μιας και προσπαθουν να κλεισουν τα κενα της ιστορια, γιατι φτανει στο τελος της. Λογικα αυτη θα ειναι και η τελευταια σεζον του. Το Fox θα κοψει αρκετες σειρες και το Fringe ειναι απο τις πρωτες που σκεφτοντε να κοψουν.
  9. Και εγω ξενερωσα με τον καινουργιο ηθοποιο για την θεση του Σπαρτακου. Οντος τεραστια η μειωση στο budget, ειδικα εκει που δειχνει την Ρωμη... Επισης δεν μου αρεσε το σεναριο καθολου. Μου σκοτωσαν τη γυναικα, θελω να παρω εκδικηση για τη γυναικα μου, ειναι ο στοχος ζωης μου, και πηγαινω με αλλη γυναικα, απο το πρωτο επισοδειο, nice...
  10. Η σειρα Song of Ice and Fire του George RR Martin. Είναι πολυ καλη σειρα με πολυ ιντρικα και σηνομοσια. Περσι το πρωτο βιβλιο γυριστηκε σε σειρα με τον τιτλο Game of Thrones και σηντομα θα βγει και ο δευτερος κυκλος που ειναι βασισμενος στο 2ο βιβλιο.
×
×
  • Create New...