minarokeftes Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Χάλασε η οθόνη στο κινητό του πατέρα μου, πήγα σήμερα στο κατάστημα που το πήρα και μου είπαν οτι δεν το καλύπτει η εγγύηση και οτι έχει χτυπηθεί/ζουπιχτεί η οθόνη. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί αλλα τέσπα. Μου ζήτησε για να την αντικαταστήσει με μια καινούργια απο την NORTONLINE που τον είδα οτι κοίταζε το site και μου έδωσε συνολικό κόστος 100€. Εγώ βρήκα απο e-bay με σχεδόν 50€ και μου είπε αυτός απο το μαγαζί αν βρείς εσύ κάποια μπορείς να μου την φέρεις και να σου την αλλάξω με 10€. Τι μου προτείνεται να κάνω? Γνωρίζετε κάποιο site που να έχει ανταλλακτικά για blackberry? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 φιλε μου σου εχω στειλει πμ μηπως θεωρηθει διαφημηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Εγκατέστησα την έκδοση 1.9.11 του BBSAK και όταν το τρέχω για να βάλω το OS 6 μου ζητάει password of device. Εγω δεν έχω βάλει passwd στη συσκευή (ΒΒ9700) παίζει να έχει η συσκευή απο default κάποιο passwd και γι αυτό δεν μπορεί να δει τη συσκευή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 (edited) φιλε μου ειχα και εγω αυτο το προβλημα δες εδω:http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc/documentLink.do?externalID=KB14202 και επισης σελ 88-89 του παροντος thread.θα λυθει το προβλημα σου μεσα σε 10 το πολυ λεπτα:) γιαννη πρεπει να ειναι το BES. Edited July 14, 2011 by dalton114 αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Ας σου ζητάει, εσύ πάτα οκ και συνεχίζει Αν κατάλαβα καλά το bbshak σου ζητάει password όχι η συσκευή? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Οχι ροκκο το προγραμμα μου ζηταει device password και παροτι εγω δεν εχω κανενα pass στη συσκευη μου και απλως παταω enter δεν μπορει να "δει" τη συσκευη..... Επίσης να διευκρινησω οτι η συσκευή ειναι πρωτο χέρι σε εμένα δεν υπήρξε προκάτοχος που πιθανόν να είχε βαλει ΙΤ pass Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Λοιπόν κατα αρχάς το bbshak έχει ένα θέμα με το 6άρι και μερικές φορές τρώει κολλήματα... Η συσκευή είναι Ελληνική? Έχεις στον υπολογιστή DM και την 6άρα που φοράει το BB? Όταν σου ζητάει pass δοκίμασες να πατήσεις cancel και reconnect ή ok και reconnect? Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το bbshak? Τέλος χρησιμοποίησε όσο ποιο μικρό καλώδιο usb (χωρίς προέκταση), άλλαξε θύρα USB από ότι το βάζεις συνήθως (κατά προτίμηση τις πίσω θύρες εάν μιλάμε για πύργο) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Λοιπόν κατα αρχάς το bbshak έχει ένα θέμα με το 6άρι και μερικές φορές τρώει κολλήματα... Η συσκευή είναι Ελληνική? Έχεις στον υπολογιστή DM και την 6άρα που φοράει το BB? Όταν σου ζητάει pass δοκίμασες να πατήσεις cancel και reconnect ή ok και reconnect? Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το bbshak? Τέλος χρησιμοποίησε όσο ποιο μικρό καλώδιο usb (χωρίς προέκταση), άλλαξε θύρα USB από ότι το βάζεις συνήθως (κατά προτίμηση τις πίσω θύρες εάν μιλάμε για πύργο) Θέλω να κάνω clean install OS 6 και απ οτι διαβασα σε προηγούμενα post το σωστό εργαλείο για να κάνει αυτή τη δουλειά είναι το ΒΒSAK. Η συσκευη είναι ελληνικη τρέχει ΟS 5 αλλά ο πάροχος wind δεν έχει δώσει αναβάθμιση σε 6 οπότε κατέβασα την 448 την αγγλική να περάσω. ευχαριστω πολύ για την βοήθεια σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Να 'σαι καλά! Λοιπόν... Κάνε εγκατάσταση την 6άρα και κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή. Άλλαξε USB θύρα (θυμήσου τα παραπάνω εάν έχεις πύργο) και επίσης άλλαξε καλώδιο USB εάν μπορείς & έχεις διαθέσιμο... Άνοιξε ΜΟΝΟ το bbsak και σιγουρέψου ότι δεν ανοίγει και το DM (εάν ανοίγει αυτόματα άλλαξε το πριν την επανεκκίνηση) και πάτα cancel όταν σου ζητήσει pass και reconnect ή ΟΚ και reconnect Εάν έχεις windows 7 θα τα τρέξεις όλα ως διαχειριστής Επίσης ίσως πρέπει να εγκαταστήσεις και μία πεντάρα στον υπολογιστή πριν την επανεκκίνηση. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Να 'σαι καλά! Λοιπόν... Κάνε εγκατάσταση την 6άρα και κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή. Άλλαξε USB θύρα (θυμήσου τα παραπάνω εάν έχεις πύργο) και επίσης άλλαξε καλώδιο USB εάν μπορείς & έχεις διαθέσιμο... Άνοιξε ΜΟΝΟ το bbsak και σιγουρέψου ότι δεν ανοίγει και το DM (εάν ανοίγει αυτόματα άλλαξε το πριν την επανεκκίνηση) και πάτα cancel όταν σου ζητήσει pass και reconnect ή ΟΚ και reconnect Εάν έχεις windows 7 θα τα τρέξεις όλα ως διαχειριστής Επίσης ίσως πρέπει να εγκαταστήσεις και μία πεντάρα στον υπολογιστή πριν την επανεκκίνηση. ΟΚ κάνω restart laptop με win 7 και τα λέμε αν παραμείνεις online Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Δυστυχώς και πάλι το BBSAK δεν θέλει να "δει" τη συσκευή οπότε επέλεξα να εγκαταστήσω τη νέα έκδοση μέσψ του DM και ας ελπίσουμε οτι δεν θα βγάλει προβλήματα λόγω του ότι δεν έκανα clean install.... Παρόλα αυτά ροκκο σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου και τη βοήθεια σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Μη το κάνεις μέσω DM. Προτίμησε μέσω loader και μετά τσέκαρε αν το βλέπει το bbsak ;) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Μη το κάνεις μέσω DM. Προτίμησε μέσω loader και μετά τσέκαρε αν το βλέπει το bbsak ;) Ξεκίνησα μέσω DM.... Τι κινδυνος υπάρχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Κανένας κίνδυνος :lol: Δοκίμασε μετά πάλι το bbsak και κλείσε το Device Manager πριν. Είναι κάτω δεξιά δίπλα στο ρολόι Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 (edited) Κανένας κίνδυνος :lol: Δοκίμασε μετά πάλι το bbsak και κλείσε το Device Manager πριν. Είναι κάτω δεξιά δίπλα στο ρολόι ουπσ sorry αλλα με το DM εννούσα τον Desktop Manager και ουχί το Device Manager των Windows Τελικά την εγκατέστησα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου το συνολικό interface της έκδοσης και λέω να γυρίσω στην παλιά μου έκδοση. Παράκληση μπορείτε να μου υποδείξετε πως θα γίνει αυτό? Edited July 15, 2011 by thief συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Οι εκδόσεις όλες με τον ίδιο τρόπο περνάνε. Όπως πέρασες την τελευταία, μπορείς να περάσεις και μία 5άρα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 ρε παιδια υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε skype στο 9700? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 οχι , μονο με εφαρμογες τριτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Στην Ελλάδα ποιός είναι ο αντιπρόσωπος της ΒΒ για επισκευή συσκευών? Όσο κι αν έψαξα δτο Γουγλη δεν έβγαλα άκρη. Υπάρχει ένας τύπος στην Άνω Γλυφάδα που μου ζήτησε 50 ευρώ για την αλλαγή πληκτρολόγιου!!! Γνωρίζετε που αλλού μπορώ να αποτανθώ; Για την ακρίβεια το πληκτρολόγιο είναι μια χαρά αλλά έχει ξεκολλήσει η μια εκ των τεσσάρων οριζόντιων μεταλλικών λωρίδων που διαχωρίζουν σε οριζόντια διαταξη τα πλήκτρα. Και μου είπαν οτι δεν πουλιέται μόνη της αυτή αλλά πάει σετ με ολόκληρο το πληκτρολόγιο. Ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 50 ευρώ??? Αν το παραγγείλεις από ebay δεν είναι τίποτα να το αλλάξεις... Ούτε 5' λεπτά δεν κάνεις... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Στην Ελλάδα ποιός είναι ο αντιπρόσωπος της ΒΒ για επισκευή συσκευών? Όσο κι αν έψαξα δτο Γουγλη δεν έβγαλα άκρη. Υπάρχει ένας τύπος στην Άνω Γλυφάδα που μου ζήτησε 50 ευρώ για την αλλαγή πληκτρολόγιου!!! Γνωρίζετε που αλλού μπορώ να αποτανθώ; Για την ακρίβεια το πληκτρολόγιο είναι μια χαρά αλλά έχει ξεκολλήσει η μια εκ των τεσσάρων οριζόντιων μεταλλικών λωρίδων που διαχωρίζουν σε οριζόντια διαταξη τα πλήκτρα. Και μου είπαν οτι δεν πουλιέται μόνη της αυτή αλλά πάει σετ με ολόκληρο το πληκτρολόγιο. Ευχαριστω η rim δεν εχει κατα τοπους αντιπρωσοπους αλλα το το service περναει μεσω των εταιριων κινητης.μπορεις να αγορασεις απο ebay μονο το πληκτρολογιο και να το αλλαξεις μονος σου.μπορω να φανταστω ποιο μαγαζι ειναι στην ανω γλυφαδα..αλλα μπορεις να μου το στειλεις σε πμ?απο περιεργεια βασικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 (edited) Τελικά μετά από χρήση μερικών ημερών με την 6 έχω να πω τα εξής: 1. Πολύ πιο ωραίο UI και με περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητες 2. Ο browser δεν μου φαίνεται πιο γρήγορος. Η δε δυνατότητα ανοίγματος πολλών οθονών ταυτόχρονα καλή μεν αργή δε! 3. Έχασα την ευκολία με την οποία έκανα κλήσεις σε τηλέφωνα που δεν ήταν σε πλήκτρα ταχείας κλήσης. Η 5 σε πήγαινε κατευθείαν στον κατάλογο. Αυτό τώρα έχει αντικατασταθεί από το global search. Υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί και να λειτουργήσει η πληκτρολόγηση ενός ονόματος στην οθόνη αναμονής όπως στην 5; 4. Η εφαρμογή κέντρο εφαρμογών είναι άδεια και όταν προσπάθησα να κάνω update τις εφαρμογές μου έβγαλε error 404! Ξέρει κανείς αν μπορεί να διορθωθεί αυτό; 5. Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία κρατάει λιγότερο αλλά για αυτό θα μπορώ να μιλήσω σε κανά 10ριά μέρες αφού του κάνω 2-3 φορτίσεις. 6. Κατά την πληκτρολόγηση μέιλς τρώει μικρά κολλήματα. Δεν είναι ενοχλητικό αλλά ξενίζει ειδικά εάν έχεις συνηθίσει την 5 χωρίς κανένα τέτοιο πρόβλημα. 7. Πολύ χρήσιμες οι επιλογές που βγάζει στην οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης (σίγαση κλπ.) Αν ξέρει κάποιος πως μπορούν να αντιμετωπιστούν τα 3 και 4 παραπάνω θα του ήμουν ευγνώμων. Τελικά έκανα καθαρή εγκατάσταση από την αρχή του os6 και έχω να πω τα εξής: 1. Ο browser είναι αισθητά πιο γρήγορος από ότι στην 5, ενώ η δυνατότητα ανοίγματος πολλών παραθύρων δουλεύει τώρα υποδειγματικά. 2. Το θέμα με την ταχεία εύρεση τηλεφώνων εξακολουθεί φυσικά να ισχύει 3. Στην νέα εγκατάσταση δεν υπάρχει το εικονίδιο κέντρο εφαρμογών! 4. Η μπαταρία κρατάει λίγο πολύ όσο και στην 5 5. Τα κολλήματα εξαφανίστηκαν Δοκίμασα προς στιγμή να επιστρέψω στην 5 λόγω εμφάνισης του ημερολογίου στην 6 (στην προβολή εβδομάδας που δεν μου άρεσε). Σημειώνω ότι την εφαρμογή αυτή τη χρησιμοποιώ κατά κόρον. Ήταν αδύνατη η επιστροφή, συνολικά η 6 είναι μακράν καλλίτερη και βολικότερη από την 5. Edited July 26, 2011 by costasf Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 συμφωνω οτι ειναι πολυ πολυ βολικοτερο το os 6 αλλα εγω μολις πριν λιγο επεστρεψα os 5.Δυστυχως λογω μικρης μνημης ο browser σχεδον σε ολα τα site καρσαρε οποτε γυρισα στο os 5 και υπομονη μεχρι να ερθει το τουμπανο 9900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praxandros Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Καλημέρα σε όλους, είμαι νέος χρήστης ( μόλις χθές απέκτησα ένα ΒΒ 9700 ) το οποίο έχει από τη μαμα του το 5.0.0.400. Κατέβασε 2-3 διαφορετικά upgrades 6.0 - εγκατέστησα πρώτα το bb desktop software 6.1.0 και ακολούθως έκανα βήμα βήμα όλα όσα αναγράφονται στον οδηγό upgrade. Όταν τρέχω τον loader ( απο το pc ) (έχω σβήσει ήδη το Vendor.xl) μου εμφανίζει μόνο αυτα που έχουν εγκαταστθεί ήδη δλη appword - windows live κλπ αλλά κανένα ΟS δεν υπάρχει για upgrade όπως αυτό φαίνεται στον οδηγό . Τι κάνω λάθος ρε παιδιά pls. Βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 καλημερα φιλε μου βρες απο το google το 6αρι λογισμικο κανε το εγκατασταση και μετα ανοιξε τον loader. ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts