Remali1986 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 σκεφτομουν να το κανω δωρο(:rolleyes:) αλλα απ οτι ειδα σε βιντεο και το pink που λεει η νοκια και μοιαζει πολυ με φουξια δεν εχει καμια σχεση απο κοντα απ οτι αυτο που μας δειχνει στις φωτο πρωοθησης κινητου......ξερει κανεις αν οντως ισχυει αυτο που λεω γιατι δε τα χω δει τα χρωματα απο κοντα εκτος του ασημι :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Εχω απαγοητευτεί από τις φωτογραφίες του Είναι όλες σαν κουνημένες, τα χρώματα μουντά κλπ Τις συγκρίνω δίπλα δίπλα με τις ίδιες ( την ίδια στιγμή τραβηγμένες) με ένα 8800 arte και είναι μέρα με νύχτα (υπέρ του 8800) Τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Εχω απαγοητευτεί από τις φωτογραφίες του Είναι όλες σαν κουνημένες, τα χρώματα μουντά κλπ Τις συγκρίνω δίπλα δίπλα με τις ίδιες ( την ίδια στιγμή τραβηγμένες) με ένα 8800 arte και είναι μέρα με νύχτα (υπέρ του 8800) Τι μπορεί να συμβαίνει? Διορθώθηκε ! Πρέπει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο κρατήματος λόγω του ότι μπορεί να κουνηθεί εύκολα τη στιγμή της λήψης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 βρηκε κανεισ τροπο σπασιματος του κινητου?:happy: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 παιδια να ρωτησω κατι!πηρα πρωτη φορα νοκια!ειχα πριν Motorola!Οταν σου στελνουν μηνυμα στο κινητο πρεπει να το ανοιξεις για να δεις ποιος το εστειλε!ενω πριν sto motorola εγραφε κατω απο το <νεο μηνυμα> τον αποστολεα!υπαρχει ρυθμιση η ετσι ειναι στα nokia?παντως το 6700 slide ειναι φοβερο!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Καλορίζικο.. :) Θα πρέπει να το συνηθίσεις, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 το πηρα απ τον κωτσοβολο και αδιαφοροντας οτι δεν ειναι alpha copy παρατηρησα οτι και η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι αυτη που περιμενα....ειδικα στο σημειο που εφαρμοζει το μεταλλο με το πλαστικο της συσκευης.....τι λετε?να το παω πισω η τζαμπα κοπος? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 τι εννοεις?οτι δεν ειναι αυθεντικο nokia?το εχω παρει και εγω και μπορω να πω ειναι πολυ στιβαρο φοβερης κατασκευης απο μεταλλο!απο cosmote! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 σιγα το μεταλλο...απο κατω ειναι πλαστικο.....και εφοσον δεν ειναι αλφα κοπυ σκεφτηκα μηπως ειναι υποδεεστερο κτλ.....αλλα θελω καποιον να ξερει να μου πει.....λειτουργικα ειναι αψογο.......ισως ηταν ετσι το συγκεκριμενο κομματι......γκαντεμια......και ηταν δωρο..........:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 εγω το πηρα και μπορω να πω οτι ειναι φοβερο!απο μεταλλο και στιβαρο!μικρο και φοβερο!και απο εμφανιση σουπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Γεια χαρα..πηρα τ κινητο και εχω ενα προβλημα με τις φωτογραφιες...στην εκθεση στις εικονες ειναι γεματο με κατεστραμμενα αρχεια π ειναι φωτογραφιες π τραβηξα κ εχω διαγραψει με την φωτογραφικη του..οταν παταω διαγραφη λεει σφαλμα κ δν σβηνονται..τ πρεπει ν κανω?? επισης υπαρχει κατι για smileys στ μυνηματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 καμια βοθεια ρε παιδια?? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Παιδια παρακαλω καοιος δεν μπορει να βοηθησει ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Δοκίμασε να κάνεις για αρχή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν μείνουν, σώσε τα περιεχόμενα της κάρτας και κάνε της μορφοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 .ok ευχαριστω..επισης..πως μπορω να δω συγκεντρωτικα ποσα μηνυματα εχω στειλει κ λαβει?? σ ολα τ παλια μου νοκια τ βλεπα απ τ μητρωο εδω π παω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Δεν υπάρχει τρόπος να το δεις αυτό από το μητρώο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κρατάς τα εισερχόμενα και να επιλέξεις ένα μεγάλο νούμερο για τα εξερχόμενα (μηνύματα-ρυθμίσεις-άλλο-αποθ μηνύματα) ώστε να βλέπεις κάθε στιγμή πόσα έχεις στείλει και έχεις λάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 αν δεν τ κρατας δεν γινεται ε?? ωχ..οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Άλλος τρόπος όχι ιδιαίτερα πρακτικός είναι: Μητρώο - πας δεξιά καρτέλα - επιλογές - φίλτρο - σύντομα μηνύματα και τα μετράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anasm Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Γειά χαρά:) Μου κάνει εντύπωση που, παλαιότερα μοντέλα nokia, κλασσικά, έχουν πάντα μια μεγάλη γκάμα από έγχρωμα, στη χειρότερη -"παμπάλαιη" περίπτωση, ασπρόμαυρα emoticons... Ενώ στο 6700s απουσιάζουν...:confused: Δεν μπορεί, κάποια λύση θα υπάρχει... Αλήθεια, εσείς τί λύση βρήκατε???... Πάντως, διάβασα στο Topic αυτό, οτι διάφορες Εφαρμογές για smileys από Symbian κλπ, μπορεί και να δημιουργήσουν πιο πολλά "προβλήματα", παρά "λύσεις"......................... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ..:) Edited December 15, 2010 by anasm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Παιδιά καλησπέρα, Είμαι κάτοχος του 6700 Slide και πολλές φορές μου "παγώνει". Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν διαβάζω ή γράφω μήνυμα αλλά και όταν πάω να καλέσω κάποιον αριθμό από το ευρετήριο. Κάθε φορά πρέπει να βγάλω / βάλω την μπαταρία! Καμιά ιδέα; να σημειώσω πως έχω την τελευταία αναβάθμιση 032.005.284.01 Κάθε βοήθεια θα είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ :-) Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Δοκίμασε να κάνεις format στη συσκευή και στην κάρτα μνήμης χωρίς όμως να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου (μόνο επαφές, μηνύματα, αρχεία, ημερολόγιο, σημειώσεις κτλ). Λογικά θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Δοκίμασε να κάνεις format στη συσκευή και στην κάρτα μνήμης χωρίς όμως να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου (μόνο επαφές, μηνύματα, αρχεία, ημερολόγιο, σημειώσεις κτλ). Λογικά θα στρώσει. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Για να είμαι σίγουρος πως κατάλαβα, εννοείς soft format ή hard format όπως αναφέρεται στο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 και πάλι ευχαριστώ πολύ :-) Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Για να είμαι σίγουρος πως κατάλαβα, εννοείς soft format ή hard format όπως αναφέρεται στο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 και πάλι ευχαριστώ πολύ :-) Καλημέρα. Εννοεί hard format και στο κινητό και στην κάρτα μνήμης. Απλά να ξέρεις ότι θα σβηστούν όλα τα δεδομένα σου. Πριν κάνεις format μην ξεχάσεις να κρατήσεις back up τα δεδομένα σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλημέρα. Εννοεί hard format και στο κινητό και στην κάρτα μνήμης. Απλά να ξέρεις ότι θα σβηστούν όλα τα δεδομένα σου. Πριν κάνεις format μην ξεχάσεις να κρατήσεις back up τα δεδομένα σου. Καλημέρα, Έκανα soft format και κάπως διορθώθηκε. Κόλλησε μόνο μια φορά, ενώ κολλούσε συνέχεια. Αν εξακολουθήσει, θα προχωρήσω σε hard format, και θα επανέλθω... Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας :-) Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παιδιά, ξέρετε αν περιλαμβάνει το παιχνίδι Backgammon (το τάβλι ντε..) στα games? Κρατώ ένα 6230 μόνο και μόνο για να παίζω τάβλι..:D Γ. Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts