stendor Δημ. August 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Πάτα μία φορά το πλήκτρο το οποίο σβήνει την συσκευή και θα πρέπει να σου έχει την επιλογή απενεργοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Είδε κάποιος διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας με την επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας? Με ποιό τρόπο εξοικονομεί ενέργεια δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxk81 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Παιδιά έχω πρόβλημα με την κάμερα του κινητού. Δεν βγάζει φωτογραφίες. Ενώ πατάω κανονικά το πλήκτρο για να βγάλει κάνει έναν ήχο και δεν βγάζει. Μνήμη έχει αρκετή. Στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Παιδιά έχω πρόβλημα με την κάμερα του κινητού. Δεν βγάζει φωτογραφίες. Ενώ πατάω κανονικά το πλήκτρο για να βγάλει κάνει έναν ήχο και δεν βγάζει. Μνήμη έχει αρκετή. Στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??? Αυτό στο παρουσίασε ξαφνικά ή υπήρχε εδώ και καιρό το πρόβλημα? Βίντεο μπορείς να γράψεις ή και αυτό δεν λειτουργεί? Δοκίμασες να κάνεις κάποια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή hard format? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxk81 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Από την αρχή υπάρχει το πρόβλημα. Έβγαλε μερικές φωτό και μετά το έκανε. Χθές που το δοκίμασα έβγαλε μία και μετά πάλι δεν έβγαζε. Πατάω το πλήκτρο το τετραγωνάκι στη μέση της οθόνης γίνεται πράσινο, αναβοσβήνει, κάνει ένα διπλό μπιπ και δεν βγάζει. Βίντεο τραβάει κανονικά. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Hard format δεν έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Θα πρότεινα να κάνεις hard format και στην συσκευή και στην κάρτα μνήμης και αν δεις ότι συνεχίζεται το πρόβλημα δοκίμασε να δουλέψεις το τηλέφωνο χωρίς κάρτα sim και χωρίς κάρτα μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Παιδιά έχω και εγώ το κινητάκι. Εχω συνδέσει bluetooth GPS και το βλέπει κανονικά (μου δίνει συντεταγμένες κλπ). Τρέχω την εφαρμογή "Τοποθεσία" και στους "Χάρτες" δεν έχει εγκατεστημένο κανένα χάρτη. Εχω εγκαταστήσει το τελευταίο fw, το τελευταίο Ovi Suite, το τελευταίο Ovi Maps. Το θέμα είναι ότι όταν προσπαθώ από το Ovi Suite να κάνω ενημέρωση χαρτών - πατώντας το "Download updated maps" και μετά "Next" μου βγάζει το μήνυμα "Not enough battery power" . Φυσικά είναι φορτισμένο (έχω συνδέσει AC Power και σύνδεση USB). Καμμιά ιδέα ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλημέρα, καλό μήνα. Δοκίμασες να περάσεις τους χάρτες μέσω του ovi suite? Καλό είναι να διαβάσεις το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ -> GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση όπως επίσης και το αντίστοιχο θέμα για το Ovi Maps, Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Δοκίμασες να περάσεις τους χάρτες μέσω του ovi suite? Καλό είναι να διαβάσεις το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ -> GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση όπως επίσης και το αντίστοιχο θέμα για το Ovi Maps, Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go). Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι μέσω ovi suite. Τελικά σήμερα και χωρίς να έχω κάνει κάτι διαφορετικό , κατέβασε τον χάρτη και τις φωνητικές οδηγίες. Μένει να το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Το κινητό στέλνει κανονικά sms 160 χαρακτήρων; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Το κινητό στέλνει κανονικά sms 160 χαρακτήρων; Ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζει smileys ή περιμένουμε αναβάθμιση για να έχουμε smileys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζει smileys ή περιμένουμε αναβάθμιση για να έχουμε smileys? Καλημέρα. Δοκίμασε να κάνεις μια αναζήτηση μήπως υπάρχει εφαρμογή για smileys. Θυμάμαι ότι κάτι υπήρχε αλλά μου διαφεύγει τ' όνομα της. Για ενσωμάτωση των smileys επόμενη αναβάθμιση δύσκολο το βλέπω. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν ενσωματωμένα στο Symbian^3. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Μάλλον εννοείς το threadSMS (http://my-symbian.com/s60v3/software/applications.php?fldAuto=303&faq=1) Το έχω δει, αλλά εκτός ότι δε θα ήθελα κάτι σε εφαρμογή, βλέπω και αρνητικά σχόλια (του τύπου προσθέτει ένα κείμενο στο τέλος των εξερχόμενων μηνυμάτων για διαφήμιση, ακόμα και αν πληρώσεις κλπ). Από ότι έψαξα πάλι γενικά τα series60 δεν είχαν/έχουν smileys. Μου φαίνεται απίθανο, καθώς έχουν τόσες λειτουργίες και δεν μπορεί να μην ενσωματώνουν ένα τόσο απλό χαρακτηριστικό (που στα 40άρια ή στα se υπάρχει ακόμα και στο φτηνότερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Παιδιά, το κινητό μπορεί να δεχθεί άλλη γνήσια μπαταρία nokia μεγαλύτερης ισχύος; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris01 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ξέρει κανένας να μου πει αν μπορώ να χακάρω το 6700? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Παιδιά καλημέρα, πήρα και γω το 6700s πριν λίγες μέρες και θέλω να ρωτήσω κάτι: όταν σας χτυπάει η κλήση παρατηρείτε στην αρχή χαμηλή ένταση του ήχου [για ενα δευτερόλεπτο] και μετά αύξηση; Και κάτι άλλο: όταν μιλάω με τα ακουστικά μερικές φορές και όχι σε όλους όσους καλώ, δεν τους ακούω καλά δηλ. με διακοπές κτλ. και παρατήρησα οτι δεν φταιει το σήμα γιατί όταν βγάλω τα ακουστικά τους ακούω καθαρά. Δοκίμασα άλλα ακουστικά nokia και πάλι το ίδιο συνέβαινε. Το περίεργο είναι ότι δεν γίνεται με όλους όσους μιλώ. Επίσης οι άλλοι με ακούνε κανονικά χωρίς διακοπές. Μήπως φταίει η υποδοχή που έχει για τα ακουστικά; αλλά και πάλι γιατί δεν γίνεται σε όλους? θα το τεστάρω λίγο ακόμη και αν είναι θα το πάω στο Service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 (edited) Παιδιά καλημέρα, πήρα και γω το 6700s πριν λίγες μέρες και θέλω να ρωτήσω κάτι: όταν σας χτυπάει η κλήση παρατηρείτε στην αρχή χαμηλή ένταση του ήχου [για ενα δευτερόλεπτο] και μετά αύξηση; Και κάτι άλλο: όταν μιλάω με τα ακουστικά μερικές φορές και όχι σε όλους όσους καλώ, δεν τους ακούω καλά δηλ. με διακοπές κτλ. και παρατήρησα οτι δεν φταιει το σήμα γιατί όταν βγάλω τα ακουστικά τους ακούω καθαρά. Δοκίμασα άλλα ακουστικά nokia και πάλι το ίδιο συνέβαινε. Το περίεργο είναι ότι δεν γίνεται με όλους όσους μιλώ. Επίσης οι άλλοι με ακούνε κανονικά χωρίς διακοπές. Μήπως φταίει η υποδοχή που έχει για τα ακουστικά; αλλά και πάλι γιατί δεν γίνεται σε όλους? θα το τεστάρω λίγο ακόμη και αν είναι θα το πάω στο Service. έκανα λάθος πριν. πρώτα χτυπάει δυνατά για ένα δυο δευτερόλεπτα, μετά χαμηλώνει απότομα και ξαναρχίζει πάλι δυνατά να χτυπάει. Λοιπόν έκανα ένα τεστ μόνη μου σχετικά με την ένταση του ήχου που προανέφερα. Παρατήρησα ότι δεν το κάνει όταν έχω αφαιρέσει τα ακουστικά από το κινητό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Edit 1 ερώτηση: το 6700s έχει αισθητήρα κίνησης? γιατί έχει την λειτουργία σίγασης κλήσης με περιστροφή κτλ? το βρήκα στις ρυθμίσεις αλλά μάλλον δεν λειτουργεί ή δεν ξέρω να το κάνω. α και κάτι άλλο, η αναζήτηση στις επαφές δεν γίνεται να ρυθμιστεί σύμφωνα με το αρχικό γράμμα και όχι σε οποιοδήποτε μέσα στην λέξη? διότι τώρα αν ψάχνω το "μ" μου εμφανίζει διάφορες επαφές που έχουν το γράμμα "μ" μέσα τους.:( Edit 2 έκανα λάθος πριν. πρώτα χτυπάει δυνατά για ένα δυο δευτερόλεπτα, μετά χαμηλώνει απότομα και ξαναρχίζει πάλι δυνατά να χτυπάει. Λοιπόν έκανα ένα τεστ μόνη μου σχετικά με την ένταση του ήχου που προανέφερα. Παρατήρησα ότι δεν το κάνει όταν έχω αφαιρέσει τα ακουστικά από το κινητό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; το βρήκα τι είναι...καλά εγώ μόνη μου ρωτάω μονη μου τα βρισκω..χααχαχα. λοιπον ειχα πειραξει τους ηχους 3D, είχα ενεργοποιησει τα εφφε τους και ειχα επιλεξει κυκλικη κινηση ηχου....οκ αυτο ηταν. :lol::p Edited September 22, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων χρησιμοποιούμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση (κι η όποια απάντηση καλοδεχούμενη): από που γίνεται η αλλαγή του 3g σε 2g ? Έψαξα λίγο το κινητό αλλά δε βρήκα κάτι (στη "Συνδεσιμότητα" για π.χ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris01 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Βρε Marion μιας και τα βρίσκεις όλα δεν μου λες και μένα αν παίζει κανένασ τρόπος να χακάρουμε το τηλέφωνο? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση (κι η όποια απάντηση καλοδεχούμενη): από που γίνεται η αλλαγή του 3g σε 2g ? Έψαξα λίγο το κινητό αλλά δε βρήκα κάτι (στη "Συνδεσιμότητα" για π.χ.). Θα πας Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις και Τηλέφωνο > Δίκτυο > Λειτουργία δικτύου. Εκεί θα επιλέξεις GSM. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakos1601 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 παιδια καλημερα σε ολους. μια φιλη μου εχει παρει το 6700 slide κ της αναβοσβηνει το εικονιδιο του μυνηματος στην οθονη συνεχεια. εχει διαβασει ολα τα μυνηματα κ αναφορες μυνηματων και τηλεφωνητη και δεν εχει φτιαξει λογαριασμο email. ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει??? ευχαριστω εκ των προτερων. βασιλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 παιδια καλημερα σε ολους. μια φιλη μου εχει παρει το 6700 slide κ της αναβοσβηνει το εικονιδιο του μυνηματος στην οθονη συνεχεια. εχει διαβασει ολα τα μυνηματα κ αναφορες μυνηματων και τηλεφωνητη και δεν εχει φτιαξει λογαριασμο email. ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει??? ευχαριστω εκ των προτερων. βασιλης Καλώς ήρθες στο myphone Αναβοσβήνει το σύμβολο των μηνυμάτων, γιατί είναι γεμάτη η κάρτα sim από μηνύματα. Για να δεις τα μηνύματα θα πας Μηνύματα > Επιλογές > Μηνύματα ή φάκελος sim και εκεί υπάρχουν όλα τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στην sim. Τα επιλέγεις όλα και τα σβήνεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Διστάζω να το πάρω μόνο και μόνο για τη μπαταρία του... μου φαίνεται μικρής χωρητικότητας. Στην πράξη τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 με μέτρια χρήση,γύρω στη μία ώρα κλήση,αρκετά σμσ και μερικές φωτογραφίες,τη βγάζει περίπου για δυό μέρες. αν χαμηλώσεις και το φωτισμό στη μέση η και λίγο πιο κάτω κερδίζεις λίγο χρόνο. επίσης μπορείς να απενεργοποιείσεις το 3g δύκτιο αν και εφόσον δεν σου είναι απαραίτητο,το οποίο καταναλώνει περισσότερη ενέργεια απο το απλo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts