dimkit Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 περα απο τους χαρτες της navteq εχει καταφερει κανεις να βαλει αλλους χαρτες απο τις εκδοσεις για symbian που κυκλοφορουν? και αν ναι κατα ποσο καλυτεροι ειναι ,απο τους χαρτες της navteq (αν ειναι καλυτεροι?). οσο αφορα τα λινκ για τους χαρτες και το προγραμμα , δεν ξερω κατα ποσο ειναι παρανομα απο την στιγμη που χρειαζεται serial number για την ενεργοποιηση. Απο την στιγμη που δεν δινεται καποιο serial ή key generator δεν μπορω να καταλαβω κατα ποσο ειναι παρανομο . βεβαια εσεις ξερεται καλυτερα , εγω απλως μια προταση κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Έκανα μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Μου φάνηκε λίγο αργό. Στις στροφές η διαφορά ήταν εμφανέστατη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Έκανα μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Μου φάνηκε λίγο αργό. Στις στροφές η διαφορά ήταν εμφανέστατη.. Το σχόλιο σου με βάζει σε βαθιά σκέψη....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Το σχόλιο σου με βάζει σε βαθιά σκέψη....:wacko: Ας πει και κάποιος άλλος που το έχει τις εντυπώσεις του.. Θα το ξαναδοκιμάσω κι εγώ με τη φωνητική καθοδήγηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 εμενα παλι μου φανηκε πολυ καλο , αυτο με της στροφες το παρατηρησα και εγω αλλα μου το εκανε ελαχιστες φορες μονο και χωρις να δημιουργει κανενα ουσιαστικο προβλημα στην πλοηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 το δοκιμασα κι εγω με χαρτη cit 2010.03! ολα τελεια.στις στροφες απλα αργει λιγο οταν δεν ακολουθεις την διαδρομη.χωρις διαδρομη παει σφαιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 το δοκιμασα κι εγω με χαρτη cit 2010.03! ολα τελεια.στις στροφες απλα αργει λιγο οταν δεν ακολουθεις την διαδρομη.χωρις διαδρομη παει σφαιρα ο χαρτης που εβαλες ειναι αυτος που ειχε κυκλοφορησει για symbian ? αν ναι πως το εβαλες γιατι εμενα δεν τον αναγνωριζε , τι mlm αρχειο εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Το φαινόμενο με την αργοπορία το έχουν παρατηρήσει κι άλλοι όπως είδα σε άλλα φορουμ και στο maemo talk. Αυτό διορθώνεται ως εξής: συνδέουμε στο pc και πάμε στο φάκελο Drive-->Maemo-->settings.ini (ή σκέτο settings) κάνουμε δεξί κλίκ και πατάμε επεξεργασία. Βρίσκουμε τη γραμμή που γράφει: PositionFiltering=true και την αλλάζουμε σε: PositionFiltering=false Σε αυτό το αρχείο μπορούμε να αλλάξουμε πολλές ρυθμίσεις. Όλες οι αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε φαίνονται εδώ αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 ο χαρτης που εβαλες ειναι αυτος που ειχε κυκλοφορησει για symbian ? αν ναι πως το εβαλες γιατι εμενα δεν τον αναγνωριζε , τι mlm αρχειο εβαλες? δινει η cit ενα δοκιμαστικο μεχρι τελος μαρτιου για ολες τις παλτφορμες.το mobile maps 9. εχει μεσα καρτη κυπρου κ ελλαδας και ενα κοινο mlm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Σόρρυ που θα είμαι λίγο άκυρος αλλά δεν έχω ασχοληθέι ακομα με το θέμα.Πρωτον που το βρίσκουμε;Δεύτερον απ'ότι διαβάζω δεν έιναι δωρεάν;Πόσο κοστίζει;Δηλαδή της nokia αυτό που δίνει στα symbian εμείς να μην το περιμένουμε και να πληρώσουμε άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Σόρρυ που θα είμαι λίγο άκυρος αλλά δεν έχω ασχοληθέι ακομα με το θέμα.Πρωτον που το βρίσκουμε;Δεύτερον απ'ότι διαβάζω δεν έιναι δωρεάν;Πόσο κοστίζει;Δηλαδή της nokia αυτό που δίνει στα symbian εμείς να μην το περιμένουμε και να πληρώσουμε άλλο; http://sygic.com/ όχι το sygic δεν είναι δωρεάν , πάει κάπου 60 εύρο . το ovi maps κυκλοφορεί και για Ν900 και είναι δωρεάν , το μόνο που του λείπει προς το παρων είναι φωνητική πλοήγηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 (edited) δινει η cit ενα δοκιμαστικο μεχρι τελος μαρτιου για ολες τις παλτφορμες.το mobile maps 9. εχει μεσα καρτη κυπρου κ ελλαδας και ενα κοινο mlm φιλε μου μπορεις να μου στειλεις το MLM που χρησημοποιησες γιατι εχω δοκιμασει και εγω αυτον τον χαρτη και δεν μου τον φορτωνει Edited March 21, 2010 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω σήμερα, το πολύ αύριο. Μ έχει προβληματίσει σοβαρότατα όμως το θέμα της αργοπορίας στις στροφές. Αν όντως υφίσταται, όπως αναφέρεται, τότε το software έχει αποτύχει για μένα. Όταν ψάχνεις έναν προορισμό βασίζεσαι στις φωνητικές οδηγίες. Δε κοιτάς την οθόνη! Εάν και εφόσον διορθώνεται με τη μικρή επέμβαση που αναφέρει παραπάνω ο φίλος dimitrispm καλώς. Παρακαλώ επιβεβαιώστε :worry: Το άλλο θέμα που μ έχει μπερδέψει είναι οτι ψάχνεστε για χάρτες. Για ποιο λόγο;; Η αγορά του προγράμματος δεν περιέχει χάρτη της Ευρώπης; Δεν μας καλύπτει; Ποιος ο λόγος για περαιτέρω πειράματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Το άλλο θέμα που μ έχει μπερδέψει είναι οτι ψάχνεστε για χάρτες. Για ποιο λόγο;; Η αγορά του προγράμματος δεν περιέχει χάρτη της Ευρώπης; Δεν μας καλύπτει; Ποιος ο λόγος για περαιτέρω πειράματα; ψάχνουμε χάρτες γιατί προφανώς το έχουμε αγοράσει από τα γνωστά μαγαζάκια !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 ψάχνουμε χάρτες γιατί προφανώς το έχουμε αγοράσει από τα γνωστά μαγαζάκια !! ψαχνομαστε βασικα γιατι υπαρχουν 2 διαφορετικοι χαρτες ενας της navteq και ενας της Cit και θελουμε να δουμε ποιος απο τους 2 ειναι καλυτερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 το δοκιμαστικο που δινει η cit για εκδοσεις εκτος maemo. χρησιμοποιειστε μονο τον χαρτη για δοκιμη http://rapidshare.com/files/364532180/CIT_Sygic_Mobile_Trial.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) οσοι θελουν να το περασουν και δε ξερουν πως , ας δουν εδω καποιος εκανε ενα μικρο guide ποαλυ απλο και ευκολο. ξερει κανεις αν και πως μπορεις να περασεις poi ? πχ απ το pois.gr ? δε το χα δει , μπορεις ευκολα να προσθεσεις pois απ το pois.gr . τα zip που κατεβαζουμε απο εκει εχουν readme.txt μεσα Edited March 22, 2010 by nervous Απαγορεύεται η ανάρτηση λινκ προς παράνομο υλικό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Χαιρετώ! Εξαιρετικό προγραμματάκι πλοήγησης, το είχα δουλέψει παλιότερα και στο Ν95. Αν περιμέναμε από τη νόκια............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosendo Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 ξερει κανεις που αποθηκευονται τα αρχεια MLM? Παράθεση [/imgalign]http://img156.imageshack.us/img156/2130/foxqg0.gif[/imgalign] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 ξερει κανεις που αποθηκευονται τα αρχεια MLM? Μαζί με τους χάρτες. Στον φάκελο Maps. Ένα αρχείο είναι νομίζω mlm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 καποιος να μου πει πως βγαζω να μου δειχνει παντα το βορα και να μου δειχνει το δρομο αναλογα με τη πορεια μου !!! εχουν σπασει τα νευρα μου το αλλαξα χτες και τωρα δε το βρισκω με τιποτα να το διορθωσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis7 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Υπάρχει κάποιος οδηγός που δείχνει από που μπορούμε να το κατεβάσουμε και πως το εγκαθιστούμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Υπάρχει κάποιος οδηγός που δείχνει από που μπορούμε να το κατεβάσουμε και πως το εγκαθιστούμε ? Οδηγός δεν υπάρχει ακόμα αλλά θα φτιαχτεί έτσι ώστε να είναι διαθέσιμος για όλους τους χρήστες. Για το που θα το βρεις, είναι γνωστό ότι ψάχνουμε στο Google από την στιγμή που στα forum του myphone.gr απαγορεύονται οι αναφορές σε sites τα οποία έχουν παράνομο υλικό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. March 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) Το φαινόμενο με την αργοπορία το έχουν παρατηρήσει κι άλλοι όπως είδα σε άλλα φορουμ και στο maemo talk. Αυτό διορθώνεται ως εξής: συνδέουμε στο pc και πάμε στο φάκελο Drive-->Maemo-->settings.ini (ή σκέτο settings) κάνουμε δεξί κλίκ και πατάμε επεξεργασία. Βρίσκουμε τη γραμμή που γράφει: PositionFiltering=true και την αλλάζουμε σε: PositionFiltering=false Σε αυτό το αρχείο μπορούμε να αλλάξουμε πολλές ρυθμίσεις. Όλες οι αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε φαίνονται εδώ αναλυτικά. Πολυ χρησιμο το pdf με ολες τις ρυθμισεις αναλυτικα. Διαβαζω μεσα στο αρχειο οτι υπαρχει αναλογο documentation και για τα .mlm και για το driver.dll και φανταζομαι και για το menu.ini Που μπορουμε να τα βρουμε τα παραπανω αρχεια με ολες τις ρυθμισεις αναλυτικα? Το ρωταω αυτο γιατι σε λιγο καιρο αναμενεται επισημα και η εκδοση 8 (mobile maps 10) και αν υπαρξει κατι αναλογο για την καινουρια εκδοση καλο θα ηταν να το βρουμε. Η σελιδα partners της Sygic ζηταει password. Edited March 23, 2010 by karlesg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade2 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 καλησπερα μπορειτε να βαλετε το πως κανουμε το install αν γινετε αναλυτικα? sorry που το ξαναλεω γιατι κ καποιος αλλος το εχει αναφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts