Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νικο παρε ενα τηλεφωνο στο service και ρωτησε αν με custom rom βγαινει εκτος εγγυησης,γιατι εγω που το πηγα στην arvato μου ειπαν οτι ισχυει κανονικα η εγγυηση μου,το ανταλλακτικο που χαλασα δεν μπαινει στην εγγυηση.και το πηγα με omega-

:)

Έχεις το τηλέφωνο;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Έχεις το τηλέφωνο;

H arvato επισκευαζει και τα μηλα, οποτε το εχω κι εγω (αχρειαστο να ειναι).

εχω αυτο: 210-5197500

ενδεχομενως να εχουν κι αλλα!

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Έχεις το τηλέφωνο;

arvato ΑΕ

λεωφορος κηφισου 100 3ος οροφος

2105197500

ειναι στον σταθμο λεοφωρειων του κηφισου,τριαμετρα αριστερα οπως πας να μπεις στο σταθμο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα βλέπω ότι ενώ τα specs του Αμερικάνικου είναι

RAM:capacity: 576 MiB

ROM;capacity: 1 GiB

Το δικό μου αναφέρει:

Total Storage 689.11 MB

Total Program 458.74 MB

Είναι λογικό???????

Λογικό μου φαίνεται , τα πρώτα νούμερα είναι πριν την εγκατάσταση του λειτουργικού .

Αναγραφεται λοιπον η καθαρη επιδοσιακη ισχυς του hardware, κι επειτα η μικτη μετα την εγκατασταση του λειτουργικου...

Λογικο μαλλον..

Γενικως η ram με το ευρωπαικο δεν εχει διαφορα παντως... Με cm7 nand android κι επειτα απο λιγη χρηση, στα 145-160mb παιζει και το αμερικανικο οπως το πρωην δικο μου ευρωπαικο.

written on Tapatalk by my sexy iPad 2 

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Παιδια καλημερα!

Χτες καποια στιμγη που ανοιγω το κινητο μου από αναμονη βλεπω ότι εχει ξεθωριασει τελειως η οθονη και τα χρωματα νεκρα τελειως…εχω διαβασει ότι σε αυτό συνηθως φταιει η motherboard , αλλα εμενα δεν το ξαναεκανε…! Ανοιγοκλεισα το κινητο και από χτες όλα οκ.

Βεβαια αν θυμαμαι καλα το χει ξανακανει και μια φορα ακομα πριν κανα χρονο…Αυτό που με φοβιζει είναι ότι σε 2 μηνες ληγει η εγγυηση και δεν θελω να τρεχω…!! Εχετε κατι υποψιν σας που μπορω να κανω? Αν το στειλω ετσι στο σερβις φοβαμαι ότι δεν θα βγει ακρη μιας και δεν θα φαινεται η ζημια…

Παιδια καλημερα!

Χτες καποια στιμγη που ανοιγω το κινητο μου από αναμονη βλεπω ότι εχει ξεθωριασει τελειως η οθονη και τα χρωματα νεκρα τελειως…εχω διαβασει ότι σε αυτό συνηθως φταιει η motherboard , αλλα εμενα δεν το ξαναεκανε…! Ανοιγοκλεισα το κινητο και από χτες όλα οκ.

Βεβαια αν θυμαμαι καλα το χει ξανακανει και μια φορα ακομα πριν κανα χρονο…Αυτό που με φοβιζει είναι ότι σε 2 μηνες ληγει η εγγυηση και δεν θελω να τρεχω…!! Εχετε κατι υποψιν σας που μπορω να κανω? Αν το στειλω ετσι στο σερβις φοβαμαι ότι δεν θα βγει ακρη μιας και δεν θα φαινεται η ζημια…

εγω θα σου ελεγα να το πας και να πεις αυτο που συμβαινει ,με λιγο υπερβολη,οτι δηλαδη στο εχει κανει πολλες φορες,και πιστευω οτι θα στο φτιαξουν κανονικα και χωρις να οληρωσεις χρηματα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλημερα!

Εγω οσες φορες αφησα κατι που ηταν μισοπροβληματικο κι εφτιαχνε, με μαθηματικη ακριβεια χαλαγε εντελως, μετα το περας της εγγυησης.

Πηγαινε το στο service και θα εξυπηρετηθεις θεωρω. Πριν 2-3 μερες ειχα παει μ ενα φιλο που εχει iphone 4 hacktivated και δεν ειχε αποδειξη, κι ενω αλλο service δε το δεχοταν, αυτοι στην arvato, απροβληματιστα..

www.macspot.gr

μια απο τις 2 οτι εχεις

Σου απάντησα στο ΡΜ...

ΔΕΝ έχει ουδεμία σχέση αν το 'χεις πάρει από ΗΠΑ, από... Μαλαισία ή... πλανήτη Κρόνο! Τα ελληνικά μπαίνουν σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευή και ρομ. Αυτά.

Παιδια καλημερα!

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.

Σιγά σιγά θα στο κάνει όλο και πιο συχνά.

Σέρβις.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.

Σιγά σιγά θα στο κάνει όλο και πιο συχνά.

Σέρβις.

Νικολα φιλε μου το πηγες εσυ;

Ολα ενταξει; :)

www.macspot.gr

Δεν το πήγα ακόμη, θα το πάω μόλις βρω χρόνο.

Δεν το πήγα ακόμη, θα το πάω μόλις βρω χρόνο.

Φερ'το να στο παω εγω Νικολα! Θα ψαξω να βρω αυτον που αλληλοσυμπαθηθηκαμε, την αλλη μερα θα το εχεις και free of charge :p

Καλα αποτελεσματα, περα απο την πλακα! :)

www.macspot.gr

Φερ'το να στο παω εγω Νικολα! Θα ψαξω να βρω αυτον που αλληλοσυμπαθηθηκαμε, την αλλη μερα θα το εχεις και free of charge :p

Καλα αποτελεσματα, περα απο την πλακα! :)

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ... να φλερτάρετε, δεσποινίς, με τον υπάλληλο, να του δίδετε "φλούδες" ελπίδες... για να επισκευάσετε ένα γκατζέτ-ιον!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ... να φλερτάρετε, δεσποινίς, με τον υπάλληλο, να του δίδετε "φλούδες" ελπίδες... για να επισκευάσετε ένα γκατζέτ-ιον!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ!

:lol: :p Εγω ειμαι αθωα.. Θελω απλως να βοηθησω την κοινοτητα βασιζομενη στη συμπαθεια που μου εδειξε ενας υπαλληλος. Τελος offtopic :)

www.macspot.gr

Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη ...

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει οικονομικό κατάστημα επισκευών για αντικατάσταση digitizer;

Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη ...

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει οικονομικό κατάστημα επισκευών για αντικατάσταση digitizer;

Βιντεακια how to κι αγορα απο ebay? νομιζω το πιο οικονομικο! Αλλιως σε καθε περιπτωση πληρωνεις εργατικα! ;)

www.macspot.gr

Βιντεακια how to κι αγορα απο ebay? νομιζω το πιο οικονομικο! Αλλιως σε καθε περιπτωση πληρωνεις εργατικα! ;)

Ειρήνη σ' ευχαριστώ αλλά δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω.

Κατεφυγε στο service. Ειναι εξυπηρετικοι! :)

Βασικα εχει ενα καταστημα που πουλα και κανει service κοντα στην περιοχη μου, Κυψελη, σε διαφορα κινητα αλλα προσωπικα εγω δε θα το εμπιστευομουν και ουτε καν ξερω τις τιμες του. Παντως αν θες, δε μου κανει κοπος οποτε ξαναπερασω απο μπροστα να ρωτησω τι και πως. :)

written on Tapatalk

www.macspot.gr

Κατεφυγε στο service. Ειναι εξυπηρετικοι! :)

Βασικα εχει ενα καταστημα που πουλα και κανει service κοντα στην περιοχη μου, Κυψελη, σε διαφορα κινητα αλλα προσωπικα εγω δε θα το εμπιστευομουν και ουτε καν ξερω τις τιμες του. Παντως αν θες, δε μου κανει κοπος οποτε ξαναπερασω απο μπροστα να ρωτησω τι και πως. :)

written on Tapatalk

Σίγουρα, service. Γι αυτό ρώτησα αν κάποιος που δυστυχώς είχε παρόμοια εμπειρία, μπορεί να μου προτείνει κάποιο σχετικά πιο οικονομικό.

Σίγουρα, service. Γι αυτό ρώτησα αν κάποιος που δυστυχώς είχε παρόμοια εμπειρία, μπορεί να μου προτείνει κάποιο σχετικά πιο οικονομικό.

Τη Δευτερα θα περασω απο εκει ουτως ή αλλως! Ειναι στο δρομο μου προς Ν. Σμυρνη που θα παω. :) Αν θες, ρωταω! :happy:

written on Tapatalk

www.macspot.gr

Τη Δευτερα θα περασω απο εκει ουτως ή αλλως! Ειναι στο δρομο μου προς Ν. Σμυρνη που θα παω. :) Αν θες, ρωταω! :happy:

written on Tapatalk

Θα ρωτήσω πρώτα στο επίσημο service και ίσως σε άλλο που κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία. Πάντως, σ' ευχαριστώ.

Βρε παιδια μια ερωτηση αλλα μη γελασετε και δειξτε επιεικεια! :O Μερες τωρα το παρατηρω, αλλα ενδεχεται μια ορθοπεδικη λαμα που εχω στο αριστερο μου ποδι μετα απο προσφατο ατυχημα, να προξενει θεμα στο σημα του Leo?

Η συσκευη ειναι του αδερφου μου, κι ενω στεκομαστε στο ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ μερος, οταν πιασω εγω τη συσκευη, γονατιζει το σημα. Οταν την πιανει ο αδερφος μου, αποκαθισταται.

Τι στην ευχη συμβαινει; Θεμα ωμικης αντιστασης ειναι; Ή το μεταλλο στο ποδι μου "κανει σωμα", και καθισταμαι αγωγος; :wacko:

Το προσεξα απο την πρωτη μερα που μας το εδωσαν, αλλα δε ρωτουσα μη γινω και ρεζιλι... Σημερα δεν αντεξα... Στο Θησειο για καφε, με σημα Η, και μολις το επιασα, λιγο μετα, G γονατισμενο.. :wacko:

www.macspot.gr

Βρε παιδια μια ερωτηση αλλα μη γελασετε και δειξτε επιεικεια! :O Μερες τωρα το παρατηρω, αλλα ενδεχεται μια ορθοπεδικη λαμα που εχω στο αριστερο μου ποδι μετα απο προσφατο ατυχημα, να προξενει θεμα στο σημα του Leo?

Η συσκευη ειναι του αδερφου μου, κι ενω στεκομαστε στο ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ μερος, οταν πιασω εγω τη συσκευη, γονατιζει το σημα. Οταν την πιανει ο αδερφος μου, αποκαθισταται.

Τι στην ευχη συμβαινει; Θεμα ωμικης αντιστασης ειναι; Ή το μεταλλο στο ποδι μου "κανει σωμα", και καθισταμαι αγωγος; :wacko:

Το προσεξα απο την πρωτη μερα που μας το εδωσαν, αλλα δε ρωτουσα μη γινω και ρεζιλι... Σημερα δεν αντεξα... Στο Θησειο για καφε, με σημα Η, και μολις το επιασα, λιγο μετα, G γονατισμενο.. :wacko:

χαχαχαχα Καλημέρα Ειρήνη, μάλλον το σώμα σου "σκοτώνει" το σήμα.... που δεν έχει να κάνει με ωμική αντίσταση γιατί δεν περνάει κάποιου είδους ρεύμα από αυτό αλλά μάλλον με κάποιο τρόπο βραχυκυκλώνεις την κεραία του :p:p:p:p

Να ρωτήσω όμως.... σκοτώνει και του iphone ή μόνο το Leo το παθαίνει? :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ναι, Ειρήνη μου!

Έχεις γίνει... "Terminator" και θες να 'χεις και καλό σήμα;;;;;;!... Θυμάσαι τον... Σβαρτζενέγκερ να κρατά φορητή συσκευή στον "Εξολοθρευτή";!

(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)