mgeo81 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση. Ένας φίλος μου έχει το hd2 με custom rom android. Έχει ένα πρόβλημα. Ενώ πιάνει όλα τα ασύρματα δίκτυα δεν πιάνει ένα συγκεκριμένο δίκτυο το οποίο είναι free κιόλας. Δεν το δείχνει καν στο scan που κάνουμε. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Μια πιθανότητα για να συμβεί αυτό είναι το δίκτυο να είναι ad-hoc,κάτι που δεν υποστηρίζουν όλες οι ρομ.Δες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10675148&postcount=876 και αφού κρατήσεις backup,φλάσαρε την έκδοση 06 (υποθέτω ότι η ρομ σου έχει android 2.3) και δοκίμασε πάλι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Μια πιθανότητα για να συμβεί αυτό είναι το δίκτυο να είναι ad-hoc,κάτι που δεν υποστηρίζουν όλες οι ρομ.Δες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10675148&postcount=876 και αφού κρατήσεις backup,φλάσαρε την έκδοση 06 (υποθέτω ότι η ρομ σου έχει android 2.3) και δοκίμασε πάλι Ωραία θα το δοκιμάσουμε και αυτό αλλιώς πρέπει να αλλάξουμε ρομ;έχει την coredroid 1.7. Κάποια καλή ρομ για να του περάσουμε μέσα υπάρχει;σταθερή χωρίς προβλήματα γιατί ο φίλος το μόνο που θέλει είναι να είναι σταθερή. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Στη ρομ που έχει τώρα με το αρχείο που πρότεινα,μάλλον δε θα δουλέψει Αν θες σταθερή ρομ κατά την γνώμη μου πας σε non sense roms http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1013852 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905060 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Ωραία οπότε καλύτερα να αλλάξει κατευθείαν μια ρομ και ναψτελειώνει. Έυχαριστω πολυ για την βοήθεια σας Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Στη ρομ που έχει τώρα με το αρχείο που πρότεινα,μάλλον δε θα δουλέψει Αν θες σταθερή ρομ κατά την γνώμη μου πας σε non sense roms http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1013852 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905060 Βάλαμε μια απο αυτές και πάλι δεν εμφανίζει το συγκεκριμένο δίκτυο. Να φλασαρουμε και το αρχείο που μας έδωσες πιο πάνω; Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Ναι δοκίμασε το και αν δε δουλέψει δε ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει.και γραφουμε σε λάθος θέμα μιας και υπάρχει άλλο θέμα για το android στο hd2 Sent from my Liquid MT Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) μπορείτε να μου πείτε αν ισχύει η εγγύηση για χαλασμένο hardwear button ?έχει χαλάσει το κουμπί on/off του γιου μου . με την συνεχή χρήση android έχει μπει μέσα ,μη κάνοντας καλή επαφή. υ.γ. ξέρω για το button suvior αλλά... Edited October 9, 2011 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) εχω το hd2 και η μπαταρια του μου βγαζει σκαρτα μερα.επειδη κοπηκε ο δικος του φορτιστης το φορτιζω με εναν νοκια 1200ma εξοδο.παιζει κανενα ρολο? Edited October 10, 2011 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 εχω το hd2 και η μπαταρια του μου βγαζει σκαρτα μερα.επειδη κοπηκε ο δικος του φορτιστης το φορτιζω με εναν νοκια 1200ma εξοδο.παιζει κανενα ρολο? Αν τα output V είναι τα σωστά τότε απλά θα φορτίζει πιο γρήγορα ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 εχω το hd2 και η μπαταρια του μου βγαζει σκαρτα μερα.επειδη κοπηκε ο δικος του φορτιστης το φορτιζω με εναν νοκια 1200ma εξοδο.παιζει κανενα ρολο? Επιβαιωνω τον Staurakis. Εγω το φορτιζα με εναν Samsung που περικλειοταν σε συσκευη των 100€. Ολα μια χαρα και φορτιζε και πιο γρηγορα... ;) Δε νομιζω η διαρκεια της μπαταριας σου να οφειλεται σε εικονικη φορτιση λογω non branded φορτιστη (δεν ειναι λογικο δηλαδη), αλλα και μια πληρη φορτιση μεσω pc, θα σου απαντησει στο ερωτημα αυτο. written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptonis23 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 γεια σας παιδιά...έβαλα την HSPL 2.08 και πέρασα την rom 3.14.482.2 (Ελληνική). το επόμενο πρωινό, και ενω το ειχα απλα και φορτιζε, ειχαν σβηστει 1-2 προγραμματακια που ειχα περάσει. Μετα απο λίγο μου σβήνει η οθόνη και αναβαν μόνο τα πλήκτρα κάτω. Εβγαλα την μπαταρία και μετα δεν ξεκινούσε. Προσπάθησα να κανω Hard Reset και αργησε να μπει στο μενου(μετά απο 5-6 φορες μπήκε). Αλλαξα πάλι κατι εικονίδια στην αρχική οθόνη. Το ειχα συνδεσει με τον υπολογιστή να περάσω τηλέφωνα και μετά πήγα να βάλω πάλι προγράματα στη μνημη αλλα η μνήμη πουθενα....δεν την εβρισκε ο υπολογιστης. Αναγκάστηκα και εκανα μια απλή επανεκκίνηση και μόλις ανοιξε με εβαλε στο μενου για να ρυθμίσω ωρες και e-mail κτλ...οι επαφες ξαναχάθηκαν και οτι εικονίδια είχα αλλάξει...ξέρει κανεις να μου πεί τι γίνεται; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 αν αλλαξω μονο το radio και βαλω ποιο καινουργιο θα υπαρχει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 αν αλλαξω μονο το radio και βαλω ποιο καινουργιο θα υπαρχει προβλημα? Ενταξει θεωρω προσωπικα οτι αυτο δεν εχει σκοπιμοτητα. Εαν το υπαρχον ειναι συμβατο με τη rom και το spl σου, γιατι να μπλεξεις; :) Διαφορα καπου δε θα δεις ουσιαστικη written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 το RADIO δεν παιζει ρολο στο bluetoth και στο wifi?γιατι εχω καποια θεματακια εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 το RADIO δεν παιζει ρολο στο bluetoth και στο wifi?γιατι εχω καποια θεματακια εκει. Για το wifi και gps ηξερα αλλα οχι και τρομερες διαφορες. Δοκιμασε το στην τελικη. Απλα κοιταξε τις συμβατοτητες πρωτα written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 γεια σας παιδιά...έβαλα την HSPL 2.08 και πέρασα την rom 3.14.482.2 (Ελληνική). Έκανες hard reset μετά από αυτά ? Αν όχι κάνε ένα διότι έτσι είναι το σωστό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptonis23 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Έκανες hard reset μετά από αυτά ? Αν όχι κάνε ένα διότι έτσι είναι το σωστό . Έκανα. Μετα όμως πήγα να περάσω επαφές και πάλι εγινε το ίδιο. Δεν έβρισκε φακέλους ουτε οταν ήταν συνδεδεμένο με τον υπολογιστή, ούτε μέσα απο τον File Explorer του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Έκανα. Μετα όμως πήγα να περάσω επαφές και πάλι εγινε το ίδιο. Δεν έβρισκε φακέλους ουτε οταν ήταν συνδεδεμένο με τον υπολογιστή, ούτε μέσα απο τον File Explorer του κινητού. Μάλλον έχει χαλάσει η κάρτα μνήμης φίλε. Δοκίμασε να την βάλεις στο pc κατευθείαν να δεις αν την βλέπει ο υπολογιστής. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptonis23 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Μάλλον έχει χαλάσει η κάρτα μνήμης φίλε. Δοκίμασε να την βάλεις στο pc κατευθείαν να δεις αν την βλέπει ο υπολογιστής. Μα δεν έχω βάλει κάρτα ακόμα. Οτι περνάω τα περνάω στη μνήμη του τηλεφώνου. Τα μόνα πράγματα που εχω κάνει μετα την αλλαγή της rom ειναι οι επαφές και το προγραμματάκι για το φλάς. τίποτα άλλο. Δεν εχω περάσει radio μηπως έχει σημασία; χρειάζεται; αν ναι που ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Επειδή κάπου σε χάνω με το τι και πως το έκανες ("έβαλες προγράμματα στη μνήμη) στην προηγούμενη σελίδα, το συνδέεις στον υπολογιστή και δεν βλέπει τίποτα; ελπίζω να μην το συνδέεις σαν εξωτερικό δίσκο... γιατί αν λείπει η κάρτα δεν θα δείχνει κάτι from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Δεν εχεις περασει radio και το Κινητο λειτουργει; Εστω υπολειτουργεί; :wacko: Εγω νομιζα οτι χωρις radio δεν εκκινει καν. Σημα εχεις; Bluetooth; gps; :wacko: Φυσικα και χρειαζεται το radio. Βρες καποιο συμβατο της rom σου και κανε τα ολα απο την αρχη. Το spl δε χρειαζεται να το αλλαξεις θεωρω, περασε συμβατο radio κι επειτα clean installation τη rom. written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Ο φίλος από ότι κατάλαβα είναι με την επίσημη ρομ και δεν χρειάζεται να αλλάξει radio. Μήμως κάνει αυτό που λέει ο mimo; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Δεν εχεις περασει radio και το Κινητο λειτουργει; Εστω υπολειτουργεί; :wacko: Εγω νομιζα οτι χωρις radio δεν εκκινει καν. Σημα εχεις; Bluetooth; gps; :wacko: Φυσικα και χρειαζεται το radio. Βρες καποιο συμβατο της rom σου και κανε τα ολα απο την αρχη. Το spl δε χρειαζεται να το αλλαξεις θεωρω, περασε συμβατο radio κι επειτα clean installation τη rom. written on Tapatalk Eιρήνη έχεις δίκιο.Χωρίς ράδιο δε λειτουργεί το κινητό.Ακόμη και όταν κάνεις task29 στην ουσία περνάς μόνο το ράδιο και είσαι χωρίς ρομ-λειτουργικό @ptonis23 Οταν ξεκινά το κινητό και έχεις wm,γράφει στην αρχή κάτω αριστερά κάποια κόκκινα γραμματα.Τι γράφουν αυτή τη στιγμή στο κινητό σου; hpsl 2.08 και ρομ 3.14 δεν είναι συμβατά.Μετά την εκκίνηση θα έχεις πολύ λίγη ελεύθερη ραμ και δε θα λειτουργεί σωστά.Για την 3.14 ρομ πρέπει να βάλεις και το πιο καινούριο hspl για την 3.14.O μόνος λόγος για να βάλεις την επίσημη 3.14 με hspl είναι το κινητό σου να είναι αγγλικό και εσύ να θέλεις να έχεις την επίσημη ελληνική 3.14.Κάτι που όμως σε βγάζει πάλι εκτός εγγύησης Edited October 11, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptonis23 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Επειδή κάπου σε χάνω με το τι και πως το έκανες ("έβαλες προγράμματα στη μνήμη) στην προηγούμενη σελίδα, το συνδέεις στον υπολογιστή και δεν βλέπει τίποτα; ελπίζω να μην το συνδέεις σαν εξωτερικό δίσκο... γιατί αν λείπει η κάρτα δεν θα δείχνει κάτι from THE hd2 Οτι έχω πει οτι έκανα ειναι χωρίς κάρτα μνήμης. Αλλα γιατί δίνεται τόση σημασία αν εχω ή οχι κάρτα μνήμης; και δεν είπα οτι το συνδέω και δεν βλέπω τίποτα, αλλα είπα οτι μετά κατα την διάρκεια που το είχα συνδεμένο και μετα που είχα περάσει κάτι επάφες δεν αναγνώριζε την μνημη του τηλεφώνου. Δεν εχεις περασει radio και το Κινητο λειτουργει; Εστω υπολειτουργεί; :wacko: Εγω νομιζα οτι χωρις radio δεν εκκινει καν. Σημα εχεις; Bluetooth; gps; :wacko: Φυσικα και χρειαζεται το radio. Βρες καποιο συμβατο της rom σου και κανε τα ολα απο την αρχη. Το spl δε χρειαζεται να το αλλαξεις θεωρω, περασε συμβατο radio κι επειτα clean installation τη rom. written on Tapatalk Το Bluetooth δουλεύει κανονικά, εκτός και αν το ότι δεν μένει συνδεδεμένο με ενα hands free που εχω είναι σημάδι δυσλειτουργίας (το hands free ειναι Samsung αν έχει σημασία) Το οτι έχω Cosmote κάρτα και σήμερα το μεσημέρι ο αριθμός 1 που εχει πάνω πάνω αλλαξε σε 2 εχει σημασία; Επίσης μου βγάζει ένα μήνυμα που μου λέει οτι το GPRS προσπάθησε να συνδεθεί και κατι για εγγεγραμένο δίκτυο αλλα δεν θυμαμαι ακριβως πως το λέει γιατι αυτη την στιγμη που γράφω δεν το βγάζει. @ptonis23 Οταν ξεκινά το κινητό και έχεις wm,γράφει στην αρχή κάτω αριστερά κάποια κόκκινα γραμματα.Τι γράφουν αυτή τη στιγμή στο κινητό σου; R 2.15.50.14 G15.42.50.11W D 3.14.04666 και HSLP 2,08 Edited October 11, 2011 by ptonis23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts