thePRODIGY Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Απο τον οπερα 10 γινεται να δουμε καποιο site σε κανονική (desktop) μορφη και οχι mobile? Σε καποια site αυτοματα φορτώνει την mobile εκδοση! πως και δεν του εχεις βαλει τον Opera 11? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 από όσο γνωρίζω δεν έχει βγει opera 11 για windows mobile. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 πως και δεν του εχεις βαλει τον Opera 11? Οπως λεει κ ο bbbb δεν εχει βγει για wm 6.5!! Στις ρυθμισεις εχω απενεργοποιημένη την επιλογη "προβολη κινητου" αλλα και παλι δεν εχει διαφορα..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Οπως λεει κ ο bbbb δεν εχει βγει για wm 6.5!! Στις ρυθμισεις εχω απενεργοποιημένη την επιλογη "προβολη κινητου" αλλα και παλι δεν εχει διαφορα..:wacko: Αυτο είναι και δικό μου θέμα! Σε αλλά δείχνει desktop mode, σε αλλα mobile... :( αν βρει κάποιος λύση... :( Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Οπως λεει κ ο bbbb δεν εχει βγει για wm 6.5!! Σωστά, δεν έχει βγει και ούτε πρόκειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Ρυθμίσεις/ Μενού/ Περισσότερα/ Ρολόι & Αφυπνίσεις ή απλά συγχρόνισε τη συσκευή με τον υπολογιστή (με τσεκαρισμένη στις ρυθμίσεις του ActiveSync, την επιλογή συγχρονισμού ώρας & ημερομηνίας της συσκευής). Thanks!! απορια: με ποια rom εισαι? γιατι το ιδιο ακριβως ηταν bug καποιας εκδοσης της energy και ειχα αντιμετωπισει θεμα κι εγω... το εφτιαξα απο τις ρυθμισεις οπως γραφει ο elti.. Είμαι με την τελευταία official ελληνική. Το συγκεκριμένο πρόβλημα προέκυψε απο το γεγονός ότι έβγαλα την μπαταρία για αρκετά λεπτά απο την συσκευή. Και ο λόγος; Αρκετές φορές μετά απο τον τερματισμό μιας κλήσης η συσκευή κολλάει και μάλιστα δεν επανέρχεται ούτε απο το κουμπάκι του reset δίπλα στην μπαταρία. Χρειάζεται να βγάλω τελείως την μπαταρία για μερικά λεπτά, να την ξανα βάλω για να ανοίξει. Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει στην αρχική λευκή οθόνη με το λογότυπο HTC στο κέντρο και κολλάει εκεί. Όσες φορές και να προσπαθήσω το ίδιο κάνει. Μάλιστα κάποιες φορές φορτώνει το λειτουργικό και όταν μου ζητάει τον κωδικό για την sim, ξεκινάει να κάνει επανεκκίνηση μόνο του...:confused: Μάλλον πάω για hard reset, ε; Πάντως σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω στην προηγούμενη official... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 θεωρω πως ηδη επρεπε να χες κανει hard reset, κι ευχομαι το προβλημα να ναι software κι οχι hardware:wacko::blink::X Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Μάλλον πάω για hard reset, ε; Πάντως σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω στην προηγούμενη official... Δοκίμασε και τα δύο και πες μας αν λύθηκε το πρόβλημά σου. (Και φυσικά δεν επαναφέρεις κάποιο backup που ενδεχομένως έχεις κρατήσει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) Δοκίμασε και τα δύο και πες μας αν λύθηκε το πρόβλημά σου. (Και φυσικά δεν επαναφέρεις κάποιο backup που ενδεχομένως έχεις κρατήσει). Λοιπόν κάνω hard reset(μέσο της διαδικασία με τα κουμπιά volume up και down), επιλέγω να κάνω boot και μέχρι να μπει στην διαδικασία να κάνει την πρώτη εισαγωγή στο λειτουργικό(έλεγχος sim, αρχικές ρυθμίσεις, κτλ) παίζει να έκανε καμιά 10αριά restart. Όταν με τα πολλά κατάφερα να ολοκληρώσω αυτήν την διαδικασία και να μπω κανονικά, είπα να το κλείσω και να το ξανα ανοίξω ώστε να διαπιστώσω αν διορθώθηκε το πρόβλημα. Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα. Κολλάει στην αρχική λευκή οθόνη, με το λογότυπο htc στο κέντρο και πριν ακόμα βγάλει τα κόκκινα γράμματα με τις πληροφορίες του λειτουργικού κάτω δεξιά(ότι δηλαδή έκανε και πριν). Με βαλε-βγάλε της μπαταρίας κατάφερα να μπω και πάλι. Επίσης σε αρκετές απο τις δοκιμές που έκανα, η συσκευή κόλλησε και έκανε μόνη της επανεκκίνηση σε διαφορετικά σημεία(πχ όταν έβαζα τον κωδικό της sim, όταν ήμουν στην αρχική οθόνη, κτλ). ΥΓ. Λέω να περάσω την 1.66 αλλά αναρωτιέμαι αν στο πρώτο boot δεν πάει ομαλά η διαδικασία τι γίνεται; Παίζει να κολλήσει και να μην περαστεί σωστά η αναβάθμιση; Τι λέτε; Να το επιχειρήσω; :worry: Edited June 11, 2011 by georgep800 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 ΥΓ. Λέω να περάσω την 1.66 αλλά αναρωτιέμαι αν στο πρώτο boot δεν πάει ομαλά η διαδικασία τι γίνεται; Παίζει να κολλήσει και να μην περαστεί σωστά η αναβάθμιση; Τι λέτε; Να το επιχειρήσω; Εγώ αυτό θα έκανα. Ακόμα και κάτι να μην πάει καλά... ούτως ή άλλως είναι προφανές ότι μάλλον δεν το γλυτώνεις το service. Άρα δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) Εγώ αυτό θα έκανα. Ακόμα και κάτι να μην πάει καλά... ούτως ή άλλως είναι προφανές ότι μάλλον δεν το γλυτώνεις το service. Άρα δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Χμμμ, ξεκινάω την διαδικασία, για να δούμε... ΥΓ. Καλά θυμάμαι απο προηγούμενες αναφορές ότι στο service καθυστερούνε απίστευτα; Θα μείνω δηλαδή χωρίς συσκευή για καιρό; :( EDIT Μετά την αλλαγή ΡΟΜ, εκτός του ότι το πρόβλημα παραμένει φαίνεται να σοβάρεψε η κατάσταση. Κάνει ότι και πριν, με την διαφορά ότι κάποιες φορές οταν κολλάει στην αρχική οθόνη βγάζει και κάτι οριζόντιες γραμμές. Αν και δεν έχει και τόσο σημασία, ποτέ δεν έκανε boot με αυτές τις γραμμές. Με βάλε-βγάλε της μπαταρίας κατάφερα να φτάσω μέχρι και να πληκτρολογήσω ένα αριθμό για να κάνω κλήση όπου και κράσαρε πάλι... http://img717.imageshack.us/img717/9485/sdfvasdfvsd.jpg Edited June 12, 2011 by georgep800 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Εγώ πάλι, μετά από ΔΥΟ συσκευές WinMo, ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ κάποιος κρατά official ΕΛΛΗΝΙΚΗ ρομ: είναι ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!!! Είχα κατέβει Ελλάδα πριν 2 χρόνια περίπου και τότε, μου χάλασε το πρώτο WinMo κινητό μου. Πάω, ρίχνω μια ματιά στα reviews (το ΟΜΝΙΑ τότε ήταν "τοπ") και διαλέγω από WIND το ΟΜΝΙΑ i900... Μετά από 2 βδομάδες, είχα συγκρατηθεί 2-3 φορές να... μη το ΠΕΤΑΞΩ απ' το παράθυρο!!! "Έκλαιγα" τα λεφτά μου! Κολλούσε, ήταν παν-αργο κτλ.! Μου λέει ένας Ιρλανδός κολλητός (αφού πια ήμουν "πάνω", Έσσεξ) "ρε μεγάλε, βάλε μια εργοατασιακή αγγλική, να δούμε"... ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ "μαμίσια" αγγλική, ΠΕΤΑΓΕ το κινητό! Μόλις άλλαξα ΚΑΙ το ράδιο, "ΑΣΤΕΡΙ" το κινητό! Κι όταν - φυσικά - άρχισα να πειραματίζομαι με "μαγειρεμένες" ρομ, ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ το κινητό!!! Απορώ λοιπόν με τον φίλο, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ακόμα "τις πίκρες" τις ελληνικές ρομ (τις "μαμίσιες")! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) EDIT Μετά την αλλαγή ΡΟΜ, εκτός του ότι το πρόβλημα παραμένει φαίνεται να σοβάρεψε η κατάσταση. Κάνει ότι και πριν, με την διαφορά ότι κάποιες φορές οταν κολλάει στην αρχική οθόνη βγάζει και κάτι οριζόντιες γραμμές. Αν και δεν έχει και τόσο σημασία, ποτέ δεν έκανε boot με αυτές τις γραμμές. Με βάλε-βγάλε της μπαταρίας κατάφερα να φτάσω μέχρι και να πληκτρολογήσω ένα αριθμό για να κάνω κλήση όπου και κράσαρε πάλι... Δυστυχώς είναι προφανές ότι μάλλον μιλάμε για hardware πρόβλημα. Επίσκεψη στο service της ACE Hellas άμεσα. Αν έχουν απόθεμα ανταλλακτικών η επισκευή γίνεται άμεσα. Το πρόβλημα είναι αν έχουν έλλειψη. Εγώ πάλι, μετά από ΔΥΟ συσκευές WinMo, ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ κάποιος κρατά official ΕΛΛΗΝΙΚΗ ρομ: είναι ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!!! Δεν έχουν καμία σχέση οι rom του Omnia με αυτές του HD2, μα καμία όμως. Ωστόσο από τη στιγμή που ο φίλος έχει πρόβλημα δεν μπορεί να δοκιμάζει rom μιας και χρειάζεται να είναι εντός εγγύησης στις δοκιμές που κάνει και για την ενδεχόμενη επίσκεψη στο service. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited June 12, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Στο κινητό μου έχω έκδοση ROM 3.14.482.2 (04666) ELL. με ημερομηνια 10/05/10. Επειδή του έκανα Hard Reset, λέω να περάσω και την τελευταία ROM. Αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Στην αρχή του θέματος αυτού, έχει μια ROM με κυκλοφορία 2010-02-02 ενώ στο site της ΗΤC έχει μια με κυκλοφορία 2010-10-19. Για ποιά να πάω βρε παιδιά, υπάρχει λόγος που δεν έχει αναναιωθεί στο θέμα; Ευχαριστώ! Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Χμμμ, ξεκινάω την διαδικασία, για να δούμε... ΥΓ. Καλά θυμάμαι απο προηγούμενες αναφορές ότι στο service καθυστερούνε απίστευτα; Θα μείνω δηλαδή χωρίς συσκευή για καιρό; :( EDIT Μετά την αλλαγή ΡΟΜ, εκτός του ότι το πρόβλημα παραμένει φαίνεται να σοβάρεψε η κατάσταση. Κάνει ότι και πριν, με την διαφορά ότι κάποιες φορές οταν κολλάει στην αρχική οθόνη βγάζει και κάτι οριζόντιες γραμμές. Αν και δεν έχει και τόσο σημασία, ποτέ δεν έκανε boot με αυτές τις γραμμές. Με βάλε-βγάλε της μπαταρίας κατάφερα να φτάσω μέχρι και να πληκτρολογήσω ένα αριθμό για να κάνω κλήση όπου και κράσαρε πάλι... http://img717.imageshack.us/img717/9485/sdfvasdfvsd.jpg Αυτο που φοβόμουν εξαρχής! Δυστυχώς hardware πρόβλημα πρέπει να παίζει στην περίπτωση σου, κι ο θεός βοηθός! Ελπίζω να μην τύχεις κι εσυ στην περίπτωση έλλειψης ανταλλακτικών! :( Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) Παίδες, τελικά μήπως ξέρει κάποιος (Ειρήνη;;;) ), εάν το Co0kie Home υποστηρίζει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ wallpapers σε κάθε ένα διαφορετικό tab; Διότι, στο manual του αυτό επισημαινόταν. Κι έχω φάει 1 μέρα, να δω που στο καλό είναι αυτή η επιλογή - κι έφτιαξα κι ένα κάρο διαφορετικά wallpapers. ================ Παιδιά, επειδή ακόμα ασχολούμαι γενικά με το Leo, άφησα στην άκρη όλες αυτές τις μέρες το GPS του! Με το ΟΜΝΙΑ, δυστυχώς λόγο αδύναμου επεξεργαστή, "έπαιζα" με το Destinator7... Τώρα, με το Leo, τι να βάλω; Το Navteq (3D) ή το iGo Primo; Τι προτείνετε; Και γενικά, ποια διαδικασία να κάνω αφού κατεβάσω κάποιο απ' αυτά τα πλοήγησης προγράμματα (ή και δύο να βάλω); Edited June 12, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παίδες, τελικά μήπως ξέρει κάποιος (Ειρήνη;;;) ), εάν το Co0kie Home υποστηρίζει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ wallpapers σε κάθε ένα διαφορετικό tab; Διότι, στο manual του αυτό επισημαινόταν. Κι έχω φάει 1 μέρα, να δω που στο καλό είναι αυτή η επιλογή - κι έφτιαξα κι ένα κάρο διαφορετικά wallpapers. Αφου μου απευθυνεις το λογο συγκεκριμενα ας απαντησω!:p Η Ειρηνη, χρησιμοποιει energy (οπως εσυ) αλλα οχι cookies home tab! για την ακριβεια το απεχθανομαι!:rolleyes: (και με πειραζουν τα παιδια εδω μεσα) Αυτο ομως δεν ειναι θεμα rom, ειναι καθαρα προγραμματος! Οποτε παροτι με energy, δε γνωριζω να σε βοηθησω! το μονο που ξερω, αλλα δεν ξερω τον τροπο, ειναι οτι οντως μπορεις σε καθε tab να βαλεις κι αλλη wallpaper! Ας μιλησουν οι γνωστες, κι οσοι το χρησιμοποιουν! :) Ως προς τα προγραμματα πλοηγησης, εγω χρησιμοποιω mio map και iGO primo... βαλε οσα νομιζεις δεν εχεις περιορισμο! :p καλυτερο για μενα το iGO βεβαια! Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Στο κινητό μου έχω έκδοση ROM 3.14.482.2 (04666) ELL. με ημερομηνια 10/05/10. Επειδή του έκανα Hard Reset, λέω να περάσω και την τελευταία ROM. Αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Στην αρχή του θέματος αυτού, έχει μια ROM με κυκλοφορία 2010-02-02 ενώ στο site της ΗΤC έχει μια με κυκλοφορία 2010-10-19. Για ποιά να πάω βρε παιδιά, υπάρχει λόγος που δεν έχει αναναιωθεί στο θέμα; Ευχαριστώ! Την τελευταία έκδοση φοράει η συσκευή σου... http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=1046 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Αφου μου απευθυνεις το λογο συγκεκριμενα ας απαντησω!:p Η Ειρηνη, χρησιμοποιει energy (οπως εσυ) αλλα οχι cookies home tab! για την ακριβεια το απεχθανομαι!:rolleyes: (και με πειραζουν τα παιδια εδω μεσα) Αυτο ομως δεν ειναι θεμα rom, ειναι καθαρα προγραμματος! Οποτε παροτι με energy, δε γνωριζω να σε βοηθησω! το μονο που ξερω, αλλα δεν ξερω τον τροπο, ειναι οτι οντως μπορεις σε καθε tab να βαλεις κι αλλη wallpaper! Ας μιλησουν οι γνωστες, κι οσοι το χρησιμοποιουν! :) Ως προς τα προγραμματα πλοηγησης, εγω χρησιμοποιω mio map και iGO primo... βαλε οσα νομιζεις δεν εχεις περιορισμο! :p καλυτερο για μενα το iGO βεβαια! Ευχαριστώ, χρυσό μου... Και δεν "με λες", έστω κατεβάζω το Primo. Μετά, τι; Εννοώ, για ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ; Χάρτες, voice-commands κτλ; Μπορείς να με βοηθήσεις μέσω ΡΜ, Ειρήνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) Την τελευταία έκδοση φοράει η συσκευή σου... http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=1046 Ναι αλλά όμως γιατί έχει ημερομηνία 10/05/10 και όχι 2010-10-19;; Πως γίνεται αυτό;;; Edited June 12, 2011 by George_mob Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παίδες, τελικά μήπως ξέρει κάποιος (Ειρήνη;;;) ), εάν το Co0kie Home υποστηρίζει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ wallpapers σε κάθε ένα διαφορετικό tab; Διότι, στο manual του αυτό επισημαινόταν. Κι έχω φάει 1 μέρα, να δω που στο καλό είναι αυτή η επιλογή - κι έφτιαξα κι ένα κάρο διαφορετικά wallpapers. Που ακριβως ειδες στο Manual οτι υποστηρίζει διαφορετικά wallpapers σε κάθε ένα διαφορετικό tab; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παιδιά ευχαριστώ για την όλη βοήθεια! Την Δευτέρα θα το πάω στο service, για να δούμε... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να ενισχυει την ενταση του ηχου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ναι αλλά όμως γιατί έχει ημερομηνία 10/05/10 και όχι 2010-10-19;; Πως γίνεται αυτό;;; Η ημερομηνία δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που σε νοιάζει είναι η έκδοση της ROM και προφανώς έχετε την ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να ενισχυει την ενταση του ηχου? του ακουστικου η του ηχειου?:confused: Για ηχειο, το SRS WOWHD ειναι εφαρμογη που κανει κατι αναλογο.. για ακουστικο, δεν εχω ιδεα Edited June 12, 2011 by eirhnh_k Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts