DrMobile Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Αν φροντίζεις τη συσκευή σου και δεν βάζεις ό,τι κι ό,τι, αλλά μόνο δοκιμασμένα s/w, το ξεχνάς το hard reset. Απλά δεν χρειάζεται. Έχω ξεχάσει πότε έκανα τελευταία φορά hard reset. Πρέπει να ήταν προς το τέλος του 2010 (αμέσως μετά την τελευταία αναβάθμιση της ROM στην 3.14). Από τότε μόνο soft reset αν και όταν χρειαστεί (σπάνια). Γενικά το Leo είναι σταθερό, χωρίς κολλήματα αν το φροντίσεις σωστά. Όσο για το ActiveSync, δεν έχω δει ποτέ WM ROM χωρίς να το έχει built-in. Νομίζω είναι αναπόσπαστο μέρος του λειτουργικού και δεν εγκαθίσταται ως CAB. Άλλωστε και στον Wireless Manager υπάρχει ειδικό κουμπάκι για το ActiveSync, που σημαίνει ότι είναι built-in. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Αν φροντίζεις τη συσκευή σου και δεν βάζεις ό,τι κι ό,τι, αλλά μόνο δοκιμασμένα s/w, το ξεχνάς το hard reset. Απλά δεν χρειάζεται. Έχω ξεχάσει πότε έκανα τελευταία φορά hard reset. Πρέπει να ήταν προς το τέλος του 2010 (αμέσως μετά την τελευταία αναβάθμιση της ROM στην 3.14). Από τότε μόνο soft reset αν και όταν χρειαστεί (σπάνια). Γενικά το Leo είναι σταθερό, χωρίς κολλήματα αν το φροντίσεις σωστά. Όσο για το ActiveSync, δεν έχω δει ποτέ WM ROM χωρίς να το έχει built-in. Νομίζω είναι αναπόσπαστο μέρος του λειτουργικού και δεν εγκαθίσταται ως CAB. Άλλωστε και στον Wireless Manager υπάρχει ειδικό κουμπάκι για το ActiveSync, που σημαίνει ότι είναι built-in. Κώστα, ΔΕΝ υπάρχει (πλην εξαιρέσεων σαν εσένα) χρήστης WinMo... που ναι μεν να το φροντίζει... αλλά να μη του "αλλάζει τα φώτα" και να μη "πειραματίζεται". Εδώ το κάνουν οι... χρήστες "μηλαριών", που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ είναι "οκ" με το "έσω-έτοιμος" μηχανηματάκι τους. Παιδιά, χρήστες του Leo, τι με συμβουλεύετε να κάνω;... Εάν επιλέξω τελικά να πάρω το Leo, τι πρέπει να κάνω; Έχω αντιληφθεί ότι, ΟΣΟΙ αναγράφουν ότι δίνουν "ολοκαίνουργιο" Leo, είναι είτε από ΕΚΘΕΣΗ είτε από ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ, που έχουν ανακατασκευάσει/επισκευάσει και τα δίνουν με "εγγύηση 6 μηνών". Υπάρχει η επιλογή επίσης απ' το εξωτερικό, που και αυτά είναι "αμφιλεγόμενα ολοκαίνουργια" - με ή χωρίς εγγύηση (τις περισσότερες περιπτώσεις, με "δική τους εγγύηση")... Και υπάρχει η επιλογή ελαφρώς μεταχειρισμένου από εδώ (Ελλάδα), που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ εάν ΚΑΙ αυτά είναι ΟΝΤΩΣ ολοκαίνουργια ή απλά ανακατασκευασμένα και η εγγύηση που ισχύει ακόμα, είναι της HTC Hellas ή του καταστήματος που το αγόρασαν εκείνοι που το δίνουν. Τι να κάνω;;; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 8, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παιδιά, χρήστες του Leo, τι με συμβουλεύετε να κάνω;... Εάν επιλέξω τελικά να πάρω το Leo, τι πρέπει να κάνω; Έχω αντιληφθεί ότι, ΟΣΟΙ αναγράφουν ότι δίνουν "ολοκαίνουργιο" Leo, είναι είτε από ΕΚΘΕΣΗ είτε από ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ, που έχουν ανακατασκευάσει/επισκευάσει και τα δίνουν με "εγγύηση 6 μηνών". Υπάρχει η επιλογή επίσης απ' το εξωτερικό, που και αυτά είναι "αμφιλεγόμενα ολοκαίνουργια" - με ή χωρίς εγγύηση (τις περισσότερες περιπτώσεις, με "δική τους εγγύηση")... Και υπάρχει η επιλογή ελαφρώς μεταχειρισμένου από εδώ (Ελλάδα), που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ εάν ΚΑΙ αυτά είναι ΟΝΤΩΣ ολοκαίνουργια ή απλά ανακατασκευασμένα και η εγγύηση που ισχύει ακόμα, είναι της HTC Hellas ή του καταστήματος που το αγόρασαν εκείνοι που το δίνουν. Τι να κάνω;;; κατ'εμε πας σε αλλο μοντελο (και αλλο λειτουργικο -το μηλο ειναι η καλυτερη λυση) αλλα αν θες οπωσδηποτε λεο πριν το αγορασεις (ετε καινουργιο ειτε μεταχειρισμενο ) παιρνεις τηλ. την ace και την ρωτας για το κινητο που εχεις στα χερια σου με το imei του, αυτοι θα σου πουν αν ειναι ελληνικο,αν εχει καλυψη απ'αυτους ή αν υπαρχει καποιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 κατ'εμε πας σε αλλο μοντελο (και αλλο λειτουργικο -το μηλο ειναι η καλυτερη λυση) αλλα αν θες οπωσδηποτε λεο πριν το αγορασεις (ετε καινουργιο ειτε μεταχειρισμενο ) παιρνεις τηλ. την ace και την ρωτας για το κινητο που εχεις στα χερια σου με το imei του, αυτοι θα σου πουν αν ειναι ελληνικο,αν εχει καλυψη απ'αυτους ή αν υπαρχει καποιο προβλημα Δεν με "καλύπτει" το "Μήλο". Αφ' ενός ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ το βαρετό (και μη προσαρμόσιμο) UI του, αφ' εταίρου έχει ένα σορό ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ σε διάφορα θέματα (π.χ. το θέμα του Flash, το file browsing κτλ.). Για να ΜΗΝ αναφέρω ότι χρειάζεσαι έναν... μισθό, για να το πάρεις! Όχι, ευχαριστώ, δεν γίνομαι ένα απ' τα εκατομμύρια "κολλημένα" κορόιδα πελάτες της Apple. Αν ήταν για ΕΤΑΙΡΙΚΟ, ναι, θα το αγόραζα! Όσο για το άλλο που λες, ΠΩΣ θα πάρω την Ace να την ρωτήσω για το imei του Leo που θα κρατώ... και ΔΕΝ θα 'χω αγοράσει ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Δεν με "καλύπτει" το "Μήλο". Αφ' ενός ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ το βαρετό (και μη προσαρμόσιμο) UI του, αφ' εταίρου έχει ένα σορό ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ σε διάφορα θέματα (π.χ. το θέμα του Flash, το file browsing κτλ.). Για να ΜΗΝ αναφέρω ότι χρειάζεσαι έναν... μισθό, για να το πάρεις! Όχι, ευχαριστώ, δεν γίνομαι ένα απ' τα εκατομμύρια "κολλημένα" κορόιδα πελάτες της Apple. Αν ήταν για ΕΤΑΙΡΙΚΟ, ναι, θα το αγόραζα! Όσο για το άλλο που λες, ΠΩΣ θα πάρω την Ace να την ρωτήσω για το imei του Leo που θα κρατώ... και ΔΕΝ θα 'χω αγοράσει ακόμα; για το πρωτο γουστα ειναι αυτα για την ace ,ετσι εκανα εγω πριν αγορασω το κινητο -εξω στο κουτι του γραφει imei, s/n -πηρα τηλ. και τους ρωτησα για να ειμαι καλυμμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Θα παρακαλέσω να επικεντρωθούμε σε ότι έχει να κάνει αποκλειστικά με το HD2 σε αυτό το θέμα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Βρε παιδια, λαμβανω κανενα μηνυμα ενιοτε που επανω εχει λαθος ωρα ληψης. Δηλαδη μπορει να το ελαβα μολις τωρα, κ αυτο δειχνει στην ωρα του οτι το ελαβα 20 λεπτα πριν για παραδειγμα. Αλλα δεν γινεται σε καθε μηνυμα αυτο! Εχει συμβει σε καποιον αλλο αυτο? Δεν παρουσιαζει προβλημα βεβαια, αλλα η προληψη καλυτερη καθε θεραπειας λενε! Εδω να σημειωσω πως μονο wm φοραει η συσκευη! Δεν γινεται κατι με τα android δηλαδη οπως το θεμα που ειχα παλιοτερα! Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Βρε παιδια, λαμβανω κανενα μηνυμα ενιοτε που επανω εχει λαθος ωρα ληψης. Δηλαδη μπορει να το ελαβα μολις τωρα, κ αυτο δειχνει στην ωρα του οτι το ελαβα 20 λεπτα πριν για παραδειγμα. Αλλα δεν γινεται σε καθε μηνυμα αυτο! Εχει συμβει σε καποιον αλλο αυτο? Δεν παρουσιαζει προβλημα βεβαια, αλλα η προληψη καλυτερη καθε θεραπειας λενε! Εδω να σημειωσω πως μονο wm φοραει η συσκευη! Δεν γινεται κατι με τα android δηλαδη οπως το θεμα που ειχα παλιοτερα! Μήπως δείχνει την ώρα που απεστάλη και όχι την ώρα που παραλήφθηκε; Δηλαδή μήπως καμιά φορά οι SMS servers καθυστερούν να μεταφέρουν τα SMS στις συσκευές μας και όταν τελικά έρθουν δείχνουν την ώρα αποστολής που μπορεί να είναι κάποιο χρονικό διάστημα πριν; Πάντως μου έχει τύχει να μου στείλει φίλος SMS και να έρθει μετά από 2-3 μέρες. Δεν θυμάμαι όμως τι μέρα/ώρα έδειχνε... Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας... Edited May 9, 2011 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Αν κάνουμε συγχρονισμό mail και επαφών μέσω gmail με τις οδηγίες απο το πρώτο post ,μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το repllog.exe (AppRunAfterTimeChange) με το SKtools; Με την επιλογή clean απο το πιο πάνω πρόγραμμα ,δείχνει πολλούς φακέλους (94) για διαγραφή, οι περισσότεροι όμως που βλέπω με μια γρήγορη ματιά είναι απο το android στην sd, είναι καλό να τα αφήσω χωρίς να τα διαγράψω; Edited May 9, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Μήπως δείχνει την ώρα που απεστάλη και όχι την ώρα που παραλήφθηκε; Δηλαδή μήπως καμιά φορά οι SMS servers καθυστερούν να μεταφέρουν τα SMS στις συσκευές μας και όταν τελικά έρθουν δείχνουν την ώρα αποστολής που μπορεί να είναι κάποιο χρονικό διάστημα πριν; Πάντως μου έχει τύχει να μου στείλει φίλος SMS και να έρθει μετά από 2-3 μέρες. Δεν θυμάμαι όμως τι μέρα/ώρα έδειχνε... Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας... Οχι Κωστα δεν ανησυχω γιατι δε βλεπω να υπολειτουργει καπου. Απλα επειδη ειμαι πολυ ψειρα και μονιμως το ψαχνω, ρωτησα μηπως εχει συμβει και σε αλλον. Μαλλον αυτο που λες θα συμβαινει! Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Οχι Κωστα δεν ανησυχω γιατι δε βλεπω να υπολειτουργει καπου. Απλα επειδη ειμαι πολυ ψειρα και μονιμως το ψαχνω, ρωτησα μηπως εχει συμβει και σε αλλον. Μαλλον αυτο που λες θα συμβαινει! Το ξέρω ότι είσαι ψείρα και επειδή κι εγώ είμαι ψείρας και ξέρω πώς νιώθεις ήθελα να σε καθησυχάσω... :) Ρώτα το φίλο/φίλη που στο έστειλε να σου πει την ακριβή ώρα αποστολής και σύγκρινε με το δικό σου. Edited May 10, 2011 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Αν κάνουμε συγχρονισμό mail και επαφών μέσω gmail με τις οδηγίες απο το πρώτο post ,μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το repllog.exe (AppRunAfterTimeChange) με το SKtools; Με την επιλογή clean απο το πιο πάνω πρόγραμμα ,δείχνει πολλούς φακέλους (94) για διαγραφή, οι περισσότεροι όμως που βλέπω με μια γρήγορη ματιά είναι απο το android στην sd, είναι καλό να τα αφήσω χωρίς να τα διαγράψω; To SKTools μπορεί να κάνει ζημιά αν δεν ξέρεις τι σβήνεις. Αφαίρεσε μόνο αυτά για τα οποία είσαι σίγουρος. To repllog.exe απενεργοποίησε το άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Το ξέρω ότι είσαι ψείρα και επειδή κι εγώ είμαι ψείρας και ξέρω πώς νιώθεις ήθελα να σε καθησυχάσω... :) Ρώτα το φίλο/φίλη που στο έστειλε να σου πει την ακριβή ώρα αποστολής και σύγκρινε με το δικό σου. Χαχαχα συνηθως το παθαινω με sms φιλου που δεν ειναι και πολυ του γραψιματος. Οποτε εαν καθε φορα τον αναγκαζω να μου στειλει ενα ακομα sms να μου πει ποτε εστειλε το προηγουμενο, μαλλον στο τελος θα με αρχισει στις γρηγορες! :O Θεωρω πως οντως ειναι αυτο που λες με το server γιατι δεν το κανει παντα. Ηθελα απλως μια δευτερη γνωμη γιατι εγω ενω το σκεφτηκα, πραγματικα δεν ηξερα εαν ευσταθει ως εξηγηση γιατι ειμαι και λιγο ψιλοασχετη! Ευχαριστω παρα πολυ! :D Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronnie72 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 υπαρχει τροπος να βγει το weather απο την αρχικη οθονη ? τρωει μπαταρια ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Μπορείς να απενεργοποιήσεις το animation αν θέλεις. Τώρα να φύγει ολόκληρο το ρολόι... πίστεψέ με δεν το θέλεις μιας και πρέπει να απενεργοποιήσεις πλήρως το HTC Sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 καλημέρα ο αισθητήρας ειναι πια εκνευριστικότατος δεν με αφηνει να μιλήσω. ή με το αυτί ή με τις τρίχες παταει κουμπια οταν μιλάω στο τηλ .μια βάζει ανοιχτη ακρόαση την αλλη απενεργοποιεί το τηλ. κάποιος παρακαλώ να μου πει μια λύση Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Νομιζω υπαρχει πειραγμα στη registry το οποιο απενεργοποιει τον αισθητηρα τελειως, αλλα δεν ειμαι και βεβαιη για να πω τη μαυρη αληθεια! :wacko: Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 καλημέρα ο αισθητήρας ειναι πια εκνευριστικότατος δεν με αφηνει να μιλήσω. ή με το αυτί ή με τις τρίχες παταει κουμπια οταν μιλάω στο τηλ .μια βάζει ανοιχτη ακρόαση την αλλη απενεργοποιεί το τηλ. κάποιος παρακαλώ να μου πει μια λύσηδεν ξερω αν σου κανει αυτη η λυση,αλλα λυνει το προβλημα σου με ρυθμιση,και πολλα αλλα! http://www.inesoft.com/eng/index.php?in=phone.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 καλημέρα ο αισθητήρας ειναι πια εκνευριστικότατος δεν με αφηνει να μιλήσω. ή με το αυτί ή με τις τρίχες παταει κουμπια οταν μιλάω στο τηλ .μια βάζει ανοιχτη ακρόαση την αλλη απενεργοποιεί το τηλ. κάποιος παρακαλώ να μου πει μια λύση Όταν βάζεις τη συσκευή στο αυτί δεν σβήνει η οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Όταν βάζεις τη συσκευή στο αυτί δεν σβήνει η οθόνη; εκεί ακριβώς είναι το θέμα, ή δεν προλαβαίνει να σβήσει ή κατα την διάρκεια της ομιλίας ανάβει η οθόνη (για λίγο)και πτιώνται διάφορα πλήκτρα! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλησπέρα, Θυμάμαι σε παλιότερες συζητήσεις να έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα στα SMS και μάλιστα και κάποιο HotFix που είχε βγεί απο την HTC. Επειδή εδώ δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό μήπως θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος; Είναι το πρόβλημα που όταν γράφεις μια λέξη και αυτή δεν χωράει σε μια σειρά και χρειάζεται να μεταφερθεί στην επόμενη, τότε δεν την εμφανίζει σωστά και αφήνει κενά ανάμεσα στην λέξη; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλησπέρα, Θυμάμαι σε παλιότερες συζητήσεις να έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα στα SMS και μάλιστα και κάποιο HotFix που είχε βγεί απο την HTC. Επειδή εδώ δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό μήπως θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος; Είναι το πρόβλημα που όταν γράφεις μια λέξη και αυτή δεν χωράει σε μια σειρά και χρειάζεται να μεταφερθεί στην επόμενη, τότε δεν την εμφανίζει σωστά και αφήνει κενά ανάμεσα στην λέξη;αυτο ηταν το προβλημα με τα μηνυματα και αφορουσε οσους χρησιμοποιουσαν το sms της htc με security box.αυτο διορθωνει το hot fix και το προβλημα ηταν μονο για τα ελληνικα. εγω δεν το χρησιμοποιω,αλλα καπου το εχω κρατησει,αν δεν το βρεις να στο ανεβασω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλησπέρα, Θυμάμαι σε παλιότερες συζητήσεις να έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα στα SMS και μάλιστα και κάποιο HotFix που είχε βγεί απο την HTC. Επειδή εδώ δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό μήπως θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος; Είναι το πρόβλημα που όταν γράφεις μια λέξη και αυτή δεν χωράει σε μια σειρά και χρειάζεται να μεταφερθεί στην επόμενη, τότε δεν την εμφανίζει σωστά και αφήνει κενά ανάμεσα στην λέξη; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10730116 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 εκεί ακριβώς είναι το θέμα, ή δεν προλαβαίνει να σβήσει ή κατα την διάρκεια της ομιλίας ανάβει η οθόνη (για λίγο)και πτιώνται διάφορα πλήκτρα! Αυτό δυστυχώς μου το κάνει κι εμένα... Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαι αριστερόχειρας. Πάντως αρκετές φορές ενώ η οθόνη σβήνει μόλις το βάλω στο αυτί μου, στην πορεία της συνομιλίας διαπιστώνω ότι έχει ανάψει. Μάλλον πρέπει να το έχουμε πολύ καλά τοποθετημένο στο αυτί μας, αλλιώς μπερδεύεται και ανάβει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Δυστύχως το καινούργιο HD2 που μου έστειλαν μετά από 2 μήνες ως αντικατάσταση του παλιού κράτησε μόνο 2 μέρες σε λειτουργία... Συγκεκριμένα ενώ είχα το igo σε πλοήγηση έσβησε και δεν άνοιγε με τίποτα. Βγάζοντας την μπαταρία επανήλθε αλλά: αρχισε να αποσυνδέεται το gps συνεχώς και το κινητό να κολλάει ή να κάνει επανεκίνηση μόνο του. Έκανα hard reset, έβαλα πάλι την τελευταία ρομ αλλά τίποτα. Το κινητό πάγωνε στα καλά καθούμενα, ιδιαίτερα μετά από λιγη χρήση του gps. Το έστειλα πίσω και το έστειλαν στην ACE. Δεν ζήτησα άλλο καινούργιο αν και νομίζω έιχα το δικαίωμα, μήπως τελικά - έστω και επισκευασμένο - πάρω κινητο που να λειτουργεί... Πάντως αυτό είχε άψογη αίσθηση στην οθόνη, καμία σχέση με το προηγούμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts