Orlando Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Γεια σας και απο μενα, μπορει καποιος να μου γραψει , επιγραμματικα καπως, πως ρυθμιζω τα wap settings στο hd2 ?? για cosmote χρειαζομαι. φοραει 6.5 .... ευχαριστω εκ των προτερων παιδες.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Στις ρυθμίσεις της συσκευής υπάρχει το σχετικό configuration για να διαλέξεις τον πάροχο σου. Κάνεις μια επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Ψάξτο λίγο και να δεν το βρεις εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Γεια σας και απο μενα, μπορει καποιος να μου γραψει , επιγραμματικα καπως, πως ρυθμιζω τα wap settings στο hd2 ?? για cosmote χρειαζομαι. φοραει 6.5 .... ευχαριστω εκ των προτερων παιδες.... :) Απλα για την ιστορια να σου πω, που μαλλον ηδη ξερεις, πως να σου στειλει η cosmote τα settings, οπως σε αλλα τηλεφωνα συνηθιζει και το κανει, δεν προκειται να δουλεψουν στο Leo. Ητοι, στο μενου μηνυματα, καπου στα options λεει mms options, εκει χειροκινητα περνας ολα τα settings και νομιζω και τα wap settings. Επειδη εχω cosmote εαν δε βρεις ακρη, στειλε μου πμ να σου πω εγω χειροκινητα τι να περασεις και που, και μαλλον θα δουλεψει Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 καλημερα παιδια... χτες το λιονταρι μου με κοψοχολιασε!!!! ξαφνικα κολλησε το call button, εκανε ασταματητα κλησεις, και ουτε το hard reset το εστρωσε.. τελικα ξαναπερασα την rom και μεχρι στιγμης παει καλα....αλλα... επειδη μπορει να ειναι τυχαιο, και επειδη καποια παιδια απο εδω οντως το πηγαν στο service για χαλασμενα κουμπια, θελω να ρωτησω, α. μας καλυπτει η εγγυηση? β. υπάρχει καποιο cab για να εμφανιστούν στην οθονη σαν soft keys τα 5 κουμπια ετσι ωστε να μην τα ταλαιπωρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Αν το στείλεις στο service και βρούν ή "βρούν" με τους δείκτες υγρασίας πρόβλημα τότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. send from my HTC T-Mobile HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Αν το στείλεις στο service και βρούν ή "βρούν" με τους δείκτες υγρασίας πρόβλημα τότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. send from my HTC T-Mobile HD2 using Tapatalk αν θυμαμαι καλα και εσυ εισαι απο τους <<τυχερους>> ε? και σε σενα δεν ειχε χαλασει καποιο κουμπι? δεν υπαρχει στα wm6.5 κατι αντιστοιχο με τα android που βγαινει μια μπαρα στο πλαι της οθονης και απο εκει λειτουργει καποιος τα hardware keys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) αν θυμαμαι καλα και εσυ εισαι απο τους ε? και σε σενα δεν ειχε χαλασει καποιο κουμπι? δεν υπαρχει στα wm6.5 κατι αντιστοιχο με τα android που βγαινει μια μπαρα στο πλαι της οθονης και απο εκει λειτουργει καποιος τα hardware keys? Ναι σε μένα είχε συμβεί. Για cab δεν ξέρω αλλά στα 6. 5. x δεν χρησιμοποιώ τα κουμπιά ούτως ή άλλως.Μόνο το end και αυτό για να γυρίσω σε Android και ανάποδα. Τώρα θα είμαι και αυτός που θα κάψει το τηλέφωνο από υπερθέρμανση. Τελικά φόρτισμα και χρήση gps στο αυτοκίνητο το ξεχνάμε; Έχω έναν φορτιστή για το αυτοκίνητο LogiLink με χαρακτηριστικά input 12-24 VDC ,output 5v/1,5A.Δεν θυμάμαι να μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα το προηγούμενο τηλέφωνό μου με τον φορτιστή αυτόν.Πάντα φόρτιζε το τηλέφωνο ,κυρίως με χρήση gps, και δεν είχα πρόβλημα υπερθέρμανσης.Μήπως το T-Mobile θέλει κάποιον άλλον φορτιστή; send from my HTC T-Mobile HD2 using Tapatalk Edited May 4, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Ναι σε μένα είχε συμβεί. Για cab δεν ξέρω αλλά στα 6. 5. x δεν χρησιμοποιώ τα κουμπιά ούτως ή άλλως.Μόνο το end και αυτό για να γυρίσω σε Android και ανάποδα. Τώρα θα είμαι και αυτός που θα κάψει το τηλέφωνο από υπερθέρμανση. Τελικά φόρτισμα και χρήση gps στο αυτοκίνητο το ξεχνάμε; Έχω έναν φορτιστή για το αυτοκίνητο LogiLink με χαρακτηριστικά input 12-24 VDC ,output 5v/1,5A.Δεν θυμάμαι να μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα το προηγούμενο τηλέφωνό μου με τον φορτιστή αυτόν.Πάντα φόρτιζε το τηλέφωνο ,κυρίως με χρήση gps, και δεν είχα πρόβλημα υπερθέρμανσης.Μήπως το T-Mobile θέλει κάποιον άλλον φορτιστή; send from my HTC T-Mobile HD2 using Tapatalk Εγώ το φορτίζω με έναν HP 1000mA. Με τα 1500mA που του δίνει ο δικός σου μπορεί όντως να φορτίζει πιο γρήγορα αλλά θερμαίνει και την μπαταρία και ως εκ τούτου όλο το τηλέφωνο πιο πολύ επίσης :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 εγω με αυτον β. υπάρχει καποιο cab για να εμφανιστούν στην οθονη σαν soft keys τα 5 κουμπια ετσι ωστε να μην τα ταλαιπωρούμε? κανεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 κανεις???? Με τη μορφή που το ζητάς όχι. Υπάρχει όμως το Cookies Home Tab 2.0 που με την κάτω soft bar του κάνει αυτό που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) Ο oem φορτιστής για το σπίτι έχει έξοδο 1Α.Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή η λύση σε συνδυασμό με ανάλογη ρύθμιση του φωτισμού και απενεργοποίηση WiFi και GPRS ; Το πρόβλημα όμως το έχουν και άλλοι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=716288. Να ψάξω για έναν με έξοδο 0,7Α; Edited May 4, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 εμενα επειδη μου χαλασε ο μαμα φορτιστης του εχω προσωρινα ενα απο se που βγαζει 550mA.μπορει να του κανει κανενα προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 εμενα επειδη μου χαλασε ο μαμα φορτιστης του εχω προσωρινα ενα απο se που βγαζει 550mA.μπορει να του κανει κανενα προβλημα? Όχι, μόνο που θα φορτίζει πιο αργά. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Τελικά... μετά από τόσο καιρό... καταλήγω (πάλι) στο HTC HD2 Lio; Εννοώ, έχω (ακόμα!) ένα ΟΜΝΙΑ ι900 που το 'χω... "μεταμορφώσει" σε... TouchFlo συσκευή (Μanila2D v2). Και "δυστυχώς", παρ' όλους τους διθυράμβους που γράφονται για τα Android, ΔΕΝ γουστάρω το UI τους - είμαι "κολλημένος" με το "Manila", αυτό γουστάρω κι αυτό με εξυπηρετεί. Τι να κάνω, λοιπόν; Να πάω σε Android UI κι ας μη το πολυγουστάρω ή να καταλήξω σε παλιότερα μοντέλα HTC με το TouchFlo/Sense που μ' αρέσει - και να "ξαναφάω στη μάπα" τα Windows Mobile; Επίσης, έχω διαβάσει σε πολλά reviews, για τα διάφορα μειονεκτήματα που έχουν τα HTC - κυρίως οθόνη (σούρουπο μόνο βλέπεις!), κάμερα (χάλια εγγραφή), μπαταρία (τελειώνει σχεδόν αμέσως)... Τι έχετε να πείτε; Και τέλος... εάν καταλήξω σε Lio... την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ (T-Mobile) με την διπλή ROM/RAM, που στο κόρακα θα μπορέσω να την βρω; Από Αμερική "χλωμό", διότι θα πληρώσω ΔΙΠΛΟ το κινητό σε καμιά "στραβή" που μπορεί να προκείψει στο τελωνείο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Επίσης, έχω διαβάσει σε πολλά reviews, για τα διάφορα μειονεκτήματα που έχουν τα HTC - κυρίως οθόνη (σούρουπο μόνο βλέπεις!), κάμερα (χάλια εγγραφή), μπαταρία (τελειώνει σχεδόν αμέσως)... Τι έχετε να πείτε; Από τα παραπάνω μειονεκτήματα μόνο η μπαταρία έχει μια δόση αλήθειας, αλλά ανάλογα με την χρήση. Μπορεί με πολύ χρήση να βγάλει μισή μέρα και μπορεί με πολύ ήρεμη χρήση να κρατήσει 2-3 μέρες. Λίγο πολύ νομίζω ότι όλα τα κινητά αυτής της κλάσης κάπου εκεί είναι. Για τη οθόνη δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο πρόβλημα με τον φωτισμό. Η κάμερα είναι άκρως απαράδεκτη, αλλά με μια ρύθμιση στην registry μεταμορφώνεται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, τραβώντας για κινητό πολύ καλά βίντεο, που τα βλέπεις πολύ καθαρά στην οθόνη του υπολογιστή σε πλήρη οθόνη! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η HTC έθαψε το βίντεο με την ηλίθια κυριολεκτικά ρύθμιση που έχει από το εργοστάσιο!:down: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Να πω ότι για μένα όντως η οθόνη του έχει πρόβλημα αν τη χρησιμοποιείς έξω μέρα ακόμα και με full φωτεινότητα αν έχει περίεργη συνεφια η ήλιο τότε γίνεται σα καθρέφτης και λόγο μεγέθους και μάλιστα βρώμικος απ τη συνεχή χρήση. Μπροστά στο απλό SE Hazel δεν έχει ούτε τη μιση ευκρίνεια αλλά μόνο σε αυτές τις συνθήκες,βράδυ η σε εσωτερικούς χώρους είναι απόλαυση και κάτω μόνο από amoled η γενικώς τις μεταγενέστερες οθόνες ίδιας κατηγορίας. Η κάμερα επίσης μέρα είναι μια χαρά,γρήγορη και για snapshots κάνει τη δουλειά της άψογα. το βράδυ το φλας είναι μεν πολύ δυνατό αλλά ψιλοασπριζει τις φωτό και γενικώς και το view finder καθυστερεί. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Μάλιστα... Απλά, σκέπτομαι ΑΝ αξίζει, να δώσω για ένα 2,5 ετών κινητό, τα ΙΔΙΑ χρήματα (ακόμα πολύ κοστίζει το Lio!) με το Galaxy S, που είναι πολύ πιο σύγχρονο κινητό. Και εκτός αυτού... τα Lio που υπάρχουν (ακόμα) στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η "γίγας" έκδοση της T-Mobile! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Μάλιστα... Απλά, σκέπτομαι ΑΝ αξίζει, να δώσω για ένα 2,5 ετών κινητό, τα ΙΔΙΑ χρήματα (ακόμα πολύ κοστίζει το Lio!) με το Galaxy S, που είναι πολύ πιο σύγχρονο κινητό. Και εκτός αυτού... τα Lio που υπάρχουν (ακόμα) στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η "γίγας" έκδοση της T-Mobile! Leo...!!! :lol: Επίσης αν ψάξεις βρίσκεις καινούργια από 350-380 και μεταχειρισμένα γύρω στα 250. Εμένα λόγω βλάβης μου πρότειναν να διαλέξω άλλο κινητό και σκεφτόμουν κάτι με android, αλλά τελικά περιμένα 2 μήνες+ να μου γίνει αντικατάσταση πάλι με hd2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Leo...!!! :lol: Επίσης αν ψάξεις βρίσκεις καινούργια από 350-380 και μεταχειρισμένα γύρω στα 250. Εμένα λόγω βλάβης μου πρότειναν να διαλέξω άλλο κινητό και σκεφτόμουν κάτι με android, αλλά τελικά περιμένα 2 μήνες+ να μου γίνει αντικατάσταση πάλι με hd2... Ναι φίλε, αλλά μεταχειρισμένο ΔΥΟΜΙΣΗ ΕΤΩΝ κινητό, λυπάμαι... δεν παίρνω εγώ! Το κινητό, είναι το Νο1 ένα "γκάτζετ" που του "αλλάζουμε τα φώτα"! Δεν πρόκειται να εμπιστευτώ κανένα κινητό με δυο ετών χρήση, εκτός κι αν το είχε η... μαμά μου (και γνωρίζουμε οι μανάδες μας τι χρήση κάνουν!). Άσε δε, που οι τιμές που λες, ισχύουν για ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ έκδοση του "Leo" (σόρρυ για το ορθογραφικό). Για αμερικανική έκδοση (με την διπλάσια μνήμη), έχω βρει με... 350 μίνιμουμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ενταξει καινουριο τωρα δεν προκειται να το βρεις καθως σταματησαν οι παρτιδες. Τα λεφτα για μεταχειρισμενο τα βρισκεις πολλα, τα wm σε ψιλοχαλανε, προσανατολισου σε κατι διαφορετικο. Σαν συσκευη πεταει, κ κριμα σε οποιον την ειχε κ την εδωσε για κατι πιο καινουριο. Γενικως οι γυναικες κανουμε πολυ προσεκτικη χρηση των συσκευων μας και ολο τα "κανακευουμε", αλλα γυναικα και να πουλαει Leo δεν προκειται να βρεις, οποτε πηγαινε προς galaxy s που κοιτας η dhd. Παρεμπιπτοντως αφου λεφτα για καινουριο δειχνεις οτι σκοπευεις να διαθεσεις, γιατι δεν κοιτας wp7 η iOS? Τελειως διαφορετικη νοοτροπια απο wm και android που σε χαλανε Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Γενικως οι γυναικες κανουμε πολυ προσεκτικη χρηση των συσκευων μας και ολο τα "κανακευουμε", αλλα γυναικα και να πουλαει Leo δεν προκειται να βρεις, Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Eδω να διαγωνησω λιγακι μιας και η μανα μου(χωρις να εχει λεο βεβαιως:p) του αλλαζει τα φωτα σε 1 απλο ερικσον που εχει με το απεριοριστο(ουτε εγω δε μιλαω τοσο) Οσο για το αλλο πραγματικα αν περιμενη να βρει λεο απο γυναικα και μαλιστα σε αυτο το φορουμ ΣΙΓΟΥΡΑ θα απογοητευτη μιας και η μονη που ξερω εισαι εσυ και απ οτι ξερω το λατρευεις το λεο(και καλα κανεις!!) σσ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τη γιορτη σου σημερα!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ενταξει καινουριο τωρα δεν προκειται να το βρεις καθως σταματησαν οι παρτιδες. Τα λεφτα για μεταχειρισμενο τα βρισκεις πολλα, τα wm σε ψιλοχαλανε, προσανατολισου σε κατι διαφορετικο. Σαν συσκευη πεταει, κ κριμα σε οποιον την ειχε κ την εδωσε για κατι πιο καινουριο. Γενικως οι γυναικες κανουμε πολυ προσεκτικη χρηση των συσκευων μας και ολο τα "κανακευουμε", αλλα γυναικα και να πουλαει Leo δεν προκειται να βρεις, οποτε πηγαινε προς galaxy s που κοιτας η dhd. Παρεμπιπτοντως αφου λεφτα για καινουριο δειχνεις οτι σκοπευεις να διαθεσεις, γιατι δεν κοιτας wp7 η iOS? Τελειως διαφορετικη νοοτροπια απο wm και android που σε χαλανε Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk ΔΕΝ με "χαλάνε" τα Windows Mobile! Αφού έχω... ΟΜΝΙΑ ι900, με Manila2D v2 πάνω!!! Δες και το full-theme που 'χω φτιάξει: http://www.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/320491/england-complete-ultimate-theme-startup-m2d-s2u2/#entry1442444 Aπλά, πως να το κάνουμε (ισχύει!), το WinMo είναι προβληματικό λειτουργικό - "αναγκαστικά" προσανατολίζεσαι σε "μαγειρεμένη" ρομ. Το θέμα είναι ότι, μου "την σπάει" που έχουν βγει καμιά... 200ριά μοντέλα από τότε που το Leo έχει κυκλοφορήσει και (όπως λες) μεταχειρισμένα Leo ΔΕΝ βρίσκεις κάτω από 300-350 ευρώ! Να 'βρισκα με 200-250, οκ, να το 'παιρνα. Αλλά, εάν με τα ΙΔΙΑ χρήματα παίρνεις ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Galaxy S, δεν είναι λίγο "κουφό" να πάρεις ΔΥΟ ΕΤΩΝ μεταχειρισμένο κινητό;;; Αν είναι έτσι, να δώσω κι εγώ το ΟΜΝΙΑ ι900 μου, κοντά στα... 300 που το αγόρασα (με -100 ευρώ επιδότηση)! Προφανώς και ΔΕΝ θα το πάρει κανείς με 300 ευρώ - ούτε 150 πλέον δεν πουλιέται (ενώ όταν βγήκε, φυσικά είχε κάνει θραύση). Άρα, θα πρέπει να βρω... κοπέλα να μου μεταπουλήσει Leo; (Λοοοοοοοοοοολ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 @manan69t: Μανο μου εκ πρωτης ευχαριστω πολυ για τις ευχες! Ολες! ;) Περνα απο δω κερναω λουκουμακι! Χιχιχι :p Παρεμπιπτοντως ναι, μαλλον ειμαι η μοναδικη γυναικα με Leo, καο προφανως αποτελω μουσειακο ειδος, γι αυτο δεν προκειται να το δωσω ποτε, ετσι για να κανω και τη διαφορα απο τις αλλες! :p @andrewmaslim: Δεν ειπα εγω τις τιμες του Leo φιλε μου, αλλα γνωριζω πως οντως σε αυτα τα πλαισια κυμαινονται. Ομως δεν ειναι αναμενομενη η υψηλη μεταπωληση για συσκευη τετοιας αξιας? Δεν ειμαστε σε θεση να αλλαξουμε την αγορα καλως η κακως, αλλα στην περιπτωση του Leo νομιζω η υψηλη τιμη ειναι ακρως δικαιολογημενη! (Δες λιγο και κατα apple μερια κατι παλια 3g τι τιμες εχουν εν αναμονη του iphone 5, και αναθεωρεις περι Leo). Tα wm οντως ειναι προβληματικα σε καποια θεματα κ οντως απαιτειται ενιοτε cooked rom. Ομως η ευελιξια της συσκευης σε συνδυασμο με το sense, απλα κανει τα προβληματα να εξαφανιζονται σχεδον. Εαν το παρεις, θεωρω δε θα το μετανιωσεις. Το μεταχειρισμενο αντικειμενο ακομα και αν ειναι τσιμπιδακι μαλλιων, ειναι σα να βαζεις το χερι σου σε ενα σακο με φιδια. Ευχεσαι να διαλεξεις αυτο που θα σε δαγκωσει λιγοτερο. Εαν δε ρισκαρεις, τοτε μη κοιτας το Leo γιατι καινουριο, σε κανα ebay εαν εχει περισσεψει και αν! (ομως εαν σε πιασουν στο τελωνειο, αγορασε imac καλυτερα με τα λεφτα που θα σου ερθει συνολικα) και για του λογου το αληθες, λιγακι ανιση η οποιαδηποτε συγκριση του με το omnia. Εστω και σε θεμα τιμης. Το omnia και οταν κυκλοφορησε γυρω στα 450-500 επαιζε. Το Leo οταν κυκλοφορησε χτυπησε 700-750 ευρω οποτε και λογικα να το δουμε, 2 χρονια μετα σχεδον, ειναι σε μια "φυσιολογικη" τιμη. Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Μάλιστα... Απλά, σκέπτομαι ΑΝ αξίζει, να δώσω για ένα 2,5 ετών κινητό, τα ΙΔΙΑ χρήματα (ακόμα πολύ κοστίζει το Lio!) με το Galaxy S, που είναι πολύ πιο σύγχρονο κινητό. Και εκτός αυτού... τα Lio που υπάρχουν (ακόμα) στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η "γίγας" έκδοση της T-Mobile! Θα συνιστούσα να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου στο κατάλληλο μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Άνοιξε ένα θέμα εκεί και θα πάρεις πολλές απόψεις. Εδώ συζητάμε αποκλειστικά σε ότι έχει να κάνει με το HD2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Θα συνιστούσα να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου στο κατάλληλο μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Άνοιξε ένα θέμα εκεί και θα πάρεις πολλές απόψεις. Εδώ συζητάμε αποκλειστικά σε ότι έχει να κάνει με το HD2. Eμμ... ναι. Και το HTC HD2 Leo T-Mobile... τί είναι;;;;;;;; Για ΑΥΤΟ μιλώ/γράφω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts