Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιος ομως το κανει αυτο Γιαννη? Ουτε η δικη μου συσκευη πχ ειναι παραεισαγωγης εφοσον ειναι γερμανικη (και το desire hd που ειχα) ομως η μονη αποδειξη που το συνοδευε, ηταν του καταστηματος που αγοραστηκε εντος Ελλαδος! Καμια αποδειξη απο Γερμανια πχ να αποδειξω αμεσα πως ειναι ευρωπαικα! Η htc σε mail της μου ξεκαθαρισε πως εφοσον η συσκευη μου ΔΕΝ ειναι ελληνικη, τοτε υποκειται καθαρα και μονο στην αντιπροσωπο εταιρια (ace εν προκειμενω) για το αν αναλαβει την επισκευη! Απλως ο καθενας απο μας να ευχεται να μην του τυχει η στραβη, γιατι υπαρχουν πολλα παραθυρακια και ταλαιπωρια στο θεμα service! Sorry για το offtopic

Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Μην τα μπερδεύεις...

Παραεισαγωγής θεωρούνται οι συσκευές που προέρχονται εκτός Ευρώπης για τις οποίες δεν ισχύει η εγγύηση στην Ευρώπη.

Η συσκευή σου αν είναι από χώρα της Ευρώπης δεν είναι παραεισαγωγής και καλύπτεται κανονικά από εγγύηση. Απλά η HTC θέλει την πρώτη απόδειξη αγοράς από όπου προέρχεται η συσκευή.

Υπέροχα!!! Στέλνει λοιπόν ο τύπος απο το μαγαζί που το πήρα το τιμολόγιο αγοράς της/των συσκευών και τέλος.Και ο ίδιος απο κάπου τα αγόρασε προφανώς με παραστατικό αγοράς.Πού είναι το πρόβλημα της ace;Απλά λέει πως είναι δικό του το τηλέφωνο.

Γεια σας μετα από καιρό! Λοιπόν να συνοψήσω λίγο τα παλιά και μετά να κάνω την ερώτηση μου!

Το κινιτό μου είχε το εξης πρόβλημα: πατούσε μόνο του σε ενα σιγεκρμένο σημείο με αποτέλσμα να ανοίγει ότι βρίσκετε στο σημείο αυτό και έτσι να μην μπορώ να το δουλέψω! Το πίγα σε ένα σερβις και μετά απο 6 βδομάδες αναμονής και αφότου μου επιβεβέοσαν ότι θα γίνει τελικά μου έριξαν ακυρο! Λέει ειναι προβλημα οθόνης (το οποίο ισχύει προφανός) και το κοστολογιο αλαγης ειναι 230€! Τα οποία ενοήτε δεν είμαι διατεθημένος να τα πληρωσω! Και λέω εγω τωρα μετα απο λιγο ψάξιμο να αγοράσω μόνο το Touch Screen Digitizer το οποίο είναι σαφέστατα πιο φτηνό! Και για το πέρσμα θα δω ήτε μόνος ήτε θα τους το πάω στο σερβις να μου το περάσουν!

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής: Αν το αλάξω θα δουλεύει πάλι κανονικά το τηλέφονό μου? και επίσης αν κάποις ξέρει που μπορώ να βρω οδηγείες!

Ευχαρηστώ πολύ!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

• Administrators
Πιθανόν να δουλεύει αρκεί να γίνει σωστά η δουλειά. Το θέμα είναι ότι η ACE Hellas δεν θα αναλάβει να σου το φτιάξει αν τους πας εσύ τα ανταλλακτικά.

Modpic.gif

Γεια σας μετα από καιρό! Λοιπόν να συνοψήσω λίγο τα παλιά και μετά να κάνω την ερώτηση μου!

Το κινιτό μου είχε το εξης πρόβλημα: πατούσε μόνο του σε ενα σιγεκρμένο σημείο με αποτέλσμα να ανοίγει ότι βρίσκετε στο σημείο αυτό και έτσι να μην μπορώ να το δουλέψω! Το πίγα σε ένα σερβις και μετά απο 6 βδομάδες αναμονής και αφότου μου επιβεβέοσαν ότι θα γίνει τελικά μου έριξαν ακυρο! Λέει ειναι προβλημα οθόνης (το οποίο ισχύει προφανός) και το κοστολογιο αλαγης ειναι 230€! Τα οποία ενοήτε δεν είμαι διατεθημένος να τα πληρωσω! Και λέω εγω τωρα μετα απο λιγο ψάξιμο να αγοράσω μόνο το Touch Screen Digitizer το οποίο είναι σαφέστατα πιο φτηνό! Και για το πέρσμα θα δω ήτε μόνος ήτε θα τους το πάω στο σερβις να μου το περάσουν!

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής: Αν το αλάξω θα δουλεύει πάλι κανονικά το τηλέφονό μου? και επίσης αν κάποις ξέρει που μπορώ να βρω οδηγείες!

Ευχαρηστώ πολύ!

Φίλε μου αν είναι να αγοράσεις ανταλλακτικό και το φτιάξεις μόνος σου, αγόρασε ολόκληρη οθόνη σετ μαζί με digitizer γιατί αν πάρεις σκέτο digitizer είναι πολύ δύσκολη η διαδικασία να το φτιάξεις μόνος σου. Πολύ πιθανό να καταστρέψεις όλη την οθόνη όταν προσπαθήσεις να τα διαχωρίσεις.....

Πιθανόν να δουλεύει αρκεί να γίνει σωστά η δουλειά. Το θέμα είναι ότι η ACE Hellas δεν θα αναλάβει να σου το φτιάξει αν τους πας εσύ τα ανταλλακτικά.

η ACE Hellas δεν το αναλαμβάνει καν επιδή έχω Τ-ΜοΒΙΛΕ συσκευή! σε εξωτερικά ''ιατρία'' το πάω!

Φίλε μου αν είναι να αγοράσεις ανταλλακτικό και το φτιάξεις μόνος σου, αγόρασε ολόκληρη οθόνη σετ μαζί με digitizer γιατί αν πάρεις σκέτο digitizer είναι πολύ δύσκολη η διαδικασία να το φτιάξεις μόνος σου. Πολύ πιθανό να καταστρέψεις όλη την οθόνη όταν προσπαθήσεις να τα διαχωρίσεις.....

Λες ε? δηλαδή είναι πολύ δήσκολη διαδικασία να γίνει? Εγώ υπέθεσα ότι θα βγένει εύκολα σχετικά! Έχεις κάνει κάτι παρόμιο μόνος σου?

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

• Administrators
η ACE Hellas δεν το αναλαμβάνει καν επιδή έχω Τ-ΜοΒΙΛΕ συσκευή!

Τότε όντως δεν έχεις άλλη επιλογή.

Modpic.gif

Λες ε? δηλαδή είναι πολύ δήσκολη διαδικασία να γίνει? Εγώ υπέθεσα ότι θα βγένει εύκολα σχετικά! Έχεις κάνει κάτι παρόμιο μόνος σου?

αν και δεν εχω ψαξει να μαι ειλικρινης, πιστευω ομως οτι στο νετ, στο γνωστο site των video κυριως, θα βρεις σιγουρα how to videos για να αλλαξεις μονος σου την οθονη στο hd2! Καλη επιτυχια!!!

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Δεν είναι εύκολο πάντως. Ειδικά στο θέμα με την καλωδιοταινία αλλά και με την επαφή οθόνης - digitizer. Καλύτερα να γίνει από κάποιον γνώστη.

Modpic.gif

Δεν είναι εύκολο πάντως. Ειδικά στο θέμα με την καλωδιοταινία αλλά και με την επαφή οθόνης - digitizer. Καλύτερα να γίνει από κάποιον γνώστη.

Ναι όντος είδα τα βιντεάκια και νομίζω δεν θα το επιχηρίσω! Θα επικινόνησω με το Σέρβις που το έχω πάει και θα τους ροτήσω αν τους πάω το ανταλακτικό αν θα μου το φτιάξουν γιατι όσο ναναι έχουν μια Α εμπηρία πάνο σόλα αυτά!

Αν πάλι αγοράσω ολόκληρη οθόνη (την βρίκα γίρο στα 100€) αυτήν μπορώ να την αλάξω μόνος μου? Η και στην οθόνη εχει κοπτοραπτικές και κολήματα κτλ κτλ?

Αν και το Digitizer το βρίσκω με πανο κατο 30€ ειναι μεγάλη διαφορά!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

• Administrators
Και πάλι, έχει ρίσκο. Αν δεν έχεις γνώσεις περί του θέματος, προτείνω καλύτερα να ασχοληθεί κάποιος γνώστης. Από εκεί και πέρα η ευθύνη είναι πάνω σου.

Modpic.gif

η ACE Hellas δεν το αναλαμβάνει καν επιδή έχω Τ-ΜοΒΙΛΕ συσκευή! σε εξωτερικά ''ιατρία'' το πάω!

Εχω αλλάξει την οθόνη μόνος μου δύο φορές. Την πρώτη είχα πάρει μόνο digitizer και ενώ είχα κάνει σωστά τη διαδικασία είχα σπάσει την οθόνη στη γωνία όταν προσπαθούσα να τα διαχωρίσω. Την δεύτερη πήρα ολόκληρη οθόνη και όλα πήγαν μια χαρά. Απλά θέλει πολύ υπομονή και προσοχή η διαδικασία. Υπάρχουν βίντεο στο youtube πολύ κατατοπιστικά....

Ναι μολις ειδα κι εγω βιντεο επιτηδες! Προσωπικα δε θα το επιχειρουσα σε καμια περιπτωση! Ειχα αλλαξει παλιοτερα στο Ν95 μονη μου και ηταν πανευκολη η διαδικασια με την καλωδιοταινια και το clip που κουμπωνε! Αλλα στο Leo καμια σχεση! :wacko: Ισως γιατι δεν ειναι απλη οθονη, αλλα touch.. :O

www.macspot.gr

ευχαριστώ για το κουράγιο!! χαχαχα παλι θα μας τα πάρουν τα λεφτά! :Ρ

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Καλησπέρα,

το αρχείο CAB στο σύνδεσμο

- Αλλαγή του "Κάρτα Αποθήκευσης" σε "Storage Card" σε ελληνικές ROM (by bbbb)

της 1ης σελίδας δεν υπάρχει πλέον. Μήπως το έχει κανένας

Πως γίνεται το HD2 με την superom στην κάρτα και τις ίδιες εφαρμογές να τρέχουν να έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης και ομαλοτερη λειτουργία απ ότι το nexus S με official 2.3.3?
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πως γίνεται το HD2 με την superom στην κάρτα και τις ίδιες εφαρμογές να τρέχουν να έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης και ομαλοτερη λειτουργία απ ότι το nexus S με official 2.3.3?

Ελα ντε ρε συ Κώστα,έτσι το δουλεύω κι εγώ κ όχι τίποτα άλλο αλλά κ να πάει και σφαίρα!!!

Πραγματικά όλο με εκπλήσσει αυτό το μηχανάκι...:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Administrators

Πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα; Τα έχω δει και τα δύο στην πράξη και δεν θα το έλεγα και τόσο ότι ισχύει. Με το ομαλότερη λειτουργία τι εννοείς; Φαντάζομαι όχι και το θέμα της κατανάλωσης.

Modpic.gif

Πάντως και γω που έπαιξα με ένα nexus ξεφόρτωτο στο Πλαίσιο δεν ενιωσα καμία εκπληξη από το smoothness. Είναι και η superam όμως ....

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Αρχικό μήνυμα από EchiDNA Εμφάνιση Μηνύματος

Οδηγός Remote Desktop Mobile για Win7, Vista (κάπως έτσι θα είναι και στα XP)

Στον υπολογιστή:

ΒΗΜΑ 1: Start -> Δεξί κλικ στο Computer -> Properties

Remote Settings -> Allow connections from computers running any version of Remote Desktop -> Ok

ΒΗΜΑ 2: Start -> Control Panel -> User Accounts and Family Safety -> Add or remove user accounts: Δημιουργούμε ένα νέο λογαριασμό στον οποίο δίνουμε απαραίτητα ένα password και ένα όνομα!

ΒΗΜΑ 3: Κάνουμε Log off από τον λογαριασμό στο pc

Στο HD2:

Ανοίγουμε το πρόγραμμα Remote Desktop Mobile

Δίνουμε την IP του υπολογιστή

Δίνουμε το όνομα του νέου λογαριασμού και το password

Πατάμε Connect και έτοιμο....

voila....! ;)

Παιδια καλημερα!

Προσπαθησα χτες να κανω remote control αλλα διχως αποτελεσμα...Η ερωτηση μου ειναι η εξης....Μηπως χρειαζεται και ρυθμισεις στο ρουτερ μας? Η αυτο ειναι ανεξαρτητο απο την συνδεση που παμε να κανουμε?

Δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος...συνεχεια μου λεει αποτυχης συνδεση!

Πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα; Τα έχω δει και τα δύο στην πράξη και δεν θα το έλεγα και τόσο ότι ισχύει. Με το ομαλότερη λειτουργία τι εννοείς; Φαντάζομαι όχι και το θέμα της κατανάλωσης.

Γιάννη πραγματικά ΜΌΝΟ το θέμα μπαταρία είναι αυτό που με αποτρέπει να το εχω σα κανονικό μου τηλέφωνο πλέον μιας και τι τρώει γρήγορα,εδώ φταίει κ ότι τρέχει απ υπ κάρτα βεβαίως!

Αλλά δε μπορώ παρά να του βγάλω το καπέλο για τη ταχύτητα αλλά και τη σταθερότητα ειδικά αν σκεφτείς ότι τη τρέχει απ τη κάρτα!

Όσο για το Nexus το χω δει πολλές φορές και του χω και αφιερώσει αρκετό χρόνο να το ψάχνω σε μαγαζί φίλου κ ειλικρινά όπως ήταν ΔΕ μου έκανε αίσθηση ρε σύγκριση τζ το Leo,μόνο το διπιρυνο LG στο Πλαίσιο μ άρεσε παραπάνω σα ταχύτητα!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Administrators
Πάντως και γω που έπαιξα με ένα nexus ξεφόρτωτο στο Πλαίσιο δεν ενιωσα καμία εκπληξη από το smoothness. Είναι και η superam όμως ....

Ε καλά, από το να νοιώσεις έκπληξη στο Nexus S μέχρι το "έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης και ομαλοτερη λειτουργία απ ότι το nexus S με official 2.3.3" που είπε ο Κώστας για το HD2... υπάρχει μια τεράστια απόσταση.

Modpic.gif

έχεις δίκιο δεν κάνουμε σκληρό test εδώ αλλά η superam μου ήταν με 160 εφαρμογές , ενώ το άλλο από το κουτί .Αυτή τη στιγμή δοκιμαζω τις americanAndroid & BOYPPC με 2.3.3 και σε πληροφορώ όπως τις έβγαλα από το "κουτί" τρέχουν σαν νεράκι ...

sorry για το offtopic αλλά είναι φλέγον ζήτημα:D

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr