Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι επειτα, υπαρχει για τα wm κανενα προγραμματακι αντιστοιχο του Shazam των android?

Νομίζω πως θα σου έκανε και το midomi. Αυτό έχω χρησιμοποιήσει και έχει παίξει 1-2 φορές.. :)

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Μήπως γνωρίζει κανείς εάν είναι εφικτό να απενεργοποιήσω τον ήχο που κάνουν τα πλήκτρα όταν πληκτρολογώ ένα αριθμό για να κάνω κλήση; Όπως ακριβώς δηλαδή συμβαίνει όταν είναι στο αθόρυβο.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Νομίζω πως θα σου έκανε και το midomi. Αυτό έχω χρησιμοποιήσει και έχει παίξει 1-2 φορές.. :)

Ουσιαστικα, αυτο εψαχνα αλλα δε θυμομουν το ονομα! :p

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Μήπως γνωρίζει κανείς εάν είναι εφικτό να απενεργοποιήσω τον ήχο που κάνουν τα πλήκτρα όταν πληκτρολογώ ένα αριθμό για να κάνω κλήση; Όπως ακριβώς δηλαδή συμβαίνει όταν είναι στο αθόρυβο.

Όταν είσαι στο πληκτρολόγιο πας:

Μενού

Επιλογές

Μενού

Επιλογές δικτύου

Τηλέφωνο

Σύντομοι τόνοι

Απενεργοποίηση!!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Administrators
Ουσιαστικα, αυτο εψαχνα αλλα δε θυμομουν το ονομα! :p

Δοκίμασε και το shazam... δουλεύει ικανοποιητικότατα.

Modpic.gif

Όταν είσαι στο πληκτρολόγιο πας:

Μενού

Επιλογές

Μενού

Επιλογές δικτύου

Τηλέφωνο

Σύντομοι τόνοι

Απενεργοποίηση!!

Thanks για την βοήθεια!!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

προς το παρον δεν εχει βγει ο 11 για wm 6.5

και απο την στιγμη που εχει βγει ο Mini 6 για S60 3rd (!!!), και ο 11 για Maemo5 (!), αν ηταν θα τον ειχε βγαλει ηδη.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ο opera 11 υπαρχει περιπτωση να βγει για το Leo ή παει τα εγκατέλειψαν τελειως τα win 6.5?

Εδώ η Microsoft έβγαλε τα wp7 καινούργια και ήταν "μίσα κι ανέσωστα" ,τα 6.5 θα κοιτάξουν ; Εάν θες να βελτιωθεί η εμπειρία του browsing βάλε android στο hd2 και θα δακρύσεις ... από το χρόνο που έχανες σε αυτό το θέμα με τα 6.5 .... δυστυχώς ....

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Συνέχεια το ακουω αυτο με το android και με τρωει, αλλα σκεφτομαι να μπω στην διαδικασια..δεν θελω με τπτ να χασω την εγγύηση, πριν 2 μερες πηρα την συσκευη μετα απο αλλαγη πλακετας και λιγο που διαβασα στον οδηγο για android θελει hspl που εαν εχω καταλαβει καλα χανεις την εγγύηση..

Εαν ηταν πιο απλη και σιγουρη η διαδικασία να τρεξω το android απο την sd χωρις να χασω τα wm Και την εγγύηση θα το εκανα!!

• Administrators
Ο opera 11 υπαρχει περιπτωση να βγει για το Leo ή παει τα εγκατέλειψαν τελειως τα win 6.5?

Έχει σταματήσει γενικότερα η ανάπτυξη πάνω στην πλατφόρμα των windows mobile 6.X.

Modpic.gif

Συνέχεια το ακουω αυτο με το android και με τρωει, αλλα σκεφτομαι να μπω στην διαδικασια..δεν θελω με τπτ να χασω την εγγύηση, πριν 2 μερες πηρα την συσκευη μετα απο αλλαγη πλακετας και λιγο που διαβασα στον οδηγο για android θελει hspl που εαν εχω καταλαβει καλα χανεις την εγγύηση..

Εαν ηταν πιο απλη και σιγουρη η διαδικασία να τρεξω το android απο την sd χωρις να χασω τα wm Και την εγγύηση θα το εκανα!!

Δεν χάνεις την εγγύηση γιατί με την τελευταία official περνάς Android χώρις hspl ... αυτή η συσκευή αν την προσεχείς μην πέσει κάτω ,πάντως δεν χαλάει εύκολα ...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Εδώ η Microsoft έβγαλε τα wp7 καινούργια και ήταν "μίσα κι ανέσωστα" ,τα 6.5 θα κοιτάξουν ; Εάν θες να βελτιωθεί η εμπειρία του browsing βάλε android στο hd2 και θα δακρύσεις ... από το χρόνο που έχανες σε αυτό το θέμα με τα 6.5 .... δυστυχώς ....

Αυτα τα android.. Και στο galaxy tab που εχω, και στο dhd που ειχα, δουλευαν τοσο "τελεια"! Καταντα βαρετη τοση τελειοτητα γιατι δεν εχεις και με τι να ασχοληθεις για να στρωσεις... Ειναι μαλλον μαζοχιστικο, αλλα στο Leo προτιμω τα wm. Μοιαζουν τοσο τελεια μες στην ατελεια τους φορεμενα σ αυτη τη συσκευη... :X:O:shifty:

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Αυτα τα android.. Και στο galaxy tab που εχω, και στο dhd που ειχα, δουλευαν τοσο "τελεια"! Καταντα βαρετη τοση τελειοτητα γιατι δεν εχεις και με τι να ασχοληθεις για να στρωσεις...

Αυτό ακριβώς είναι το σύνδρομο που διακατέχει τους περισσότερους από εμάς που ασχολούμαστε καιρό με τα windows mobile! :rolleyes:

Modpic.gif

Ακριβως.αλλα το ιδιο γινεται και στο android.για τις δημοφιλεις συσκευες υπαρχουν ενα σωρο rom και kernels για να ασχολειται καποιος συνεχως

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Για το πρόβλημα που είχα που μετά την κλήση πάταγε μόνο του το τηλέφωνο διάφορα,άλλαξα ταπετσαρία και δεν το κάνει πια.Παίζει να ήταν αυτό;

Δεν έκανα hard reset.

καλημερα.Ειχα περασει το htcAddicts-cleanRAM αλλα επειδη μου παρουσιαζε κολληματα το διεγραψα κανονικα.Εψαξα ολους τους φακελλους με το Resco Explorer και δεν υπαρχει πουθενα.Ολα καλα μεχρι εδω.Οταν παω ομως εναρξη-ρυθμισεις-Εφαρμογη-Διαχειρηση εφαρμογων-καταργηση προγραμματων το βρισκω εκει.το κλικαρω και παταω καταργηση.Μου ανοιγει παραθυρο που λεει το επιλεγμενο προγραμμα θα καταργηθει οριστικα.Μπορειτε να το φορτωσεται ξανα απο τον υπολογιστη σας.Ειστε βεβαιοι οτι θελετε να το καταργησετε?Παταω ναι.Μου ανοιγει αλλο παραθυρο σφαλματος και λεει το htcAddicts-cleanRAM δεν καταργηθηκε πληρως.Θελετε να καταργηθει αποτην λιστα των εγκατεστημενων προγραμματων?Πταω ναι.Αλλα Δεν το διαγραφει συνεχιζει και υπαρχει μεσα στην λιστα.:dash::dash::shoot::rocket::protest: Edited by mips

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

καλημερα.Ειχα περασει το htcAddicts-cleanRAM αλλα επειδη μου παρουσιαζε κολληματα το διεγραψα κανονικα.Εψαξα ολους τους φακελλους με το Resco Explorer και δεν υπαρχει πουθενα.Ολα καλα μεχρι εδω.Οταν παω ομως εναρξη-ρυθμισεις-Εφαρμογη-Διαχειρηση εφαρμογων-καταργηση προγραμματων το βρισκω εκει.το κλικαρω και παταω καταργηση.Μου ανοιγει παραθυρο που λεει το επιλεγμενο προγραμμα θα καταργηθει οριστικα.Μπορειτε να το φορτωσεται ξανα απο τον υπολογιστη σας.Ειστε βεβαιοι οτι θελετε να το καταργησετε?Παταω ναι.Μου ανοιγει αλλο παραθυρο σφαλματος και λεει το htcAddicts-cleanRAM δεν καταργηθηκε πληρως.Θελετε να καταργηθει αποτην λιστα των εγκατεστημενων προγραμματων?Πταω ναι.Αλλα Δεν το διαγραφει συνεχιζει και υπαρχει μεσα στην λιστα.:dash::dash::shoot::rocket::protest:
δημήτρη χρησιμοποίησε το sk tools και θα διαγραφεί οριστικά .
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Για το πρόβλημα που είχα που μετά την κλήση πάταγε μόνο του το τηλέφωνο διάφορα,άλλαξα ταπετσαρία και δεν το κάνει πια.Παίζει να ήταν αυτό;

Πολύ δύσκολο!

Modpic.gif

Δεν έκανα hard reset.

Προσωπικα δεν εχω ξαναακούσει κάτι ανάλογο και γενικώς δύσκολο το βλέπω μιας και δεν είναι symbian να επηρεάζεται τόσο εύκολα από themes και wallpapers!

άστο λίγο καιρό και ξαναενημέρωσε μας αν έχεις τη καλοσύνη!:)

Παντα φιλικα Μανος

Προσωπικα δεν εχω ξαναακούσει κάτι ανάλογο και γενικώς δύσκολο το βλέπω μιας και δεν είναι symbian να επηρεάζεται τόσο εύκολα από themes και wallpapers!

άστο λίγο καιρό και ξαναενημέρωσε μας αν έχεις τη καλοσύνη!:)

Χμμ εμενα παλι, ουτε το symbian μου επηρεαστηκε ποτε απο themes κλπ.. Γενικως περιεργο μου φαινεται το προβλημα του Αχιλλεα και μαλλον δεν ειναι η αλλαγη ταπετσαριας η λυση.. Συμπτωματικο θα ηταν

www.macspot.gr

Απο που κατεβαζουμε το sk tools.Εψαξα στο xda αλλα δεν το βρηκα.
από μαγαζάκι.δεν είναι εφαρμογή από xda.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμμ εμενα παλι, ουτε το symbian μου επηρεαστηκε ποτε απο themes κλπ.. Γενικως περιεργο μου φαινεται το προβλημα του Αχιλλεα και μαλλον δεν ειναι η αλλαγη ταπετσαριας η λυση.. Συμπτωματικο θα ηταν

Και όμως Ειρήνη το πρώτο Ν8 που είχα είχε φάει φλασια με ένα θέμα κ ακόμα κ τώρα που είχα πάρει το δεύτερο κ παρακολουθούσα το θέμα των symbian είδα κ άλλος είχε τέτοιο πρόβλημα,ίσως φταίει η "νέα" τους πλατφόρμα η 3??

Πάντως επαναλάμβανω ότι στα windows mobile τόσα χρόνια δεν εχω δει κάτι ανάλογο με του φίλου παραπάνω οπότε καλό είναι να μας ενημερώσει αν θέλει για την εξέλιξη και αν του ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα!:)

Παντα φιλικα Μανος