Tony_ Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 μολις τωρα ελαβα ενα σμσ στο κινητο που λεει "hlr" και ο αριθμος αποστολεα ειναι +11111111111 τι ειναι αυτο ??????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Έλα μου ντε... Όπως και να έχει πάντως, μην απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 παιδια ευχαριστω πολυ !! ο κινεζος φορτιστης αυτοκινητου μου (1000ma απο ebay), νομιζω οτι κατι εχει παθει... ενω αναβει το λαμπακι του κοκκινο, και στο τηλεφωνο βγαινει ο κεραυνος, που σημαινει οτι φορτιζει, σε 30' που τον ειχα συνδεδεμενο η μπαταρια απο 34% πηγε... 30%!!!! εχετε να προτεινετε καποιον δοκιμασμενο απο ebay/internet που να μπορει να διατηρησει εστω την μπαταρια κυριως κατα την χρηση gps??? Εγώ πάντως με αυτόν εδώ έχω μείνει ικανοποιημένος: http://www.netimes.com/shop/universal-145cm-long-cable-car-charger-microusb-p-1598.html?cPath=445_711_700 Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 το εχω παθει και εγω μην ανχονεσαι αστο 5 λεπτα χωρις μπαταρια βαλτην και θα ανοιξη!! Το αφησα ολο το βραδυ κλειστο και σημερα το πρωι ανοιξε κανονικα.... Τι να πω πολυ περιεργο..μηπως ειχε υπερθερμανθεί η cpu και γι'αυτο δεν ανοιγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Ξερει κανεις πως απενεργοποιείται η default lockscreen των windows? Χρησιμοποιώ το S2U2 ή το pocketshield και πρεπει να το ξεκλειδώνω δυο φορές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 μηπως ειχε υπερθερμανθεί η cpu και γι'αυτο δεν ανοιγε? Συνήθως δεν υπερθερμαίνεται τόσο εύκολα ο επεξεργαστής. Πρόσεξε το λίγο και αν επαναληφθεί, ίσως χρειάζεται επίσκεψη στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Ξερει κανεις πως απενεργοποιείται η default lockscreen των windows? Χρησιμοποιώ το S2U2 ή το pocketshield και πρεπει να το ξεκλειδώνω δυο φορές....εχει επιλογη το bsb tweaks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Εγώ πάντως με αυτόν εδώ έχω μείνει ικανοποιημένος: http://www.netimes.com/shop/universal-145cm-long-cable-car-charger-microusb-p-1598.html?cPath=445_711_700 φιλε μου, αυτος ειναι 800ma.... τον εχεις δοκιμασει με ταυτοχρονη χρηση gps??? εχει καποιος να προτείνει καποιον παρομοιο?? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Γενικώς τα προϊόντα του netimes είναι πολύ καλά για "κινέζικες" αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 φιλε μου, αυτος ειναι 800ma.... τον εχεις δοκιμασει με ταυτοχρονη χρηση gps??? Δες λίγο καλύτερα: Input : DC 12V - 24V (800mA) Output : DC 5V / 1A Σχεδόν πάντα τον χρησιμοποιώ με το gps on... Ποτέ δεν είχα θέμα με τη φόρτιση, φορτίζει πάντα στο 100% κ σχετικά γρήγορα. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Γενικώς τα προϊόντα του netimes είναι πολύ καλά για "κινέζικες" αγορές. Πραγματι, ισχύει αυτο.Εχω παραγγείλει 2 φορες για το HD2 και εκτος του οτι τα προιοντα του ειναι ποιοτικά και υπερβολικα φτηνα,ήρθαν σε γρηγορο χρονο και χωρις επιπλεον χρεωσεις τελωνειου. Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 εχει επιλογη το bsb tweaks Και αν δε θέλει να βάλει το bsb tweaks το s2u2 έχει κανονικά επιλογή για απενεργοποίηση του default κλειδώματος των windows στη τελευταία καρτέλα αν θυμάμαι καλά,ας το ψάξει λίγο. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Ξερει κανεις πως απενεργοποιείται η default lockscreen των windows? Χρησιμοποιώ το S2U2 ή το pocketshield και πρεπει να το ξεκλειδώνω δυο φορές.... HKEY_Current_User\ControlPanel\Keybd\"DeviceLockWhenSuspend" από 0 σε 1 και μετα reset. [ 0=απενεργοποίηση default lockscreen των windows, 1=ενεργοποίηση ] Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Παιδιά, χρησιμοποιώ το Pocket player 4.2 ως mp3 player. Το προβλημα είναι ότι με το original ενσυρματο handsfree του λεοντα δεν λειτουργούν τα πλήκτρα μπροστά-πίσω (ffw)... το pause/play πιάνει όμως κανονικά... (να σημειωσω πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τα πλήκτρα του handsfree αφού στο default music player του λέοντα πιάνουν κανονικά.) Θα ήθελα λοιπον να ρωτήσω: 1. μήπως έχει βρει κάποιος handsfree που να είναι πλήρως συμβατό με το Pocket player?.. 2. εναλλακτικά, υπάρχει κάποιος τρόπος στον default music player να φτιάξεις playlist επιλέγοντας όλα τα mp3 ενός φακέλου (όλα μου τα mp3 τα έχω ταξινομημένα σε φακέλους, και οι επιλογές του default music player βασει καλλιτεχνη, αλμποουμ, κλπ δεν με εξυπηρετούν καθόλου... για αυτό έχω καταλήξει στον Pocket player...) Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 παιδια καλημερα σε ολους. Υπαρχει τροπος να ακουμε ραδιο χωρις να εχουμε συνδεσει τα ακουστικα? καπου ειχα διαβασει οτι γινεται πειραζοντας την registry.Mηπως θυμαται καποιος γιατι δεν μπορω να το βρω?Ευχαριστω. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Έχει ειπωθεί ότι χωρίς τα ακουστικά να λειτουργούν ως κεραια, η λήψη δεν έχει καλή ποιοτητα... Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Έχει ειπωθεί ότι χωρίς τα ακουστικά να λειτουργούν ως κεραια, η λήψη δεν έχει καλή ποιοτητα... Δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω.Μηπως ξερεις την διαδικασια να το δοκομασω και να ενημερωσω? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 εχει επιλογη το bsb tweaks Και αν δε θέλει να βάλει το bsb tweaks το s2u2 έχει κανονικά επιλογή για απενεργοποίηση του default κλειδώματος των windows στη τελευταία καρτέλα αν θυμάμαι καλά,ας το ψάξει λίγο. HKEY_Current_User\ControlPanel\Keybd\"DeviceLockWhenSuspend" από 0 σε 1 και μετα reset. [ 0=απενεργοποίηση default lockscreen των windows, 1=ενεργοποίηση ] Τα δοκιμασα όλα αυτά.....τιποτα δεν δουλεύει! Βασικά έχω την τελευταία ρομ του energy, μήπως πάει πουθενά το μυαλό σας?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω.Μηπως ξερεις την διαδικασια να το δοκομασω και να ενημερωσω? http://pocketnow.com/tweaks-hacks/the-easy-way-to-fm-radio-without-the-headphones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Τα δοκιμασα όλα αυτά.....τιποτα δεν δουλεύει! Βασικά έχω την τελευταία ρομ του energy, μήπως πάει πουθενά το μυαλό σας?:worry: Δοκίμασε αυτό: HKLM/Software/Microsoft/Shell/Lockscreen άλλαξε το "Enable" από 1 σε 0 και κάνε soft reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Τα δοκιμασα όλα αυτά.....τιποτα δεν δουλεύει! Βασικά έχω την τελευταία ρομ του energy, μήπως πάει πουθενά το μυαλό σας?:worry: Ελπιζω να μην εβαλες τα "" στο DeviceLockWhenSuspend... Τα εβαλα για να τονισω οτι ειναι String Value.Περιεργο μου φαινεται γιατι το εχω δοκιμασει και δουλεψε,στην official βεβαια... Τι να πω,δοκιμασε κι αυτο που εδωσε ο kastel71 και πες... Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Τα δοκιμασα όλα αυτά.....τιποτα δεν δουλεύει! Βασικά έχω την τελευταία ρομ του energy, μήπως πάει πουθενά το μυαλό σας?:worry: Ποια rom του energy εχεις? Ποιο build κυριως? Το 21916 (νομιζω ετσι το λενε) δε σε αφηνει παντα να πραγματοποιεις αλλαγες στη registry η μεσω bsb. Ενω φαινομενικα επιδεχεται την εντολη, ουσιαστικα δεν εχει επικυρωθει και πρακτικα. Απο πειρας στο λεω, γιατι 8 μηνες σχεδον που εχω το τηλεφωνο, βαζω αυτη τη rom, ασχετα απο την εκδοση, αλλα με αυτο το build. Μηπως αυτο σου φταιει? Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) Δοκίμασε αυτό: HKLM/Software/Microsoft/Shell/Lockscreen άλλαξε το "Enable" από 1 σε 0 και κάνε soft reset. Το δοκίμασα και το μόνο που έκανε είναι να μην εμφανίζει καθόλου τη lockscreen των windows. Πάλι κλειδώνει αλλα τώρα για να ξεκλειδώσει απλώς πατάω unlock που βγάζει κάτω αριστερά Ελπιζω να μην εβαλες τα "" στο DeviceLockWhenSuspend... Τα εβαλα για να τονισω οτι ειναι String Value.Περιεργο μου φαινεται γιατι το εχω δοκιμασει και δουλεψε,στην official βεβαια... Τι να πω,δοκιμασε κι αυτο που εδωσε ο kastel71 και πες... Εννοείται!!!! Βασικά παίζοντας λίγο με το S2U2 παρατήρησα οτι όταν το έχω ενεργοποιημένο και πατήσω το κουμπί για να κλειδώσει εμφανίζονται και οι δύο lockscreens. Αν πατήσω την επιλογή lock απο το μενου των windows κλειδώνει κανονικά χωρις να εμφανίζει τη lockscreen των windows. EDIT: Τελικα δεν ισχύει.... μετα απο λίγο ξαναβγαίνει. Edited February 20, 2011 by alex2539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Ποια rom του energy εχεις? Ποιο build κυριως? Το 21916 (νομιζω ετσι το λενε) δε σε αφηνει παντα να πραγματοποιεις αλλαγες στη registry η μεσω bsb. Ενω φαινομενικα επιδεχεται την εντολη, ουσιαστικα δεν εχει επικυρωθει και πρακτικα. Απο πειρας στο λεω, γιατι 8 μηνες σχεδον που εχω το τηλεφωνο, βαζω αυτη τη rom, ασχετα απο την εκδοση, αλλα με αυτο το build. Μηπως αυτο σου φταιει? Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Build 28244.... απο οτι βλέπω οι αλλαγες στη registry πραγματοποιούνται κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω.Μηπως ξερεις την διαδικασια να το δοκομασω και να ενημερωσω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3508155#post3508155 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts