eirhnh_k Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Ευχαριστώ.Σε κάποια link που κοίταζε έλεγε για 5-6% overnight, αλλά,βλέπω και εσένα εδώ που όλο σου βγάζει διάφορα, οπότε αν είσαι άνετη με αυτό το θέμα τότε είμαι οκ και εγώ. Κάτι που σκέφτηκα είναι, επειδή κοιμάμαι λίγο, χαμηλά και το κινητό ήταν δίπλα, μήπως έψαχνε συνέχεια για σήμα και του έτρωγε μπαταρία. εαν αναζητα σημα, τοτε δεδομενα η μπαταρια πεφτει πολυ πιο γρηγορα απ οτι αμα ειναι εντος δικτυου!! μην αγχωνεσαιιι!!!:lol: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Ναι μάλλον αυτό πρέπει να είναι,γιατί ήταν στο έδαφος το βράδυ και έχω που έχω μια γραμμή μόνο εδώ πέρα στα κατσάβραχα(Λυκαβητο :p ) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει το αν το έχεις σε 3G ή GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Πρόσθεσε στο sys.txt [device] type="ALIAS_TOUCH HD" sdcard_dsk_num=7 Το sys.txt που εχω ειναι το sys_HD2_Odytsak και το εχει μεσα αυτο που λες..αλλα δεν δουλεύει!! Ευχαριστώ παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει το αν το έχεις σε 3G ή GSM. Δεν ξέρω απο αυτά.Στο σπίτι μου βγάζει συνήθως ή H ή G.Σήμερα που ήμουν σε φιλικό σπίτι έβγαλε 3G.Τώρα στο σπίτι μου πάλι είναι σε H. Τι πρέπει να προσέξω δηλαδή; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Δεν ξέρω απο αυτά.Στο σπίτι μου βγάζει συνήθως ή H ή G.Σήμερα που ήμουν σε φιλικό σπίτι έβγαλε 3G.Τώρα στο σπίτι μου πάλι είναι σε H. Τι πρέπει να προσέξω δηλαδή; Ευχαριστώ. αυτο που ο Γιαννης εννοει, ειναι οτι μπορεις να επιλεξεις απο τις ρυθμισεις να δουλευει η συσκευη μονο σε απλο gsm δικτυο, η το πιο «γρηγορο» 3G. αυτα τα εικονιδιακια που βλεπεις δηλωνουν οτι δεν το δουλευεις στο απλο gsm δικτυο! και φυσικα η καταναλωση της μπαταριας ειναι πιο μεγαλη. αν θες να το δουλεψεις μονο σε gsm τοτε αντε στα settings/wireless controls/3G Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Και τι αντικτυπο θα έχει αν το δουλεύω μόνο σε gsm? Εχχμ και μήπως ξέρεις που είναι το "settings/wireless controls/3G".Ναι δε μπορώ να το βρω αυτό το πράμα(ελληνικό menu). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Και τι αντικτυπο θα έχει αν το δουλεύω μόνο σε gsm? Εχχμ και μήπως ξέρεις που είναι το "settings/wireless controls/3G".Ναι δε μπορώ να το βρω αυτό το πράμα(ελληνικό menu). Τηλεφωνο Μενου Επιλογες Ζωνη Τυπος δικτυου GSM Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Οκ.Ευχαριστώ. Αλλή τι ακριβώς έκανα τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Νομιζω οτι αν πιανει καλο HSDPA/3G σημα, δεν κανει δλδ αναζητηση για να το βρει, τοτε η καταναλωσει ειναι η ιδια. Αν ομως πιανει σε καποιο σημειο GSM, τοτε θα προσπαθει να πιασει HSDPA/3G και θα καταναλωνει πολυ μπαταρια. Μποριε να λεω και μπαρουφες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Οκ.Μορφώθηκα :p Μια ερώτηση έχω τώρα.Έχει να κάνει κάτι το HSDPA με το wifi?Το επηρεάζει σε κάτι; G,Night. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 ξερει κανεις αν υπαρχει προγραμα σαν το rapid read που να διαβαζεις φορουμ οπως εδω αλλα να μπορεις να απαντας κιολας;; υπαρχει αραγε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Οκ.Ευχαριστώ. Αλλή τι ακριβώς έκανα τώρα; Απενεργοποίησες το 3G/HSDPA το οποίο σου χρειάζεται μόνο αν κάνεις βιντεοκλήσεις η χρησιμοποιείς mobile internet στο κινητό σου και θέλεις υψηλές ταχύτητες. Οκ.Μορφώθηκα :p Μια ερώτηση έχω τώρα.Έχει να κάνει κάτι το HSDPA με το wifi?Το επηρεάζει σε κάτι; G,Night. Όχι δεν το επηρεάζει καθόλου. ξερει κανεις αν υπαρχει προγραμα σαν το rapid read που να διαβαζεις φορουμ οπως εδω αλλα να μπορεις να απαντας κιολας;; υπαρχει αραγε;;; Υπάρχει το Tapatalk Pro αλλά νομίζω κυκλοφορεί μόνο για Android, iPhone, Blackberry και WP7. Edited December 20, 2010 by Nickgr Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 ξερει κανεις αν υπαρχει προγραμα σαν το rapid read που να διαβαζεις φορουμ οπως εδω αλλα να μπορεις να απαντας κιολας;; υπαρχει αραγε;;; Όχι δεν υπάρχει άλλο εκτός του rapidread για τα windows mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Απενεργοποίησες το 3G/HSDPA το οποίο σου χρειάζεται μόνο αν κάνεις βιντεοκλήσεις η χρησιμοποιείς mobile internet στο κινητό σου και θέλεις υψηλές ταχύτητες. Ή αν χρησιμοποιεις το vodafone full σημα ;););) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Νομιζω οτι αν πιανει καλο HSDPA/3G σημα, δεν κανει δλδ αναζητηση για να το βρει, τοτε η καταναλωσει ειναι η ιδια. Αν ομως πιανει σε καποιο σημειο GSM, τοτε θα προσπαθει να πιασει HSDPA/3G και θα καταναλωνει πολυ μπαταρια. Μποριε να λεω και μπαρουφες. κι εγω το ιδιο νομιζω! τοτε ειναι που γινεται η καταναλωση και συγκεκριμενες πιο παλιες συσκευες, η δικη μου ΝΟΚΙΑ πχ, κανουν 1 αιωνα να στειλουν ενα τυπικο sms οταν υπαρχει η εναλλαγη αυτη (περα απ τη μπαταρια) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ή αν χρησιμοποιεις το vodafone full σημα ;););) Ναι αυτό το ξέχασα γιατί εχω cosmote. :-) Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) οταν μιλαω στην μια γραμμη και με παιρνει καποιος αλλος δεν θα επρεπε να φωτιζει η οθονη?σε εμενα ακουγεται μονο ο ηχος της 2ης γραμμης στο ακουστικο αλλα δεν βλεπω ποιος ειναι στην γραμμη! Edited December 20, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Κάτι γίνεται με τον proximity sensor σε σένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς; http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-wimospeed.html Αν και το κόβω λίγο επικίνδυνο για την συσκεύή. :wacko::wacko: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς; http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-wimospeed.html Αν και το κόβω λίγο επικίνδυνο για την συσκεύή. :wacko::wacko: Δεν δουλεύει στο HD2. Προς το παρόν υποστηρίζει μόνο τον επεξεργαστή Qualcomm MSM7200 (TouchPro2, Diamond2 κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Κάτι γίνεται με τον proximity sensor σε σένα... τελικα δουλευει στη κληση απλα ειχα μπερδευτει οτι θα δουλευε και σε standby κατασταση :O και δεν ειχα πιει! αλλα αυτο που λεω για την κληση δεν συμβαινει οταν το εχω στο αυτι μου επειδη πανατα εγω μιλαω με bt οποτε το κινητο ειναι πχ στο γραφειο μου μιλαω και με παιρνει καποιος .συνηθως φυσικ αναβει η οθονη σε δευτερη εισερχομενη κληση.καποιες φορες δεν αναβει αυτο δεν καταλαβαινω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Αν την ώρα που μιλάς μέσω bluetooth βάλεις το δάχτυλο μπροστά στον σένσορα θα σβήσει η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Αν την ώρα που μιλάς μέσω bluetooth βάλεις το δάχτυλο μπροστά στον σένσορα θα σβήσει η οθόνη. ναι το κανει αυτο.αλλα οταν μιλαω και με παιρνει καποιος τριτος ΔΕΝ φωτιζει καμμια φορα η οθονη να ΔΩ ποιος ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 ξερει κανεις αν υπαρχει προγραμα σαν το rapid read που να διαβαζεις φορουμ οπως εδω αλλα να μπορεις να απαντας κιολας;; υπαρχει αραγε;;; Μανώλη, δεν έχω παρατήσει το RapidRead, απλώς έμπλεξα τόσο άσχημα με την δουλειά, που δεν προλαβαίνω να το τελειώσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το έχω τελειώσει μέσα στον Ιανουάριο (πρώτα ο θέος), γιατί Φεβρουάριο με φωνάζει η μαμά πατρίδα να σας προστατέψω, οπότε θέλω να μπορώ να κάνω και posts απο το pda μου :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts