tsak8 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Αν θες επιλεγεις τι να κανεις backup, ανθες κανεις τα παντα fullbackup. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Υπάρχει τρόπος παιδιά να πάρουμε το τρέχον «στήσιμο» του κινητού σε rom; Σαν να φτιάχνουμε δηλαδή ένα image του κινητού με τα προγράμματα, τις επαφές και ότιδήποτε άλλο σε - κάτι σαν - cooked rom; Δηλαδή, συγνώμη για την επιμονή μου αλλά τώρα μου κινήσατε και την περιέργεια, εσείς οι «μάγειρες» :p την cooker rom πως την φτιάχνετε; Δεν παίρνετε σαν βάση μια base, την χτίζετε με διάφορα (π.χ. CHT, ArkSwitch κτλ.) και μετά παίρνεται ένα image αυτής; Γιατί δεν μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο σε ποιό προχωρημένο σε στήσιμο σύστημα; :confused: Δυστυχώς δεν γίνετε, μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα :) Ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση στα περιεχόμενα της ρομ και δεν μπορεί να τα αλλάξει. Το μόνο που γίνετε εύκολα είναι το backup (spb backup) σε όλη την μνήμη του τηλεφώνου. Το οποίο όμως δεν είναι σωστό να το κάνετε restore σε άλλη ρομ. Κάθε νέα ρομ θέλει το δικό της στήσιμο, κάποιοι κάνουν restore από άλλη ρομ και δουλεύει, αυτο δεν είναι σωστό γιατί μετα το restore δεν έχουν την νέα ρομ αλλά επιστρέφουν στην παλιά, άρα δεν έχει γίνει και η αναβάθμιση. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Δηλαδη το spb backup κραταει back up τα παντα και μολις το τρεξεις σου περναει ακομα και τα quik links στη θεση που τα ειχες ή μονο καποια βασικα πραγματα? Παίρνει backup από τη rom όπως την έχεις στημένη. Αν κάνεις hard reset και επαναφέρεις το backup, θα φέρει τη συσκευή σου ακριβώς στην κατάσταση όταν πήρες το backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) Καλημέρα σε όλους, Θέλω να ρωτήσω ποιά η εμπειρία των ανθρώπων που έχουν συμβόλαιο στη Wind όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών της (σήμα, γενικότερη ποιότητα κλήσεων, ταχύτητα browsing μέσω mobile internet, και προβλήματα). Ρωτάω γιατι έπειτα απο 12 χρόνια στη Vodafone, παρατήρησα ότι με 10 ευρώ λιγότερα το μήνα (και δεν είναι λίγο το ποσό αν το βάλετε το χρόνο), έχω παραπάνω λεπτά για βιντεοκλήσεις, παραπάνω sms, παραπάνω mms και παραπάνω mb για browsing. Μιλάω συγκριτικα για τα προγράμματα Vodafone Unlimited 50 και Wind M. Εμένα το πακέτο VU 50 με επιπρόσθετο το Mobile Internet Small μου πήγαινε στα 62,50, αλλά μετά από μια έκπτωση που είπαν ότι θα μου κάνουν θα πάει στα 56, ενώ το Wind M πάει σαν αρχική στα 46 με πολύ περισσότερες παροχές. Αν παρατηρήσετε η αρχική διαφορά ήταν στα 16 ευρώ και μετά την έκπτωση της VD πάει στα 10. Τί παίζει επίσης με την διάθεση των νέων συσκευών και ειδικά αυτών της HTC? Αξίζει να πάω στην Wind ή θα αντιμετωπίσω προβλήματα και θα το βλαστημάω μετά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited November 23, 2010 by htc_oriented Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλημέρα σε όλους, Θέλω να ρωτήσω ποιά η εμπειρία των ανθρώπων που έχουν συμβόλαιο στη Wind όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών της (σήμα, γενικότερη ποιότητα κλήσεων, ταχύτητα browsing μέσω mobile internet, και προβλήματα). Ρωτάω γιατι έπειτα απο 12 χρόνια στη Vodafone, παρατήρησα ότι με 10 ευρώ λιγότερα το μήνα (και δεν είναι λίγο το ποσό αν το βάλετε το χρόνο), έχω παραπάνω λεπτά για βιντεοκλήσεις, παραπάνω sms, παραπάνω mms και παραπάνω mb για browsing. Μιλάω συγκριτικα για τα προγράμματα Vodafone Unlimited 50 και Wind M. Εμένα το πακέτο VU 50 με επιπρόσθετο το Mobile Interner Small μου πήγαινε στα 62,50, αλλά μετά από μια έκπτωση που είπαν ότι θα μου κάνουν θα πάει στα 56, ενώ το Wind M πάει σαν αρχική στα 46 με πολύ περισσότερες παροχές. Αξίζει να πάω στην Wind ή θα αντιμετωπίσω προβλήματα και θα το βλαστημάω μετά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλο θα ηταν να κανεις την ερώτηση σου εδω για να μην βγουμε off topic :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golfispan Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 καλησπερα σας, εχω ενα hd2 με version rom 1.66.482.1 και θελω να βαλω καινουργια rom. το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα γνησια rom. προτεινετε κατι? * ολα αυτα τα ψαχνω επειδη αλλαζει συνεχως η ωρα στο hd2 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 για να βρισκει τους δορυφορους το igo primo στο hd2 χρειαζεται να γραψω κατι στο sys? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 για να βρισκει τους δορυφορους το igo primo στο hd2 χρειαζεται να γραψω κατι στο sys? [gps] port=4 baud=57600 εχω ενα hd2 με version rom 1.66.482.1 και θελω να βαλω καινουργια rom. το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα γνησια rom. προτεινετε κατι? http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=1046 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 καλησπερα σας, εχω ενα hd2 με version rom 1.66.482.1 και θελω να βαλω καινουργια rom. το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα γνησια rom. προτεινετε κατι? * ολα αυτα τα ψαχνω επειδη αλλαζει συνεχως η ωρα στο hd2 μου. Το προβλημα το εχεις για ενα απο τους πιο κατω λογους 1. Ρυθμίσεις > μενου >περρισοτερα > Προσωπικά > Τηλέφωνο > Καρτέλα Υπηρεσίες GSM/UMTS > Συγχρονισμός ώρας > Λήψη ρυθμίσεων. Ξετικάρουμε την επιλογή ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι'' Πρέπει να μην είναι επιλεγμένη η ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι'' 2. Xρησιμοποιείς τον destinator Κοίταξε το και ενημέρωσε με. Η καλυτερη ρομ για την συσκευη σου ειναι η Omega Δοκιμασε την :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλησπερα. Ξερει κανεις που ειναι η καταχωρηση στην registry των ρυθμισεων του καιρου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλησπερα. Ξερει κανεις που ειναι η καταχωρηση στην registry των ρυθμισεων του καιρου? Δεν ξέρω γιατί ρωτάς άλλα αυτές είναι: [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "Weather.CityList"="ASI|TW|TW018|TAIPEI,EUR|ES|SP008|BARCELONA,EUR|UK|UK124|LONDON,NAM|US|WA|SEATTLE,EUR|FR|FR012|PARIS,ASI|JP|JA041|TOKYO" "Data.AutoDownloadOff"=dword:1 "Data.DownloadWhenRoaming"=dword:0 "Weather.Fahrenheit"=dword:0 "Weather.CurrentCity"=dword:0 "Weather.EnableCurrentLocation"=dword:1 "Weather.PostFirstRun"=dword:1 "Weather.AutoDownloadInterval"=dword:3C "Weather.LastUpdateTime"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00 "Weather.ServerURLOverride"="http://weather.not2advanced.com/htcweather/forecastdata.php?ac=XDADevs&locCode=%25ls&version= 1&device=innovation" Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλησπερα. Ξερει κανεις που ειναι η καταχωρηση στην registry των ρυθμισεων του καιρου? Τι το θέλεις αυτό (αν επιτρέπεται); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη. Μονο αυτο χρειαζομαι "Weather.CityList"="ASI|TW|TW018|TAIPEI,EUR|ES|SP008|BARCELO NA,EUR|UK|UK124|LONDON,NAM|US|WA|SEATTLE,EUR|FR|FR012|PARIS, ASI|JP|JA041|TOKYO" Θελω να φτιαξω ενα cab με τις πολεις για να τις περναω καθε φορα που αλλαζω rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Σωστός! Ενημερωτικά πάντως μπορείς να μαζέψεις όλες τις αλλαγές στη registry σου (πέρα από τον καιρό) και να φτιάξεις ένα cab με όλες τις αλλαγές μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ναι το ξερω, αυτο θελω να κανω. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fofi188 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Το θέμα με την αλλαγή της ώρας το αντιμετώπισα, σύμφωνα με τις οδηγίες που βρήκα στο φόρουμ. Ωστόσο, έχω το εξής πρόβλημα: τα μηνύματα που δέχομαι εμφανίζονται να έρχονται μία ώρα μετά από αυτήν που δείχνει το ρολόι, ενώ αυτά που στέλνω έχουν τη σωστή ώρα. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι είναι ανακατεμένα όταν εμφανίζονται στη λειτουργία της συνομιλίας. Υπάρχει λύση γι' αυτό το πρόβλημα; Ευχαριστώ! Παράθεση Πάντα φιλικά, Φωτεινή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ξέρετε που μπορώ να πάω να αγοράσω το καπάκι μπαταρίας? :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Σωστός! Ενημερωτικά πάντως μπορείς να μαζέψεις όλες τις αλλαγές στη registry σου (πέρα από τον καιρό) και να φτιάξεις ένα cab με όλες τις αλλαγές μαζί. Ναι το ξερω, αυτο θελω να κανω. Ευχαριστω. Με τι τρόπο γίνεται αυτό; :confused: Και μπορεί να περνούν οι αλλαγές σε κάθε αλλαγή rom; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ξέρετε που μπορώ να πάω να αγοράσω το καπάκι μπαταρίας? :worry: Στο ebay original και σε πολύ καλές τιμές. Με τι τρόπο γίνεται αυτό; :confused: Και μπορεί να περνούν οι αλλαγές σε κάθε αλλαγή rom; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3170870#post3170870 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη. Μονο αυτο χρειαζομαι "Weather.CityList"="ASI|TW|TW018|TAIPEI,EUR|ES|SP008|BARCELO NA,EUR|UK|UK124|LONDON,NAM|US|WA|SEATTLE,EUR|FR|FR012|PARIS, ASI|JP|JA041|TOKYO" Θελω να φτιαξω ενα cab με τις πολεις για να τις περναω καθε φορα που αλλαζω rom. Μπορείς να προσθέσεις με αυτό και πόλεις που δεν είναι καταγεγραμμένες; Ξέρετε που μπορώ να πάω να αγοράσω το καπάκι μπαταρίας? :worry: Αγόρασα πολύ πρόσφατα ενα απο εδω: http://www.netimes.com/shop/original-htc-hd2-battery-cover-p-2564.html?cPath=80_731 Edited November 23, 2010 by ioathe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Μπορείς να προσθέσεις με αυτό και πόλεις που δεν είναι καταγεγραμμένες; Μόνο όσες πόλεις υποστηρίζει το accuweather. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Μπορω να βρω καπου το wallpaper/theme του desire με τα πολλα χρωματα (κοκκινο, κιτρινο, πρασινο.....) και τις φουσκαλες; που ειναι σε κινηση ομως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Εννοείς να είναι animated στη home screen όπως στο Desire; Ζητάς δύσκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Βρηκα αυτο εδω αλλα δεν ειναι animated.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=657288&highlight=desire Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Μόνο όσες πόλεις υποστηρίζει το accuweather. Yπαρχει καμια λιστα με ολες τις πολεις που υποστηριζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts