cb600f Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Όπως είπε και ο stranger72, μπαίνεις στο htc.com και δίνεις το s/n της συσκευής σου. Ψάχνοντας εκεί και αν χρειαστεί σε διαφορετικές χώρες, θα βρεις που αντιστοιχεί το s/n της συσκευής σου ανάλογα με το που θα γίνει αποδεκτό για να κατεβάσεις την αντίστοιχη rom. Στο δικό μου πίσω απο την μπαταρία γράφει SFR ,αλλά στο Γαλλικό όταν προσπαθώ να κατεβάσω μια αναβαθμισμένη rom, μου λέει οτι η Rom δεν προορίζεται για την συσκευή μου H συσκευή ''ανήκει'' στην SFR ; απο xda-developers. First you go to "manila settings" then go to "About phone" after go to "phone identity".you will find the S/N number,so chick the s/n number first two bit. SZ is china shenzheng SH is china shanghai HT is taiwan xinzhu CH is china wuhan Το δικό μου ξεκινάει απο SH. Edited November 21, 2010 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Όπως είπε και ο stranger72, μπαίνεις στο htc.com και δίνεις το s/n της συσκευής σου. Ψάχνοντας εκεί και αν χρειαστεί σε διαφορετικές χώρες, θα βρεις που αντιστοιχεί το s/n της συσκευής σου ανάλογα με το που θα γίνει αποδεκτό για να κατεβάσεις την αντίστοιχη rom. Γιαννη, ελεγχεις λιγο τα πμ σου παρακαλω?:O Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Καλημέρα σε όλους.Από χθές δέν μου δείχνει τις γιορτές στο manila.Έκανα ξανά συγχρονισμό με το gmail αλλά πάλι τίποτα.Μέσα στο ημερολόγιο φαίνονται κανονικά.Τί μπορεί να φταίει; Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Από μόνο του; Πείραξες τίποτα; Μόνο τις γιορτές δεν σου δείχνει; Τα υπόλοιπα από το ημερολόγιο φαίνονται κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Από μόνο του; Πείραξες τίποτα; Μόνο τις γιορτές δεν σου δείχνει; Τα υπόλοιπα από το ημερολόγιο φαίνονται κανονικά; Το σκάλισα λίγο η αλήθεια είναι αλλά δέν θυμάμαι να είχε σχέση με το ημερολόγιο.Τώρα στην αρχική κάτω απο το ξυπνητήρι και την ημερομηνία αντί να δείχνει τη γιορτή γράφει Ημερολόγιο...:( Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Μετά από ένα χρόνο με το diamond2 "πέρασα" στο HD2. Έχω λοιπόν τα εξής 2 προβλήματα: 1) Δεν μπορώ να συνηθίσω την οθόνη. Άλλο πατάω, άλλο βγαίνει. Πολλές φορές "πατιούνται" και διάφορα μόνα τους, ή άλλες φορές απλά πλησιάζοντας την οθόνη πάλι πατιέται ότι βρίσκεται από κάτω... Αρχικά νομισα ότι σίγουρα εχει πρόβλημα το κινητό. Αλλά στην συνέχεια διαβάζοντας βλέπω ότι η οθόνη του χαρακτηρίζεται υπερευαισθητη. Κατέβασα ένα tweak που μειώνει την ευαισθησία αλλά και πάλι δυσκολευομαι. Έτσι είναι η οθόνη τελικά ή μπορεί να έχει και πρόβλημα? 2) Δεν μπορώ να λάβω email (yahoo, gmail) από το sense... Την 1η φορά δούλεψε κανονικά, μετα από hard reset όμως μου έβγαζε μηνυμα συνέχεια για λάθος κωδικό/όνομα και δούλεψε τυχαία... Μετά από 2ο hard reset δεν μπορω να το κάνω να δουλέψει με τίποτα. Μου πεταει συνέχεια να ξαναβάλω όνομα/κωδικό. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 1) Είναι θέμα εξοικείωσης. Εδώ ξεχνάς το πενάκι και τα κάνεις όλα με το δάχτυλο. 2) Δεν είναι διαφορετικές οι διαδικασίες σε αυτό από το Diamond2 που είχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Η ρομ που έχεις είναι συμβατή Πήγαινε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491 κατέβασε αυτό DOWNLOAD v. 1.7: http://www.multiupload.com/LX3GOBCLMX στην sd πρέπει να έχεις ελεύθερο χώρο τουλάχιστον 1,5gb αποσυμπιέζεις και από το φάκελο data_1024 παίρνεις το data.img και το αντιγράφεις στο φάκελο android Βάζεις το φάκελο android στην sd και μέσω ενός file explorer τρέχεις πρώτα το clrcad.exe και μετά το haret.exe και περιμένεις να ξεκινήσει Αν μπορεί κάποιος mod ας μεταφέρει τα ποστ μας στην ενότητα του android με επεισες να μη φυγω. αυτο ακριβως ηθελα, η συσκευη να λειτουργει αψογα! αλλά δε μου κανει συνδεση με το Active Sync, μου λεει οτι δε το βρησκει ενω το εχω εγκατεστημενο κανονικα (Windows 7). Μου λέει να τοποθετησω ένα δίσκο στην διαδρομη \Device\Harddisk5\DR15 . Πως θα κανω την σύνδεση για να πάρω τις επαφές μου? Υπάρχει τρόπος να βγάλω εντελώς τα Windos και να γίνει η εγκατάσταση του android στη συσκευή, να μη μου τρώει χώρο στη κάρτα? Edited November 21, 2010 by karhariasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Χαιρετω τη παρεα! Μετα καιρο σημερα ξανα εβαλα και δοκιμασα το Google translator και δε μου δουλεψε αν και παλια ολα ηταν καλα,καπου ειχα δει εδω στο φορουμ κατι αναλογο το οποιομ δουλευε αλλα δε θυμαμαι πως το λενε,οποιο παιδι εχει τη καλοσυνη να το ξαναπει. Επισεις δοκιμασα το youtube downloader και δεν.. Και για αυτο αν καποιος γνωριζει κανα cabακι να δουλευει!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Χαιρετω τη παρεα! Μετα καιρο σημερα ξανα εβαλα και δοκιμασα το Google translator και δε μου δουλεψε αν και παλια ολα ηταν καλα,καπου ειχα δει εδω στο φορουμ κατι αναλογο το οποιομ δουλευε αλλα δε θυμαμαι πως το λενε,οποιο παιδι εχει τη καλοσυνη να το ξαναπει. Επισεις δοκιμασα το youtube downloader και δεν.. Και για αυτο αν καποιος γνωριζει κανα cabακι να δουλευει!:) http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-anuvadak-google-translator-for-windows.html http://www.freewarepocketpc.net/ppc-tag-getytv.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Να ρωτήσω... Γίνεται να ρυθμίσω κάπως, κάθε πότε θα κάνει συγχρονισμό το activesync? Από τότε που έκανα συγχρονισμό με το gmail, συνδέεται κάθε λίγο και κάνει συγχρονισμό... Δεν γίνεται να το ρυθμίσω να μην μπαίνει τόσο συχνά? Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Να ρωτήσω... Γίνεται να ρυθμίσω κάπως, κάθε πότε θα κάνει συγχρονισμό το activesync? Από τότε που έκανα συγχρονισμό με το gmail, συνδέεται κάθε λίγο και κάνει συγχρονισμό... Δεν γίνεται να το ρυθμίσω να μην μπαίνει τόσο συχνά? Μην διαγραψεις ομως το προφιλ στο activesync που εχεις κανει το συχρονισμο γιατι θα στα σβησει ολα....επαφες, ημερολογιο κλπ. Την πατησα και γω ετσι επειδη καθε τρεις και λιγο ανοιγε το προγραμμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Υπάρχει τρόπος να βγάλω εντελώς τα Windos και να γίνει η εγκατάσταση του android στη συσκευή, να μη μου τρώει χώρο στη κάρτα? Προς το παρόν όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Να ρωτήσω... Γίνεται να ρυθμίσω κάπως, κάθε πότε θα κάνει συγχρονισμό το activesync? Από τότε που έκανα συγχρονισμό με το gmail, συνδέεται κάθε λίγο και κάνει συγχρονισμό... Δεν γίνεται να το ρυθμίσω να μην μπαίνει τόσο συχνά? Activesync >Menu >Schedule και επιλέγεις κάθε πότε θα συγχρονίζει;) Edited November 21, 2010 by sb68s Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Activesync >Menu >Schedule και επιλέγιες κάθε πότε θα συγχρονίζει;) Α στο καλό!!:confused: Τόσο απλό...:O Ευχαριστώ... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Δοκίμασε κι αυτό: http://www.freewareppc.com/communication/bluetoothaudio.shtml Ούτε αυτό δούλεψε!! Ευχαριστώ πολύ πάντως παιδιά!!;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Ούτε αυτό δούλεψε!! Ευχαριστώ πολύ πάντως παιδιά!!;) Δοκίμασε κι αυτό: http://freewareppc.com/communication/acbtogglebt.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Η ρομ που έχεις είναι συμβατή Πήγαινε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491 κατέβασε αυτό DOWNLOAD v. 1.7: http://www.multiupload.com/LX3GOBCLMX στην sd πρέπει να έχεις ελεύθερο χώρο τουλάχιστον 1,5gb αποσυμπιέζεις και από το φάκελο data_1024 παίρνεις το data.img και το αντιγράφεις στο φάκελο android Βάζεις το φάκελο android στην sd και μέσω ενός file explorer τρέχεις πρώτα το clrcad.exe και μετά το haret.exe και περιμένεις να ξεκινήσει Αν μπορεί κάποιος mod ας μεταφέρει τα ποστ μας στην ενότητα του android με επεισες να μη φυγω. αυτο ακριβως ηθελα, η συσκευη να λειτουργει αψογα! αλλά δε μου κανει συνδεση με το Active Sync, μου λεει οτι δε το βρησκει ενω το εχω εγκατεστημενο κανονικα (Windows 7). Μου λέει να τοποθετησω ένα δίσκο στην διαδρομη \Device\Harddisk5\DR15 . Πως θα κανω την σύνδεση για να πάρω τις επαφές μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-anuvadak-google-translator-for-windows.html καταπληκτικο!!! ευχαριστω κι εγω! :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 καταπληκτικο!!! ευχαριστω κι εγω! :) Στην Omega υπάρχει προεγκατεστημένο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Είχα κάνει συγχρονισμό με το gmail, επαφές και ημερολόγιο... Και βλέπω τώρα τις επαφές μου να είναι με avatar χαμηλής ανάλυσης... Διαβάζω ότι για αυτό φταίει το gmail που τις αποθηκεύει έτσι... No problem... Αλλά, αλλάζω εγώ από το μενού τις εικόνες σε κανονικές υψηλής ανάλυσης, και μου τις ξαναβγάζει με χαμηλής... Ενω έχω απενεργοποιήσεις τον συγχρονισμό τώρα... Πως στο καλό γίνεται αυτό?:blink: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Στην Omega υπάρχει προεγκατεστημένο. :p ενταξει θα βαλω ωμεγααα.. θα απαρνηθω την standard που δε βγαζει καλες φωτο... promise! (και μαλιστα οχι την απλη ωμεγα που ειχα, αλλα την εμπλουτισμενη) :p Edited November 22, 2010 by eirhnh_k Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Παιδια καλημερα! Δυστυχως χτες το βραδυ με επιασε η βλακεια μου και ενω ολα ηταν μια χαρα, λεω, ''δεν κανω ενα φορματ σε κινητο και λαπτοπ?''. Τι το θελα? Αποτελεσμα ειναι να μην μπορω στο λαπτοπ πλεον να ''δω'' το κινητο και το θεμα ειναι οτι στο κινητο του εχω ηδη σβησει την ρομ απο μεσα και το μονο που κανω ειναι να μπαινει σε Bootloader αλλα να μην μπορει να το ''δει'' ωστε να ξεκινησει η εγκατασταση.! Υπαρχει κατι που μπορω να κανω ωστε να συνεχισω? Η λυση του να κανω flash απο καρτα μνημης δεν παιζει γιατι αφενος δεν μπορω να μπω στην καρτα μνημης μεσω κινητου(αφου το συνδεσω στο λαπτοπ)ωστε να βαλω μεσα την ρομ αλλα επισης δεν εχω και card reader για να κανω αυτη την δουλεια χωρις κινητο. Οτιδηποτε ξερετε ριχτε το! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Παιδια καλημερα! Δυστυχως χτες το βραδυ με επιασε η βλακεια μου και ενω ολα ηταν μια χαρα, λεω, ''δεν κανω ενα φορματ σε κινητο και λαπτοπ?''. Τι το θελα? Αποτελεσμα ειναι να μην μπορω στο λαπτοπ πλεον να ''δω'' το κινητο και το θεμα ειναι οτι στο κινητο του εχω ηδη σβησει την ρομ απο μεσα και το μονο που κανω ειναι να μπαινει σε Bootloader αλλα να μην μπορει να το ''δει'' ωστε να ξεκινησει η εγκατασταση.! Υπαρχει κατι που μπορω να κανω ωστε να συνεχισω? Η λυση του να κανω flash απο καρτα μνημης δεν παιζει γιατι αφενος δεν μπορω να μπω στην καρτα μνημης μεσω κινητου(αφου το συνδεσω στο λαπτοπ)ωστε να βαλω μεσα την ρομ αλλα επισης δεν εχω και card reader για να κανω αυτη την δουλεια χωρις κινητο. Οτιδηποτε ξερετε ριχτε το! Ευχαριστω!εχεις κανει format στη συσκευη,η εσβησες την rom με task29? επειδη τα αναφερεις και τα δυο,διευκρινισε τι ακριβως εκανες. αν εχεις σβησει τη ρομ με task29,τοτε σε βγαζει σε boot mode στην οθονη με τα χρωματα,αλλα αν εχεις εγκαταστησει το active sync στο laptop,συνδεσε τη συσκευη με το usb και θα δεις στην οθονη του κινητου να γραφει usb. τοτε μπορεις να περασεις μια ρομ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 εχεις κανει format στη συσκευη,η εσβησες την rom με task29? επειδη τα αναφερεις και τα δυο,διευκρινισε τι ακριβως εκανες. αν εχεις σβησει τη ρομ με task29,τοτε σε βγαζει σε boot mode στην οθονη με τα χρωματα,αλλα αν εχεις εγκαταστησει το active sync στο laptop,συνδεσε τη συσκευη με το usb και θα δεις στην οθονη του κινητου να γραφει usb. τοτε μπορεις να περασεις μια ρομ Εσβησα τα παντα στο κινητο με το task29. Οταν συνδεω το κινητο μεσω usb το μονο που κανει ειναι να αναβει το λαμπακι δηλαδη να φορτιζει αλλα δεν ξεκιναει η εγκατασταση, ακομα και αν εχω το activesync εγκατεστημενο.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts