Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχουμε ειδικό θέμα για το android http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3389420#post3389420

από εκεί και πέρα για να τρέξει στη συσκευή σου,πρέπει να έχεις στη συσκευή σου κάποιο ράδιο που να ενεργοποιεί τα 576mb ram,είτε την τελευταία επίσημη wm rom 3.14 ή αν έχεις ήδη την omega μπορείς να το τρέξεις

Δε χρειάζεται φλασάρισμα.Απλά αντιγράφεις το φάκελο στη κάρτα και τρέχεις 2 αρχεία μέσω των wm και ξεκινά

Αποψή μου είναι να το δοκιμάσεις,για να έχεις μια άποψη τι είναι και αυτό το λειτουργικό σε μια κορυφαία συσκευή και ίσως σου ταιριάζει καλύτερα από το iphone

Και αν σου αρέσει μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο desire hd,το οποίο έχει 4,3" οθόνη

Παιδιά έχω τα εξής τρία προβλήματα :

1.Το κινητό αλλάζει ώρα από μόνο του.Όχι τα λεπτά μόνο της ώρες και πάει μόνο μπροστά....περίεργο

2.Όταν με καλούν και πάω να το σηκώσω ή όταν καλώ εγώ κάποιον το κινητό κολλάει τελείως.

3.Έκανα Hard Reset σήμερα για να φύγουν κάτι προγραμματάκια από μέσα που πίστευα ότι είναι υπαίτια για τα παραπάνω προβλήματα άλλα τώρα όταν πάω να ανοίξω το Wi-Fi δεν μπορώ να το ανοίξω.Eίναι μέσα στην λίστα με τις ασύρματες συνδέσεις αλλά είναι γρι και δεν έχω πρόσβαση καθόλου

Επίσης να πω ότι χθες έβαλα το SPB mobile shell Demo,μετά την έκανα απεγκατάσταση και δεν μπορούσα να την σβήσω ολοκληρωτικά.....

MY EVOLUTION ON PHONES

NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3

Εχουμε ειδικό θέμα για το android http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3389420#post3389420

από εκεί και πέρα για να τρέξει στη συσκευή σου,πρέπει να έχεις στη συσκευή σου κάποιο ράδιο που να ενεργοποιεί τα 576mb ram,είτε την τελευταία επίσημη wm rom 3.14 ή αν έχεις ήδη την omega μπορείς να το τρέξεις

Δε χρειάζεται φλασάρισμα.Απλά αντιγράφεις το φάκελο στη κάρτα και τρέχεις 2 αρχεία μέσω των wm και ξεκινά

Αποψή μου είναι να το δοκιμάσεις,για να έχεις μια άποψη τι είναι και αυτό το λειτουργικό σε μια κορυφαία συσκευή και ίσως σου ταιριάζει καλύτερα από το iphone

Και αν σου αρέσει μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο desire hd,το οποίο έχει 4,3" οθόνη

Ωραίο θέμα αλλά σε παραπέμπει πάλι στα link του xda, έχω πάει εκεί και δεν έβγαλα άκρη. Η συσκευή μου φοράει την Elegancia V 1.0 Final WWE με Radio 2.10.50.28_2 που απ ότι είχα δει κάνει για Android.

Βλέπω τα HD 7 και το Desire HD και καταλαβαίνω ότι είναι ίδιες συσκευές με το HD2, αλλά το πρώτο έχει Windows Mobile 7 και το δεύτερο έχει Adroid.. :/ Δε με πείθουν για να αλλάξω το δικό μου.

Η ρομ που έχεις είναι συμβατή

Πήγαινε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491

κατέβασε αυτό DOWNLOAD v. 1.7:

http://www.multiupload.com/LX3GOBCLMX

στην sd πρέπει να έχεις ελεύθερο χώρο τουλάχιστον 1,5gb

αποσυμπιέζεις και από το φάκελο data_1024 παίρνεις το data.img και το αντιγράφεις στο φάκελο android

Βάζεις το φάκελο android στην sd και μέσω ενός file explorer τρέχεις πρώτα το clrcad.exe και μετά το haret.exe και περιμένεις να ξεκινήσει

Αν μπορεί κάποιος mod ας μεταφέρει τα ποστ μας στην ενότητα του android

Παιδια καλησπερα!!!Ειμαι σχετικα νεος με το hd2 και αν και δεν το εχω ανακαλυψει ακομα πληρως ειμαι εκστασιασμενος με αυτο!!Ομως εχω ενα θεματακι με το gps και θα ηθελα τα φωτα σας!Εχω εγκαταστησει το destinator 7 και ενω δειχνει να λειτουργει κανονικα (βρισκει δορυφορουσ και τα σχετικα) οταν παω να ορισω ενα σημειο μεταβασης και παταω μεταβαση για να με οδηγησει εκει αυτο μου πεταει μηνυμα που λεει οτι'' τ σημειο αφετηριας η προορισμου δεν ειναι προσπελασιμα με οχημα.αλαξτε σημειο αφετηριας η προορισμου'' Μπορει να μου πει κανεισ τι φταει?Κατι ειχα διαβασει οτι υπαρχει θεμα με το πληκτρολογια της συσκευης και του destinator ισχυει καιτ τετοιο??Επισησ μπορει να μου πει κανεις που μπορς να βρω προγραμματα πλοηγησης η αυτο που ρωταω ειναι παρανομο?

@nikanax

όταν εσύ βρίσκεσαι εκτός οδικού δικτύου όταν ορίζεις προοριαμό (μπαλκόνι μακρυά από δρόμο) είναι δυνατόν να σου βγάζει αυτό .Είναι όμως απαρχαιωμένο ,μόνο ο χάρτης αξίζει ....

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Φιλε mimo και στο δρομο που το εχω δοκιμασει παλι το ιδιο μηνυμα μου εβγαζε!!Για αυτο μου φαινεται και παραξενο!!Ποιο προγραμμα θα μου συνιστουσες εσυ να χρησιμοποιησω εγω?Και που θα το βρω (αν θες απαντα μου σε pm) γιαιτ μου χρειαζεται το gps οπως και δηποτε...

Παιδιά έχω τα εξής τρία προβλήματα :

1.Το κινητό αλλάζει ώρα από μόνο του.Όχι τα λεπτά μόνο της ώρες και πάει μόνο μπροστά....περίεργο

2.Όταν με καλούν και πάω να το σηκώσω ή όταν καλώ εγώ κάποιον το κινητό κολλάει τελείως.

3.Έκανα Hard Reset σήμερα για να φύγουν κάτι προγραμματάκια από μέσα που πίστευα ότι είναι υπαίτια για τα παραπάνω προβλήματα άλλα τώρα όταν πάω να ανοίξω το Wi-Fi δεν μπορώ να το ανοίξω.Eίναι μέσα στην λίστα με τις ασύρματες συνδέσεις αλλά είναι γρι και δεν έχω πρόσβαση καθόλου

Επίσης να πω ότι χθες έβαλα το SPB mobile shell Demo,μετά την έκανα απεγκατάσταση και δεν μπορούσα να την σβήσω ολοκληρωτικά.....

Ρε παιδιά....κανένας?....

MY EVOLUTION ON PHONES

NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3

Για την ώρα το πρόβλημα είναι γνωστό και λύνεται αν πας phone--->menu--->options--->menu--->network selection--->gsm/umts services και στο time syncronization απενεργοποιείς την αυτόματη αλλαγή ώρας

Για τα υπόλοιπα προβλήματα κάνε ένα hard reset για φύγει τελείως το spb home και ξαναδοκίμασε

Βρε παιδια, το cyberon που καλεις απο BT που βρισκεται? Εχει χαθει το link απο την πρωτη σελιδα.

SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22

OMEGA BETA TESTER

Προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό με το gmail, αλλά κάτι γίνεται λάθος... Μου λέει να διορθώσω τα στοιχεία μου... Το όνομα και ο κωδικός είναι σίγουρα σωστά, αφου συνδέθηκα με αυτά μέσω υπολογιστή... Τα υπόλοιπα είναι τομέας>google και διακομιστής>m.google.com... Έτσι δεν πρέπει να είναι?:worry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό με το gmail, αλλά κάτι γίνεται λάθος... Μου λέει να διορθώσω τα στοιχεία μου... Το όνομα και ο κωδικός είναι σίγουρα σωστά, αφου συνδέθηκα με αυτά μέσω υπολογιστή... Τα υπόλοιπα είναι τομέας>google και διακομιστής>m.google.com... Έτσι δεν πρέπει να είναι?:worry:

τομεα δεν χρειάζεται να βάλεις

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Aν δεν βάλω δεν εμφανίζεται η επιλογή "επόμενο" για να συνεχίσω...

Edit: Τα κατάφερα τελικά... ;)

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=227138

εδω εχει ολα τα βηματα για την δημιουργια email.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τις τελευταιες μερες εχω προβλημα με την ανανεωση του καιρου στο Sense και με την forthnet. Οταν παω να κανω ενημερωση μεσω του wifi στο σπιτι μου δεν κανει, ενω την αμεσως επομενη στιγμη αν ενεργοποιησω τα data και συνδεθω μεσω vodafone κανει κανονικα. Κανονικα εκανε και σε ενα wifi που βρηκα ανοικτο της otenet σε ενα αλλο σπιτι που πηγα το απογευμα.

Εχει κανεις καποιο παρομοιο προβλημα;

Οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια ιντερνετ που εχω δοκιμασει λειτουργει κανονικα. Το προβλημα το ειχα και με μια προηγουμενη energy που φορουσα και με το 2.15 radio.

Τις τελευταιες μερες εχω προβλημα με την ανανεωση του καιρου στο Sense και με την forthnet. Οταν παω να κανω ενημερωση μεσω του wifi στο σπιτι μου δεν κανει, ενω την αμεσως επομενη στιγμη αν ενεργοποιησω τα data και συνδεθω μεσω vodafone κανει κανονικα. Κανονικα εκανε και σε ενα wifi που βρηκα ανοικτο της otenet σε ενα αλλο σπιτι που πηγα το απογευμα.

Εχει κανεις καποιο παρομοιο προβλημα;

Οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια ιντερνετ που εχω δοκιμασει λειτουργει κανονικα. Το προβλημα το ειχα και με μια προηγουμενη energy που φορουσα και με το 2.15 radio.

την energy 13 nov αλλα και ολες τις προηγουμενες τις εχω βαλει και ειμαι με forthnet αλλα δεν εχω τετοιο προβλημα με την ενημερωση καιρου
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ρομ που έχεις είναι συμβατή

Πήγαινε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491

κατέβασε αυτό DOWNLOAD v. 1.7:

http://www.multiupload.com/LX3GOBCLMX

στην sd πρέπει να έχεις ελεύθερο χώρο τουλάχιστον 1,5gb

αποσυμπιέζεις και από το φάκελο data_1024 παίρνεις το data.img και το αντιγράφεις στο φάκελο android

Βάζεις το φάκελο android στην sd και μέσω ενός file explorer τρέχεις πρώτα το clrcad.exe και μετά το haret.exe και περιμένεις να ξεκινήσει

Αν μπορεί κάποιος mod ας μεταφέρει τα ποστ μας στην ενότητα του android

Συγγνώμη που συνεχίζω εδώ για το android αλλα η ερώτηση έχει να κάνει άμεσα με το παραπάνω.

Εμένα ποτέ δεν μπόρεσε να τρέξει το αρχείο clrcad.exe. Μόνο το haret.exe έτρεξα και άνοιξε κανονικά.

Όταν όμως έκανα την διαδικασία με το sprite migrate ενώ φόρτωνε τις επαφές έκλεισε η οθόνη και αναγκάστηκα να κάνω restart με το κόκκινι κουμπί. Από κείνη τη στιγμή φορτώνει το android αλλά μου βγάζει κάτι μηνύματα λυπούμαστε κ.λ.π. και ότι ανοίγω , ανοίγει για δέκατα του δευτερολέπτου και μετά με πετάει στην αρχιή οθόνη. Έχεις καμμιά ιδέα;

To clrcad τρέχει μόλις το πατήσεις να τρέξει,απλά είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να μην δίνει κάποια επιβεβαίωση στο χρήστη ότι το έτρεξε.

Για το άλλο πρόβλημα,σβήσε από το φάκελο Αndroid το αρχείο data.img και ξεκίνησε πάλι το android.Βάλε πάλι το migrate αλλά την ώρα που θα επαναφέρει το backup να ακουμπάς σε κάποιο σημείο την οθόνη,για να μη μπει στην αναμονή το κινητό μέχρι να τελειώσει το backup

To clrcad τρέχει μόλις το πατήσεις να τρέξει,απλά είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να μην δίνει κάποια επιβεβαίωση στο χρήστη ότι το έτρεξε.

Για το άλλο πρόβλημα,σβήσε από το φάκελο Αndroid το αρχείο data.img και ξεκίνησε πάλι το android.Βάλε πάλι το migrate αλλά την ώρα που θα επαναφέρει το backup να ακουμπάς σε κάποιο σημείο την οθόνη,για να μη μπει στην αναμονή το κινητό μέχρι να τελειώσει το backup

Ευχαριστώ πολύ. Αν το σβήσω δεν θα χρειαστεί πουθενά αργότερα. Σημειωτέον έχω σβήσει και του φακέλλους data 1024 και data 5** επειδή κάπου διάβασα ότι δεν χρειάζονται.

Anyway ευχαριστώ και πάλι.

• Administrators
Βρε παιδια, το cyberon που καλεις απο BT που βρισκεται? Εχει χαθει το link απο την πρωτη σελιδα.

Υπάρχει κανονικά στην πρώτη σελίδα...

http://rapidshare.com/files/331401860/Duttys_Cyberon_Voice_Speed_Dial__Updated__1_.cab

Modpic.gif

την energy 13 nov αλλα και ολες τις προηγουμενες τις εχω βαλει και ειμαι με forthnet αλλα δεν εχω τετοιο προβλημα με την ενημερωση καιρου

Προσθεσα μονος μου μια πολη και ανανεωσε τον καιρο της.... δεν ανανεωνει αυτην που κανει και εντοπισμο περιοχης μονο του. Τελος παντων.... μικρο το κακο!

γινεται τα μηνυματα που εχω λαβει οσο δουλευα στο froyo να υπαρχουν και στα wm και το αναποδο;

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

γινεται τα μηνυματα που εχω λαβει οσο δουλευα στο froyo να υπαρχουν και στα wm και το αναποδο;

Όχι αυτό δεν γίνεται γιατί μιλάμε για δύο διαφορετικά λειτουργικά τα οποία ούτε έχουν σχέση ούτε συνεργάζονται μεταξύ τους.

Και αυτό ισχύει όχι μόνο για τα μηνύματα αλλά και για επαφές, ημερολόγιο κ.τ.λ.

Edit :

Αν στα windows mobile συγχρονίζεις αυτόματα επαφές και ημερολόγιο μέσω activesync με το gmail, τότε θεωρητικά μπορείς να έχεις και στο windows mobile και στο android τις ίδιες επαφές και ημερολόγιο.

Sent from my Samsung Galaxy S I-9000

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Από τα wm στο android γίνεται με το sprite migrate,με τη διαφορά ότι αν έχεις ήδη μηνύματα στο android θα σου τα σβήσει και θα κρατήσει μόνο αυτά από τα windows

Στο android μπορείς με την εφαρμογή sms backup & restore να σώσεις τα μηνύματα σου στην κάρτα μνήμης σε ένα αρχείο xml.To αρχείο αυτό μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο android build,μπορεί να διαβαστεί στο pc αλλά δεν έχω βρει τρόπο να περαστεί στην εφαρμογή μηνυμάτων των wm

Παιδιά πως γίνεται εμένα χωρίς internet και με απενεργοποιημένη την επιλογή ανανέωσης καιρού να μου δίχνει τι καιρό κάνει;

Δε ρωτάω απλά αναφέρω ότι πάνω κάτω μου δίχνει τι καιρό έχει.