vlgeor Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Στην άρτεμις ροm που είχα εγώ πριν βγεί off η συσκευή, είχε εγκατεστημένο το artemis center που σε αφήνει να επέμβεις στη δύναμη της δόνησης. Νομίζω ότι σε αφήνει γενικά ακόμα και στα e-mail απλά λόγω του ότι δεν χρησιμοποιώ προς το παρόν αυτή τη συσκευή καλό είναι να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Πως συγχρονίζεις τα μηνύματα σου με το PC; Μηνύματα sms ε; Λαθος δεν συγχρονίζουν με pc. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Εχω ενα θεμα με το TCPMP οταν ειχα την original rom και ακουγα μουσικη οταν εσβηνε η οθονη (παραλληλα επαιζε μουσικη) δεν ειχα κανενα προβλημα. Με οσες omega και αν εχω δοκιμασει ακομα και με την 18 που εχω τωρα οταν ακουω μουσικη με το που σβηνει η οθονη κολλαει το τραγουδι. Μπορω να κανω κατι γι αυτο? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1150 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Καλησπέρα μήπως ξέρει κάνεις για την καινούργια official rom με Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2010-10-19 (3.14.482.2) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Καλησπέρα μήπως ξέρει κάνεις για την καινούργια official rom με Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2010-10-19 (3.14.482.2) ?την εχουν δοκιμασει καποια παιδια απο αυτο το φορουμ. υπαρχουν τα posts μερικες σελιδες πιο πισω. δεν ειδα ομως και πολυ ενθουσιασμο.θυμαμαι οτι εχει προβλημα με τη γραφη sms οπως ειχε παλια η 1,48 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 καλησπερα, και συγνωμη αν εχει αναφερθει παλι αυτο. υπαρχει τροπος να σωσω τα sms που εχω ως κειμενο στον υπολογιστη, χωρις παρεμβαση outlook, και να τα σβησω δια παντος απ το κινητο? απλως να ξερω οτι καπου υπαρχουν σε μορφη που να διαβαζονται ισως καμια φορα. ως απλο .txt ισως? Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Καλησπέρα μήπως ξέρει κάνεις για την καινούργια official rom με Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2010-10-19 (3.14.482.2) ? Όλοι την ξέρουμε. Η ερώτηση ποια είναι; Μηνύματα sms ε; Λαθος δεν συγχρονίζουν με pc. Κι όμως γίνεται... http://www.jeyo.com/extender.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 καλησπερα, και συγνωμη αν εχει αναφερθει παλι αυτο. υπαρχει τροπος να σωσω τα sms που εχω ως κειμενο στον υπολογιστη, χωρις παρεμβαση outlook, και να τα σβησω δια παντος απ το κινητο? απλως να ξερω οτι καπου υπαρχουν σε μορφη που να διαβαζονται ισως καμια φορα. ως απλο .txt ισως? Δες αυτό http://www.godswmobile.com/sms-transfer.html σώζει και σε txt και σε δικό του φορματ που το βλέπεις στο pc με το κατάλληλο πρόγραμμα και μπορείς αργότερα να τα επαναφέρεις.Η unregistered version αποθηκεύει τα πρώτα 20 sms Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Αν χρησιμοποιείς το Co0kies Home Tab με το κλείδωμα μέσω του CHTEditor κλειδώνει η συσκευή μετά την κλήση. Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά ούτε με το κλείδωμα μέσω του CHTEditor κλειδώνει η συσκευή μετά την κλήση. Κλειδώνει λίγη ώρα μετά ως συνήθως αν εν τω μεταξύ δεν πατηθεί τίποτε άλλο. Θυμάμαι κάπου είχα συναντήσει παληά μια ρύθμιση γιά επιλογή κλειδώματος οθόνης μετά την κλήση ανεξαρτήτως bluetooth αλλά δεν θυμάμαι που ειναι. Αν θυμάται κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Δες αυτό http://www.godswmobile.com/sms-transfer.html σώζει και σε txt και σε δικό του φορματ που το βλέπεις στο pc με το κατάλληλο πρόγραμμα και μπορείς αργότερα να τα επαναφέρεις.Η unregistered version αποθηκεύει τα πρώτα 20 sms τελεια! αυτο που ηθελα! δεν θελω ουτε καν σαν backup να υπαρχουν τα sms στη συσκευη! το pc ηταν λυση! σ' ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου! :happy: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Δες αυτό http://www.godswmobile.com/sms-transfer.html O δημιουργός (δεν είναι Έλληνας) είχε ανοίξει και στο δικό μας Windows Mobile Software ένα θέμα παρουσιάζοντας την εφαρμογή του αλλά του το έσβηναν ως spam επειδή επαναλαμβανόταν! Απηύδησε και εξαφανίστηκε!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Καλησπέρα, για να απαντήσω στον φίλο για το πρόβλημα που έχω με την rom. Προσπαθώ να κατεβάσω αυτή που έχω στο τέλος του ποστ και μου βγάζει ότι δεν κάνει για τη συσκευή. Βασικά δε με νοιάζει και τόσο αλλά έτσι για το ****το γιατί σε κινητο με ελληνική rom(1.66.482.1(76641)ELL) δε την κατεβάζει; http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=1046 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 προσωπικη αποψη παντως.μετα το sence με cht του hd2 ΟΛΑ τα υπολοιπα ui μοιαζουν απλες οδοντοκρεμες. δυσκολα θα ξεπεραστει αυτος ο συνδυασμος πιστευω Συμφωνώ απόλυτα! Λειτουργικότητα, εξατομίκευση και eye-candy στο μάξιμουμ! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Καλησπέρα, για να απαντήσω στον φίλο για το πρόβλημα που έχω με την rom. Προσπαθώ να κατεβάσω αυτή που έχω στο τέλος του ποστ και μου βγάζει ότι δεν κάνει για τη συσκευή. Βασικά δε με νοιάζει και τόσο αλλά έτσι για το ****το γιατί σε κινητο με ελληνική rom(1.66.482.1(76641)ELL) δε την κατεβάζει; http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=1046 αν αγορασες το κινητο απο καποιο καταστημα που το εφερε με αγγλικη ρομ και την αλλαξαν αυτοι,ειναι ενας λογος να μην σε αφηνει να την κατεβασεις δοκιμασε με αυτο το serial number HT9BMNW00059 και θα την κατεβασεις σιγουρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) Παίζει και αυτό που λες. Οπότε αν είχε αγγλική rom και την άλλαξαν είναι safe το update; .... A και downgrade παίζει μετά; P.S. Κατεβαίνει, thanks! Edited November 10, 2010 by vkb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 διάβασα τυχαία πως οι windows phone developers, αν μπορώ γενικά να το συμπεριλάβω, δημιούργησαν ένα αρχειακι, κατά το οποίο υπάρχει απόκρυψη αριθμού και στα sms όταν αποστέλλονται! δυστυχώς δεν παράθετε extra πληροφορίες γι' αυτό δε μου φάνηκε και τόσο έγκυρο. υπάρχει πράγματι κάτι τέτοιο για το hd2? Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) διάβασα τυχαία πως οι windows phone developers... Αν διάβασες για windows phone developers μήπως έχει να κάνει με το επερχόμενο Windows Phone 7; Μην ξεχνάμε ότι εδώ έχουμε Windows Mobile, εντελώς διαφορετικό λειτουργικό. Παίζει και αυτό που λες. Οπότε αν είχε αγγλική rom και την άλλαξαν είναι safe το update; Αν είχε αγγλική rom και την άλλαξαν... σε πρώτη φάση είναι παράνομο γιατί ξεκλείδωσαν τη συσκευή για να το κάνουν. Σου πούλησαν αγγλική συσκευή για ελληνική. Το κουτί γράφει ελληνικά ή αγγλικά από κάτω; Από που το αγόρασες αν επιτρέπεται; A και downgrade παίζει μετά; Όλα παίζουν. Edited November 10, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) expansys.com.gr δε νομίζω να είναι παράνομοι(?). Αγγλικά γράφει το κουτί αλλά η ρομ είναι ελληνική version. Αν έχω ξεκλείδωτη συσκευή που το καταλαβαίνω; Βασικά το rom θα παίξει ή θα μου αχρηστεύσει το τηλέφωνο;Αυτό είναι το βασικό. Edit.Γράφει "this equipment may be operated in: και έχει μέσα και GR, και δε βλέπω πουθενά UK. Edited November 10, 2010 by vkb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 expansys.com.gr δε νομίζω να είναι παράνομοι(?). Το κατάστημα είναι αξιόπιστο. Αν έχω ξεκλείδωτη συσκευή που το καταλαβαίνω; Βάλε τη συσκευή σου σε bootloader και πες μας τι γράφει στην έκδοση του SPL. Για να βάλεις τη συσκευή σε bootloader πάτησε το power για να ανοίξει η συσκευή έχοντας το volume down πατημένο. Βασικά το rom θα παίξει ή θα μου αχρηστεύσει το τηλέφωνο;Αυτό είναι το βασικό. Αν ακολουθήσεις τις διαδικασίες που προβλέπονται και αναφέρονται και στο πρώτο post, δεν θα πάθει τίποτα η συσκευή σου. Edit.Γράφει "this equipment may be operated in: και έχει μέσα και GR, και δε βλέπω πουθενά UK. Αυτό δεν λέει τίποτα. Στην ουσία σου λέει ότι δουλεύει και στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 SPL 1.42.0000 XE "Αυτό δεν λέει τίποτα. Στην ουσία σου λέει ότι δουλεύει και στην Ελλάδα. " Ναι αλλά αν ήταν UK ρομ δεν θα έλεγε ότι δουλεύει στο UK; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 SPL 1.42.0000 XE Χμ... παράξενο, η συσκευή σου είναι κλειδωμένη και εντός εγγύησης. Μάλλον το expansys έχει βάλει κατά παραγγελία την ελληνική rom σε αγγλική συσκευή. Αν έβαλες το s/n της συσκευής σου στο ελληνικό site της HTC Hellas και δεν σου έδωσε τη δυνατότητα να κατεβάζεις νέα rom, δοκίμασε να το βάλεις στο ευρωπαϊκό. Σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις κανονικά τη rom; "Αυτό δεν λέει τίποτα. Στην ουσία σου λέει ότι δουλεύει και στην Ελλάδα. " Ναι αλλά αν ήταν UK ρομ δεν θα έλεγε ότι δουλεύει στο UK; Δεν έχει να κάνει η γλώσσα της rom με το αν δουλεύει η συσκευή ή όχι σε μια χώρα. Η συσκευή δουλεύει κανονικότατα στα δίκτυα όλης της Ευρώπης (και όχι μόνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) Λοιπόν στο ευρωπαϊκό site μπαίνει το serial. Τώρα τι κάνουμε;Μη χάσω Ελληνικά φυσικά. Edited November 10, 2010 by vkb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Αν διάβασες για windows phone developers μήπως έχει να κάνει με το επερχόμενο Windows Phone 7; Μην ξεχνάμε ότι εδώ έχουμε Windows Mobile, εντελώς διαφορετικό λειτουργικό. δεν το διευκρινιζε Γιαννη! εκτος κι αν με τον ορο windows phone developers εννοουσε ξεκαθαρα το λειτουργικο κι εγω, που δεν το κατεχω τοσο, δεν το καταλαβα! ωραιο θα ταν παντως κατι τετοιο σαν ιδεολογικο επιτευγμα γιατι πρακτικα δε θα ναι και τοσο χρησιμο στο μεσο χρηστη θεωρω, παρα μονο για φαρσες ισως Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) Λοιπόν στο ευρωπαϊκό site μπαίνει το serial. Τώρα τι κάνουμε;Μη χάσω Ελληνικά φυσικά. Κατέβασε την ελληνική και προσπάθησε να την εγκαταστήσεις, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη. Αν σου βγάζει πρόβλημα θα χρειαστεί να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου με hard-spl για να την περάσεις. Πληροφορίες για αυτό στο πρώτο post. Γνώμη μου πάντως είναι ότι αν φοράς την 1.66 rom στη συσκευή σου... μείνε όπως είσαι, μην κάνεις αναβάθμιση. Edited November 10, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά ούτε με το κλείδωμα μέσω του CHTEditor κλειδώνει η συσκευή μετά την κλήση. Κλειδώνει λίγη ώρα μετά ως συνήθως αν εν τω μεταξύ δεν πατηθεί τίποτε άλλο. Θυμάμαι κάπου είχα συναντήσει παληά μια ρύθμιση γιά επιλογή κλειδώματος οθόνης μετά την κλήση ανεξαρτήτως bluetooth αλλά δεν θυμάμαι που ειναι. Αν θυμάται κανείς; Εγώ είχα χρησιμοποιήσει ένα ιαπωνικό ? κινέζικο ? πρόγραμμα το callerloc που είχε βάλει ενα παιδί απο εδώ μέσα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts