Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς... να αρχίσεις να σβήνεις (έστω και δοκιμαστικά αφού πρώτα θα έχεις πάρει ένα backup) αλλά αμφιβάλλω για το αν θα βγει άκρη εύκολα. Εξαρτάται από τον όγκο του περιεχομένου σου.

Eννοεις να αρχισω να σβηνω επαφές?

backup μονο επαφες πως μπορω να παρω?

• Administrators
backup μονο επαφες πως μπορω να παρω?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266961

Συνήθως το calendar δημιουργεί τέτοια προβλήματα αλλά δεν είμαι σε θέση από εδώ να κάνω κάτι παραπάνω από μια εικασία.

Modpic.gif

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266961

Συνήθως το calendar δημιουργεί τέτοια προβλήματα αλλά δεν είμαι σε θέση από εδώ να κάνω κάτι παραπάνω από μια εικασία.

Σ'ευχαριστω.

Αλλα δεν νομιζω να ειναι το calendar γιατι δοκιμαζω να συγχρονισω μονο τις επαφες.

Edited by boksic

Καλησπέρα σε όλους,

Χθες εντελώς τυχαία παρατήρησα το εξής.

Μου έκανε εντύπωση και θέλω να μου πείτε αν έχει τύχει και σε άλλους και αν είναι λογικό να συμβαίνει.

Στο Remove Programs παρατήρησα ότι έδειχνε εγκατεστημένα τα "Microsoft Classic Blue" & "Microsoft Ron Arad orange" . Ψάχνοντας λίγο στο κινητό διαπίστωσα ότι αυτά είναι μερικά από τα θέματα (themes) που μπορούμε να επιλέξουμε για το κινητό από την επιλογή "Today" (Start>Settings>Menu>All Settings>Today>Tab "Appearance">Select a theme for your device). Μου φάνηκε λίγο παράξενο να επιλέγεις "θέμα" από τα ήδη προεγκατεστημένα που έχει μέσα το κινητό από "μαμά" και να στο δείχνει στα εγκατεστημένα προγράμματα. Δεν βλέπω κάποια λογική σε αυτό. Για να σιγουρευτώ ότι δεν έκανα λάθος, επέλεξα ένα άλλο "θέμα" (theme) από την επιλογή "Today", το "Vera Wand red" και αμέσως μετά πηγαίνοντας στα "Remove Programs" το έδειχνε εκεί σαν "Microsoft Vera Wang red". Να σημειώσω ότι δείχνει στα "Remove Programs" μόνο όσα έχεις επιλέξει να εμφανίσεις ως νέα θέματα. Δηλαδή παρόλο που το κινητό έχει προεγκατεστημένα 7 θέματα (μαζί με το HTC Black), εγώ επέλεξα 3 για να αλλάξω το theme του κινητού και μόνο αυτά τα 3 εμφάνισε στα "Remove Programs".Είναι λογική αυτή η συμπεριφορά?

(Να σημειώσω πως το κινητό είναι με μαμά WWE ROM).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by htc_oriented

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα

-----------------------------------------

Γιάννης

Πρόσφατα άλλαξα οθόνη και digitizer μέσω παραγγελίας απο ebay. η καινούρια οθόνη λειτουργεί κανονικά το μόνο πρόβλημα έιναι ότι δεν λειτουργεί ο αισθητήρας φωτός. Σε e-mail Που έστειλα στον προμηθευτή μου απάντησε ότι ο αισθητήρας δεν έιναι εξάρτημα της οθόνης. ισχύει αυτό? Edited by vlgeor

Πρόσφατα άλλαξα οθόνη και digitizer μέσω παραγγελίας απο ebay. η καινούρια οθόνη λειτουργεί κανονικά το μόνο πρόβλημα έιναι ότι δεν λειτουργεί ο αισθητήρας φωτός. Σε e-mail Που έστειλα στον προμηθευτή μου απάντησε ότι ο αισθητήρας δεν έιναι εξάρτημα της οθόνης. ισχύει αυτό?
η διαδικασια αλλαγης της οθονης τελικα ηταν σχετικα ευκολη,η την εδωσες σε τεχνικο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

η διαδικασια αλλαγης της οθονης τελικα ηταν σχετικα ευκολη,η την εδωσες σε τεχνικο?

Την άλλαξα μόνος μου. Πιστεύω ότι μπορεί ο καθένας να την αλλάξει αλλα θα πρέπει να ασχοληθεί αρκετά. Έχεις κάποιο πρόβλημα με την οθόνη σου?

Πρόσφατα άλλαξα οθόνη και digitizer μέσω παραγγελίας απο ebay. η καινούρια οθόνη λειτουργεί κανονικά το μόνο πρόβλημα έιναι ότι δεν λειτουργεί ο αισθητήρας φωτός. Σε e-mail Που έστειλα στον προμηθευτή μου απάντησε ότι ο αισθητήρας δεν έιναι εξάρτημα της οθόνης. ισχύει αυτό?

Ισχύει.... ο αισθητήρας είναι ανεξάρτητος απο την οθόνη.

Πολύ πιθανό να σου ξέφυγαν τα δυο μικρά γυάλινα πλαστικά που καλύπτουν τις τρύπες κάτω απο το κομμάτι του digitizer. Είναι πολύ μικρά αμα πέσουν κάτω δεν τα βρίσκεις με τίποτα....

Δύο φορές έχω αλλάξει οθόνη. Την πρώτη φορά μου είχε πέσει το ένα και έκανα δύο ώρες να το βρώ. Την δεύτερη το είχα μάθει το μάθημά μου και ήμουν πολύ προσεχτικός....

Edited by alex2539

αγόρασα, και δοκίμασα ήδη, την extended battery. πέρα απ' το γεγονός ότι κάνει το τηλέφωνο πανάσχημο, με τα δικα μου χέρια, ήταν αδύνατο να το χρησιμοποιήσω, αν δεν το κρατούσα και με τα 2 μαζί! το δε βάρος του κόντεψε να φτάσει το netbook μου (που λέει ο λόγος) κι όλα αυτα, για να παραταθεί κατά μιση μέρα η χρήση της συσκευής χωρίς φόρτιση.. θεωρώ πως δεν αξίζει ως αγορά λοιπόν παρά τα όσα παρουσιάζουν σε videos και reviews. (χωρίς παρεξήγηση, προσωπική γνώμη) :)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Την άλλαξα μόνος μου. Πιστεύω ότι μπορεί ο καθένας να την αλλάξει αλλα θα πρέπει να ασχοληθεί αρκετά. Έχεις κάποιο πρόβλημα με την οθόνη σου?
ευτυχως δεν εχω κανενα προβλημα με την οθονη,σε ρωτησα γιατι μπορει να συμβει σε ολους αυτο και ηθελα να ξερω αν ειναι εφικτο να την αλλαξει καποιος που δεν ειναι ηλεκτρονικος.

αυτος ο αισθητηρας που δεν σου δουλευει τι ακριβως κανει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισχύει.... ο αισθητήρας είναι ανεξάρτητος απο την οθόνη.

Πολύ πιθανό να σου ξέφυγαν τα δυο μικρά γυάλινα πλαστικά που καλύπτουν τις τρύπες κάτω απο το κομμάτι του digitizer. Είναι πολύ μικρά αμα πέσουν κάτω δεν τα βρίσκεις με τίποτα....

Δύο φορές έχω αλλάξει οθόνη. Την πρώτη φορά μου είχε πέσει το ένα και έκανα δύο ώρες να το βρώ. Την δεύτερη το είχα μάθει το μάθημά μου και ήμουν πολύ προσεχτικός....

Πως να τα αναζητήσω στο ebay? Υπάρχουν ξεχωρστά? Έχεις κάποιο λινκ?

ευτυχως δεν εχω κανενα προβλημα με την οθονη,σε ρωτησα γιατι μπορει να συμβει σε ολους αυτο και ηθελα να ξερω αν ειναι εφικτο να την αλλαξει καποιος που δεν ειναι ηλεκτρονικος.

αυτος ο αισθητηρας που δεν σου δουλευει τι ακριβως κανει?

Ειναι ο αισθητηρας που "βλεπει" την φωτεινοτητα του περιβαλλοντος και αναλογα ρυθμιζει την φωτεινοτητα της οθονης . κυριως προγραμματα πλοηγησης το χρησιμοποιουν.

Ακομα χειροτερα θα ηταν παντως αν δε σου λειτουργουσε ο proximity sensor , και επι της ουσιας να το ξεχναγες σαν τηλεφωνο

Edited by pittas

αγόρασα, και δοκίμασα ήδη, την extended battery. πέρα απ' το γεγονός ότι κάνει το τηλέφωνο πανάσχημο, με τα δικα μου χέρια, ήταν αδύνατο να το χρησιμοποιήσω, αν δεν το κρατούσα και με τα 2 μαζί! το δε βάρος του κόντεψε να φτάσει το netbook μου (που λέει ο λόγος) κι όλα αυτα, για να παραταθεί κατά μιση μέρα η χρήση της συσκευής χωρίς φόρτιση.. θεωρώ πως δεν αξίζει ως αγορά λοιπόν παρά τα όσα παρουσιάζουν σε videos και reviews. (χωρίς παρεξήγηση, προσωπική γνώμη) :)

Εγώ έχω αγοράσει μια δεύτερη κανονικη μπαταρία και μια βάση με υποδοχή για μπαταρια και έτσι δεν μένω ποτέ χωρις μπαταρία. Όταν τελειώνει η μία βάζω την άλλη και την αφήνω να φορτίσει στη βάση. Το κόστος δεν ήταν μεγάλο, με μια αναζήτηση στο ebay θα το βρείς.

Πως να τα αναζητήσω στο ebay? Υπάρχουν ξεχωρστά? Έχεις κάποιο λινκ?

Δεν έχω ιδέα και δεν έχει τύχει προς το παρόν να δω κάτι τέτοιο στο ebay. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ αυτά είναι κάπως σαν μεγεθυντικοί φακοί....

Μπορεί βέβαια να μην είναι και αυτό που σου λέω και να έχεις κάνει κατα λάθος καμία ζημιά.... απλά αν ανοίξεις τη συσκευή και κοιτάξεις εκεί που είναι οι αισθητήρες θα καταλάβεις αν είναι εκεί ή έχει χαθεί.

Δεύτερη φορά που προσπαθώ να συνδεθώ με wifi που δεν έχει κλειδί και δεν μπορώ να τα καταφέρω! Στα υπόλοιπα δίκτυα,που δεν είναι ελεύθερα, όταν επιλέγω να συνδεθώ μου ζητάει τον κωδικό του δικτύου κανονικά.

Στα ελεύθερα όμως τίποτα καμία αντίδραση!

Πρέπει να έχει όντως θέμα η συσκευή με κάποια συγκεκριμένα ελεύθερα wifi δίκτυα,όπως έχει αναφέρει ήδη ο φίλος GeoX.Σήμερα έτυχε να βρεθώ σε ένα ξενοδοχείο με ελεύθερο wifi και δε μπορούσε να συνδεθεί.Αρχικά υπέθεσα ότι φταίει το android αλλά και στα wm δε κατάφερα να συνδεθώ :(

Δεύτερη φορά που προσπαθώ να συνδεθώ με wifi που δεν έχει κλειδί και δεν μπορώ να τα καταφέρω! Στα υπόλοιπα δίκτυα,που δεν είναι ελεύθερα, όταν επιλέγω να συνδεθώ μου ζητάει τον κωδικό του δικτύου κανονικά.

μηπως δεν εχεις τσεκαρει την επιλογη the key is aytomatically provided?
[sIGPIC][/sIGPIC]

@dimikord επειδή βλέπω πως έχουμε την ίδια ρομ, μήπως μπορείς να κοιτάξεις αν μπορεί να γράψει βίντεο για περισσότερα απο 30 δευτερόλεπτα?

Που είναι αυτό :blink:
settings>connections>wifi

πατας adaptor and networks

επιλεγεις το ελευθερο δικτυο που θελεις να συνδεθεις και πατας next

εκει θα δεις αυτη τη ρυθμιση και θα την τσεκαρεις .

[sIGPIC][/sIGPIC]

settings>connections>wifi

πατας adaptor and networks

επιλεγεις το ελευθερο δικτυο που θελεις να συνδεθεις και πατας next

εκει θα δεις αυτη τη ρυθμιση και θα την τσεκαρεις .

Σε ευχαριστώ πολύ,θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά

• Administrators
Καλησπέρα σε όλους,

Χθες εντελώς τυχαία παρατήρησα το εξής.

Μου έκανε εντύπωση και θέλω να μου πείτε αν έχει τύχει και σε άλλους και αν είναι λογικό να συμβαίνει.

Στο Remove Programs παρατήρησα ότι έδειχνε εγκατεστημένα τα "Microsoft Classic Blue" & "Microsoft Ron Arad orange" . Ψάχνοντας λίγο στο κινητό διαπίστωσα ότι αυτά είναι μερικά από τα θέματα (themes) που μπορούμε να επιλέξουμε για το κινητό από την επιλογή "Today" (Start>Settings>Menu>All Settings>Today>Tab "Appearance">Select a theme for your device). Μου φάνηκε λίγο παράξενο να επιλέγεις "θέμα" από τα ήδη προεγκατεστημένα που έχει μέσα το κινητό από "μαμά" και να στο δείχνει στα εγκατεστημένα προγράμματα. Δεν βλέπω κάποια λογική σε αυτό. Για να σιγουρευτώ ότι δεν έκανα λάθος, επέλεξα ένα άλλο "θέμα" (theme) από την επιλογή "Today", το "Vera Wand red" και αμέσως μετά πηγαίνοντας στα "Remove Programs" το έδειχνε εκεί σαν "Microsoft Vera Wang red". Να σημειώσω ότι δείχνει στα "Remove Programs" μόνο όσα έχεις επιλέξει να εμφανίσεις ως νέα θέματα. Δηλαδή παρόλο που το κινητό έχει προεγκατεστημένα 7 θέματα (μαζί με το HTC Black), εγώ επέλεξα 3 για να αλλάξω το theme του κινητού και μόνο αυτά τα 3 εμφάνισε στα "Remove Programs".Είναι λογική αυτή η συμπεριφορά?

(Να σημειώσω πως το κινητό είναι με μαμά WWE ROM).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ποια rom φοράς στη συσκευή σου;

Modpic.gif

@dimikord επειδή βλέπω πως έχουμε την ίδια ρομ, μήπως μπορείς να κοιτάξεις αν μπορεί να γράψει βίντεο για περισσότερα απο 30 δευτερόλεπτα?

επειδή εχω ίδια ρομ με εσένα και το δημήτρη (dimikord) ναι μπορεί να γράψει το δικό μου βίντεο "απεριόριστο". δεν είναι θέμα ρομ! δες μήπως έχεις επιλέξει βίντεο για αποστολή με mms/email

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ποια rom φοράς στη συσκευή σου;

1.48.405.2 WWE

Το παράξενο είναι όμως ότι και παλιότερα είχα κάνει αλλαγή στα themes και ποτέ δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο (γιατί που και που είχε τύχει να ρίξω και μια ματιά στο "Remove Programs" και ποτέ δεν είχα δει τα "themes" να φαίνονται εγκατεστημένα "με μορφή προγράμματος".

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα

-----------------------------------------

Γιάννης

πολλές φορές πρέπει πρώτα να ανοίξεις ένα παράθυρο ιντερνετ. εκεί σου βγάζει αυτοματοποιημμένο μενού όπου κάνεις σύνδεση και έπειτα σου δίνεται πρόσβαση στις υπόλοιπες ιστοσελίδες. Μήπως είναι αυτό το πρόβλημα?

επειδή εχω ίδια ρομ με εσένα και το δημήτρη (dimikord) ναι μπορεί να γράψει το δικό μου βίντεο "απεριόριστο". δεν είναι θέμα ρομ! δες μήπως έχεις επιλέξει βίντεο για αποστολή με mms/email

γραφει απεριοριστο βιντεο και σε μενα.

κοιταξε αυτο που σου ειπε η ειρηνη μαλλον ειναι

[sIGPIC][/sIGPIC]