Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας, όσο αφορά το HTC HD2. Σκέφτομαι να το αγοράσω:). Να σας πω πως είμαι σχετικά άσχετος :happy:

Το προηγούμενο κινητό μου είναι το Samsung i 8910. Δεν έμεινα ευχαριστημένος όχι τόσο από την συσκευή αλλά από την ίδια την εταιρία την Samsung:(. Σχεδόν καμία, για να μην πω καμία επίσημη αναβάθμιση μέσα σε ένα χρόνο. Απαράδεκτο:mad:. Θα ήθελα να σας κάνω ορισμένες ερωτήσεις μιας και ξεκίνησα να διαβάζω αλλά 900+ δεν θα τελειώσω ποτέ:lol:

1) Η HTC ασχολείται με τις επίσημες αναβαθμίσεις, ή περιμένουμε από χρήστες του κινητού, να βγάλουν ανεπίσημες αναβαθμίσεις όπως με τη Samsung?

2) Αξίζει η αγορά αυτού του κινητού?

3) έχει βγάλει προβλήματα η συσκευή και τί πρέπει να προσέξω?

4) Για πλοήγηση με το GPS πρέπει να είμαι συνδεδεμένος με το internet? ή δεν χρειάζεται και πιο πρόγραμμα πλοήγησης έχει το κινητό?

5) Θέλω να χρησιμοποιώ το κινητό πολύ για ραντεβού, υποχρεώσεις , υπενθυμίσεις, είναι εύκολη και άνετη η πρόσβαση σε αυτά?

6) Θα μπορώ να βγάλω μια αξιοπρεπή φωτογραφία και ένα βίντεο?

7) Από μπαταρία πως πάμε?

Νομίζω αρκετά σας κούρασα:O. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:)!!

Με ποιό πρόγραμμα κάνεις αναζήτηση στη registry;

με τον resco registry τον οποιο χρησιμοποιω παντα και στις προηγουμενες ρομ μου απροβληματιστα. μια συγκεκριμενα εκδοση της energy που περασα χτες μου το εμφανισε αυτο

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

με τον resco registry τον οποιο χρησιμοποιω παντα και στις προηγουμενες ρομ μου απροβληματιστα. μια συγκεκριμενα εκδοση της energy που περασα χτες μου το εμφανισε αυτο

Δε γνωρίζω αν κάνεις λάθος ή φταίει η rom, αλλά για search της registry, τα sktools είναι καλύτερα.

@zhukov :

1.ασχολείται αλλά είναι τόσο καλή η συσκευή που δεν χρειάζεται και κάθε χρόνο

2.με τα χίλια

3.οχι ιδιαίτερα ,όμως θα πάρεις θήκη γιατί αν σου πέσει άσεκαλύτερα ...

4.μόνο με το Googlemaps χρεώνεσαι ,το ndrive έχει ,οχι απ' τα καλύτερα όμως .Τα τρέχει όλα σφαίρα ...

5.ότι καλύτερο

6.αξιοπρεπή για τέτοια συσκευή ,τα καλά Nokia Sony ericsson όμως βγάζουν καλύτερες

7. με τόσα που δίνει και ακόμα περισσότερα κάνε τα στραβά μάτια ,2 μέρες με ελαφριά χρήση αν και είναι σχετικό

Η καλύτερη hardware συσκευή ever και απροβλημάτιστη λειτουργία των wm 6.5

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Administrators
Δε γνωρίζω αν κάνεις λάθος ή φταίει η rom, αλλά για search της registry, τα sktools είναι καλύτερα.

To resco registry είναι σαφώς ανώτερο και περισσότερο user friendly από αυτό του SKTools.

Modpic.gif

To resco registry είναι σαφώς ανώτερο και περισσότερο user friendly από αυτό του SKTools.

Χρησιμοποιώ και τα δυο. Το καλύτερο search της registry βρίσκεται στα sktools.

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας, όσο αφορά το HTC HD2. Σκέφτομαι να το αγοράσω:). Να σας πω πως είμαι σχετικά άσχετος :happy:

Το προηγούμενο κινητό μου είναι το Samsung i 8910. Δεν έμεινα ευχαριστημένος όχι τόσο από την συσκευή αλλά από την ίδια την εταιρία την Samsung:(. Σχεδόν καμία, για να μην πω καμία επίσημη αναβάθμιση μέσα σε ένα χρόνο. Απαράδεκτο:mad:. Θα ήθελα να σας κάνω ορισμένες ερωτήσεις μιας και ξεκίνησα να διαβάζω αλλά 900+ δεν θα τελειώσω ποτέ:lol:

1) Η HTC ασχολείται με τις επίσημες αναβαθμίσεις, ή περιμένουμε από χρήστες του κινητού, να βγάλουν ανεπίσημες αναβαθμίσεις όπως με τη Samsung?

4) Για πλοήγηση με το GPS πρέπει να είμαι συνδεδεμένος με το internet? ή δεν χρειάζεται και πιο πρόγραμμα πλοήγησης έχει το κινητό?

5) Θέλω να χρησιμοποιώ το κινητό πολύ για ραντεβού, υποχρεώσεις , υπενθυμίσεις, είναι εύκολη και άνετη η πρόσβαση σε αυτά?

1.η htc απο περισυ που κυκλοφορησε τη συσκευη εχει κανει δυο αναβαθμισεις,φτανοντας σε ενα επιπεδο καλο για τον χρηστη που θελει ενα τηλεφωνο σταθερο για να κανει τη δουλεια του.

με τις ανεπισημες ρομ μπορεις να το κανεις απιστευτα καλυτερο και αξιζει τον κοπο γιατι μετα απο ενα χρονο εχουν βγει πολυ καλες cooked roms.

2.σιγουρα αξιζει η αγορα,θεωρω απιθανο να το μετανοιωσεις

3.δεν εχει κανενα προβλημα η συσκευη ειναι αψογη

4.το leo εχει ενσωματοποιημενη κεραια gps και δεν χρειαζεται να εισαι online για πλοηγηση,αλλα χρειαζεσαι ενα προγραμμα πλοηγησης οπως π.χ. το igo.

στο θεμα αυτο λογω μεγαλου επεξεργαστη ειναι καταπληκτικη,εγω την χρησιμοποιω συχνα για πλοηγηση.

5.κανενα προβλημα με ραντεβου και υπενθυμισεις,τα κανει ολα πολυ ευκολα και απλα

6.με την εργοστασιακη ρομ βγαζει καλες φωτο μονο την ημερα.το βραδυ παρ ολο που εχει φλας τις βγαζει μπλε πολυ χαλια.

με καποιες cooked roms που εχω δοκιμασει εγω οπως η energy και η elegancia τις βγαζει τελειες και το βραδυ

7.απο μπαταρια εμενα επειδη το πειραζω συνεχεια,με βγαζει μια μερα μονο

[sIGPIC][/sIGPIC]

οτιδηποτε της resco ειναι κατ εμενα κορυφαιο και το χρησιμοποιω χρονια τωρα απο οταν ακομα δουλευα σε symbian με το nokia Ν95. αλλα δεν νομιζω οτι φταιει το προγραμμα απλως καποιο modification στη rom τωρα που το εξεταζω υπο καθε οπτικη...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Καλημερα

Προσπαθω να κανω ενα προγραμμα να δουλεψει και υπαρχει ενα προβλημα.

Το προγραμμα ειναι vga και το hd2 wvga.

Παροτι εχω δοκιμασει καποια fix εξακολουθω να παιρνω καποια error και μνηνυμα για τερματισμο λειτουργιας.

Καμια ιδεα?

Ποιο πρόγραμμα;

βρε παιδια κατι παραξενο αντιμετωπιζω η τουλαχιστον ειμαι τοσο ασχετη που εγω το βρισκω παραξενο. παω να πειραξω διαφορα πραγματα στη registry ακολουθωντας οδηγιες και ποτε δε βρισκω το string που θελω να πειραξω.. ενω ακολουθω τη διαδρομη κατα γραμμα. μετα οταν κανω αναζητηση στη registry το βρισκει αυτο που θελω να αλλαξω αλλα ακολουθωντας την προκαθορισμενη "διαδρομη" οχι... γιατι???:blink:

Οι μαγειρεμένες rom έχουν και μαγειρεμένη registry. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον έχει να κάνει με την rom που χρησιμοποιείς και όχι με το registry editor που χρησιμοποιείς.

Χρησιμοποιώ και τα δυο. Το καλύτερο search της registry βρίσκεται στα sktools.

Καλά... δεν θα μαλώσουμε κιόλας. Γούστα είναι αυτά. :rolleyes:

Modpic.gif

Ποιο πρόγραμμα;

Οι μαγειρεμένες rom έχουν και μαγειρεμένη registry. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον έχει να κάνει με την rom που χρησιμοποιείς και όχι με το registry editor που χρησιμοποιείς.

ναι αυτο καταλαβα κι εγω! ευχαριστω παντως:happy:

www.macspot.gr

• Administrators
έχω ένα μίκρο αλλά σπαστικό πρόβλημα απ' την αρχή : με τον gsfinder όταν προσπαθώ να στείλω μέσω bluetooth ένα αρχείο δεν βρίσκει καμία συσκευή , ενώ με τον file manager της συσκευής πάντα βρίσκει το diamond μου πχ ή όποιο άλλο έχω κάνει pair πριν .

Αν χρησιμοποιήσεις τον Resco Explorer, θα ξεχάσεις όλους τους υπόλοιπους file managers.

Modpic.gif

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά:):)

Θέλω να κάνω άλλη μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση.;)..Σκέφτομαι να μπω σε πρόγραμμα και με ιντερνετ!

1) όταν λέμε 500 MB ή 1,5 GB κτλ. πλοήγηση τι εννοούμε?

2) Μέχρι πόσα MB είναι ικανοποιητικά για ένα χρήστη που δεν θέλει να είναι και συνέχεια στο ιντερνετ.

3) πρακτικά ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 500 MB και των 1,5 GB?

:!:Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι.:)

ΠΑΙΔΙΑ καλησπερα σημερα παρελαβα απο το σερβις της htc το λεο μου μου εστηλαν το ιδιο πισω παρολο που ειχα πει για αλαγη τοχα καμια ωρα στα χερια μου ολα καλα παω να το φορτισω μεσω υπολογιστη κανει ενα ρεσταρτ μετα απο λιγο παει να ξανακανει ρεσταρτ αλλα αυτη τη φορα κολησε στην ασπρη οθονη τι κανω τωρα?? δεν πρεπει να παω να τους το χτυπησω στο κεφαλι? ελεοςςς τι να κανω ρε παιδια?:cry::mad::(

Προσωπικα πιστευω πως ειναι ακριβως αυτο που ψαχνεις!

1) Η HTC εχει βγαλει 2 αναβαθμισεις μεσα σε ενα χρονο! Αλλα εγω χρησημοποιω τα ανεπισημα.. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο εχουν δουλεψει καποια ατομα για να μας δινουν αυτες τις αναβαθμισεις και ποσο καλυτερο κανουν το κινητο!

2) Αν αξιζει η αγορα λεει! Ο μονος λογος που δεν θα ηθελε καποιος να το αγορασει ειναι για το μεγεθος του, ετσι νομιζα κ εγω. ΑΛΛΑ οταν το ειδα στην καθημερινοτητα δεν με πειραξε καθολου και ισα ισα που ενιωθα ανασφαλια επειδη δεν το αισθανομουν στην τσεπη επειδη ειναι λεπτο

3)ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

4)Εχει κερεα που μαλιστα ειναι και πολυ ισχυρη! Βαλε ιGo και θα πετας!!!;)

5)ΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!!

6)Μια χαρα φοτο βγαζει. 5mp ειναι αυτα στο κατω κατω. Αμα βαλεις και ανεπισημο Rom τοτε θα βγαινουν ακομα καλυτερες!

7)απο μπαταρια εξαρτατε η χρηση που κανεις και η συντηρηση! Αν αφηνεις ανοιχτα προγραμματα και δεν τα κλενεις απο το taskmanager τοτε θα σου τρωει μπαταρια. Επισης εγω που εχω cooked rom (ανεπισημη) εχω καλυτερη καταναλωση μπαταριας! με μια μεση χρηση μου κραταει ανετα 2 μερες! Ο,τι χρειαστεις και στο μελλον για το κινητο σου εδω θα ειμαστε κ εμεις να σε βοηθησουμε!

ΠΑΙΔΙΑ καλησπερα σημερα παρελαβα απο το σερβις της htc το λεο μου μου εστηλαν το ιδιο πισω παρολο που ειχα πει για αλαγη τοχα καμια ωρα στα χερια μου ολα καλα παω να το φορτισω μεσω υπολογιστη κανει ενα ρεσταρτ μετα απο λιγο παει να ξανακανει ρεσταρτ αλλα αυτη τη φορα κολησε στην ασπρη οθονη τι κανω τωρα?? δεν πρεπει να παω να τους το χτυπησω στο κεφαλι? ελεοςςς τι να κανω ρε παιδια?:cry::mad::(

τους πας το κινητο και ΑΠΑΙΤΕΙΣ να στο αλλαξουν με ενα καινουριο αφου το προβλημα δεν διορθωνεται..

• Administrators

Όταν η συσκευή από την πρώτη στιγμή έχει πρόβλημα, την επιστρέφεις στο κατάστημα που το αγόρασες και ζητάς άλλο. Αν πάει στην ACE Hellas, αυτοί θα το φτιάξουν, δεν θα το αντικαταστήσουν.

Όπως και να έχει... τι διάγνωση έκαναν και τι άλλαξαν;

Το πας πάλι πίσω άμεσα και με εμφανή την απογοήτευσή σου.

@giorgosfil13:

Τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται βάσει των κανονισμών του forum. Γιαυτό υπάρχει η "Τροποποίηση" και η "Πολλαπλή παράθεση".

Modpic.gif

ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Μόλις κατάφερα και έριξα το κινητό! με αποτέλεσμα να σπάσει η μισή οθόνη (να έχει ραγίσει δλδ, αλλά εμφανέστατα σημάδια)! το καλό είναι οτι η λειτουργία αφής εξακολουθεί και λειτουργεί, αλλά προφανώς δεν γίνεται να το αφήσω έτσι..το κινητό το αγόρασα από το site expansys..αλλά μου φαίνεται περιέργη διαδικασία, να το ξαναστείλω στην Γαλλία..

υπάρχει άλλη λύση;

μπορώ να το στείλω στον Γερμανό ή σε κάποιο άλλο μαγαζι; αν όχι τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να το στείλω πίσω για επισκευή; και πόσο θα κοστίσει περίπου;!

ας απαντήσει κάποιος, πλζ..!

• Administrators
υπάρχει άλλη λύση;

Επικοινωνείς άμεσα και το στέλνεις στην ACE Hellas. Είναι το επίσημο service των συσκευών της HTC στην Ελλάδα.

ΑΘΗΝΑ

Αιγαίου Πελάγους 6

15341 Αγία Παρασκευή

Τηλ: +30 210 6068600

Fax: +30 210 6068699

info@ace-hellas.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εθνικής Αντιστάσεως 7

55134 Καλαμαριά

Tηλ: 2310 438960

Fax: 2310 438987

north@ace-hellas.gr

Modpic.gif

ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Μόλις κατάφερα και έριξα το κινητό! με αποτέλεσμα να σπάσει η μισή οθόνη (να έχει ραγίσει δλδ, αλλά εμφανέστατα σημάδια)! το καλό είναι οτι η λειτουργία αφής εξακολουθεί και λειτουργεί, αλλά προφανώς δεν γίνεται να το αφήσω έτσι..το κινητό το αγόρασα από το site expansys..αλλά μου φαίνεται περιέργη διαδικασία, να το ξαναστείλω στην Γαλλία..

υπάρχει άλλη λύση;

μπορώ να το στείλω στον Γερμανό ή σε κάποιο άλλο μαγαζι; αν όχι τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να το στείλω πίσω για επισκευή; και πόσο θα κοστίσει περίπου;!

ας απαντήσει κάποιος, πλζ..!

κριμα το κινητο! Αυτο που θα σου ελεγα να κανεις ειναι να παρεις τα ανταλλακτικα απο το ebay και μετα να το πας στην Ace Hellas αν στο φταξουν. Αλλιως θα πληρωσεις 250-300.....

Επικοινωνείς άμεσα και το στέλνεις στην ACE Hellas. Είναι το επίσημο service των συσκευών της HTC στην Ελλάδα.

ΑΘΗΝΑ

Αιγαίου Πελάγους 6

15341 Αγία Παρασκευή

Τηλ: +30 210 6068600

Fax: +30 210 6068699

info@ace-hellas.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εθνικής Αντιστάσεως 7

55134 Καλαμαριά

Tηλ: 2310 438960

Fax: 2310 438987

north@ace-hellas.gr

Σε ευχαριστώ πολύ! αλλά θα μου κοστίσει τόσο όσο λέει ο giorgos αποπάνω; γιατί αν είναι έτσι δεν αξίζει :/

καλημερα! :) η elegancia που κοιτας ειναι μια οντως καλη ρομ που θεωρω δε θα σε προβληματισει. αν αλλαξεις γλωσσα με τον τροπο που σου προτειναν, τοτε ουσιαστικα δεν αλλαζεις τη γλωσσα της ρομ ουτε γινεται πληρως ελληνικη. αλλαζεις γλωσσα μονο στο manila το οποιο ουσιαστικα ειναι το «γραφικο περιβαλλον» που ερχεται αντιμετωπος ο καθε χρηστης, αν μου επιτρεπεται να το πω ετσι. αν θες μια πληρως ελληνικη ρομ τοτε σιγουρα να δοκιμαζεις καποια του γιαννη που σου προτειναν. εξισου πολυχρωμη ειναι η εκδοση max sense της omega αν θες κοιταξε τη. το ραδιο θα το περασεις πριν αλλαξεις ρομ και θα διαλεξεις καποιο απ αυτα που θα σου προτεινει ο εκαστοτε μαγειρας! :)

Α δηλαδη για ρομ θα κοιταξω μολις ειναι να φλασαρω.

Η elegencia δεν μου αρεσει με το MaxSense αλλα η E-CHT ROM

Αλλα δεν ξερω μαλλον θα βαλω την ωμεγα που απο οτι λετε ειναι πολυ καλη

Δεν μου ειπατε ποια ειναι μαστ προγραματα για το HD2 ?

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Όταν η συσκευή από την πρώτη στιγμή έχει πρόβλημα, την επιστρέφεις στο κατάστημα που το αγόρασες και ζητάς άλλο. Αν πάει στην ACE Hellas, αυτοί θα το φτιάξουν, δεν θα το αντικαταστήσουν.

Όπως και να έχει... τι διάγνωση έκαναν και τι άλλαξαν;

Το πας πάλι πίσω άμεσα και με εμφανή την απογοήτευσή σου.

@giorgosfil13:

Τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται βάσει των κανονισμών του forum. Γιαυτό υπάρχει η "Τροποποίηση" και η "Πολλαπλή παράθεση".

τιποτα δεν αλαξαν αναβαθμιση ρομ εκαναν μονο αυτο γραφει το χαρτι!!!!! θα περιμενω να ανοιξουν τα μουλτιραμα κ θα το παω πισω κ θα κανω φασαρια μα με κοροιδευουν τοσο καιρο κ αμα δεν το αλαξουνε θα παω στην προστασια καταναλωτη να δεις που θα το αλαξουνε στο φτερο μετα ελεος δεν αντεχω αλλο!!!!!!!

• Administrators
Εάν το έχεις περισσότερες από 7 ημέρες δε νομίζω ότι μπορείς να σου το αλλάξουν. Δεν έχεις βέβαια να χάσεις τίποτα και να δοκιμάσεις.

Modpic.gif

Εάν το έχεις περισσότερες από 7 ημέρες δε νομίζω ότι μπορείς να σου το αλλάξουν. Δεν έχεις βέβαια να χάσεις τίποτα και να δοκιμάσεις.

απάντησε και σε μένα πλζ, σίγουρα τα ξέρεις καλύτερα! (και συγγνώμη για το πρήξιμο, αλλά έχω ψιλοσοκαριστεί)