Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε κανεις να περασει Android? Να περασω αυτό που κατεβασα? desirebuild_v4.7z

Eγω λεω να περιμενουμε λιγο ακομη γιατι βλεπω ακομη αρκετα προβληματα....

battery charge, calls etc

Μην βιαζομαστε συντομα θα ειναι πολυ καλυτερα!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Eγω λεω να περιμενουμε λιγο ακομη γιατι βλεπω ακομη αρκετα προβληματα....

battery charge, calls etc

Μην βιαζομαστε συντομα θα ειναι πολυ καλυτερα!

Θα έχω και τα windows συγχρόνως? Αν μου δημιουργησει προβλημα, δεν μπορω να την απεγκαταστησω?

Καλησπέρα σε όλους ! Είμαι καινούριος στο forum και αποφάσισα να κάνω εγγραφή γιατί διαβάζω πολλά ενδιαφέροντα πράγματα ! Θα ήθελα όμως και τα φώτα σας γιατί κοντεύω να σπάσω το κεφάλι μου ! Έχω εδώ και 1 μήνα το HTC HD2 όταν πάω να δημιουργήσω μια συνάντηση π.χ. 20 Αυγούστου του 2010 ( και αφού συμπληρώσω τα ακόλουθα , όσα χρειάζονται ) όταν πατώ τέλος την συνάντηση μου την πεταει στης 20 Ιουλίου του 2011!!!!!! Ανοίγοντας την λανθασμένη συνάντηση λέει Τετ,20 Ιουλ 2011 ΑΛΛΑ αν πάω μενού και στην συνέχεια επεξεργασία εκεί η ημερομηνία είναι σωστή ! ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ !!!!!!!!!!!!!

καλησπερα σε ολους μολις το πηρα μπορειτε να μου προτεινετε καποια ελληνικη ρομ κ καποιο λινκ για το πως να την περασω?ευχαριστω

To spb backup....;)

Το εβαλα το προγραμματακι! Εαν κανω hard reset στο κινητο και μετα το ξαναεγκαταστησω το προγραμμα και κανω restore θα εχω ολα μου τα δεδομενα παλι? επαφες μηνυματα προγραμμα κτλ?

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Να ρωτησω κατι? Θελω να βαλω το GTX theme... Ειχα διαβασει καπου τυχαια (δεν θυμαμαι που, μαλλον στους xda), για διαφορα προβληματα/ bugs.... Οσοι το εχετε χρησιμοποιησει τι λετε? Δουλευει καλα? Και κατι αλλο... Να το περασω απο πανω απο τη rom, ή ειναι καλυτερα να βαλω την Omega GTX που το εχει ηδη?

Το εβαλα το προγραμματακι! Εαν κανω hard reset στο κινητο και μετα το ξαναεγκαταστησω το προγραμμα και κανω restore θα εχω ολα μου τα δεδομενα παλι? επαφες μηνυματα προγραμμα κτλ?

Aκριβως... Γιατι το backup θα μεινει στην καρτα σου μετα το hard reset...;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Δεν είναι απαραίτητη η επανεγκατάσταση. Το backup αρχείο, που δημιουργήθηκε, είναι άμεσα εκτελέσιμο.

καλησπερα σε ολους μολις το πηρα μπορειτε να μου προτεινετε καποια ελληνικη ρομ κ καποιο λινκ για το πως να την περασω?ευχαριστω

Δες εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Aκριβως... Γιατι το backup θα μεινει στην καρτα σου μετα το hard reset...;)

Δεν θα μου κολλαει ομως? οτι προβλημα υπαρχει δεν θα μεταφερθει?

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

οταν κανεις restore μετα απο hard reset,κανε restore επιλεκτικα μονο αυτα που θελεις να επαναφερεις.δηλ επαφες και τετοια!μην κανεις και τα αρχεια συστηματος,γιατι τοτε θα παει τσαμπα το hard reset που εκανες και θα σου επαναφερει και ολα τα προβληματα που ειχες πριν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικα κρατα backup οταν στησεις το τηλεφωνο σου, εχοντας περασμενα μοναχα τα βασικα προγραμματα ή σε καποια χρονικη στιγμη που ξερεις πως λειτουργει σωστα. Οποτε οταν κανεις το restore θα εισαι σιγουρος πως δεν θα εχει προβληματα.

Εγω συνηθως πριν περασω καποιο βαρυ ή/και περιεργο προγραμμα παιρνω ενα μπακαπ, οποτε αν κατι παει στραβα ειμαι ενα βημα πισω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators
οταν κανεις restore μετα απο hard reset,κανε restore επιλεκτικα μονο αυτα που θελεις να επαναφερεις.δηλ επαφες και τετοια!μην κανεις και τα αρχεια συστηματος,γιατι τοτε θα παει τσαμπα το hard reset που εκανες και θα σου επαναφερει και ολα τα προβληματα που ειχες πριν!

Γιαυτό καλύτερα να κάνουμε χρήση του pim backup.

Modpic.gif

Γιαυτό καλύτερα να κάνουμε χρήση του pim backup.
γιαννη το pim backup το εχει μεσα η energy.λες να το καταργησω το spb backup και να κανω με το pim μονο?τωρα κανω και με τα δυο!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Νέα έκδοση

Omega XT v4.1 Με GTX 1.8.5 Sense Theme

WM 6.5.x build 23569

Base ROM 2.13.531.1

Manila 2.5.20161332.0

Ram 576 MB

190MB Free storage space

GTX Theme

Cookie Home tab 1.8.5

Info for GTX 1.8.5 Sense Theme

Πληροφορίες και Download εδώ

http://img838.imageshack.us/img838/7606/omegagtx.jpg

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Βοηθεια εβαλα την Omega χωρις να περασω ραδιο το τηλ. δεν ξεκιναει φτανει στην οθονη που λεει HTC και δεν μπουταρει καν τι μπορω να κανω??? ειμαι πολυ μ@@@ !!!

στα symbian υπρχει τετοια εφαρμογη.μπορει να κανει τα παντα να αλλαξει προφιλ στο τηλεφωνο, να ανοιγοκλεισει bluetooth, wifi, να τρεξει καποια εφαρμογη κ.α. και ολα αυτα οταν συνδεθει ή αποσυνδεθει απο καποια κεραια. για παραδειγμα μπορεις να το ρυθμισεις οταν θα λαμβανει σημα απο την κεραια που εξυπηρετει την περιοχη που βρησκεται η δουλεια σου ,να μπαινει στο αθορυβο, οταν φευγεις παλι απο το γραφειο να μπαινει στο δυνατο.

υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη;

Αν και λίγο αργά, για δοκίμασε το G-Profile.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Βοηθεια εβαλα την Omega χωρις να περασω ραδιο το τηλ. δεν ξεκιναει φτανει στην οθονη που λεει HTC και δεν μπουταρει καν τι μπορω να κανω??? ειμαι πολυ μ@@@ !!!

Σου απαντησα στο θεμα τις Omega

• Administrators
γιαννη το pim backup το εχει μεσα η energy.λες να το καταργησω το spb backup και να κανω με το pim μονο?τωρα κανω και με τα δυο!

Το pim μόνο είναι άκρως αξιόπιστο για το backup που κρατάει και συστήνεται όταν θέλεις να επαναφέρεις επαφές, sms, calendar μετά από rom upgrade. Κατά τη γνώμη μου είναι αρκετό.

Αν θες όμως να κρατάς και backup καλής λειτουργίας της συσκευής σου λόγω δοκιμών που μπορεί να σε οδηγήσουν σε hard reset... καλό είναι να έχεις και ένα γενικό backup με το Spb.

Πέρασε την official με τον οδηγό που θα βρεις στο πρώτο post.

Modpic.gif

Πέρα από τα καλά προγράμματα που συστήνονται εδώ, να θυμήσω και την ύπαρξη του της υπηρεσίας "my phone" της microsoft, που μπορεί και κάνει όλα αυτά (backup) αυτόματα, over the air, τζάμπα, συν μερικά ακόμα που δεν μπορεί να κάνει κάποιο πρόγραμμα σαν το spb

Για όποιον ενδιαφέρεται

http://myphone.microsoft.com

Σωτήρης

Εγω πλεον μονο το pimbackup χρησημοποιω... Το laggy Mobile Device Center της Microsoft, που βγαζει συνεχεια σφαλματα και κανει sync οποτε του καπνισει δεν το χρησημοποιω καθολου!

Νέα έκδοση

Omega XT v4.1 Με GTX 1.8.5 Sense Theme

WM 6.5.x build 23569

Base ROM 2.13.531.1

Manila 2.5.20161332.0

Ram 576 MB

190MB Free storage space

GTX Theme

Cookie Home tab 1.8.5

Αφου σε συγχαρω κι εγω με τη σειρα μου για την πολυ καλη δουλεια σου, θα ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις το χρονο/διαθεση/ορεξη να ασχοληθεις με μια ρομ με βαση τη gtx (λευκο theme) που ειναι αρκετα ομορφο, με ενα start menu που να κινειται στο ιδιο μηκος κυματος. Δηλαδη μινιμαλιστικο, με λιτες γραμμες κι εικονιδια που να συναδουν με την απλοτητα. Τα metro icons στο xda, που ειναι σε black and white μοτιβο, ειναι ο ορισμος της απλοτητας και ομορφιας...

Δες εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=656322

Edited by v@gelis

• Administrators
Πέρα από τα καλά προγράμματα που συστήνονται εδώ, να θυμήσω και την ύπαρξη του της υπηρεσίας "my phone" της microsoft, που μπορεί και κάνει όλα αυτά (backup) αυτόματα, over the air, τζάμπα, συν μερικά ακόμα που δεν μπορεί να κάνει κάποιο πρόγραμμα σαν το spb

Για όποιον ενδιαφέρεται

http://myphone.microsoft.com

Το microsoft myphone όντως αποτελεί μια καλή λύση για συγχρονισμό της συσκευής, αλλά ένα αξιόπιστο backup καλό είναι να το έχουμε ούτως ή άλλως.

Modpic.gif

Εγω πλεον μονο το pimbackup χρησημοποιω... Το laggy Mobile Device Center της Microsoft, που βγαζει συνεχεια σφαλματα και κανει sync οποτε του καπνισει δεν το χρησημοποιω καθολου!

άλλο το mobile centre άλλο το myphone!!!;)

Σωτήρης