narta Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Μια ερωτηση παρεμπιπτοντως (αν και εχω καιρο να φλασαρω, εχω μεινει σε μια nrg του προηγουμενου μηνα και δεν με βλεπω να αλλαζω), τι διαφορα υπαρχει στο φλασαρισμα απο καρτα και στο φλασαρισμα απο υπολογιστη (εκτος απο το μεσο προφανως :lol:)? Εγω χρησιμοποιω τον δευτερο τροπο χωρις καμια παρενεργεια και με μεγαλη ευκολια, εχω χρησιμοποιησει και την καρτα καποιες φορες αλλα μονο οταν ηθελα να φλασαρω on the go. Απο κει και περα δεν φανταζομαι να υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα ή κανω λαθος? Αν φλασαρεις απο καρτα επισημη ρομ χανεις το hspl (αν εχεις). Κατα τα αλλα καμια διαφορα. Συνηθως φλασαρουμε απο καρτα οταν θελει service το τηλεφωνο στην ACE ;) Sent from my Desire Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω καποιον που εχει δοκιμασει τη ρομ του laurentius αν βγαζει 576mb ram. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Artemis HD2 ROM Family Ver 25.0 Gen II vs omega 4???????????? πια να βαλω ρε παιδια που εισαστε ψαγμενη???????????????? τωρα μου την εστηελε ενας φιλος κ την αρτεμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Artemis HD2 ROM Family Ver 25.0 Gen II vs omega 4???????????? πια να βαλω ρε παιδια που εισαστε ψαγμενη???????????????? τωρα μου την εστηελε ενας φιλος κ την αρτεμηςΑπο χθες εχω την Αρτεμης και πρεπει να πω οτι απλα πεταει και μαλιστα χωρις κολληματα. Διαβασα πολυ καλα σχολια για την Ωμεγα. Καλο θα ηταν να δοκιμασεις και να αποφασισεις! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 (edited) Απο χθες εχω την Αρτεμης και πρεπει να πω οτι απλα πεταει και μαλιστα χωρις κολληματα. Διαβασα πολυ καλα σχολια για την Ωμεγα. Καλο θα ηταν να δοκιμασεις και να αποφασισεις! ok εγω ξεκιναω με την ομεγα κ ο θεος βοηθος παιδια!! :confused: που θα βρω το ραδιο ρε παιδια εχω ζαλιστει Edited July 18, 2010 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Κατεβασε απο δω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 οποιο ραδιο θελεις ;) Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Κατεβασε απο δω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 οποιο ραδιο θελεις ;) πλεον ειμαι κατοχος ενος hd2 με ομεγγα v4 κ ραδιο 2,12 τι αλλο να κανω??παω για το στησιμο κ να το δοκιμασω μερικες μερες κ θα σας πωωωωω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Αντε καλοριζικη η νεα ρομ :) Βαλε τα προγραματακια σου παλι και δουλεψε τη μερικες μερες . Αν δεσου κανει φλασαρε αλλη, μεχρι να βρεις την ΄δικια σου΄ ρομ! Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Υπάρχει ελληνική ρομ μονταρισμένη έτσι ώστε να είναι σαν Look και εφαρμογές σαν την official πλήρως , ενώ υπερέχει στα σημεία με extra ρυθμίσεις(μνήμη, browsers) , tools και βασικά applications ( όχι παράνομα προγραμματα φυσικα για να μην παρεξηγουμαστε, εννοώ cookies , htc flashlight κτλ δηλαδη xda εφαρμογες) ??? θα ήταν υπεροχη μια τετοια ρομ χωρις αισθητικές παρεμβάσεις !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Υπάρχει ελληνική ρομ μονταρισμένη έτσι ώστε να είναι σαν Look και εφαρμογές σαν την official πλήρως , ενώ υπερέχει στα σημεία με extra ρυθμίσεις(μνήμη, browsers) , tools και βασικά applications ( όχι παράνομα προγραμματα φυσικα για να μην παρεξηγουμαστε, εννοώ cookies , htc flashlight κτλ δηλαδη xda εφαρμογες) ??? θα ήταν υπεροχη μια τετοια ρομ χωρις αισθητικές παρεμβάσεις !!!! Εδώ κοίταξες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Οι Alpha roms του Γιάννη νομίζω ότι σε αυτή τη λογική κινούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Αντε καλοριζικη η νεα ρομ :) Βαλε τα προγραματακια σου παλι και δουλεψε τη μερικες μερες . Αν δεσου κανει φλασαρε αλλη, μεχρι να βρεις την ΄δικια σου΄ ρομ! νομιζω πως ηταν αυτο που ηθελα αυτη η ρομ δυσκολα θα παω σε κατι αλλο!! θα δουμε κατσε να το δοκιμασουμε μερικες μερες φενεται αψογη παντως :) πως μπορω να στειλω με μλουτουθ μια επαφη με την ομεγα? με την μαμα πηγενες επαφες > περισοτερα>κ εκει ειχε αποστολη με μλουτουθ με την ομεγα δεν βρισκω τετια επιλογη μηπως ξερει κανεις? Edited July 19, 2010 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 νομιζω πως ηταν αυτο που ηθελα αυτη η ρομ δυσκολα θα παω σε κατι αλλο!! θα δουμε κατσε να το δοκιμασουμε μερικες μερες φενεται αψογη παντως :) πως μπορω να στειλω με μλουτουθ μια επαφη με την ομεγα? με την μαμα πηγενες επαφες > περισοτερα>κ εκει ειχε αποστολη με μλουτουθ με την ομεγα δεν βρισκω τετια επιλογη μηπως ξερει κανεις? αν και θα σου προτεινα το Omega V4.0... αλλα ο,τι θες! Βαλε και 2.12 ραδιο και εισαι μια χαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 αν και θα σου προτεινα το Omega V4.0... αλλα ο,τι θες! Βαλε και 2.12 ραδιο και εισαι μια χαρα!! μα το Omega V4.0 εβαλα!! κ το 2,12 ραδιο οπως λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 μα το Omega V4.0 εβαλα!! κ το 2,12 ραδιο οπως λες Μάλλον εννοεί την Omega XT με Cokkies Home Tab 1.8.5 WWE που έχει και στην υπογραφή του :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 συναγωνιστή athanaso... τα παιδιά εχουν κάνει επική δουλειά !!! αλλά δεν με καλύπτουν γιατί υπάρχουν αυτά τα "αφαιρέθηκαν" !!! ξέρω ... ξέρω ειμαι μυστηριο φρούτο !!! απλά θέλω εικονίδια , taskbar και μενου όλα official , εγκαταστάσεις όπως στις official (ΟΛΑ μέσα) , και από κεί και πέρα όλα τα τουμπανο-tweeks για ταχύτητα,ήχο, μνήμη, connections, ρυθμισμένα registry, πρόσθετα tabs τα οποια κάνεις visible ή οχι , σκαλισμένους browsers και εγκατεστημένους και εφεδρικούς (uzard , skyfire ...) κτλ... axxxaxaax εεεε μήπως ζητάω πολλά ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Xαχαχαχαχα...:lol::lol: Ε μαλλον ζητας...:P Στις πιο απλες εκδοσεις δεν εχουν αφαιρεθει πολλα πραγματα, μονο τα "αχρηστα" για τν απελευθερωση μνημης... Και αμα θες καποιο απο αυτα, απλα εγκατεστησε το...;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Τότε θα αναγκαστείς να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και να διαλέξεις κάποια από τις υπάρχουσες επιλογές και να αναλάβεις εσύ τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 αχαχαχαχ θα πρεπει να μαθω cooking στα γεραματα!!! πως να το κανουμε βρε παιδια !!! ειναι οπως στο αυτοκίνητο... σκαλισμένο μεχρι αηδίας απο μέσα , αλλά απο έξω και στο ματι μαμα όλα ... χωρις τα bodykit του batman .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 αχαχαχαχ θα πρεπει να μαθω cooking στα γεραματα!!! πως να το κανουμε βρε παιδια !!! ειναι οπως στο αυτοκίνητο... σκαλισμένο μεχρι αηδίας απο μέσα , αλλά απο έξω και στο ματι μαμα όλα ... χωρις τα bodykit του batman .... Καλησπερα, ηθελα να σε ρωτησω γιατι δεν καταλαβα, δοκιμασες τις ρομ μου? Σε WM6.5 η Original http://rapidshare.com/files/383975660/indie_-Original-_series_v1.1.rar και σε WM 6.5.x η Omega (Βασισμένη στην φιλοσοφία της Γνήσιας) http://www.vbnfiles.com/xda/indie/Omega%20Greek%20versions/Omega%20v4.x%20ELL/Omega%20v4.0%20ELL.rar ειναι σχεδόν ακριβως οπως θελεις. Αν δεν δοκιμασες κανε το και μετα αποφασίζεις ;) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Τα ίδια του έλεγα αλλά δεν με άκουγε! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Καινούριες ενδείξεις οτι το HD2 ισως τελικα παρει τα windows phone 7 official update... κοιταχτε εδω http://techtacy.blogspot.com/2010/07/polish-carrier-listing-hd2-with-windows.html Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Υπαρχει καποιο προγραμμα για να μπορω να κανω backup στα μηνυματα μου? Και αν ναι ποιο? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 To spb backup....;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 παντως android βγηκε σχεδον κανονικη εκδοση.λειτουργει σχεδον......αψογα! http://gamesquare.co.uk/desire.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 εχει οδηγιες ρε παιδια να δοκιμασουμε και εμεις?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts