Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Συνεπώς μιλάς για αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3077947#post3077947 Σε γενικές γραμμές δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο και σε καμία rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Αφού δεν σου δουλεύει το Sip Change, έχεις δοκιμάσει το Default_IM_WM5.CAB; ευχαριστω πολυ να σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 καλημερα παιδια :) Παιδια περασα το πληκτρολογιο αλλα δεν καθετε καλα...Μου δειχνει ορισμενα συμβολα παραδιπλα με αποτελεσμα να κριβει τα κανονικα..Λειτουργει αλλα ειναι ολιγον στραβα..Μπορω να κανω κατι;;;:cool: αν διαβαζες καλυτερα εκει 10617 ;) αφου το ειπα καθαρα ;) tips -δεν χρειαζεται wtask -παιξτε με τις ρυθμισεις του ark switch -μην χρησιμοποιησετε τα πληκτρολογια των,tsipistri,dr mobile!παρα μονο την ελληνικη εκδοση του ez input που εχει δωθει απο τον Γιαννη (Athanasso) εδω στο φορουμ. -πειραματιστειτε με το second today,εγω δουλευω το weather panel για προγραμμα καιρου χρονια τωρα(ειναι το πιο αξιοπιστο στις προγνωσεις του) και με το second today(που ειναι η πιο αξιοπιστη εφαρμογη για αυτην την δουλεια) δουλευουν ολα αψογα και χωρις κανενα προβλημα! προσεξτε τι βαζετε απο customizing σε αυτην την ρομ....μην πλακωσετε και βαζετε οτι βαζατε μεχρι τωρα στις υπολοιπες που δοκιμαζατε μεχρι τωρα,γιατι τα εχει σχεδον ολα μεσα Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 μαλλον θα το επαναφέρω στην επομενη... αλλα τοτε η ενερτζι ειανι πολυ μακρια απο αυτο που θες και πιο κοντα η αρτεμις σωστα? Δεν ειναι το θεμα τι θελω εγω:). Τι ζηταει ο πολυς ο κόσμος ειναι αυτο που μετραει. Η γνωμη μου ειναι οτι επειδη υπάρχουν πλεον παρα πολλοι cookers στο XDA, καλο θα ειναι μεχρι να σε μαθουν και στο HD2, να εχεις 3 εκδοσεις. Μια με κλασσικα 6.5 βασισμενη στην εκαστοτε τελευταια official, μια 6.5.Χ χωρις πολλα πολλα η οποια να ειναι σταθεροτατη και με αψογο touching – scrolling και τελος μια extreme οπου θα απευθυνεται σ᾽αυτους που τους αρεσει να πειραματιζονται. Προσωπικα μ αρεσει κατι σαν την Αρτεμις αλλα λιγο πιο γρηγορη. Την Αρτεμις την βαζω στο Leo του ανηψιου μου ο οποιος ειναι ασχετος και θελω να μην εχει προβληματα, αφου δεν θα μπορει να κανει τιποτα αν του παρουσιαστει κατι. Και πραγματι η ρομ αυτη το πετυχαινει. Σ᾽ ενα μηνα με την V7 δεν χρειασθηκε να κανει ποτε soft reset και το σπουδαιοτερο οταν πηρα το κινητο του στα χερια μου μετα απο τοσες μερες χρησης χωρις ποτε να εχει καθαρισει κασε κλπ, ηταν το ιδιο γρηγορο με την πρωτη μερα. Για να καταλαβετε τι εννοω: αν συγκρινουμε την ταχυτητα της Αρτεμις V7 & Miri V12 για τις οποιες μιλαω, αμεσως μετα το φλασαρισμα και χωρις να ειναι στημενες, η Miri δειχνει πιο γρηγορη. Οταν ομως τις συγκρινα στημενες μετα απο πολλες μερες χρησης (με τα ιδια προγραμματα γιατι και τις δυο συσκευες εγω τις εστησα) , η Αρτεμις διατηρουσε την ταχυτητα της οπως την πρωτη στιγμη ενω η miri παρολο που χρησιμοποιουσα cleaner, στην συσκριση που εκανα με τις 2 συσκευες διπλα διπλα, καθυστερουσε λιγο περισσοτερο στο ανοιγμα ολων των εφαρμογων, διατηροντας μονο ενα μικρο προβαδισμα στο ανοιγμα του φακελου των windows, που οπως αποδεικνυεται δεν ειναι κριτιριο ταχυτητας για μια ρομ. Για μενα λοιπον οποιος θελει μια ρομ σταθερη, δεν του αρεσει να φλασαρει συχνα, θα πρεπει να προτιμησει κατι σαν την Αρτεμις. Οποτε πρεπει να εχεις κατι σαν κι αυτη. Απο εκει και περα μπορει να κανεις τους πειραματισμους σου σε μια extreme. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 (edited) καλημερα παιδια :) αν διαβαζες καλυτερα εκει 10617 ;) αφου το ειπα καθαρα ;) ανεβασα και το ελληνικο πληκτρολογιο απο το HD2 1.66 rom οπως ελεγα πιο παλιο απο του tp2 αν και πιο μεγαλο σε μεγεθος αλλα δοκιμαστε το.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=4433326#post4433326 Δεν ειναι το θεμα τι θελω εγω. Τι ζηταει ο πολυς ο κόσμος ειναι αυτο που μετραει. Η γνωμη μου ειναι οτι επειδη υπάρχουν πλεον παρα πολλοι cookers στο XDA, καλο θα ειναι μεχρι να σε μαθουν και στο HD2, να εχεις 3 εκδοσεις. Μια με κλασσικα 6.5 βασισμενη στην εκαστοτε τελευταια official, μια 6.5.Χ χωρις πολλα πολλα η οποια να ειναι σταθεροτατη και με αψογο touching – scrolling και τελος μια extreme οπου θα απευθυνεται σ᾽αυτους που τους αρεσει να πειραματιζονται. Προσωπικα μ αρεσει κατι σαν την Αρτεμις αλλα λιγο πιο γρηγορη. Την Αρτεμις την βαζω στο Leo του ανηψιου μου ο οποιος ειναι ασχετος και θελω να μην εχει προβληματα, αφου δεν θα μπορει να κανει τιποτα αν του παρουσιαστει κατι. Και πραγματι η ρομ αυτη το πετυχαινει. Σ᾽ ενα μηνα με την V7 δεν χρειασθηκε να κανει ποτε soft reset και το σπουδαιοτερο οταν πηρα το κινητο του στα χερια μου μετα απο τοσες μερες χρησης χωρις ποτε να εχει καθαρισει κασε κλπ, ηταν το ιδιο γρηγορο με την πρωτη μερα. Για να καταλαβετε τι εννοω: αν συγκρινουμε την ταχυτητα της Αρτεμις V7 & Miri V12 για τις οποιες μιλαω, αμεσως μετα το φλασαρισμα και χωρις να ειναι στημενες, η Miri δειχνει πιο γρηγορη. Οταν ομως τις συγκρινα στημενες μετα απο πολλες μερες χρησης (με τα ιδια προγραμματα γιατι και τις δυο συσκευες εγω τις εστησα) , η Αρτεμις διατηρουσε την ταχυτητα της οπως την πρωτη στιγμη ενω η miri παρολο που χρησιμοποιουσα cleaner, στην συσκριση που εκανα με τις 2 συσκευες διπλα διπλα, καθυστερουσε λιγο περισσοτερο στο ανοιγμα ολων των εφαρμογων, διατηροντας μονο ενα μικρο προβαδισμα στο ανοιγμα του φακελου των windows, που οπως αποδεικνυεται δεν ειναι κριτιριο ταχυτητας για μια ρομ. Για μενα λοιπον οποιος θελει μια ρομ σταθερη, δεν του αρεσει να φλασαρει συχνα, θα πρεπει να προτιμησει κατι σαν την Αρτεμις. Οποτε πρεπει να εχεις κατι σαν κι αυτη. Απο εκει και περα μπορει να κανεις τους πειραματισμους σου σε μια extreme. Αυτο σημαινει τεστερ θα χαρομουν πολυ να σε εχω στην ομαδα μου.... καλη δουλεια... Edited April 28, 2010 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Ευχαριιστω πολυ b16b...Αυτο παταει μια χαρα..Αν και ειναι τεραστιο σε μεγεθος...:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Είναι τεράστιο γιατί αποτελεί ολόκληρο το πακέτο του οποίου τα περισσότερο κομμάτι προϋπάρχει ήδη στη συσκευή γιαυτό και είναι προτιμότερο να βρίσκεται ήδη cooked in σε μια rom όπως αυτές του Κωνσταντίνου. @b16b: Κώστα όπως σου έχω προτείνει και εγώ εδώ και αρκετές μέρες... φτιάξε κάτι όσο πιο κοντά γίνεται στην official από θέμα εμφάνισης και applications και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε περισσότεροι αυτοί που δοκιμάζουμε τις rom σου. Εξάλλου ακολουθώντας αυτή τη λογική μόνο έτσι δεν θα σου ζητάει ο καθένας να βγάλεις την μία εφαρμογή ή να βάλεις την άλλη. Δώσε ξεχωριστά ένα application pack δοκιμασμένο από εσένα ότι δουλεύει και είμαστε μια χαρά. Σκέψου το. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Τι ειναι αυτες οι ΡΟΜ που δοκιμαζεται συνεχεια ρε παιδια? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 "Πειραγμένες" από επιδέξιους χρήστες ROM που βασίζονται σε διάφορες εκδόσεις των official rom που βγάζει η εταιρία κατά καιρούς για την συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 (edited) Συμφωνω και επαυξανω, Κωστα b16b χρειαζονται ολες οι εκδοσεις προκειμενου να ειναι ολοι ευχαριστημενοι! Μια 6.5 (κοντα στην original) μια 6.5.Χ και αυτη απλα λιτη και γρηγορη και μια πεστην οπως θες extreme,best looking,full optimized etc..... Διαφωνω βεβαια στο οτι οι περισσοτεροι ιδιοκτητες ψαχνουν για μια κοντα στην original και απλα πιο γρηγορη, γνωμη μου ειναι οτι οι περισσοτεροι ψαχνουν για μια ROM με τα πιο δημοφιλει-απαραιτητα programs-tweeks και σχετικα ομορφη (icons-taskbar up&bottom etc) για να μην παιδευονται και αργουν να στησουν μια ROM, ασε που παλι ολα αυτα οταν ειναι προ-μαγειρεμενα και installed σιγουρα δουλευουν και καλυτερα και δεν δοκιμαζεις διαφορα σκουπιδια απο εδω και απο εκει.......... Αρκει ολα αυτα να ειναι δοκιμασμενα και να μην παρουσιαζουν διαφορα προβληματα! Η επιλογη δικη σου οπως και η παραπανω δουλεια με καθε νεα ROM οποτε διαλεξε και φτιαξε!:D Πιστευω πως ολοι μας θα στηριζαμε εναν Ελληναρα σεφ και μια καλη ROM ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ! ειδικα οταν θα ειναι 100% Ελληνικη! Edited April 28, 2010 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Δεν υπάρχει η έννοια παράνομο εδώ. Απλά το expansys πουλάει αγγλικές συσκευές οι οποίες όσον αφορά τις συσκευές της HTC είναι αισθητά φθηνότερες των ελληνικών. Ποιο πληκτρολόγιο ακριβώς πέρασες; καταλαβες πως το ειπα βρε γιαννη.απλα τι λενε στον κοσμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 καταλαβες πως το ειπα βρε γιαννη.απλα τι λενε στον κοσμο! Φυσικά και κατάλαβα. Η επεξήγηση δεν πήγαινε σε εσένα αλλά στον φίλο που είχε την απορία. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 (edited) Συμφωνω και επαυξανω, Κωστα b16b χρειαζονται ολες οι εκδοσεις προκειμενου να ειναι ολοι ευχαριστημενοι! Μια 6.5 (κοντα στην original) μια 6.5.Χ και αυτη απλα λιτη και γρηγορη και μια πεστην οπως θες extreme,best looking,full optimized etc..... Πιστευω πως ολοι μας θα στηριζαμε εναν Ελληναρα σεφ και μια καλη ROM ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ! ειδικα οταν θα ειναι 100% Ελληνικη! Δεν ειναι το θεμα τι θελω εγω:). Τι ζηταει ο πολυς ο κόσμος ειναι αυτο που μετραει. Η γνωμη μου ειναι οτι επειδη υπάρχουν πλεον παρα πολλοι cookers στο XDA, καλο θα ειναι μεχρι να σε μαθουν και στο HD2, να εχεις 3 εκδοσεις. Μια με κλασσικα 6.5 βασισμενη στην εκαστοτε τελευταια official, μια 6.5.Χ χωρις πολλα πολλα η οποια να ειναι σταθεροτατη και με αψογο touching – scrolling και τελος μια extreme οπου θα απευθυνεται σ᾽αυτους που τους αρεσει να πειραματιζονται. Συμφωνώ μαζί σας Κώστα και Βασίλη, Άρχισα και εγώ να "μαγειρεύω" και ο στόχος μου είναι να ακολουθήσω το πιο πάνω που λέτε. Έχω έτοιμη την πρώτη μου Ελληνική ρομ βασισμένη στην official WM 6.5 και την δοκιμάζω ώστε όταν την ανεβάσω να είναι τέλεια. Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Σταθερότητα , ταχύτητα, κατανάλωση μπαταρίας, χώρο αποθήκευσης. Έχω την συσκευή περίπου μια βδομάδα με wm 6.5 άλλα η ικανοποίηση του να δουλεύεις με δική σου ρομ είναι μεγάλη, ειδικά μετά από πάρα πολλές ώρες δουλειάς. Edited April 28, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Συμφωνώ μαζί σας Κώστα και Βασίλη, Άρχισα και εγώ να "μαγειρεύω" και ο στόχος μου είναι να ακολουθήσω το πιο πάνω που λέτε. Έχω έτοιμη την πρώτη μου Ελληνική ρομ βασισμένη στην official WM 6.5 και την δοκιμάζω ώστε όταν την ανεβάσω να είναι τέλεια. Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Σταθερότητα , ταχύτητα, κατανάλωση μπαταρίας, χώρο αποθήκευσης. Έχω την συσκευή περίπου μια βδομάδα με wm 6.5 άλλα η ικανοποίηση του να δουλεύεις με δική σου ρομ είναι μεγάλη, ειδικά μετά από πάρα πολλές ώρες δουλειάς. μπραβο Γιαννη,ευχαριστα νεα φιλε μου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Συμφωνώ μαζί σας Κώστα και Βασίλη, Άρχισα και εγώ να "μαγειρεύω" και ο στόχος μου είναι να ακολουθήσω το πιο πάνω που λέτε. Έχω έτοιμη την πρώτη μου Ελληνική ρομ βασισμένη στην official WM 6.5 και την δοκιμάζω ώστε όταν την ανεβάσω να είναι τέλεια. Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Σταθερότητα , ταχύτητα, κατανάλωση μπαταρίας, χώρο αποθήκευσης. Έχω την συσκευή περίπου μια βδομάδα με wm 6.5 άλλα η ικανοποίηση του να δουλεύεις με δική σου ρομ είναι μεγάλη, ειδικά μετά από πάρα πολλές ώρες δουλειάς. Φοβερά νέα Γιάννη! Καλή αρχή!!! :) Συνέχισε την προσπάθεια και αν χρειάζεσαι δοκιμαστές μην διστάζεις να μας πεις! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 μπραβο Γιαννη,ευχαριστα νεα φιλε μου :) Σ' ευχαριστώ Δημήτρη :) Φοβερά νέα Γιάννη! Καλή αρχή!!! :) Συνέχισε την προσπάθεια και αν χρειάζεσαι δοκιμαστές μην διστάζεις να μας πεις! Σ' ευχαριστώ Γιώργο :) Θα χρειαστώ δοκιμαστές και σ' ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου!! Όμως θέλω ακόμα μερικές μέρες ώστε ακόμα και ο δοκιμαστής αν γίνεται να μην έχει δει πρόβλημα και bug. Πάντως σε έμενα σε συνεχή χρήση 7 ήμερων δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Θα περιμένω λίγες ημέρες ακόμα και μετά θα την ανεβάσω για beta testing. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Καλημέρα παίδες, sorry που χάθηκα αλλά έχει πέσει αρκετή δουλειά και δεν προλαβαίνω. Όσο μπορώ σας παρακολουθώ για να ενημερώνομαι για τα νεώτερα του Leo που μέχρι τώρα είναι απλά άψογο και απροβλημάτιστο. :up: Σχετικά με το πληκτρολόγιό μου που αναφερθήκατε, απλά να πω ότι σε εμένα δεν έχει παρουσιάσει απολύτως κανένα πρόβλημα. Πάντα μιλάω για την official 1.66 WWE ROM. Δεν ξέρω γιατί ο dimgeo έχει πρόβλημα... Μήπως έχει κάποια cooked ROM απ' την οποία λείπουν απαραίτητα αρχεία κτλ.; Το πληκτρολόγιο βασίζεται σε αρχεία στη ROM που δεν πρέπει να λείπουν ή να έχουν πειραχτεί. Γιαυτό και είναι μόλις 696 KB. Δημήτρη σ' εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Δηλαδή αφού απεγκατέστησα το πληκτρολόγιό μου και έφερα το Leo στην αρχική του μορφή (μόνο αγγλικό όπως στη μαμά WWE ROM) και μετά έβαλα αυτό που έχει δωθεί από το Γιάννη (το μεγάλο CAB), το Leo κόλλησε στο splash screen που λέει "HTC, quietly brilliant" και η μόλη λύση ήταν άνοιγμα το καπάκι, κόκκινο κουμπάκι και μετά hard reset!!! Δεν θέλω να το υποτιμήσω, ίσως έκανα κάτι λάθος εγώ. Θα το ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή γιατί αυτό που μ' αρέσει είναι ότι κάνει αυτόματη μετατροπή σε 160 χαρακτήρες/SMS χωρίς να χρειάζεται να αλλάζεις σελίδες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Συμφωνώ μαζί σας Κώστα και Βασίλη, Άρχισα και εγώ να "μαγειρεύω" και ο στόχος μου είναι να ακολουθήσω το πιο πάνω που λέτε. Έχω έτοιμη την πρώτη μου Ελληνική ρομ βασισμένη στην official WM 6.5 και την δοκιμάζω ώστε όταν την ανεβάσω να είναι τέλεια. Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Σταθερότητα , ταχύτητα, κατανάλωση μπαταρίας, χώρο αποθήκευσης. Έχω την συσκευή περίπου μια βδομάδα με wm 6.5 άλλα η ικανοποίηση του να δουλεύεις με δική σου ρομ είναι μεγάλη, ειδικά μετά από πάρα πολλές ώρες δουλειάς. Αντε με το καλο-καλοριζικη και καλα χλμ.........ουπς χαχαχ απροβληματιστα φλασσαρισματα ηθελα να πω! Περιμενουμε με αγωνια να σε δοκιμασουμε!:cool: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Το σημαντικότερο για τη συσκευή της t-mobile us που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι δεν λειτουργεί το 3G στη χώρα μας μιας και υποστηρίζει διαφορετικές συχνότητες. Οι ρομ που βασίζονται στην 2.10/2.11 σε συνδυασμό με τα radio που ενεργοποιούν την extra ram υποστηρίζουν σωστά το 3g στη χώρα μας; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Οι ρομ που βασίζονται στην 2.10/2.11 σε συνδυασμό με τα radio που ενεργοποιούν την extra ram υποστηρίζουν σωστά το 3g στη χώρα μας; Μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, όπου το σήμα 3g είναι δυνατό οι ταχύτητες κατεβάσματος είναι πάρα πολύ καλές! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Οι ρομ που βασίζονται στην 2.10/2.11 σε συνδυασμό με τα radio που ενεργοποιούν την extra ram υποστηρίζουν σωστά το 3g στη χώρα μας; Ναι κανονικά. Δεν είναι θέμα software αλλά hardware της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Συμφωνώ μαζί σας Κώστα και Βασίλη, Άρχισα και εγώ να "μαγειρεύω" και ο στόχος μου είναι να ακολουθήσω το πιο πάνω που λέτε. Έχω έτοιμη την πρώτη μου Ελληνική ρομ βασισμένη στην official WM 6.5 και την δοκιμάζω ώστε όταν την ανεβάσω να είναι τέλεια. Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Σταθερότητα , ταχύτητα, κατανάλωση μπαταρίας, χώρο αποθήκευσης. Έχω την συσκευή περίπου μια βδομάδα με wm 6.5 άλλα η ικανοποίηση του να δουλεύεις με δική σου ρομ είναι μεγάλη, ειδικά μετά από πάρα πολλές ώρες δουλειάς. καλη αρχη φιλε μου οτι αλλο θελεις ειμαι εδω..... Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Καλημέρα παίδες, sorry που χάθηκα αλλά έχει πέσει αρκετή δουλειά και δεν προλαβαίνω. Όσο μπορώ σας παρακολουθώ για να ενημερώνομαι για τα νεώτερα του Leo που μέχρι τώρα είναι απλά άψογο και απροβλημάτιστο. :up: Σχετικά με το πληκτρολόγιό μου που αναφερθήκατε, απλά να πω ότι σε εμένα δεν έχει παρουσιάσει απολύτως κανένα πρόβλημα. Πάντα μιλάω για την official 1.66 WWE ROM. Δεν ξέρω γιατί ο dimgeo έχει πρόβλημα... Μήπως έχει κάποια cooked ROM απ' την οποία λείπουν απαραίτητα αρχεία κτλ.; Το πληκτρολόγιο βασίζεται σε αρχεία στη ROM που δεν πρέπει να λείπουν ή να έχουν πειραχτεί. Γιαυτό και είναι μόλις 696 KB. Δημήτρη σ' εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Δηλαδή αφού απεγκατέστησα το πληκτρολόγιό μου και έφερα το Leo στην αρχική του μορφή (μόνο αγγλικό όπως στη μαμά WWE ROM) και μετά έβαλα αυτό που έχει δωθεί από το Γιάννη (το μεγάλο CAB), το Leo κόλλησε στο splash screen που λέει "HTC, quietly brilliant" και η μόλη λύση ήταν άνοιγμα το καπάκι, κόκκινο κουμπάκι και μετά hard reset!!! Δεν θέλω να το υποτιμήσω, ίσως έκανα κάτι λάθος εγώ. Θα το ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή γιατί αυτό που μ' αρέσει είναι ότι κάνει αυτόματη μετατροπή σε 160 χαρακτήρες/SMS χωρίς να χρειάζεται να αλλάζεις σελίδες. Κωστη δεν φταιει το πληκτρολογιο σου! μιλαμε για συγκεκριμενη ρομ που εχει μεσα προεγκατεστημενο το ezinput οποτε κ θελει το αναλογο ελληνικο του Κωνσταντινου μεσα για να μην υπαρχει προβλημα:) ισα ισα που το δικο σου χρησιμοποιω κ εγω!απλα σε αυτην την ρομ δεν δουλευει.;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Κωστη δεν φταιει το πληκτρολογιο σου! μιλαμε για συγκεκριμενη ρομ που εχει μεσα προεγκατεστημενο το ezinput οποτε κ θελει το αναλογο ελληνικο του Κωνσταντινου μεσα για να μην υπαρχει προβλημα:) ισα ισα που το δικο σου χρησιμοποιω κ εγω!απλα σε αυτην την ρομ δεν δουλευει.;) ΟΚ Δημήτρη, έτσι εξηγείται, σ' ευχαριστώ! :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Καλημέρα παίδες, sorry που χάθηκα αλλά έχει πέσει αρκετή δουλειά και δεν προλαβαίνω. Όσο μπορώ σας παρακολουθώ για να ενημερώνομαι για τα νεώτερα του Leo που μέχρι τώρα είναι απλά άψογο και απροβλημάτιστο. :up: Σχετικά με το πληκτρολόγιό μου που αναφερθήκατε, απλά να πω ότι σε εμένα δεν έχει παρουσιάσει απολύτως κανένα πρόβλημα. Πάντα μιλάω για την official 1.66 WWE ROM. Δεν ξέρω γιατί ο dimgeo έχει πρόβλημα... Μήπως έχει κάποια cooked ROM απ' την οποία λείπουν απαραίτητα αρχεία κτλ.; Το πληκτρολόγιο βασίζεται σε αρχεία στη ROM που δεν πρέπει να λείπουν ή να έχουν πειραχτεί. Γιαυτό και είναι μόλις 696 KB. Δημήτρη σ' εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Δηλαδή αφού απεγκατέστησα το πληκτρολόγιό μου και έφερα το Leo στην αρχική του μορφή (μόνο αγγλικό όπως στη μαμά WWE ROM) και μετά έβαλα αυτό που έχει δωθεί από το Γιάννη (το μεγάλο CAB), το Leo κόλλησε στο splash screen που λέει "HTC, quietly brilliant" και η μόλη λύση ήταν άνοιγμα το καπάκι, κόκκινο κουμπάκι και μετά hard reset!!! Δεν θέλω να το υποτιμήσω, ίσως έκανα κάτι λάθος εγώ. Θα το ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή γιατί αυτό που μ' αρέσει είναι ότι κάνει αυτόματη μετατροπή σε 160 χαρακτήρες/SMS χωρίς να χρειάζεται να αλλάζεις σελίδες. Κωστη δεν φταιει το πληκτρολογιο σου! μιλαμε για συγκεκριμενη ρομ που εχει μεσα προεγκατεστημενο το ezinput οποτε κ θελει το αναλογο ελληνικο του Κωνσταντινου μεσα για να μην υπαρχει προβλημα:) ισα ισα που το δικο σου χρησιμοποιω κ εγω!απλα σε αυτην την ρομ δεν δουλευει.;) Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι δε φταίει το πληκτρολόγιο σε καμία περίπτωση, το χρησιμοποιώ από την πρώτη μέρα που το ανέβασες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε καμία rom (Topix, Dutty, Artemis). Στη μοναδική rom που είχε πρόβλημα ήταν η energy, πρόβλημα επίσης είχε (όχι τόσο μεγάλο βέβαια) και το fingerkeyboard. Αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος που η συγκεκριμένη rom δεν μου άρεσε σε συνδυασμό με την εμφάνισή της. Το πληκτρολόγιο είναι πραγματικά αψεγάδιαστο και δεν απαιτεί και αρκετό χώρο για την εγκατάστασή του! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts