Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mε την official ελληνικη 1.66 ποιο θεωρειται το καλυτερο radio απο αποψη σηματος-μπαταριας? Περασα παλι την επισημη με το radio της και δεν ακουγεται καθολου ο συνομιλητης μου... Πριν ειχα το 2.07 και ηταν πολυ καλο... Προτεινετε καποιο αλλο?

Be the change you wish to see in the world! 🧿

θέλω στο κινητό να περάσω την

artemis v10. το κινητό έχει τώρα

την artemis v8.0 . πρέπει πρώτα

να κάνω HSPL και μετά να περάσω την

rom? την περνάω από το pc με το

πρόγραμμα SSPL_RUU ?

για βοηθήστε παιδιά να μη κάνω καμιά

πατάτα

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

• Administrators
Εάν έχει ήδη γίνει hard spl στη συσκευή σου δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλά περνάς τη νέα rom.

Modpic.gif

Εάν έχει ήδη γίνει hard spl στη συσκευή σου δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλά περνάς τη νέα rom.

και το hard spl τι είναι? . σόρυ αλλά είμαι

λίγο άσχετος . πάντως το κινητό φοράει

άρτεμις v8

παιδια αυτη η καινουρια nrg ειναι με τα 576mb? Σκεφτομαι να την φλασαρω αν και με την 1.5.2 που εχω τωρα δεν εχω κανενα προβλημα, απλα σε δουλεια να βρισκομαστε!!

Επισης πρεπει να περασω πρωτα αλλο hspl η αυτο που περασα την 1.5.2 κανει την δουλεια του?

Και κατι τελευταιο, πρωτα πρεπει να φλασαρουμε το ραδιο και μετα τη ρομ η πρωτα τη ρομ και μετα το ραδιο? :O

και εγω το Hspl 2.08 εχω Γιωργο και δεν εχω κανενα προβλημα:)

φλασαρε πρωτα το ραδιο και μετα την ρομ,αλλα αυτο μονο αν θελεις να αλλαξεις ραδιο!

δοκιμασα σημερα το νεο 2.10 που ειπε ο Γιαννης μερικα ποστς πιο πισω με την energy.

πολυ καλυτερη αυτονομια μπαταριας απο το 2.09 που σας ειπα οτι δουλευα με την topix 1.5.2 αλλα και με την energy:)

οποιος θελει το δοκιμαζει. Leo_Radio_2.10.50.19_2.rar

μια απο τα ιδια...! :(

λες να φταει το HSPL? εχω το 2.08

δεν νομιζω...αυτο εχω και εγω..δοκιμασε να ξανα φλασαρεις και κανε μετα hard reset.τσεκαρε το και μιλα :)

@athanasso77: χιλια συγνωμη πραγματικα δεν εγινε κατι επιτηδες .

Δημητρη ευχαριστω για ολα (και για τις αποριες για το igo) τελικα εφτιαξε μετα απο 5 συνεχομενα task29 και φλασαρισμα απο καρτα και οχι μεσω υπολογιστη οπως πριν.Ποσο δικιο εχεις οταν λες απο καρτα φλασαρισμα.....

και απο την καρτα το φλασαρισμα προυποθετει καποιους ορους/κανονες για να πανε ολα καλα !

1.format την καρτα απο το pc σε fat 32

2.μετονομασμενο το αρχειο της ρομ/ραδιο που θελουμε να φλασαρουμε σε leoimg.nbh(προσοχη για να γινει σωστα πρεπει να εχουμε επιλεξει στις επιλογες φακελων στον υπολογιστη μας,να φαινονται οι καταληξεις των αρχειων,στην περιπτωση μας το .nbh)

αν δεν το εχουμε κανει σωστα αυτο,τοτε στην ουσια θα εχουμε μετονομασει το ruu_signed.nbh σε leoimg.nbh.nbh αρχειο που δεν θα φλασαριστει ποτε απο την καρτα!!

3.συχνα πυκνα,κανουμε backup της καρτας μας σε ενα pc/hard disk και ξανα φορμαρουμε την καρτα μας!βοηθαει πολυ στο να την καθαριζουμε απο καταλοιπα απο τα φλασαρισματα και τις πολλες εγγραφες-διαγραφες-μετακινησεις αρχειων που γινονται σε αυτην:) ετσι θα ειναι παντα ετοιμοπολεμη :happy:

πως γινεται στην energy να αυξησουμε το μεγεθος της γραμματοσειρας στο τηλεφωνο οπου φαινονται οι επαφεσ???????

στο μανιλα settings/personalize/font:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

και εγω το Hspl 2.08 εχω Γιωργο και δεν εχω κανενα προβλημα:)

φλασαρε πρωτα το ραδιο και μετα την ρομ,αλλα αυτο μονο αν θελεις να αλλαξεις ραδιο!

δοκιμασα σημερα το νεο 2.10 που ειπε ο Γιαννης μερικα ποστς πιο πισω με την energy.

πολυ καλυτερη αυτονομια μπαταριας απο το 2.09 που σας ειπα οτι δουλευα με την topix 1.5.2 αλλα και με την energy:)

οποιος θελει το δοκιμαζει. Leo_Radio_2.10.50.19_2.rar

Ωραια φιλε σ ευχαριστω.. Θα τη δοκιμασω κ με το παραπανω ραδιο που προτεινεις!

Εγω εχω ακομα το 2.08 ραδιο που εχω με την 1.5.2 και δεν ξερω αν ειναι συμβατο με την nrg ουτως η αλλος.. Οποτε θα δοκιμασω το 2.10 ραδιο!!

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

φιλε μου μπορεις να τεσταρεις την δικια μου ρομ σε συγκριση με αρτεμης και με ενερτζη?

σιμερα η αυριο ανεβαζω ρομ με μερικα φιξακια...

περιμενω απαντηση ευχαριστω...

δεν νομιζω.. αλλα θα ανεβάσω ενα cab συντομα διαφορετικα η ρομ μου εχει το ελληνικο HD2 πληκτρολογιο χεχεχε

Κωστη δεν την εχω ανεβασει ακομα την δικη σου αν και παρακολουθω το thread σου στο xda, γιατι βλεπω οτι συνεχως κανεις προσθηκες και βελτιωσεις. Περιμενω να μας πεις οταν ολοκληρωσεις αυτα που σκεπτεααι να κανεις.

Ειλικρινα θελω να την δοκιμασω και μαλιστα αν μεινω ευχαριστημενος να κρατησω την ρομ ενος ελληνα.

Τελικα με τον ρυθμο που βγαινουν τα νεα builds και συνεπως τα νεα updates, ειναι πολυ καλυτερα να ενσωματονονται τα βασικα προγραμματα γιατι η συσκευ στηνεται σε 15 λεπτα.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κωστη δεν την εχω ανεβασει ακομα την δικη σου αν και παρακολουθω το thread σου στο xda, γιατι βλεπω οτι συνεχως κανεις προσθηκες και βελτιωσεις. Περιμενω να μας πεις οταν ολοκληρωσεις αυτα που σκεπτεααι να κανεις.

Ειλικρινα θελω να την δοκιμασω και μαλιστα αν μεινω ευχαριστημενος να κρατησω την ρομ ενος ελληνα.

Τελικα με τον ρυθμο που βγαινουν τα νεα builds και συνεπως τα νεα updates, ειναι πολυ καλυτερα να ενσωματονονται τα βασικα προγραμματα γιατι η συσκευ στηνεται σε 15 λεπτα.

μολις ανεβασα την νεα μου ρομ με τα fixes και καποια extra πραγματακια και update στο theme

http://rapidshare.com/files/380513217/AthineOS_HD2_v2.1_23563_GR_KB.rar

*Fixed Folders Icon on Total Commander

*Updated Google Map to 4.1

*16 Shortcut ON Home TAB

*Comm Manager 8 Settings Fixed

*Scrolling Fixed

*Black Clock

*black slide bar

*Sensitive fixed for keyboard.. (now you will tap the right key)

*Add some app in list of G sensor for rotation remove some unused..

εδω ειναι το λινκ με το ελληνικο πληκτρολογιο.. flashare την στο ενα hd2 και σύγκρινε και πες μου

ολα τα bug ειναι λιμένα η τουλαχιστον μεχρι να βρεθουν καινουρια..

μου φαινεται περιεργο που μετα απο 2χρονια δεν εχω πολλα ποστ στην ρομ.. και κατα συνειπεια αν υπαρχει καποιο bug η τροπος βελτιώσεις αργη να μεθευτει..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλησπέρα!

Έστησα κι εγώ την Energy και φαίνεται όντως πολύ καλή... Αν είναι σταθερή τις επόμενες ημέρες θα μείνει για καιρό.

Εγκατέστησα και το EZInput Greek 2.1.2011 keyboard του φίλου b16b και είναι όντως ιδανικό. Μόνο μία παρατήρηση: Παρατηρώ ότι οι υφές των key cells στην κάτω πλευρά του keyboard έχουν κάποιες ατέλειες. Το έχει δει κανείς άλλο αυτό? Είναι οκ ή μπορεί να γίνει κάτι επ' αυτου?

Ευχαριστώ και πάλι!

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

• Administrators
και το hard spl τι είναι? .

Είναι η διαδικασία ξεκλειδώματος της συσκευής ούτως ώστε να δέχεται και unofficial rom. Στο πρώτο post θα βρεις τους σχετικούς οδηγούς για αυτό.

Modpic.gif

πως συγχρονίζουν οι φάκελοι στο hotmail ?

τα εισερχόμενα είναι οκ κανονικά.έχω όμως και 2 φακέλους με μαιλ που θελω να συγχρονίσω...ξέρει κανείς???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα,

έστησα κι εγώ το Energy.Leo.23563.Sense2.5.Cookie.HomeTab.Apr.23

με Leo_Radio_2.10.50.19_2.rar

Δείχνει καλό και εύχρηστο. Απλά θα με βόλευε περισσότερο αν στις επαφές (μπάρα δεξιά για την αναζήτηση) υπήρχε ελληνικό αλφάβητο. Γίνεται να το αλλάξω;

ΕΔΙΤ: Οκ το βρήκα... αλλάζουμε στο HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang την τιμή από 409 σε 408 (Hex)

Edited by Barfly
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος...

ειναι δοκιμασμενο αυτο Τακη?γιατι αν ειναι οπως τα λες,ειναι πραγματικο εργαλειο!!

μπορεις να μου πεις αν η energy Εχει enable τα 576mb ram?

και αν εχει documents tab?

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Εχει και τα δύο.

Κατεβάζω τώρα την V. 2.1 και θα την δοκιμάσω στην διάρκεια της ημέρας. Απόψεις μου στο XDA.

Πάντως θα ήθελα και μία σκέτη ROM (Manilaless) για χρήση με SPB Shell.

Υπάρχει σημαντική έλλειψη barebone roms.

H energy SPB SHELL είναι ιδιαίτερα φορτωμένη (140 mb ελεύθερα μετά το φλασάρισμα)

Φιλικά Τάκης

Είναι η διαδικασία ξεκλειδώματος της συσκευής ούτως ώστε να δέχεται και unofficial rom. Στο πρώτο post θα βρεις τους σχετικούς οδηγούς για αυτό.

επειδή είχα την official 1.66 και έχω περάσει

την άρτεμις v8 έχω κάνει HSPL . αυτό το κάνεις

μία φορά ? οπότε τώρα δεν χρειάζετε να ξαναγίνει .

περνάω κανονικά την νέα ρομ έτσι δεν είναι ?

επειδή είχα την official 1.66 και έχω περάσει

την άρτεμις v8 έχω κάνει HSPL . αυτό το κάνεις

μία φορά ? οπότε τώρα δεν χρειάζετε να ξαναγίνει .

περνάω κανονικά την νέα ρομ έτσι δεν είναι ?

Ναι, δε χρειάζεται να ξαναγίνει HSPL, τρέχεις κανονικά τη νέα rom. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι ανάλογα με τη base της rom (1.66, 1,77, 2.10, 2.11 κτλ) να περάσεις και το ανάλογο spl μέσω του hspl2 για καλύτερη συμβατότητα με τη rom (π.χ. . αν πρόκειται για rom πάνω σε base2.10 τότε χρειάζεται το 2.08 hspl).

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Ναι, δε χρειάζεται να ξαναγίνει HSPL, τρέχεις κανονικά τη νέα rom. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι ανάλογα με τη base της rom (1.66, 1,77, 2.10, 2.11 κτλ) να περάσεις και το ανάλογο spl μέσω του hspl2 για καλύτερη συμβατότητα με τη rom (π.χ. . αν πρόκειται για rom πάνω σε base2.10 τότε χρειάζεται το 2.08 hspl).

θέλω να περάσω την άρτεμις v10. πρέπει να περάσω και το spl μέσω του

hspl2 που λες . και ποια διαδικασία ακολουθείς για να περάσεις το

spl μέσω του hspl2 ? στην ρομ άρτεμις ποιο είναι το σωστό spl ? αν περάσω

μόνο την ρομ χωρίς το ανάλογο spl θα υπάρξει πρόβλημα ?

καλημερα παιδια σε ολους :)

Κωνσταντινε,εχει και τα 576mb + reader tab+facebook tab+documents tab:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Καλημέρα παιδιά! Σας έχασα λίγο λόγω τρελού τρεξίματος!

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα έβαλα την Artemis v10 με το 2.09 ράδιο το τελευταίο και στον καιρό μου βγάζει Greece...όσες ενημερώσεις και να πάτησα να κάνει συνέχεια αυτό μου βγάζει....

Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Αυριο πάντως που θα είμαι στη δουλειά θα δοκιμάσω την energy....

Φοράω κι εγώ την 10άρα Άρτεμις και μου αρέσει πάρα πολύ! Σταθερή και γρήγορη!

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα! Για το θέμα σου τώρα:

Δοκίμασε να πατήσεις πάνω στον καιρό και να επιλέξεις την πόλη σου, αντί για το My Location! Είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ! :)

Φιλικά Γιώργος

• Administrators
θέλω να περάσω την άρτεμις v10. πρέπει να περάσω και το spl μέσω του

hspl2 που λες . και ποια διαδικασία ακολουθείς για να περάσεις το

spl μέσω του hspl2 ? στην ρομ άρτεμις ποιο είναι το σωστό spl ? αν περάσω

μόνο την ρομ χωρίς το ανάλογο spl θα υπάρξει πρόβλημα ?

Δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι. Από τη στιγμή που έχεις κάνει ήδη hard spl στη συσκευή σου δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι γιαυτό.

Modpic.gif

πως συγχρονίζουν οι φάκελοι στο hotmail ?

τα εισερχόμενα είναι οκ κανονικά.έχω όμως και 2 φακέλους με μαιλ που θελω να συγχρονίσω...ξέρει κανείς???

Στην Ελληνική official rom: 1. Περισσότερα/ Μενού/ Εργαλεία/ Ενημέρωση φακέλων &

2. Περισσότερα/ Μενού/ Εργαλεία/ Διαχείριση φακέλων/ Επιλογή φακέλων για συγχρονισμό.

Edited by elti

Καλη η energy αλλα παρουσιαζει προβληματακια τα οποια δεν ειναι ακριβως bags αλλα δυσλειτουργιες που δεν παρουσιαζονται συνεχως.

Χθες την ξαναφλασαρισα και την εστησα απο την αρχη βαζοντας μονο μερικες εμπορικες εφαρμογες.

Παρ ολα αυτα μου εκανε 2 κολληματα ενω ημουν στον οπερα10, ενα κολλημα την ωρα που ειχα κανει επιλογη καποια sms για διαγραφη και ενα προσωρινο παγωμα οταν επεχειρισα να το επαναφερω απο sleep και ενω ειχα αφησει ανοικτο το resco photo viewer.

Ολα αυτα αν τα ξανακανω ειναι σιγουρο που δεν θα συμβουν, αλλα μπορει να γινει καπου αλλου.

Πιστευω οτι οι μεγαλες παρεμβασεις για εξτρα ταχυτητα, καποιες στιγμες σε διαφορους χηρισμους δημιουργουν κολληματα.

Μ αρεσει πολυ σαν ρομ οχι μονο λογο ταχυτητας αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι πρεπει να εχω στειλο στην τσεπη μου για να κανω soft reset ανοιγοντας το καπακι.

Θα δοκιμασω και την ρομ του Κωστα η οποια ελπιζω να μην εχει παρομοια προβληματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κωστα,ευτυχως δεν εχω κααποιο σοβαρο προβλημα με την energy,ακομη.

εκτος απο 2 παγωματα στην αρχη,προσωρινα ομως δεν χρειαστηκε επανεκινηση(κατι τετοια με χαλανε πολυ,αν γινονται συχνα):)

δεν εχω παιξει με tweaks αποδοσης καθολου μιας και ειναι ηδη αρκετα γρηγορη και απλα την δουλευω :)

ενα προβλημα που ακομη δεν εχω βρει τι φταιει,για μενα,ειναι η κακη μαγνητοφωνηση της 2ης φωνης:O

κατα τα αλλα ολα πανε ρολοι.μακαρι να αντεξει στην πορεια,γιατι μου αρεσει παρα πολυ :!:

μολις ανεβασα την νεα μου ρομ με τα fixes και καποια extra πραγματακια και update στο theme

http://rapidshare.com/files/380513217/AthineOS_HD2_v2.1_23563_GR_KB.rar

*Fixed Folders Icon on Total Commander

*Updated Google Map to 4.1

*16 Shortcut ON Home TAB

*Comm Manager 8 Settings Fixed

*Scrolling Fixed

*Black Clock

*black slide bar

*Sensitive fixed for keyboard.. (now you will tap the right key)

*Add some app in list of G sensor for rotation remove some unused..

εδω ειναι το λινκ με το ελληνικο πληκτρολογιο.. flashare την στο ενα hd2 και σύγκρινε και πες μου

ολα τα bug ειναι λιμένα η τουλαχιστον μεχρι να βρεθουν καινουρια..

μου φαινεται περιεργο που μετα απο 2χρονια δεν εχω πολλα ποστ στην ρομ.. και κατα συνειπεια αν υπαρχει καποιο bug η τροπος βελτιώσεις αργη να μεθευτει..

Κωνσταντινε την φλασαρισα και εχω τις πρωτες εντυπώσεις.

Φαινεται στρωτη ρομ δεν συναντησα καποιο κολλημα με τα ελαχιστα προγραμματακια που εχω εγκαταστησει.

Ειναι πολυ νωρις ακομα.

Φαινεται «φυσιολογικα » γρηγορη. Δεν την συγκρινα με καποια αλλη, ομως βλεποντας με την ταχυτητα που ανοιγουν οι εφαρμογες μπορω να καταλαβω οτι συγκαταλεγεται στις γρηγορες ρομ.

Τωρα αυτα που δεν μου αρεσουν ειναι:

Μου δινει μια εντυπωση οτι η οθονη χρειαζεται μεγαλυτερη πιεση.

Δηλαδη πατοντας τα soft button με την ιδια δυναμη που εχω συνηθισει, δεν ενεργοποιουνται, χρειαζεται να πατησω λιγο πιο δυνατα. Το ιδιο και στο scrolling. Πρεπει να πιεσω λιγο περισσοτερο στην μπαρα των tabs.

Θα προτιμουσα το γνησιο ρολοι και να μην εχει επιλεγει το αριστερο soft button να ανοιγει τον Commander.

Μπορει να ειναι καλος και free, αλλα το μενου του resco ειναι πολυ πιο απλο και finger friendly.

Επισης δεν μ αρεσει το οτι τα εικονιδια εγιναν μαυροασπρα.

Μην δεσμευετε τις ρομ με θεματα και αισθητικες παρεμβασεις.

Για καποιους ειναι υπεροχα και σε καποιους δεν αρεσουν.

Παλιοτερα ειχα φτιαξει καποια θεματα στο XDA για το HD1. Αυτο που καποιοι θεωρουν «Το θεμα» σε αλλους δεν λεει τιποτα.

Ειναι κριμα να δεσμευεται μια καλη ρομ απο ενα θεμα και καποια εικονιδια.

Μπορεις καλλιστα να τα δινεις μ ενα cab και οποιος θελει τα περναει.

Αν μπορεις ψαξε για το build της καμερας 1922.3428 εχω την εντυπωση οτι ειναι το καλυτερο απ οσα εχω δει μεχρι τωρα.

Προσπαθω να περασω το radio 2.10 αλλα δεν μπορω... Πρεπει να περασω αλλο hspl? Το περναω στην καρτα, LEOIMG κανονικα, μπαινω σε bootloader αλλα τιποτα...:worry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿