tolisfar Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Μέσα φίλε... Επίσης είμαι κι εγώ μισός Φαρσαλινός! ;) Και ρωτούσα πιο πάνω :) Καλή αρχή φίλε, θα την δοκιμάσω στην πρώτη ευκαιρία! :) μηπως εισαι ο φιλλιπος πλιατσικας?και αυτος μισος απο εδω ειναι!!!!το χω ταραξει το λεο μου,3 φορες σε μια εβδομαδα φλασαρισα.θα μου πεις αυτη ειναι η γοητεια του.η μονη ελληνικη εκτος τις official ειναι η artemis ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 μηπως εισαι ο φιλλιπος πλιατσικας?και αυτος μισος απο εδω ειναι!!!!το χω ταραξει το λεο μου,3 φορες σε μια εβδομαδα φλασαρισα.θα μου πεις αυτη ειναι η γοητεια του.η μονη ελληνικη εκτος τις official ειναι η artemis ε? :lol::lol::lol::lol: Ναι η μόνη ελληνική μέχρι στιγμής! Προτιμώ την αγγλική όμως! Περιμένω να βγάλει και την 10 o sternas για να την δοκιμάσω! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Καλησπερα,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω....η official 1.66 WWE τί SPL εχει??? Ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 παιδια μολις ποσταρα την πρωτη μου ρομ για hd2 μαγειρευω εδω και 2 χρονια για touch pro 2 kai tytn II http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6257233#post6257233 Καλοριζικος. Μπραβο φιλε μου. Με την πρωτη ευκαιρια θα την δοκιμασουμε. Καλο θα ηταν να ελθεις σε συνενοηση με τον athanaso να δουμε πως μπορει να προβληθει η ρομ σου και να υπαρχει απευθειας υποστηριξη απο σενα στα ελληνικα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) Καλήμερα σ' όλους. Στην elegancia υπαρχει καποιος λογος που δεν υπαρχει o windows live messenger? Αν τον εγκαταστησω θα υπαρξει προβλημα? Γιατι παω να ρυθμισω το mail και μου λεει οτι δεν ανοιγει η εφαρμογη του messenger... Δεν το χρησιμοποιούν όλοι γιαυτό δεν είναι προ εγκατεστημένο Μπορείς να το κάνεις εσύ εγκατάσταση χωρίς πρόβλημα και το mail σου μετά να το ρυθμίσεις μέσα από το messenger. Κατέβασε το cab από εδω αν δεν το έχεις :) παιδια μολις ποσταρα την πρωτη μου ρομ για hd2 μαγειρευω εδω και 2 χρονια για touch pro 2 kai tytn II http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6257233#post6257233 Καλή αρχη και από εμένα, θα δοκιμάσουμε σίγουρα την δουλειά σου :):) Edited April 22, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 παιδια μολις ποσταρα την πρωτη μου ρομ για hd2 μαγειρευω εδω και 2 χρονια για touch pro 2 kai tytn II http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6257233#post6257233 Μπράβο υπέροχα νέα....επιτέλους και άλλη ελληνική ρομ!!! Παρατήρησα όμως ότι έχεις αφαιρέσει τον file explorer, ακόμα και να τον κατεβάσω είναι σε αρχείο cab που σημαίνει ότι πρέπει να τον εγκαταστήσω απο το κινητό...πώς θα μπώ στα documents να τον εγκαταστήσω χωρίς κάποιον file explorer; Το ίδιο ισχύει βέβαια για όλες μου τις εφαρμογές τις οποίες έχω σε cab σε φάκελο στην εξωτερική μνήμη..... Συνήθως έμπαινα με τον file explorer....άσχετα άν μετά πέρναγα και τον resco explorer... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Μπράβο υπέροχα νέα....επιτέλους και άλλη ελληνική ρομ!!! Παρατήρησα όμως ότι έχεις αφαιρέσει τον file explorer, ακόμα και να τον κατεβάσω είναι σε αρχείο cab που σημαίνει ότι πρέπει να τον εγκαταστήσω απο το κινητό...πώς θα μπώ στα documents να τον εγκαταστήσω χωρίς κάποιον file explorer; Το ίδιο ισχύει βέβαια για όλες μου τις εφαρμογές τις οποίες έχω σε cab σε φάκελο στην εξωτερική μνήμη..... Συνήθως έμπαινα με τον file explorer....άσχετα άν μετά πέρναγα και τον resco explorer... Καλήμερα Ρεβέκκα, Έχει τον Total Commander 2.52 beta 3 μέσα η ρομ του πατριώτη μας που κάνει την ίδια δουλειά με file explorer και τον resco explorer. Για μένα είναι ο καλύτερος explorer και μόνο αυτόν χρησιμοποιώ. Υπάρχει και έκδοση παραμετροποιημενη για WM 6.5.x αν κάποιος την θέλει να δώσω link. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Καλησπερα,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω....η official 1.66 WWE τί SPL εχει??? Ευχαριστω.... 1.66.0000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Kαλημερα σε ολους, να κανω μια ισως κουτη ερωτηση.. Αν δημιουργησουμε εναν φακελλο Autoinstall στην sd card και βαλουμε καποια cabs σε οποιαδηποτε rom me to φλασσαρισμα θα εγκατασταθουν αυτοματα ή οχι? Το εχει δοκιμασει καποιος? υ.γ μηπως πρεπει να το λεει ο κατασκευαστης της rom οτι γινεται? και τοτε και μονο τοτε γινεται? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) Δεν το χρησιμοποιούν όλοι γιαυτό δεν είναι προ εγκατεστημένο.Μπορείς να το κάνεις εσύ εγκατάσταση χωρίς πρόβλημα και το mail σου μετά να το ρυθμίσεις μέσα από το messenger.Κατέβασε το cab από εδω αν δεν το έχεις :) Eυχαριστω πολυ...;) Το μοναδικο προβλημα που εχω με την Elegancia ειναι οτι οταν λαμβανω ενα sms, δεν ακουγεται ηχος, δεν κανει δονηση, ουτε βγαινει εικονιδιο πανω στην μπαρα... Μονο η οθονη που ανοιγει... Δεν εχω βαλει κατι επιπλεον απο αυτα που εχει η rom... Συμβαινει και σε καποιον αλλο αυτο? Γιατι η rom κατα τα αλλα ειναι απιστευτη!! Αν δεν βρω λυση θα παω στη Miri v15... Εdit: Μου απαντησε ο miri οτι φταιει η αλλαγη που εκανα στην registry για αλλαγη της γλωσσας... Θα το επαναφερω παλι... Κριμα και ηταν ωραια τα ελληνικα, εστω κι ετσι... Edited April 22, 2010 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Παιδιά υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει με το WeatherCitiesGR; Κάνει κανονικά εγκατάσταση, κανονικά επιλογή πόλης και εισαγωγή στο tab του Καιρού, αλλά όταν πατάω ανανέωση μου βγάζει : "Παρουσιάστηκε σφάλμα σύνδεσης κατα την προσπάθεια λήψης δεδομένων καιρού. Επανάληψη;" Η ενημέρωση των πόλεων που Προυπήρχαν γίνεται κανονικά. Όταν βάλω όμως καμιά απο το WeatherCitiesGR π.χ Πάτρα, Πτολεμαίδα κτλ τότε βγάζει το παραπάνω μήνυμα! :( Λες και δεν έχει τρόπο να κάνει την ανανέωση. Ενώ είναι συνδεμένο με Wifi κανονικά. Μήπως στις συγκεκριμένες πόλεις του WeatherCitiesGR ψάχνει μόνο για ανανέωση μέσω 3g; Λέτε να φταίει το Nodata; Μα αφού τις παλιές πόλεις τις ανανεώνει κανονικά μέσω wifi χωρίς πρόβλημα! :lost: Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Καλήμερα Ρεβέκκα, Έχει τον Total Commander 2.52 beta 3 μέσα η ρομ του πατριώτη μας που κάνει την ίδια δουλειά με file explorer και τον resco explorer. Για μένα είναι ο καλύτερος explorer και μόνο αυτόν χρησιμοποιώ. Υπάρχει και έκδοση παραμετροποιημενη για WM 6.5.x αν κάποιος την θέλει να δώσω link. Σ'ευχαριστώ.... Δεν το ήξερα καθόλου αυτό το πρόγραμμα και από την ονομασία του δεν το κατάλαβα... Να ρωτήσω όμως και κάτι άλλο άσχετο με αυτό.... Εώς τώρα συνήθως λάμβανα μόνο email, σήμερα που χρειάστηκε να στείλω δεν τα κατάφερα... Εγραψα κανονικά το μήνυμα αλλά δεν είχε πουθενά την επιλογή "αποστολή"..... Οπότε πώς στέλνουμε mail;:!: Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 παιδια μολις ποσταρα την πρωτη μου ρομ για hd2 μαγειρευω εδω και 2 χρονια για touch pro 2 kai tytn II http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6257233#post6257233 είναι ελληνική η συγκεκριμένη ρομ που μαγείρεψες? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Όχι, αλλά εάν μαζευτείτε πολλοί... θα φτιάξει σίγουρα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) Kαλημερα σε ολους, να κανω μια ισως κουτη ερωτηση.. Αν δημιουργησουμε εναν φακελλο Autoinstall στην sd card και βαλουμε καποια cabs σε οποιαδηποτε rom me to φλασσαρισμα θα εγκατασταθουν αυτοματα ή οχι? Το εχει δοκιμασει καποιος? υ.γ μηπως πρεπει να το λεει ο κατασκευαστης της rom οτι γινεται? και τοτε και μονο τοτε γινεται? Δεν γίνεται σε όλες τις ρομ αλλά μόνο σε αυτές που το υποστηρίζουν πχ οι ρομ του miri http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1786 το έχω δοκιμάσει στο Miri δουλεύει πολύ καλά. Eυχαριστω πολυ...;) Το μοναδικο προβλημα που εχω με την Elegancia ειναι οτι οταν λαμβανω ενα sms, δεν ακουγεται ηχος, δεν κανει δονηση, ουτε βγαινει εικονιδιο πανω στην μπαρα... Μονο η οθονη που ανοιγει... Δεν εχω βαλει κατι επιπλεον απο αυτα που εχει η rom... Συμβαινει και σε καποιον αλλο αυτο? Γιατι η rom κατα τα αλλα ειναι απιστευτη!! Αν δεν βρω λυση θα παω στη Miri v15... Εdit: Μου απαντησε ο miri οτι φταιει η αλλαγη που εκανα στην registry για αλλαγη της γλωσσας... Θα το επαναφερω παλι... Κριμα και ηταν ωραια τα ελληνικα, εστω κι ετσι... Γιαυτό υπάρχει fix: Ρίξε αυτά τα αρχεία στον φάκελο τον windows και θα έχεις ήχο όταν λαμβάνεις mail. http://hotfile.com/dl/39199361/a6926c3/Fix_SMS_SOUND.rar.html Και τα υπόλοιπα που λες δουλεύουν απλά πρέπει να τα ρυθμίσεις :) Edited April 22, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Δοκιμάζω εδώ και μερικές μέρες τη rom Dutty HG V2.1, με το νέο radio και είμαι αρκετά ικανοποιημένος, η αυτονομία της συσκευής είναι καλή αλλά μέχρι να χρησιμοποιήσεις το 3g για data, τότε υπάρχει "τρελή" κατανάλωση. Έχω όμως δύο θεματάκια που δεν ξέρω εάν αφορούν τη συγκεκριμένη rom ή είναι γενικότερα θέμα των 6.5.χ.: 1) Υπάρχει ρύθμιση στη registry έτσι ώστε από το Start/Windows/Settings να ανοίγουν τα settings των Windows και όχι να ανοίγει το settings του Sense? 2) Ρυθμίζοντας το Gmail μέσω Microsoft Exchange έαν διαγράψεις ένα μήνυμα από το κινητό το διαγράφει οριστικά από το λογαριασμό σου και δεν βρήκα πουθενά τη ρύθμιση να μη τα διαγράφει από το server. Εάν ρυθμίσεις το λογαριασμό ξεχωριστά τότε υπάρχει η ρύθμιση να μην τα διαγράφει οριστικά αλλά να τα αφήνει στον server. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Εdit: Μου απαντησε ο miri οτι φταιει η αλλαγη που εκανα στην registry για αλλαγη της γλωσσας... Θα το επαναφερω παλι... Κριμα και ηταν ωραια τα ελληνικα, εστω κι ετσι... Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τα ελληνικά... - Notifications σε Ελληνικό manilla - Solved (thanks to tsipistri) (Από το πρώτο post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Σ'ευχαριστώ.... Δεν το ήξερα καθόλου αυτό το πρόγραμμα και από την ονομασία του δεν το κατάλαβα... Να ρωτήσω όμως και κάτι άλλο άσχετο με αυτό.... Εώς τώρα συνήθως λάμβανα μόνο email, σήμερα που χρειάστηκε να στείλω δεν τα κατάφερα... Εγραψα κανονικά το μήνυμα αλλά δεν είχε πουθενά την επιλογή "αποστολή"..... Οπότε πώς στέλνουμε mail;:!: Έχει στην κάτω μπάρα δίπλα στο εικονίδιο του start menu επιλογή send, άλλα μπορείς να επιλέξεις και την επιλογή send/receive :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 1) Υπάρχει ρύθμιση στη registry έτσι ώστε από το Start/Windows/Settings να ανοίγουν τα settings των Windows και όχι να ανοίγει το settings του Sense? Υπάρχει η σχετική επιλογή στο BsB Tweaks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Υπάρχει η σχετική επιλογή στο BsB Tweaks. Ευχαριστώ, τη γνωρίζω την επιλογή αυτή αλλά μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι η σχετική αλλαγή στη registry, το bsb tweaks δεν το χρησιμοποιώ, προτιμώ να κάνω μόνος μου τις αλλαγές που χρειάζομαι. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τα ελληνικά... - Notifications σε Ελληνικό manilla - Solved (thanks to tsipistri) (Από το πρώτο post) Aαα ευχαριστω πολυ... Δεν ηξερα οτι αναφερεται σε αυτο το προβλημα... Τελεια...:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Ευχαριστώ, τη γνωρίζω την επιλογή αυτή αλλά μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι η σχετική αλλαγή στη registry, το bsb tweaks δεν το χρησιμοποιώ, προτιμώ να κάνω μόνος μου τις αλλαγές που χρειάζομαι. Πηγαινε [HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Shell\StartInfo] και αλλαξε "HideSettings"=dword:00000000 from 1 σε 0 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 . καλημέρα παιδιά που υπάρχει η επιλογή για να διαλέξουμε δίκτυο 3G ή GSM?? (ελληνική ρομ της μαμάς...) . Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 παιδιά που υπάρχει η επιλογή για να διαλέξουμε δίκτυο 3G ή GSM?? (ελληνική ρομ της μαμάς...) Στο wireless manager πάτησε πάνω στο phone. Στη νέα σελίδα στην πρώτη επιλογή το "Auto" σημαίνει 3G και το "GSM" σημαίνει το αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noolis Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Μηπως ξερει κανεις καποιο cab για να εχω black transparent clock(μονο αριθμους θελω κ απλους),απο το πρωι ψαχνω στο xda,αλλα ακομα τιποτα... μονο λευκα εχω βρει κ λιγο γκρι,αλλα αν θα μπορουσα να το φτιαξω εγω θα το εκανα μια σμικρυνση 50% κ μαυρα στην ιδια γραμματοσειρα...(καλα καταλαβατε θελω να βαλω ανοιχτοχρωμo wallpaper κ εχω φαει κολλημα τωρα να το βρω) Ευχαριστω εκ των προτερων! Κανεις δεν ξερει;; Παράθεση Everything is touchable... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts