Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι το είδα.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Το hard rerset το έχω σίγουρο μετά από τους αρχικούς πειραματισμούς γι' αυτό ρωτάω πώς θα επαναφέρω τις επαφές μόνο. Αν επαναφέρω και τα υπόλοιπα, δε λέει γιατί θα μεταφέρω και τα τυχόν προβλήματα. Προβλέπω νέο στήσιμο. έτσι κι αλλιώς απλά για την ώρα μαθαίνω και δεν προσέχω και τόσο μερικές φορές. Υποψιάζομαι ότι κάποιες ρυθμίσεις που δοκίμαζα με το BsB Tweacks τα έκανα μαντάρα σε κάμποσα θέματα.

Αλήθεια. Ετός από hard reset υπάρχει άλλη μέθοδος για την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων ώστε να επανέλθουν τυχόν λάθος επιλογές;

Το hard reset σου επαναφερει τη συσκευη καθαρη οπως τη πηρες αν εχεις τη μαμα ρομ.

Προταση μου

Κανε hard reset αφου πρωτα σωσεις τα ΡΙΜ αρχεια σου με το PIM Backup και μετα με ΚΑΘΑΡΟ το τηλεφωνο στησε τα απαραιτητα προγραμματα π.χ. resco explorer,photo manager κ.α. δουλεψε το καμια 2 μερες να δεις οτι ειναι σταθερο και καντου 1 καλο ΠΛΗΡΕΣ backup με το SPB να το εχεις σα μητρα και μετα αρχισε τους πειραματισμους σου αν θες.

Οποτε δεις τα δυσκολα ξανα hard reset και επαναφορα του backup και σε ελαχιστα λεπτα θα εχεις καθαρη τη συσκευη σου οπως ακριβως την ειχες!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ακριβώς έτσι το σκέφτομαι κι εγώ. Αφού κάνω κάμποσες δοκιμές ακόμα. :D

Δε βρίσκω τα PIM Backup και SPB Backup. Δεν είναι στο φάκελο με τα Must Have. Μια μικρή βοήθεια τη χρειάζομαι εδώ.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Ακριβώς έτσι το σκέφτομαι κι εγώ. Αφού κάνω κάμποσες δοκιμές ακόμα. :D

Δε βρίσκω τα PIM Backup και SPB Backup. Δεν είναι στο φάκελο με τα Must Have. Μια μικρή βοήθεια τη χρειάζομαι εδώ.

Καλημέρα,

Το pim backup απο εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299705

Φιλικά

Γιάννης

Απλά για μένα αν κάποιος έχει δουλέψει 6.5.Χ builds, δύσκολα επιστρέφει στα συμβατικά 6.5.

Καλημέρα σε όλους και καλή βδομάδα,

Συμφωνώ απόλυτα, τα 6.5.Χ πολύ καλύτερα από τα 6.5!

Δοκίμασα και την Duttys V1.8 πριν βαλω την miri v12 και εχω αρκετα καλες εντυπωσεις. Πολυ αξιολογη ρομ.

Για οποιον θελει να δοκιμασει βγηκε σημερα η νεα version

Duttys Leo Sense 2.5 HG V1.9

http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1732

http://htcpedia.com/duttys_leo_hg_v_9e32931b099ac38ea/soft/htc-leo-rom.html?page=1

Σε σύγκριση με την Miri v12 δεν είδα μεγάλες διαφορές,

η miri ίσως είναι λίγο πιο γρήγορη (το υπολόγισα από την ταχύτητα που μπαίνουν στον φάκελο των windows).

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Για να βάλεις τα cab που λες πρέπει να έχεις βάλει πριν το High Quality Wallpaper Patch

σε ευχαριστώ πολύ να είσαι

καλά το πέρασα και όλα εντάξει

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Kαλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολους........

Παιδες επειδη το εχω παθει κανα 2-3 φορες το μονο που πρεπει να κανετε με το wmdc ο οταν δεν βρισκει το τηλ. σας ειναι απεγκατασταση-επανεκινηση του υπολογιστη και εκ νεου εγκατασταση! Και παντα να χρησιμοποιειτε την ιδια usb!

Με soft-hard reset του τηλ δεν γινεται τιποτα!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Καλημέρα σε όλους.

Σήμερα είπα να δοκιμάσω την artemis v9 με το 2.09.51.03 radio αλλά από την ώρα που το έχω βάλει όταν ανοίγει και βγάζει το λογότυπο της HTC μου γράφει επάνω με κόκκινα γράμματα "only test not for sale" έβαλα άλλο ράδιο που είχα ξαναβάλει και δεν εμφάνιζε αυτό το μήνυμα αλλά τίποτα...

Τα ξεπέρασα όλα από την αρχή με task29 που θεωρητικά κάνει format στη συσκευή αλλά τίποτα το μήνυμα εκεί...

Πέρασα άλλη rom & radio με task29 και εξακολουθεί και είναι εκεί.....:mad:

Έχει κανείς καμμία ιδέα τι να κάνω για να φύγει αυτό το μήνυμα;;;;

:O

Ρεβέκκα.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Καλημέρα σε όλους.

Σήμερα είπα να δοκιμάσω την artemis v9 με το 2.09.51.03 radio αλλά από την ώρα που το έχω βάλει όταν ανοίγει και βγάζει το λογότυπο της HTC μου γράφει επάνω με κόκκινα γράμματα "only test not for sale" έβαλα άλλο ράδιο που είχα ξαναβάλει και δεν εμφάνιζε αυτό το μήνυμα αλλά τίποτα...

Τα ξεπέρασα όλα από την αρχή με task29 που θεωρητικά κάνει format στη συσκευή αλλά τίποτα το μήνυμα εκεί...

Ρεβέκκα.

Προφανως κατι δεν πηγε καλα η λαθος link vertion απο το ραδιο...

Κατεβασε το απο αλλου κ καντο ξανα task29 με το ραδιο μεσα-ενσωματομενο!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Προφανως κατι δεν πηγε καλα η λαθος link vertion απο το ραδιο...

Κατεβασε το απο αλλου κ καντο ξανα task29 με το ραδιο μεσα-ενσωματομενο!

Μα έτσι το έκανα, όχι με το ίδιο βέβαια ράδιο αλλά με άλλα που τα είχα δοκιμάσει προηγούμενη φορά και δεν έγραφαν τίποτα τέτοιο....

Άλλαξα έως και rom & radio και τίποτα....

Xiaomi Mi5 White 32GB

Καλημέρα σε όλους.

Ρεβέκκα.

Δες εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=463116

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλημέρα.

1. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μεταφέρει ασύρματα έγγραφα μας από το word του HD2 στο pc μας, ή από τις σημειώσεις της συσκευής μας, στον υπολογιστή?

2. Για να μεταφέρουμε ένα έγγραφο του word στο HD2, τι πρέπει να κάνουμε? Αντιγραφή-αποστολή στον αφαιρούμενο δίσκο, ή να το μεταφέρουμε κάπου συγκεκριμένα στην κάρτα μνήμης?

Μα έτσι το έκανα, όχι με το ίδιο βέβαια ράδιο αλλά με άλλα που τα είχα δοκιμάσει προηγούμενη φορά και δεν έγραφαν τίποτα τέτοιο....

Άλλαξα έως και rom & radio και τίποτα....

Βάλε την official από το site της HTC και δες αν θα δουλέψει! :)

Φιλικά Γιώργος

Σ' ευχαριστώ, αλλά αυτό το zip αρχείο δεν με αφήνει να το κατεβάσω...:mad:

Κάπου όμως είχα διαβάσει πως μπορούσες να αλλάξεις την εικόνα και να βάλεις όποια θες εσύ αντί του σήματος της HTC αλλά δεν θυμάμαι καθόλου που στα κομμάτια το είχα δέι....

Αν το θυμάται κάποιος.....:whistle:

Xiaomi Mi5 White 32GB

'Εχω την Official 1.66 Gr ROM με 2.06.51.07 radio ....

Και κατα την διαρκεια των κλησεων ακουω εναν χαμηλό ήχο " σσσσ....σσσσσ....σσσσ...σσσ'' σαν παρασιτα ..

Φταιει το radio μου εε ? μπορω να το αλλάξω κρατόντας την off. ROM ?:confused::confused:

*Aντε να αλλαζουμε σελίδα !! :-P *

Edited by Godzilla13

ROM: Omega v22.5 ELL

Radio: 2.15.50.14

Καλημέρα,

Το pim backup απο εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299705

Και το Spb backup:)

http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/backup/

Ειναι εμπορικη εφαρμογη αλλα μπορεις να το δοκιμασεις πρωτα!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλημέρα σε όλους.

Ρεβέκκα.

Ρεβεκκα εγω περασα κανονικα την V9 την Αγγλικη. Αλλα και πολλοι αλλοι στο XDA.

Αρχιζω να πιστευω οτι με τα Task29, με τα διαφορα HSPL δημιουργουνται περιεργα που συμβαινουν σε μεμονομενες συσκευες.

Ειδατε τι τραβηξα εγω με την καμερα.

Οτι δοκιμαζα μου εκανε προβλημα. Μολις περασα την official και εφερα τα παντα στην αρχικη κατασταση, διπλοπερασα τις επομενες ρομ εστρωσε.

Απο χθες βραδυ για παραδειγμα δοκιμαζω την miri v12 και δεν εχω κανενα προβλημα, πριν ειχα ξαναπερασει την topix 1.5.2 απο την οποια ειχε ξεκινησει το προβλημα και η καμερα δουλεψε μια χαρα.

Δεν μπορω να το εξηγησω αλλα συμβαινουν αυτα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπερα σε ολους. Εχω το παρακατω προβλημα με τα μηνυματα. Δεν μπορω να στειλω μυνημα με 160 χαρακτηρες ελληνικους μικρους και δεν λαμβανω αναφορες παραδοσης. Εχω την Topix_1_5_2. Υπαρχει καμια λυση; Με την Topix_1_2 δεν ειχα αυτο το προβλημα.
ΝΙΚΟΣ

Καλησπερα σε ολους. Εχω το παρακατω προβλημα με τα μηνυματα. Δεν μπορω να στειλω μυνημα με 160 χαρακτηρες ελληνικους μικρους και δεν λαμβανω αναφορες παραδοσης. Εχω την Topix_1_5_2. Υπαρχει καμια λυση; Με την Topix_1_2 δεν ειχα αυτο το προβλημα.

στο 1ο ποστ :) το πληκτρολογιο,στις ρυθμισεις μηνυματων η ενεργοποιηση αναφορας παραδοσης

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

στο 1ο ποστ :) το πληκτρολογιο,στις ρυθμισεις μηνυματων η ενεργοποιηση αναφορας παραδοσης

'Εχω δοκιμάσει και τα δύο πληκτρολόγια και έχω ενεργοποιημένη την επιλογή αναφοράς παράδοσης.

Παρατήρησα μολις πως ενώ μπορω να στειλω μηνυμα δεν λαμβανω αυτα που μου στελνουν!

ΝΙΚΟΣ

'Εχω την Official 1.66 Gr ROM με 2.06.51.07 radio ....

Και κατα την διαρκεια των κλησεων ακουω εναν χαμηλό ήχο " σσσσ....σσσσσ....σσσσ...σσσ'' σαν παρασιτα ..

Φταιει το radio μου εε ? μπορω να το αλλάξω κρατόντας την off. ROM ?:confused::confused:

*Aντε να αλλαζουμε σελίδα !! :-P *

H 1.66 rom υποστηρίζει 2.06 radio μόνο :!:

Κανένα κινητό δεν το κάνει από όσο ξέρω. Αν πριν δεν υπήρχε πρόβλημα όπως λες, τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι αν και εσύ το έστελνες με μικρά ελληνικά, ο άλλος το λάμβανε με κεφαλαία. Αν θέλεις να το λαμβάνει με μικρά, θα πρέπει να περιοριστείς στους 70 χαρακτήρες. Κάπου θα υπάρχει ρύθμιση γι' αυτό (αν και είναι δώρο άδωρο) αλλά κι εγώ τώρα το μαθαίνω το τηλέφωνο.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

H 1.66 rom υποστηρίζει 2.06 radio μόνο :!:

Υποστηρίζει και2.07.51.05.02.2 και 2.0.9 κτλ αλλά για να το περάσεις πρέπει να κάνεις hspl

Καλησπέρα στην παρέα!!!!!

Θα ήθελα την βοήθειά σας. :wacko::wacko:

Πριν 2 μέρες έτρεξα το Clear Temp να καθαρίσω λίγο την συσκευή. Πατάω clean και περίμενα αν ξεκινήσει την διαδικασία αλλά για κανα 10 λεπτό δεν έκανε τίποτα. Η εφαρμογή δεν έκλεινε. Ανοίγω το καπάκι και έκανα ένα Soft Reset. Στην επαναφορά μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να τρέξει το boot.exe. Επίσης χάθηκαν και σχεδόν όλα αρχεία από την κάρτα μνήμης. Ερωτήσεις. 1) Μπορούμε να επαναφέρουμε τα αρχεία???? Και 2) Μόνο με Hard Reset επαναφέρουμε την συσκευή????

Ευχαριστώ.

HTC HD2 Leo

IGO 8.3.2.71348

Καλησπέρα στην παρέα!!!!!

Θα ήθελα την βοήθειά σας. :wacko::wacko:

Πριν 2 μέρες έτρεξα το Clear Temp να καθαρίσω λίγο την συσκευή. Πατάω clean και περίμενα αν ξεκινήσει την διαδικασία αλλά για κανα 10 λεπτό δεν έκανε τίποτα. Η εφαρμογή δεν έκλεινε. Ανοίγω το καπάκι και έκανα ένα Soft Reset. Στην επαναφορά μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να τρέξει το boot.exe. Επίσης χάθηκαν και σχεδόν όλα αρχεία από την κάρτα μνήμης. Ερωτήσεις. 1) Μπορούμε να επαναφέρουμε τα αρχεία???? Και 2) Μόνο με Hard Reset επαναφέρουμε την συσκευή????

Ευχαριστώ.

δεν εχεις κανει backup? αυτα που εξαφανιστηκαν απο την καρτα τα ειχες σε φακελλο temp?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Υποστηρίζει και2.07.51.05.02.2 και 2.0.9 κτλ αλλά για να το περάσεις πρέπει να κάνεις hspl

Σωστά. Όλα τα radio που έχουν το 2.XX.51.XX

Modpic.gif