Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Ο dialer εμφανίζεται στα ελληνικά ρίχνοντας στα win τα παρακάτω αρχεία Τα βρήκα στο http://www.bytheway.gr Κάποιο screenshot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 [/url]http://img260.imageshack.us/img260/9994/screen001r.png Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Τελικά παιδιά το HSPL2 να το περάσουμε ή όχι;;; Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να το κάνουμε; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Τελικά παιδιά το HSPL2 να το περάσουμε ή όχι;;; Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να το κάνουμε; εγω το εβαλα Γιωργο αμεσως!! ο ποιο σοβαρος Γιωργο,ειναι οτι δεν χρειαζεται πια να ξαναφλασαρεις απο καρτα,για να επαναφερεις το τηλ σε εργοστασιακη μορφη! απλα τρεχεις το setup,απο το pc,επιλεγεις το επισημο spl,το επαναφερεις και μετα τρεχεις την μαμα ρομ και ετοιμο για το σερβις(κουφια η ωρα :p) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Επειδη σε λιγες μερες θα ταξιδεψω εξωτερικο θελω να ρωτησω αν με το nodata θα ειμαι οκ για να μην συνδεεται το τηλ. μονο του στο νετ. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Επειδη σε λιγες μερες θα ταξιδεψω εξωτερικο θελω να ρωτησω αν με το nodata θα ειμαι οκ για να μην συνδεεται το τηλ. μονο του στο νετ. Θα είσαι οκ! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 εγω το εβαλα Γιωργο αμεσως!! ο ποιο σοβαρος Γιωργο,ειναι οτι δεν χρειαζεται πια να ξαναφλασαρεις απο καρτα,για να επαναφερεις το τηλ σε εργοστασιακη μορφη! απλα τρεχεις το setup,απο το pc,επιλεγεις το επισημο spl,το επαναφερεις και μετα τρεχεις την μαμα ρομ και ετοιμο για το σερβις(κουφια η ωρα :p) Από το μενού του Hspl2 επιλέγουμε το 2.08 Hspl, σωστά? Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis1983 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Σε official 1.66 ελληνκή δεν κάνει εγκατάσταση. ουτε σε topix 1.5.3:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 ουτε σε topix 1.5.3:( η topix 1.5.3 τα εχει μεσα..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Από το μενού του Hspl2 επιλέγουμε το 2.08 Hspl, σωστά? ακριβως :) και σε περιπτωση επαναφορας stock spl,ξανατρεχουμε το setup και επιλεγουμε το επιθυμητο spl :) πολυ απλο και ευκολο αλλα και πολυ γρηγορη η ολη διαδικασια :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 εγω το εβαλα Γιωργο αμεσως!! ο ποιο σοβαρος Γιωργο,ειναι οτι δεν χρειαζεται πια να ξαναφλασαρεις απο καρτα,για να επαναφερεις το τηλ σε εργοστασιακη μορφη! απλα τρεχεις το setup,απο το pc,επιλεγεις το επισημο spl,το επαναφερεις και μετα τρεχεις την μαμα ρομ και ετοιμο για το σερβις(κουφια η ωρα :p) Πολύ ευχάριστα τα νέα τότε!!! Θα το τιμήσω κι εγώ στην πρώτη ευκαιρία!!! Ευχαριστώ φίλε! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis1983 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 η topix 1.5.3 τα εχει μεσα..... οχι φιλε μου εμενα δεν αναβει το φλας συνεχεια, μονο οταν κανει ληψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 οχι φιλε μου εμενα δεν αναβει το φλας συνεχεια, μονο οταν κανει ληψη μα οι νεει drivers δεν ρυθμιζουν μονο αυτο που λες αλλα την ενταση του φλασ...αν βαλεις ρομ με τους προηγιυμενους θα δεισ οτι το φλας ειναι πολυ δυνατο σε σημειο που τα ασπριζει τα προσωπα. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 ακριβως :) και σε περιπτωση επαναφορας stock spl,ξανατρεχουμε το setup και επιλεγουμε το επιθυμητο spl :) πολυ απλο και ευκολο αλλα και πολυ γρηγορη η ολη διαδικασια :) Δημητρη γιατι το 2.08 δεν εχω καταλαβει πως βγαινει αυτη η αριθμιση. Για να το περασουμε το τρεχουμε οπως ειμαστε με το παλιο HSPL? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 παιδια κατεβασα το resco radio στο λεο μου.ξερει καποιος αν μπορουμε να βαλουμε ελληνικους σταθμους και αν ναι με ποιον τροπο?θα ημουν υποχρεος αν καποιος γνωριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkelorious Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 παιδια πως μπορω να μεταβω στην καρτα μνημης του κινιτου.. γιατι εχω περασει μερικα τραγουδια και δν μπορω να τα ακουσω.. τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 ουτε σε topix 1.5.3:( Λοιπόν το έβαλα και εγώ, έτρεξε κανονικά μέχρι τέλους αλλά στο τέλος εκεί που βγάζει ένα μήνυμα οτι έγινε κανονικά εγκατάσταση μου έβγαλε μήνυμα οτι δεν εγκαταστήθηκε. Και όντως δεν υπάρχει στα εγκατεστημένα προγράμματα, αλλά όταν τράβηξα δοκιμαστικά φωτογραφία με φλάς τη σκυλίτσα μου που είναι άσπρη πρώτη φορά δεν την έκαψε.....:lol: Επίσης να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα, το Hspl2 το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή ή στο κινητό; Επίσης την topix 1.53 που τη βρίσκουμε γιατι λόγω του ότι έχει βγάλει πιο καινούργιες δεν βρίσκω links για τις πιο παλιές... Ρεβέκκα. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Επίσης να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα, το Hspl2 το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή ή στο κινητό; Επίσης την topix 1.53 που τη βρίσκουμε γιατι λόγω του ότι έχει βγάλει πιο καινούργιες δεν βρίσκω links για τις πιο παλιές... Ρεβέκκα. Tο Hspl2 το εγκαθιστούμε απο τον υπολογιστή στην συσκευή. Topix 1.5.3 http://www.4shared.com/file/236081296/a4a55cf9/Kwbr_Topix_153.html password=kwbr version 1.5.3 Edited March 24, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Λοιπόν το έβαλα και εγώ, έτρεξε κανονικά μέχρι τέλους αλλά στο τέλος εκεί που βγάζει ένα μήνυμα οτι έγινε κανονικά εγκατάσταση μου έβγαλε μήνυμα οτι δεν εγκαταστήθηκε. Και όντως δεν υπάρχει στα εγκατεστημένα προγράμματα, αλλά όταν τράβηξα δοκιμαστικά φωτογραφία με φλάς τη σκυλίτσα μου που είναι άσπρη πρώτη φορά δεν την έκαψε.....:lol: Επίσης να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα, το Hspl2 το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή ή στο κινητό; Επίσης την topix 1.53 που τη βρίσκουμε γιατι λόγω του ότι έχει βγάλει πιο καινούργιες δεν βρίσκω links για τις πιο παλιές... Ρεβέκκα. δοκιμαζω και εγω με τη νεα του λαυρεντη να επιβεβαιωσω.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Tο Hspl2 το εγκαθιστούμε απο τον υπολογιστή στην συσκευή. Topix 1.5.3 http://www.4shared.com/file/236081296/a4a55cf9/Kwbr_Topix_153.html password=kwbr version 1.5.3 Σ' ευχαριστώ. Αλλα να ρωτησω κατι ακομα... Περνάμε και το hspl και το hspl2 και απλά με το 2ο επαναφέρουμε τις official όποτε θελήσουμε; Ρωτάω για να μη κάνω καμμιά μαμα..κία όποτε αποφασίσω να φλασάρω το λιονταράκι μου.... Ρεβέκκα. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Σ' ευχαριστώ. Αλλα να ρωτησω κατι ακομα... Περνάμε και το hspl και το hspl2 και απλά με το 2ο επαναφέρουμε τις official όποτε θελήσουμε; Ρωτάω για να μη κάνω καμμιά μαμα..κία όποτε αποφασίσω να φλασάρω το λιονταράκι μου.... Ρεβέκκα. Οχι μονο το HSPL2 χρειαζεται να τρεξεις απο το pc σου με το Λεο συνδεδεμενο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Δημητρη γιατι το 2.08 δεν εχω καταλαβει πως βγαινει αυτη η αριθμιση. Για να το περασουμε το τρεχουμε οπως ειμαστε με το παλιο HSPL? Κωστη εσυ που εχεις ρομ με το 1.66 θα βαλεις το αναλογο hspl . το καθε build θελει το δικο του hspl! εγω πχ που εχω την 1.5.2 εβαλα το 2.10 μιας και το build που βασιζεται η ρομ ειναι το 2.10 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Παιδια θελω να παω το τηλεφωνο για service για ενα προβλημα στην οθονη.Εχω κανει hspl,τωρα μ'ενα hard reset θα ειμαι οκ? για να το παραδωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Noμιζω με hard reset το hspl δεν ΄φευγει΄ .. Πρεπει να περασεις κατι αλλο , στην πρωτη σελιδα πρεπει να υπαρχει κατι αναλογο.. Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Κωστη εσυ που εχεις ρομ με το 1.66 θα βαλεις το αναλογο hspl . το καθε build θελει το δικο του hspl! εγω πχ που εχω την 1.5.2 εβαλα το 2.10 μιας και το build που βασιζεται η ρομ ειναι το 2.10 το 2.08 Δημητρη εννοεις ετσι??????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts