Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
και παλι καλησπερα

υπαρχει αλλη λυσει για αυτο το πρβλημα?

με τις διπλεσ φωτογραφιες?

Το link που δίνεις δεν αναφέρει για κάποιο πρόβλημα. Γίνε λίγο πιο αναλυτικός αν θέλεις για να καταλάβουμε.

Modpic.gif

εχει βγει και το Shazam Encore v2.1 πριν απο ενα μηνα και κανει τα παντα. δεν ξερω αν εννοεις αυτο γι'αυτο και το αναφερω. εγω το βρηκα πριν λιγο. θα το βαλω και θα σας πω εντυπωσεις. δοκιμασα και το midomi 1.6.57 και δουλευει μια χαρα παντως :)

μπορω να πω πολυ καλο και το Shazam Encore v2.1...

αντωνη ,εγω κατεβασα σημερα απο το openmarket το wifi remote access.

κανει τα ιδια ,αλλα ειναι free ....;)

Μπορείτε να το βρείτε και εδώ...

http://www.julien-manici.com/windows_mobile_wifi_remote_access/

Νίκος.

το δοκιμασα και ειναι τελειο. πολυ γρηγορο, πολυ ομορφο και ευχρηστο περιβαλλον. και δεν θελει και καθολου γνωσεις η ρυθμισεις για ρουτερ και υπολογιστη. τα κανει αυτοματα ολα.

το συνιστω ανεπιφυλακτα και σαν must νομιζω για το hd2. και ειναι και freeware :). και απο cpu χρησιμοποιει σχεδον καθολου. ουτε καν 1% απ'οτι ειδα στην διαχειριση εργασιων. τελειο :)

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Administrators

Ενημερωτικά, η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει αναφερθεί και εδώ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266152

Καλό είναι ότι έχει να κάνει με αυτό, ας αναλυθεί στο σωστό μέρος. ;)

Modpic.gif

Βρήκα κατι έτοιμα wallpaper cabακια και θελω να τα ξαναμετατρέψω σε png η jpg…

Είναι δυνατόν αυτό και με ποιο τροπο;

Ο kwbr έκανε ακόμα ένα βήμα πίσω στην 1.5.4.

Δεν ξερω αν θα γυρισω πισω.

Δεν εχω προβληματα και μαλιστα μολις τελειωσα το στησιμο της 1.5.2 για δευτερη φορα.

Οι πολλες δοκιμες τα εκαναν μανταρα με τοσα σκουπιδια που ειχαν αφησει.

Τελικα αποφασισα να κρατησω ενα πεντακαθαρο backup σαν μητρα και απο εκει και περα μετα απο καθε δοκιμη app απο XDA θα πεφτει hard reset και επαναφορα της μητρας.

Με το Spb επαναφερω πολυ ευκολα mail sms και με συχρονισμο τα υπολοιπα bookmarks tasks, notes.

Δεν ξερω απο που, αλλα ειχα προβλημα στον dialer. Οταν ηθελα να καλεσω καθυστερουσε να εμφανισθει και η οθονη δεν «ξυπναγε» οταν το απομακρυνα απο το αυτι μου.

Ειδικα στο περας καθε κλησης επρεπε να κλεισει ο συνομιλητης μου πρωτα και μετα αναβε η οθονη ωστε να μπορω να απενεργοποιησω την κληση.

Και διαφορα αλλα οπως μ ενα task manager τον ArkSwitch, τον οποιο ειχα δοκιμασει εδω και καιρο. Παρ᾽ολο που τον ειχα απεγκαταστησει, καθε φορα που εκανα soft reset μου εμφανιζε στην task bar πριν μπει στο manila sense το λογοτυπο του στην περιοχη της μπαρας που επρεπε να παταω για να εμφανιζονται οι πληροφοριες.

Η μπαταρια επεφτε γρηγορα πιθανως απο καποιες εφαρμογες βελτιωσης του 3D κλπ.

Ξαναεστησα λοιπον και δεν ακουμπισα καν την registry. Οτι εχει κανει ο Kwbr μονο.

Η συσκευη μου ειναι πολυ πιο γρηγορη χωρις ολα αυτα τα tweaks και δεν σκοπευω να χρησιμοποιησω τιποτα απo τα βελτιωτικα που ειναι γεματο το XDA.

Οι περισσοτεροι κανουν τις οποιες βελτιωσεις πανω σε καθαρες official rom οποτε δυσκολα μπορουν να προβλεφθουν οι αλληλοεπιδρασεις.

Προσοχη οσοι χρησιμοποιειτε το Co0kies Tabs, μην το μπερδευετε με θεματα και max manila.

Επισης κι αυτο το cmE CHT NA SBS OS 1.6.1 που λεει οτι ειναι ειδικα φτιαγμενο για το Co0kies tabs, αν θελησετε να το αφαιρεσετε ειναι περιπετεια.

Συμπαρασυρει files του Co0ky και μετα πρεπει να γινει ολοκληρη διαδικασια γιατι δεν απεγκαταστηται ουτε το Co0kies κλπ κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπερα Κωστη:) ξενυχταμε?:D

σε σχεση με την 1.2,η 1.5.2 ειναι πολυ πιο γρηγορη και αμεση σε πολλα σημεια.

η 1.5.4 ειναι βασισμενη στο 1.66,οποτε δεν βλεπω ακομη τον λογο να "γυρισω" στην νεα δουλεια του Kwbr..

το τηλ πεταει και ειναι υπερβολη να ζηταμε κατι ακομη πιο γρηγορο:blink:

για το landscape και το cookie home,με το max manila,εχεις δικιο δεν φευγουν απο το τηλ ετσι απλα,αλλα κανουν corrupt το ενα στο αλλο...

ευτυχως παντα εχω backup πριν απο καθε δοκιμη κι η επιστροφη σε κατασταση πριν αυτων των πειραματων, ηταν παιχνιδακι.

εχω τρεξιμο αποψε στη δουλεια...τα λεμε αργοτερα:)

Edited by zaharakis

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλησπερα παιδια.Κατοχος κι εγω πλεον του hd2 και εχω ενα προβλημα.Η εφαρμογη του facebook οταν την ανοιγω εμφανιζεται με κουτακια.Ειπωθηκε εδω μεσα οτι ειχε να κανει με το WM65 Lockscreen αλλα ακομα και οταν το αλλαξα με το Dusk 6.5 lockscreen δεν εγινε κατι διαφορετικο.Καμια ιδεα?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3094058#post3094058

Απεγκατέστησε ότι lockscreen έχεις βάλει

Soft Reset

Ξαναεγκατέστησε το original lockscreen ( http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=269614&d=1263891574 )

Soft Reset

Εάν θέλεις μετά βάλε το Duck Lockscreen ... σε εμένα δουλεύει χωρίς πρόβλημα

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να εγκαταστήσω κάποια προγράμματα στο HD2 και θα ήθελα να ρωτήαω κάτι. Αρχίζοντας λοιπόν από τα προγράμματα να πω πως είναι τα Spb Wireless Monitor, Spb Backup, Resco Explorer, Resco Registry Editor και Wtask task Manager.

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν θα τα κοπιάρω στην κάρτα ή στο τηλέφωνο (και αν στο τηλέφωνο, σε ποιό φάκελο) και αν θα επιλέξω εγκατάσταση αντίστοιχα στην κάρτα ή στο τηλέφωνο. Ισχύει το ίδιο για όλα τα παραπάνω ή το καθένα θέλει διαφορετική αντιμετώπιση?

Γενικότερα υπάρχει κάποιος κανόνας για το ποια κοπιάρουμε στο τηλέφωνο και ποιά στην κάρτα και επίσης για το ποιά εγκαθιστούμε στο τηλέφωνο και ποιά στην κάρτα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα

-----------------------------------------

Γιάννης

τι γνώμη έχετε για αυτό ??

αξίζει λέτε ή θα πάνε χαμένα τα λεφτά μου ??

http://cgi.ebay.com/1500mAh-Battery-for-htc-HD2-T8585-LEO_W0QQitemZ250593001595QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3a5881c07b

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://cgi.ebay.com/1500mAh-Battery-for-htc-HD2-T8585-LEO_W0QQitemZ250593001595QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3a5881c07b

Καλυτερα να δεις αυτο το σετ εδω με 11.88 λίρες

Το έχω εδώ και ένα μηνά και οι μπαταρίες είναι πολύ καλές σε ποιότητα και σε απόδοση (όπως περίπου η γνησία) καθώς και ο φορτιστής.

Τις μπαταρίες τις χρησιμοποιώ συνεχεία και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ο φορτιστής μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα μια μπαταρία αλλά και το κινητό.

Θα χρειαστείς μονό ένα ανταπτορα για το ρεύμα (αυτός που στέλνει δεν κάνει για Ελλάδα) ο οποίος κάνει περίπου ένα ευρώ.

Αν το πάρεις κάνε το bid και όχι Βυy it now και γλυτώνεις μια λίρα.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators
Γενικότερα υπάρχει κάποιος κανόνας για το ποια κοπιάρουμε στο τηλέφωνο και ποιά στην κάρτα και επίσης για το ποιά εγκαθιστούμε στο τηλέφωνο και ποιά στην κάρτα?

Κατά κανόνα, σε εφαρμογές που πειράζουν αρχεία συστήματος (κάποιο manila tweak) ή τρέχουν μονίμως στο background (πχ. Task Manager) συνηθίζεται η εγκατάσταση να γίνεται στην κύρια μνήμη. Όλα τα υπόλοιπα μπορείς άφοβα στην κάρτα μνήμης.

Modpic.gif

Κατά κανόνα, σε εφαρμογές που πειράζουν αρχεία συστήματος (κάποιο manila tweak) ή τρέχουν μονίμως στο background (πχ. Task Manager) συνηθίζεται η εγκατάσταση να γίνεται στην κύρια μνήμη. Όλα τα υπόλοιπα μπορείς άφοβα στην κάρτα μνήμης.

==========================================================

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Για να οδηγηθούμε σε "summary conclusion":lol::lol: λοιπόν, και αν κατάλαβα και καλά, από τα προγράμματα που ανέφερα, μόνο για τον Wtask επιλέγω εγκατάσταση στο σύστημα. Για όλα τα υπόλοιπα (Spb Wireless Monitor, Spb Backup, Resco Registry Editor, Resco Explorer) επιλέγω εγκατάσταση στην κάρτα. Σωστά?

Επειδή δεν πήρα απάντηση για το που τα κοπιάρω αρχικά, τα κοπιάρω στην κάρτα ή στο σύστημα (ή δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό)?

Μετά την εγκατάσταση υποθέτω πως μπορώ να σβήσω άφοβα ολά τα κοπιαρισμένα cabs (είτε από κάρτα είτε από σύστημα). Σωστά?

Γιάννης

==============================================

Επειδή δεν πήρα απάντηση για το που τα κοπιάρω αρχικά, τα κοπιάρω στην κάρτα ή στο σύστημα (ή δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό)?

Μετά την εγκατάσταση υποθέτω πως μπορώ να σβήσω άφοβα ολά τα κοπιαρισμένα cabs (είτε από κάρτα είτε από σύστημα). Σωστά?

στην καρτα σου πρεπει να τα μεταφερεις πρωτα και απο εκει να τα κανεις εγκατασταση.κανε ενα φακελλο στην καρτα ,πχ temp,και βαλτα εκει.αν θελεις,μετα την εγκατασταση τα σβηνεις απο την καρτα αν εχεις προβλημα χωρου

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Για να οδηγηθούμε σε "summary conclusion":lol::lol: λοιπόν, και αν κατάλαβα και καλά, από τα προγράμματα που ανέφερα, μόνο για τον Wtask επιλέγω εγκατάσταση στο σύστημα. Για όλα τα υπόλοιπα (Spb Wireless Monitor, Spb Backup, Resco Registry Editor, Resco Explorer) επιλέγω εγκατάσταση στην κάρτα. Σωστά?

Σωστά.

Βάλε τα στην κάρτα μνήμης και εγκατέστησε τα από εκεί.

Σωστά.

Modpic.gif

Ευχαριστώ και τους 2 (dimikord, athanasso)

Γιάννης

Ενημερωτικά, η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει αναφερθεί και εδώ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266152

Καλό είναι ότι έχει να κάνει με αυτό, ας αναλυθεί στο σωστό μέρος. ;)

γιαννη την κατεβασα αλλα δεν καταλαβα πως συνδεεται.βαζουμε την i.p στον i.explorer ετσι?δεν κανει τιποτα.τι κανω λαθος?

Γεια χαρά σε όλους!

Έχω εδώ και 3 μέρες ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο δεν το είδα να το έχει αναφέρει κάποιος όσο έχω διαβάσει το forum.

Ξαφνικά έχασα το σήμα της Vodafone!

Πηγαίνω Ρυθμίσεις, Προσωπικά, Τηλέφωνο, Δίκτυο και κάνει συνεχώς αναζήτηση δικτύου όταν το έχω αυτόματη επιλογή δικτύου. Στην μη αυτόματη επιλογή δικτύου μου βγάζει το εξής μήνυμα:

¨Σφάλμα δικτύου, δεν είναι δυνατή η ανάγνωση ρυθμίσεων από το δίκτυο. Δοκιμάστε να προβάλετε τις ρυθμίσεις αργότερα ή αποσυνδέστε τη σύνδεση δεδομένων και δοκιμάστε ξανά.¨

Ποια σύνδεση δεδομένων εννοεί, εγώ έχω εγκαταστήσει το no data και το έχω enable μόνο για MMS.

Τι άλλο μπορώ να κάνω ρε παιδιά, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω τη στιγμή που ρυθμίζονται αυτόματα οι παράμετροι της συσκευής;

Να πω και κάτι που ίσως βοηθήσει κάποιους που γνωρίζουν κάτι παραπάνω.

Όταν συνδέομαι με internet μέσω Wi-Fi έχω σήμα vodafone καμπάνα!

Έκδοση ROM 2.10.531.7 Artemis 5.5 ELL

Radio 2.06.51.07

Πρωτόκολλο 15.30.50.07U

ΥΓ

Έβαλα sim Cosmote για να δω τι γίνεται και δουλεύει άψογα με σήμα φουλ κανονικά.

Άρα δεν πρέπει να φταίει το τηλέφωνο το οποίο κατα τ΄άλλα σαν συσκευή δουλεύει χωρίς πρόβλημα.

καλημερα,

σημερα σκεφτομουν αν υπαρχει τροπος να φτιαξουμε εφαρμογες portable οπως υπαρχουν και για υπολογιστες. αυτο θα ηταν κατι παρα πολυ χρησιμο και πιστευω οτι θα δουλευε ακομα πιο γρηγορα το hd2. να εχουμε δηλαδη ολες τις εφαρμογες που θελουμε στην καρτα σαν portable και απλα να φτιαχνουμε την συντομευση στα προγραμματα. οπως για παραδειγμα υπαρχει το destinator Που παιζει χωρις εγκατασταση.

γινεται κατι τετοιο ?

αν καποιος το εχει ψαξει η ενδιαφερεται μπορω να βοηθησω κι'εγω.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

για σας παιδια εβαλα την topix 1.5.3 και καποια πραματακια δεν μαρεσαν ,

να βαλω την 1.5.2 ειναι καλυτερη ας με ενημερωσει καποιος που τις εχει δουλεψει και τις δυο

στα ιδια χρηματα σου προτεινω κατι τετοιο που το σκεφτομαι κι'εγω.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400095831765&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

LG G2 32GB D800 LTE

για σας παιδια εβαλα την topix 1.5.3 και καποια πραματακια δεν μαρεσαν ,

να βαλω την 1.5.2 ειναι καλυτερη ας με ενημερωσει καποιος που τις εχει δουλεψει και τις δυο

Εχω δοκιμασει και τις δυο.

Τωρα εχω την topix 1.5.3 αλλα δεν εχω κανενα προβλημα.

Τι ακριβως δεν σου αρεσε?

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Εχω δοκιμασει και τις δυο.

Τωρα εχω την topix 1.5.3 αλλα δεν εχω κανενα προβλημα.

Τι ακριβως δεν σου αρεσε?

1 δε δουλευει καλα ο dialer η πχ οταν σε παιρνει καποις τηλ δε δουλευουν τα soft buttons μονο hard button

2 to igo εχει 2 προβληματακια ασημαντα μεν αλλα πριν δεν υπηρχαν

3 ολα τα backgroun μαυρα δενκαταλαβα γιατι

αυτα ειναι.