vanzelvoul Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Δεν χρειαζεται cab αλλα θα φτιαξω αν βρω χρονο. Δυο αρχειακια ειναι ολα κι ολα. Τα αρχειακια που καθοριζουν τις μπαρες βρισκονται στον φακελο των windows και ονομαζονται: Κατω μπαρα soft keys: HTCblack_softkeybar.png Πανω μπαρα Task bar: HTCblack_taskbar.png Η διαδικασια ειναι απλη και μπορει να την κανει οποιοσδηποτε μετριος χρηστης. 1) Χρησιμοποιουμε τον Resco explorer η οποιονδηποτε αλλο εκτος του original. Κανουμε αναζητηση μεσο του resco τα παραπανω αρχεια και τα σωζουμε στην καρτα μας σ᾽ενα νεο φακελο που θα τον ονομασουμε Original bars, για να τα εχουμε εφοσον θελησουμε να επιστρεψουμε στις γνησιες μπαρες. 2) Αφου εχουμε επιλεξει καποιες μπαρες που μας αρεσουν μετονομαζουμε στο PC μας τα png αρχειακια τους σε HTCblack_softkeybar.png για την κατω μπαρα και HTCblack_taskbar.png για την πανω μπαρα. 3) Τα βαζουμε σ ενα φακελο που του δινουμε μια χαρακτηριστικη ονομασια για να ξερουμε ποιες μπαρες ειναι (πιθανως να εχουμε πολλες διαφορετικες), και τον αποθηκευουμε στην καρτα μας. 4) Ανοιγουμε τον φακελο με τις νεες μπαρες μας, με τον resco explorer και κανουμε επικολιση με αντικατασταση, τα δυο png αρχειακια στον φακελος των windows. Θα μας ρωτησει αν θελουμε οπωσδηποτε να αντικαταστησουμε τα αρχεια τα οποια ειναι αρχεια συστηματος κλπ. Θα πειτε ναι. Κανετε soft reset και εχετε τις νεες μπαρες. Στο screenshot φαινονται οι μπαρες που εχω επιλεξει αυτη την στιγμη και ταιριαζουν με οποιοδηποτε θεμα σε μαυρο. Στην πανω εχω καταργισει την ασπρη διαχωριστικη γραμμη. http://img.skitch.com/20100309-m7e2bufdd4nddnueenwitea386.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch Καλημερα σε ολους! Κωστα παλι εγραψες!! Ξερεις απο που θα κατεβασουμε και αλλες τετοιου τυπου μπαρες σαν την κατω που εχεις επιλεξει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Eνα πολυ ωραιο θεματακι με ρολοι απ το sense για οσους χρεισιμοποιουν το SPB Shell(thnx to athanaso!!):) Καλημέρα και από εμένα. Από που κατεβάζουμε το συγκεκριμένο θέμα με ρολόι για το SPB Shell; Και μια 2η ερώτηση. Έχω την 1.66 επίσημη Ελληνική ROM, πως μπορώ να απενεργοποιήσω τον σπαστικό ήχο που κάνει η συσκευή κατά την ενεργοποίησηή της; Ευχαριστώ προκαταβολικά, Θανάσης Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Εχω βάλει το destinator7 στο HD2 μου, καθώς και το skin Panosha801 αλλά έχω ένα πρόβλημα. Το τρέχω το πρόγραμμα, μου κλειδώνει την θέση μου αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα, όλα καλά μέχρι εκεί.Με το που πατάω όμως το button "ΜΕΤΑΦΟΡΑ" για να μου βγάλει το routing στο προορισμό που το έχω δώσει, ξεκινάει να κάνει calculating και μετά απο λίγο παγώνει και μένει παγωμένο. Τι να είναι αυτό ? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Καλημερα :) μεχρι τωρα ολα καλα με τον λεοντα. κατι ομως που με χαλαει ειναι οτι οταν το εχω συνδεδεμενο με το bluetooth handsfree και το εχω στη θηκη μεσα κλειδωμενο το hd2, αν με παρουν τηλεφωνο η συσκευη ξεκλειδωνει και πηγαινει στην οθονη κλησης. μεχρι εδω καλως. οταν τελειωσει ομως η κληση, αντι να κλειδωνει αμεσως και να μπαινει σε standby, οπως εκανε το καλο μου diamond, αυτο παραμενει ανοιχτο μεχρι να κλεισει συμφωνα με την διαρκεια οπισθιου φωτισμου που εχει επιλεγει στις ρυθμισεις. οποτε οπως καταλαβαινετε πατιουντε στην οθονη διαφορα και οταν μετα το ανοιγω, βλεπω ανοιχτα 4-5 διαφορετικα προγραμματα. συμβαινει σε ολους αυτο ? μετα το τελος της κλησης μπαινει αυτοματα σε αναμονη η κλεινει μετα απο χ δευτερολεπτα αναλογα με το πως το εχετε ρυθμισει ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 (edited) Καλημερα σε ολους! Κωστα παλι εγραψες!! Ξερεις απο που θα κατεβασουμε και αλλες τετοιου τυπου μπαρες σαν την κατω που εχεις επιλεξει? Βαγγελη υπαρχουν διαφορες στο XDA αλλα κατι στραβο εχουν που τις κανει να μην μου αρεσουν. To προβλημα ειναι οτι βρισκονται ενταγμενες μεσα σε θεματα και πρεπει να εντοπισεις τα αρχειακια. Σκεφτομαι να συγκεντρωσω μερικες και να τις μετατρεψω πιο κοντα στα δικα μας γουστα και να τις ανεβασω εδω. Κατι αλλο που θελω ειναι να απομονοσω καποια ρολογια παραπλησια στο γνησιο πχ με διαφανια κλπ. Τελος σκεφτομαι ενα φοντο για εικονιδια των sortcuts στην επιφανια εργασιας ωστε ριχνοντας πανω την εικονα καθε εφαρμογης να υπάρχει ομοιομορφια. Στο XDA κυκλοφορουν πολλα αλλα δεν μ αρεσουν γιατι ξεφευγουν πολυ απο τα γνησια. Στοχος μου ειναι να βελτιωσουμε την αυθεντικη εικονα του sense και οχι να το κανουμε καρναβαλο. Φυσικα υπάρχουν μερικα εικονιδια εφαρμογων πχ το του core player που ειναι απαισιο και θυμιζει μουσουλμανικο μισοφεγγαρο. Κατι τετοια θα αλλαχθουν. Πανω κατω χρησιμοποιουμε ολοι τις ιδιες εφαρμογες, οποτε θα φτιαξω μια σειρα εντελως διαφανη αλλαζοντας καποια ασχημα εικονιδια, προσαρμοζοντας το μεγεθος τους να μην εχουμε αλλα μεγαλυτερα και αλλα μικροτερα. με λιγα λογια να υπαρχει οποιομορφια στα πλαισια του γνησιου. @@@TonyK Οχι δεν συμβαινει και δεν ειναι δυνατον γιατον εξης λογο. Υποτηθεται οτι ειτε ειναι σε εντελως κλειστη θηκη ζωνης, ειτε σε backcover στην τσεπη, δεν περνει φως ο σενσορας. Το δοκιμασα βαζοντας το δαχτυλο πανω του και εκανα μια κληση. Με το που κανω διπλο κλικ στο ακουστικο του ΒΤ, ανοιγει στιγμιαια για κλασματα δευτερολεπτου ο dialer, και αμεσως κλεινει η οθονη. Μολις τελειωσει η συνομιλια κανει παλι ενα ακαριαιο ανοιγμα και κλειδωνει κατευεθειαν κλεινοντας αυτοματοματως. Επειτα η οθονη δεν πατιεται ευκολα απο αλλα αντικειμενα . Μοναδικη συμπτοση να πατηθει στο κλασμα δευτερολεπτου καποιο hardware button πραγμα πολυ δυσκολο. Edited March 9, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 (edited) αλλο να την κατεβασεις και αλλο να την περασεις στο κινητο (θα χαθει η εγγυηση ας ειναι η επισημη αγγλικη) μεχρι να ξαναπερασεις την επισημη ελληνικη εδω υπαρχουν ολες http://www.4shared.com/dir/22189940/b8552fa0/Shipped_Leo_ROMs.html δεν μηδενιζονται οι χρονοι κλησεων (ουτε και με hard reset,φλασαρισμα ρομ) αν θελεις προγραμμα να τις μετρας εσυ υπαρχει το battery status που κανει παρα πολλα http://www.chi-tai.info/cs_batterystatus_xda_neo_wm5_im_cs.htm Συγνώμη μπορείς να με βοηθήσεις ποιό απο όλα τα αρχεία θα κατεβάσω για το battery status? Εχω μπεί εδώ http://www.chi-tai.info/cs_batterystatus_xda_neo_wm5_im_cs.htm αλλά έχω χαθεί λίγο. Με ενδιαφέρει να έχω μετρητή των κλήσεων στο HD2. Thanks Edited March 9, 2010 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Ετσι ,μπράβο Κώστα, να έχουμε και μια καλλιτεχνική παρουσία εδώ.:D Προχώρα και αν χρειαστείς καμμιά βοήθεια ,εδώ είμαστε.:):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Βαγγελη υπαρχουν διαφορες στο XDA αλλα κατι στραβο εχουν που τις κανει να μην μου αρεσουν. To προβλημα ειναι οτι βρισκονται ενταγμενες μεσα σε θεματα και πρεπει να εντοπισεις τα αρχειακια. Σκεφτομαι να συγκεντρωσω μερικες και να τις μετατρεψω πιο κοντα στα δικα μας γουστα και να τις ανεβασω εδω. Κατι αλλο που θελω ειναι να απομονοσω καποια ρολογια παραπλησια στο γνησιο πχ με διαφανια κλπ. Τελος σκεφτομαι ενα φοντο για εικονιδια των sortcuts στην επιφανια εργασιας ωστε ριχνοντας πανω την εικονα καθε εφαρμογης να υπάρχει ομοιομορφια. Στο XDA κυκλοφορουν πολλα αλλα δεν μ αρεσουν γιατι ξεφευγουν πολυ απο τα γνησια. Στοχος μου ειναι να βελτιωσουμε την αυθεντικη εικονα του sense και οχι να το κανουμε καρναβαλο. Φυσικα υπάρχουν μερικα εικονιδια εφαρμογων πχ το του core player που ειναι απαισιο και θυμιζει μουσουλμανικο μισοφεγγαρο. Κατι τετοια θα αλλαχθουν. Πανω κατω χρησιμοποιουμε ολοι τις ιδιες εφαρμογες, οποτε θα φτιαξω μια σειρα εντελως διαφανη αλλαζοντας καποια ασχημα εικονιδια, προσαρμοζοντας το μεγεθος τους να μην εχουμε αλλα μεγαλυτερα και αλλα μικροτερα. με λιγα λογια να υπαρχει οποιομορφια στα πλαισια του γνησιου. Εύγε...:up: Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Βαγγελη υπαρχουν διαφορες στο XDA αλλα κατι στραβο εχουν που τις κανει να μην μου αρεσουν. To προβλημα ειναι οτι βρισκονται ενταγμενες μεσα σε θεματα και πρεπει να εντοπισεις τα αρχειακια. Σκεφτομαι να συγκεντρωσω μερικες και να τις μετατρεψω πιο κοντα στα δικα μας γουστα και να τις ανεβασω εδω. Κατι αλλο που θελω ειναι να απομονοσω καποια ρολογια παραπλησια στο γνησιο πχ με διαφανια κλπ. Τελος σκεφτομαι ενα φοντο για εικονιδια των sortcuts στην επιφανια εργασιας ωστε ριχνοντας πανω την εικονα καθε εφαρμογης να υπάρχει ομοιομορφια. Στο XDA κυκλοφορουν πολλα αλλα δεν μ αρεσουν γιατι ξεφευγουν πολυ απο τα γνησια. Στοχος μου ειναι να βελτιωσουμε την αυθεντικη εικονα του sense και οχι να το κανουμε καρναβαλο. Φυσικα υπάρχουν μερικα εικονιδια εφαρμογων πχ το του core player που ειναι απαισιο και θυμιζει μουσουλμανικο μισοφεγγαρο. Κατι τετοια θα αλλαχθουν. Πανω κατω χρησιμοποιουμε ολοι τις ιδιες εφαρμογες, οποτε θα φτιαξω μια σειρα εντελως διαφανη αλλαζοντας καποια ασχημα εικονιδια, προσαρμοζοντας το μεγεθος τους να μην εχουμε αλλα μεγαλυτερα και αλλα μικροτερα. με λιγα λογια να υπαρχει οποιομορφια στα πλαισια του γνησιου. @@@TonyK Οχι δεν συμβαινει και δεν ειναι δυνατον γιατον εξης λογο. Υποτηθεται οτι ειτε ειναι σε εντελως κλειστη θηκη ζωνης, ειτε σε backcover στην τσεπη, δεν περνει φως ο σενσορας. Το δοκιμασα βαζοντας το δαχτυλο πανω του και εκανα μια κληση. Με το που κανω διπλο κλικ στο ακουστικο του ΒΤ, ανοιγει στιγμιαια για κλασματα δευτερολεπτου ο dialer, και αμεσως κλεινει η οθονη. Μολις τελειωσει η συνομιλια κανει παλι ενα ακαριαιο ανοιγμα και κλειδωνει κατευεθειαν κλεινοντας αυτοματοματως. Επειτα η οθονη δεν πατιεται ευκολα απο αλλα αντικειμενα . Μοναδικη συμπτοση να πατηθει στο κλασμα δευτερολεπτου καποιο hardware button πραγμα πολυ δυσκολο. Ειναι γνωστη η προσφορα σου σε οπτικες λιχουδιες (eye candy ελληνιστη:lol:) απο το HD αλλα δε πειραζει να σε ξανα ευχαριστησουμε ε! Εβαλα αυτο που εχεις και συ και πραγματικα ειναι υπεροχο! Επισης εχω ενθουσιαστει τρομερα με το Cookies home tab. Τρομερο εργαλειο, βαλτε το αφοβα θα σας λυσει τα χερια, ειδικα σε οσιυς εχουν πολλα ραντεβου και δουλευουν πολλα προγραμματα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 (edited) καλημερα παιδια σε ολους :) Οντως γιατι ωραιο το spb shell αλλα το ρολοι του sense δεν το αποχωριζομαι.. και για εμενα Δημητρη πλεον το sence ειναι δεδομενο και must :D Εγώ έχω την 1.66 την ελληνική δεν έχω πειράξει τίποτα, και το πρόβλημα που βρίσκω στη κάμερα είναι ότι ''καίει'', υπερφωτίζει το λευκό χρώμα είτε τραβήξεις βίντεο είτε φωτογραφία... Εάν χρησιμοποιήσεις φλας το ''θύμα'' τυφλώθηκε και η φωτογραφία είναι για πέταμα... Σε εσένα με την topix και το radio που έχεις βάλει δεν έχει τέτοιο πρόβλημα;;; οχι φιλε μου δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.. βεβαια δεν εχω την καμερα για πολυ ωρα ανοιχτη,ωστε να κανει κατι τετοιο,απλα τραβαω φωτο/βιντεο που θελω και την κλεινω :confused: Καλημέρα σε όλους! Όσων αφορά το διαχωρισμό 3G και GSM, σε περίπτωση που βάλω το HD2 να δουλεύει μόνο με GSM (για καλύτερο σήμα) , δεν θα έχω 3G κλήσεις όταν θα με παίρνουν με 3G έτσι δεν είναι ?... Θα είναι σαν να έχω ένα κινητό χωρίς 3G ?... Ευχαριστώ. ακριβως ετσι :) @Tesalat Κωστα,αρχισες να προσφερεις παλι στο να γινουν κουκλια οι οθονες μας οπως και στο Hd :D ευχαριστουμε φιλε μου και αν χρειαστεις beta testers,μιλα :) edit απο χθες δοκιμαζω αυτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=637671 το screen rotation και γενικα η λειτουργια/αισθηση του τηλεφωνου στο Sence ειναι ταχυτατη !! βαλτε οσοι θελετε να το δοκιμασετε και τον chainfire driver 1.1 που βοηθα πολυ στην βελτιστοποιηση των 3d λειτουργιων. το περασα πανω απο το cookies home tab 1.6 για να το δοκιμασω (backup υπαρχει παντα πριν απο καθε δοκιμη,μην το ξεχναμε ποτε αυτο!) και δουλεψε αψογα.δεν το εχω βγαλει απο μεσα,ακομη μιας και δουλευει μια χαρα,κατι που δουλευει δεν το πειραζουμε :D ειναι για ρομς με το μανιλα που αναφερει,οποτε τσεκαρετε την εκδοση του μανιλα πριν το δοκιμασετε ;) Edited March 9, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Καλημέρα και από εμένα. Από που κατεβάζουμε το συγκεκριμένο θέμα με ρολόι για το SPB Shell; Ευχαριστώ προκαταβολικά, Θανάσης http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5455081&postcount=1782 :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 καλημερα παιδια σε ολους :) @Tesalat Κωστα,αρχισες να προσφερεις παλι στο να γινουν κουκλια οι οθονες μας οπως και στο Hd :D ευχαριστουμε φιλε μου και αν χρειαστεις beta testers,μιλα :) +1 και απο μενα. Κωστα και απο μενα αν χρειαστεις καποια βοηθεια σε κατι ειτε στο testing ειτε στην δημιουργια, ειμαι μεσα :) το styling του leo ειναι ενα σημαντικο κομματι που ενδιαδερει ολους μας. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 οχι φιλε μου δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.. βεβαια δεν εχω την καμερα για πολυ ωρα ανοιχτη,ωστε να κανει κατι τετοιο,απλα τραβαω φωτο/βιντεο που θελω και την κλεινω Δεν έχει να κάνει με το πόση ώρα αφήνω την κάμερα ανοικτή..... Όταν τραβάω βίντεο όλα μια χαρά μόλις όμως υπάρξει στο σκηνικό κάτι σε λευκό χρώμα αμέσως το δείχνει υπερφωτισμένο δεν υπάρχουν λεπτομέρειες στο αντικείμενο. Αν πάλι πας να φωτογραφήσεις άνθρωπο σε σκοτεινό μέρος και μπεί το φλας ο άνθρωπος τυφλώνεται απο τη δύναμη του φλας και όλη η φωτογραφία δείχνει υπερφωτισμένη...σαν καμμένη. Εσύ δηλ. όταν τραβάς φώτο με φλας κάποιον άνθρωπο σου τον βγάζει μια χαρά;;;; :worry: Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Δεν έχει να κάνει με το πόση ώρα αφήνω την κάμερα ανοικτή..... Όταν τραβάω βίντεο όλα μια χαρά μόλις όμως υπάρξει στο σκηνικό κάτι σε λευκό χρώμα αμέσως το δείχνει υπερφωτισμένο δεν υπάρχουν λεπτομέρειες στο αντικείμενο. Αν πάλι πας να φωτογραφήσεις άνθρωπο σε σκοτεινό μέρος και μπεί το φλας ο άνθρωπος τυφλώνεται απο τη δύναμη του φλας και όλη η φωτογραφία δείχνει υπερφωτισμένη...σαν καμμένη. Εσύ δηλ. όταν τραβάς φώτο με φλας κάποιον άνθρωπο σου τον βγάζει μια χαρά;;;; :worry: μεχρι στιγμης μια χαρα,δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα,οπως το αναφερεις. τωρα αν δεν βγει μια φωτογραφια καλη,απλα την σβηνω και την ξαναβγαζω :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 (edited) Πιστεύετε πως για τα επερχόμενα windows 7 θα βγάλουν unofficial rom; Edited March 9, 2010 by funkyjohny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 καλημερα παιδια σε ολους :) βαλτε οσοι θελετε να το δοκιμασετε και τον chainfire driver 1.1 που βοηθα πολυ στην βελτιστοποιηση των 3d λειτουργιων. το περασα πανω απο το cookies home tab 1.6 για να το δοκιμασω (backup υπαρχει παντα πριν απο καθε δοκιμη,μην το ξεχναμε ποτε αυτο!) και δουλεψε αψογα.δεν το εχω βγαλει απο μεσα,ακομη μιας και δουλευει μια χαρα,κατι που δουλευει δεν το πειραζουμε :D ειναι για ρομς με το μανιλα που αναφερει,οποτε τσεκαρετε την εκδοση του μανιλα πριν το δοκιμασετε ;) Δημητρη προσπαθησα να εγκαταστησω μονο το chainfire driver 1.1 αλλα δεν το κανει εγκατασταση με τιποτα. Το κατεβασα κατευθειαν απο την συσκευη δεν ξερω μηπως κατι δεν πηγε καλα στο download. θα το διοκιμασω ξανα αργοτερα. Βλεπω στα screenshots σου οτι φαινεται το 3D σκιν του WTask και ασχημαινει την πανω μπαρα. Γιατι δεν ξετικαρεις απο τις ρυθμισεις designe to force 3D designe να φαινονται μονο τα εικονιδια των εφαρμογων? σε μαυρο φοντο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Δημητρη προσπαθησα να εγκαταστησω μονο το chainfire driver 1.1 αλλα δεν το κανει εγκατασταση με τιποτα. Το κατεβασα κατευθειαν απο την συσκευη δεν ξερω μηπως κατι δεν πηγε καλα στο download. θα το διοκιμασω ξανα αργοτερα. Βλεπω στα screenshots σου οτι φαινεται το 3D σκιν του WTask και ασχημαινει την πανω μπαρα. Γιατι δεν ξετικαρεις απο τις ρυθμισεις designe to force 3D designe να φαινονται μονο τα εικονιδια των εφαρμογων? σε μαυρο φοντο. Κωστη τα αλλαξα τα χρωματα,ευχαριστω ειναι πολυ καλυτερα τωρα:) το ειχα παντα ετσι,θεωρωντας το δεδομενο...μαθαμε και κατι καινουριο σημερα:D για το 3d driver patch,εμενα το δεχτηκε κανονικα...καποιο θεμα που χρησιμοποιεις δεν αφηνει να εγκατασταθει μηπως;κανε μια επανεκινηση και δοκιμασε το παλι...μου φαινεται περιεργο... δοκιμασε και κατι αλλο αν σε ενδιαφερει το rotation,μεσω του advanced configuration 3.3 βαλε το poling interval σε 90 (απο 200 που ειναι οεμ) στο tab του G-sensor;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Μήπως έχεις βάλει κάποια cooked rom; οχι δεν το εχω πειραξει καθολου οσο αφορα την ρομ εχω την 1.66 τελικα μου το εκανε ξανα επαναφεροντας την συσκευη απο καποιο backup που ειχα παρει με το sprite backup. μετα την καθαριση μνημης ητανε οκ μεχρι που ετρεξα το backup. εντωμεταξυ οταν ειχα παρει το συγκεκριμενο backup δεν ειχα προβλημα. υποθετω οτι μπορει να φταιει το sprite backup και στην επαναφορα μου διμιουργει bug. θα δοκιμασω με spb backup. δεν ξερω τι να κανω γιατι εχω και την αμφιβολια μηπως φταιει και η συσκευη. και το τελευταιο ειναι οτι τελικα δεν απενεργοποιειται αλλα ειναι ανοιχτο χωρις να αναβει η οθονη και δεν δουλευει και ο ηχος και αυτο το καταλαβα διοτι κανοντας κληση αναψανε τα κουμπια που εχει κατω και στο ακουστικο καλουσε κανονικα. παρακαλω βοηθηστε μου αν ξερει καποιος κατι γιαυτο το θεμα . τουλαχιστον να μην φταιει η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Για ριχτε μια ματια και πειτε καμμια γνωμη :D Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 πιστευω οτι αν εβαζες καποια αλλα εικονιδια ισως ηταν καλυτερα με το φοντο που εχεις:Oεπισης και ενα αλλο ρολαγακι θα ηταν πιο ωραιο,αυτη η ασπριλα ειναι καπως...μιλαω παντα σε σχεση με το φοντο που εχεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Ως υποψήφιος να αγοράσω το Leo πήγα σήμερα στο public να το τσεκάρω και παρατήρησα ότι η οθόνη όταν την δεις από πλάγια προβολή εμφανίζει κουκίδες σε μοτίβο καννάβου... Ισχύει αυτό για όλα τα τηλέφωνα ή έτυχε να το παρουσιάζει το συγκεκριμένο? Επίσης, αν ισχύει, σας ενοχλεί στην καθημερινή χρήση? Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Ως υποψήφιος να αγοράσω το Leo πήγα σήμερα στο public να το τσεκάρω και παρατήρησα ότι η οθόνη όταν την δεις από πλάγια προβολή εμφανίζει κουκίδες σε μοτίβο καννάβου... Ισχύει αυτό για όλα τα τηλέφωνα ή έτυχε να το παρουσιάζει το συγκεκριμένο? Επίσης, αν ισχύει, σας ενοχλεί στην καθημερινή χρήση? Εάν εννοείς το πλέγμα του digitizer είναι φυσιολογικό, δεν φαίνεται καθόλου κατά τη λειτουργία της συσκευής και φυσικά δεν ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelopidasp Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Καλησπέρα και πάλι δεν έχω ήχο στο sms εισερχόμενα εχω topix 1.5.2 και sbp mobile shell v 3.5.3 ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Στις ρυθμίσεις των sms είναι ενεργοποιημένος ο ήχος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Για ριχτε μια ματια και πειτε καμμια γνωμη :D πολυ ομορφα εικονιδια Φιλιππε! Το ειδα και στους xda! Ποιο σετ χρησιμοποιεις; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts