Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Παιδιά γειά σας

όποιος ψάχνει για εναλλακτικά πληκτρολόγια, βρήκα στο γνωστό "ακατανόμαστο" μαγαζί το Cliquick.

Σε δοκιμή που του έκανα μου φάνηκε αξιόλογο, υποστηρίζει ελληνικά και SMS. Λίγο που το δοκιμάσα δεν ξέρω αν υποστηρίζει συμπλήρωση λέξεων και πως γίνεται η εναλλαγή από ελληνικά σε αγγλικά.

Θα το χρησιμοποιούσα σίγουρα αν δεν ήμουν fun του TouchPal.

Μιας και δεν αφορά άμεσα τη συγκεκριμένη συσκευή, καλύτερα να το αναφέρεις στο Windows Mobile Software.

(και αυτό με το μαγαζί, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αναφερθεί.)

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Δεν έχουν αναφερθεί τέτοια θέματα σχετικά με το συγκεκριμένο radio.

Δεν νομίζω, αλλά υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στον συνδυασμό της συγκεκριμένης rom με το radio;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

καλησπερα σε ολους!

απο χθες ειμαι με την τοπιξ 1.4 κ με ραδιο 2,08..._2 κ μου φενετε ποιο γρηγορη απο την 1.2 που ειχα. το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι χωρις να εχω περασει καποια εφαρμογη οταν παω να αφαιρεσω η να προσθεσω στα home screeen tabs και πατησω οκ το κιν παγωνει κ επανερχετε μονο με σοφτ ρισετ.ακομα αφου εγκαταστησω το clean ram κ το βαλω να τρεξει στο σταδιο 3 παθαινει το ιδιο πραγμα.

ακομα οταν αλαξω την γλωσσα του μανιλα (μεσω registry) στο documend tab μου βγαζει IDS_ALLDOCUMENTS κ IDS_SEARCH κ δεν το γυρναει στα ελληνικα

το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος η μονο εγω.να διευκρινισω οτι αφου περασα την ρομ εκανα 2 φορεσ hard reset.

ευχαριστω για τισ οποιες απαντησεις

στο clean ram ρυθμισε σταδιο 3 και βαλε στις εξαιρεσεις το manila.exe

ελπιζω να εχεις την τελευταια εκδοση clean ram.

• Administrators
Δεν νομίζω, αλλά υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στον συνδυασμό της συγκεκριμένης rom με το radio;

Το θεωρώ δύσκολο μιας και η rom στην οποία είναι βασισμένη, είναι η τελευταία επίσημη της tmous με το ίδιο radio.

Modpic.gif

καλησπερα παιδια.

μην πλακωνετε ολοι να δοκιμαζετε οποια νεα ρομ βγαινει...

μαθετε πρωτα τις συσκευες σας καλα και μετα ασχολειστε με το flashing\tweaking...

διαβαζω αυτα που λετε και το μονο που καταλαβαινω,ειναι οτι οι περισσοτεροι την πατατε και παιδευεστε λογω αγνοιας.;)

δεν ειναι κακο να μην ξερεις καλα κατι,ολοι μας ετσι ξεκινησαμε,αλλα ειναι κριμα να παιδευεστε απο την αγνοια σας,χωρις λογο ουσιαστικα και στην τελικη,δεν χαιροσαστε τα τηλεφωνα σας με αυτον τροπο σκεψης:)

φιλικα παντα,Δημητρης

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ενα δωρακι απο μενα.

Το ανακαλυψα χαρη στο twitter .

http://www.julien-manici.com/windows_mobile_wifi_remote_access/

http://img.skitch.com/20100224-kjume873x7ata5gn4r1dtbjxx3.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

@@@zaharakis

Δημητρη τελικα οντως ειχε προβλημα αρχειο ΝΒΗ απο το λινκ που το κατεβαζα.

Μολις εκανα extract το rar γινονταν μανταρα.

Το δικο σου ομως κανονικα, το εκανα extract με το winrar και μου εβγαλε κανονικα το NBH και το αρχειο για το φλασαρισμα μεσω pc.

To περασα κανονικα απο την καρτα και ειναι μια χαρα.

Ευχαριστω.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ενα δωρακι απο μενα.

http://img.skitch.com/20100224-kjume873x7ata5gn4r1dtbjxx3.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

βρες μου ενα τετοιο για την αντιστροφη λειτουργια Κωστα :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

βρες μου ενα τετοιο για την αντιστροφη λειτουργια Κωστα :D

Υπάρχει ρε Μητσο αλλα δεν κανει για μας.

Να μπουμε απο το Λεο στο PC και να κανουμε τι; αφου οτι θελουμε το πεταμε στην καρτα μας και οτι ωρα θελουμε το εχουμε στην διαθεση μας για χρηση.

Τετοιες εφαρμογες ειναι χρησιμες μονο για iphone:lol:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Administrators

Προστέθηκε στο Windows Mobile Software όπου και ανήκει. Σε ευχαριστούμε Κώστα για το ξετρύπωμα. :rolleyes:

Modpic.gif

Υπάρχει ρε Μητσο αλλα δεν κανει για μας.

Να μπουμε απο το Λεο στο PC και να κανουμε τι; αφου οτι θελουμε το πεταμε στην καρτα μας και οτι ωρα θελουμε το εχουμε στην διαθεση μας για χρηση.

Τετοιες εφαρμογες ειναι χρησιμες μονο για iphone:lol:

πες το ψεμματα:lol:

τι εκανες τελικα με την 1.4? επιστροφη στην 1.2 καλυτερα...

εχω κανει τετοιο customizing που δεν θελω να το σκεφτομαι καν,να ξαναστησω αλλη ρομ απο την αρχη ετσι:blink:

πες το ψεμματα:lol:

τι εκανες τελικα με την 1.4? επιστροφη στην 1.2 καλυτερα...

εχω κανει τετοιο customizing που δεν θελω να το σκεφτομαι καν,να ξαναστησω αλλη ρομ απο την αρχη ετσι:blink:

Δοκιμαζω ριχνοντας το backup μου, αν δω κατι καλο θα στησω απο την αρχη αλλιως πισω.

Εχω την εντυπωση οτι αυτη η εφαρμογη με τα πολλα εικονιδια στην home page προξενει μια καθυστεριση στο scrouling των tabs του manila.

To παρατηρησα τοσο σε καινη ρομ, αλλα και σε στημενη αφου αφαιρεσα την εφαρμογη.

@@@thanks Γιαννη

EDIT

Μαλλον θα στησω απο την αρχη την 1.4.1 γιατι φαινεται αρκετα ενδιαφερουσα ρομ.

Εχει και το tab me ta documents που με ενδιαφερει πολυ για την δουλεια μου.

Edited by Te_salat

- Ρύθμιση το X button στην εφαρμογή Album να κλείνει το πρόγραμμα, αντί να το κάνει minimize:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\HTCAlbum : ok_minimize

Αλλάζουμε την τιμή από 1 σε 0.

- Βελτίωση της ποιότητας της φωτογραφικής σε superfine mode:

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\htc\camera\image\jpegquaity\supe rfine

Αλλάζουμε την τιμή του 5Msize από 48 σε 746028.

παιδια καλησπερα.σε ποιο φακελο βρικονται για να τα αλλαξω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Administrators

Θα χρειαστείς έναν registry editor. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε αυτόν του resco explorer.

Εναλλακτικά... http://freewareppc.com/utilities/phmregistryeditor.shtml

Modpic.gif

Θα χρειαστείς έναν registry editor. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε αυτόν του resco explorer.

Εναλλακτικά... http://freewareppc.com/utilities/phmregistryeditor.shtml

εχω εγκαταστησει στην καρτα μνημης τον resco explorer 2008 v 7 multilanguage δεν κανει αυτος??? αλλα δεν τα βρισκω τα αρχεια καμια βοηθεια ???ευχαριστω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δοκιμαζω ριχνοντας το backup μου, αν δω κατι καλο θα στησω απο την αρχη αλλιως πισω.

Εχω την εντυπωση οτι αυτη η εφαρμογη με τα πολλα εικονιδια στην home page προξενει μια καθυστεριση στο scrouling των tabs του manila.

To παρατηρησα τοσο σε καινη ρομ, αλλα και σε στημενη αφου αφαιρεσα την εφαρμογη.

@@@thanks Γιαννη

EDIT

Μαλλον θα στησω απο την αρχη την 1.4.1 γιατι φαινεται αρκετα ενδιαφερουσα ρομ.

Εχει και το tab me ta documents που με ενδιαφερει πολυ για την δουλεια μου.

το document tab ειναι καταστροφικο για την μνημη της συσκευης! η cache του με μια ΄πλη αναγνωση 5\6 αρχειων,μπορεινα φτασει και τα 60mb...

δοκιαμασε το και κοιτα μετα τον φακελο volatile (στο application data )...

εχω κανει αναφορα εδω και καιρο στους xda και εγω αλλα και οσοι δοκιμασαν τις πρωτες ρομς με αυτην την επιλογη...

ο kwbr ειναι απο τους λιγους που δινουν την επιλογη αναμεσα σε 2 ρομς,με η χωρις αυτο...

• Administrators
εχω εγκαταστησει στην καρτα μνημης τον resco explorer 2008 v 7 multilanguage δεν κανει αυτος??? αλλα δεν τα βρισκω τα αρχεια καμια βοηθεια ???ευχαριστω

Βάλε καλύτερα τον resco explorer 2010 v8.00

Εκτός από τον explorer θα εγκαταστήσεις και τον αντίστοιχο resco registry. Με αυτό θα βρεις αυτό που ζητάς.

Modpic.gif

το document tab ειναι καταστροφικο για την μνημη της συσκευης! η cache του με μια ΄πλη αναγνωση 5\6 αρχειων,μπορεινα φτασει και τα 60mb...

δοκιαμασε το και κοιτα μετα τον φακελο volatile (στο application data )...

εχω κανει αναφορα εδω και καιρο στους xda και εγω αλλα και οσοι δοκιμασαν τις πρωτες ρομς με αυτην την επιλογη...

ο kwbr ειναι απο τους λιγους που δινουν την επιλογη αναμεσα σε 2 ρομς,με η χωρις αυτο...

Εννοείς το document tab ή το e-reader tab;

Βάλε καλύτερα τον resco explorer 2010 v8.00

Εκτός από τον explorer θα εγκαταστήσεις και τον αντίστοιχο resco registry. Με αυτό θα βρεις αυτό που ζητάς.

ειναι ευκολο να μου δωσεις τα link για να τα κατεβασω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εννοείς το document tab ή το e-reader tab;

το document tab Κωστα ;)

@TeSalat

ξεχασα Κωστα,η εφαρμογη που λες με τα πολλα εικονιδια στο today,lagarei την today screen αφανταστα!

μην την χρησιμοποιεις καθολου!

εγω πειραματιζομαι με το gyrator απο χθες...με ενδιαφερει παρα πολυ το auto rotation και μεσω του gyrator,η οθονη αλλαζει σε οποια κατευθυνση θελεις AMEΣA χωρις κανεναν δισταγμο,αλλα θελει πολυ ψαξιμο,γιατι σε καποιες εφαρμογες τα κανει μανταρα κυριολεκτικα!(album,htcvideo player,youtube,phone....)

Ενα δωρακι απο μενα.

Δηλαδή κάνει ότι και το Windows Mobile Device Center;;; Μόνο που συνδέει το τηλέφωνο μέσω wi-fi και ip στον υπολογιστή αντί για καλώδιο;:O

το document tab Κωστα ;)

@TeSalat

ξεχασα Κωστα,η εφαρμογη που λες με τα πολλα εικονιδια στο today,lagarei την today screen αφανταστα!

μην την χρησιμοποιεις καθολου!

εγω πειραματιζομαι με το gyrator απο χθες...με ενδιαφερει παρα πολυ το auto rotation και μεσω του gyrator,η οθονη αλλαζει σε οποια κατευθυνση θελεις AMEΣA χωρις κανεναν δισταγμο,αλλα θελει πολυ ψαξιμο,γιατι σε καποιες εφαρμογες τα κανει μανταρα κυριολεκτικα!(album,htcvideo player,youtube,phone....)

- Ο kwbr δίνει την επιλογή (με ή χωρίς) στις δύο ρομς για το e-Reader.

- Λυπάμαι που βλέπω την διαπίστωσή σου για την εφαρμογή Cookie's Home Tab (φαντάζομαι αυτή εννοείς εσύ και ο Κώστας), γιατί είναι πολύ βολική που "τραβάει" το ημερολόγιο προς τα κάτω.. εκτός βέβαια απο τα πολλά shortcuts που είναι κι αυτό βολικό :(

Edited by keras

παιδια οταν κατεβαζω ενα βιντεο με το

youtubeplay μου το κατεβαζει σε .flv

και δεν μπρορει να το παιξει χρειαζομαι

καποιον player?

Ο core player τα παίζει μια χαρά.

1) Note 8

2) Note III

Δηλαδή κάνει ότι και το Windows Mobile Device Center;;; Μόνο που συνδέει το τηλέφωνο μέσω wi-fi και ip στον υπολογιστή αντί για καλώδιο;:O

Ναι αλλα νομιζω οτι ειναι για μεταφορα αρχειων, μουσικης, και φωτο. Δεν νομιζω να κανει συχρονισμο.

Δοκιμασε το, εγω δεν το εβαλα γιατι εχω mac και εχω προγραμμα που τα κανει ολα αυτα.

- Λυπάμαι που βλέπω την διαπίστωσή σου για την εφαρμογή Cookie's Home Tab (φαντάζομαι αυτή εννοείς εσύ και ο Κώστας), γιατί είναι πολύ βολική που "τραβάει" το ημερολόγιο προς τα κάτω.. εκτός βέβαια απο τα πολλά shortcuts που είναι κι αυτό βολικό :(

Πράγματι πολύ χρήσιμη εφαρμογή!

Εγώ χρησιμοποιώ την Cookie's Home Tab από τότε που βγήκε χωρίς να μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό! Ίσως το lag που παρατηρείται σε ορισμένους να οφείλεται σε συνδυασμό διαφόρων προγραμμάτων! :)

Φιλικά Γιώργος