EchiDNA Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Για τι ακριβώς μιλάμε; Σας έχασα! Βγήκε η ρομ με την οποία θα κυκλοφορήσει το αμερικάνικο HD2 και είναι στο link που έχει δώσει πιο πάνω ο Γιάννης :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 (edited) Ship έκδοση ε;;;; Έφτασε ο καιρός να κυκλοφορήσει και στην Αμερική!!! Περιμένουμε τις πρώτες cooked λοιπόν, φοβερό νέο Γιάννη!!! :) μας εξηγει καποιος τι ειναι το παραπανω γιτι δεν μπορεσα να καταλαβω? ααα οκ τωρα μου εμφανισε το παραπανω ποστ οκ.δηλαδη ειναι οφφισιαλ ρομ.αν τη βαλω στο λεο στην ελλαδα θα υπαρχει ροβλημα απο μεριας provider?? Edited February 21, 2010 by dime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Τελικα το HD2 εχει FM Transmitter ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 θα με σωσει καποιος να πσταω απο bluetooth το κουμπι κσι να ενεργοποξειτε η φωνητικη κληση?οι ρηθμισεις τηε πρωτης σελιδας δρν δουλευουν Εάν το bluetooth σου υποστηρίζει φωνητική κλήση τότε απεγκατέστησε ότι σχετικο cab έχεις βάλει, soft reset και δοκίμασε αυτό, σε εμένα δουλεύει με τα bluetooth της itech αλλά και σε πολλούς που το έχουν τρέξει (κάνε μια αναζήτηση στο thread και θα το διαπιστώσεις)! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilai Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 /Duttys_Cyberon_Voice_Speed_Dial__Updated__1_.cab"] Και σε εμένα δουλεύει με το bluetooth της SonyΕ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Εάν το bluetooth σου υποστηρίζει φωνητική κλήση τότε απεγκατέστησε ότι σχετικο cab έχεις βάλει, soft reset και δοκίμασε αυτό, σε εμένα δουλεύει με τα bluetooth της itech αλλά και σε πολλούς που το έχουν τρέξει (κάνε μια αναζήτηση στο thread και θα το διαπιστώσεις)! Εάν το συγκεκριμένο δοκιμασμένα δουλεύει και με το bluetooth headset, ενημερώνω αναλόγως το πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Υπάρχει και το WM65 LockScreen Leo Edition για όποιον ενδιαφέρεται. http://img198.imageshack.us/img198/1761/screen231.jpg Γιάννη το εγκατέστησα και δούλεψε μια χαρά αλλά μου άλλαξε τα Fonts στο facebook και τα έβλεπα όλα τετραγωνάκια.... επίσης στην μορφή της σύντομης ημερομηνίας μου έβαζε την πλήρη ημερομηνία.. Μόλις το έβγαλα όλα γύρισαν στο κανονικό τους αλλά πρέπει να βάλετε το cab με το original για να έχετε ξανά το μαμά κλείδωμα... Dusk_6.5_Lockscreen_v3.0.CAB http://a3mguq.bay.livefilestore.com/y1p77n6ID_tqnFDGHsmdbNNA7V9v0VRN7ABrMtGP3l31W3SCfp-ttYBsitiWIkzinGbFI_A1eWEv4QPL1mbM0Xx3vz8rg9fSeaq Το εγκατέστησα και δεν έχω πρόβλημα με το facebook Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 (edited) Καλησπερα! Εβαλα και τα 2 lockscreen που αναφερατε πιο πριν, αλλα οταν τα απεγκατεστησα και τα δυο, μετα ειχε εξαφανιστει το lockscreen του Manila κι ειχι εμφανιστει το κλασσικο των wm με το left softkey να λεει Unlock κι αφου το πατησεις εμφανιζεται στην μεση της οθονης δεξια το κουμπακι Unlock Υπαρχει τροπος να επαναφερουμε το lockscreen του Manila η να κανω restore απο το backup του spb? edit: οκ οκ... επρεπε να περασω το original.... sorry Edited February 21, 2010 by mcosgeorge Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Υπαρχει τροπος να επαναφερουμε το lockscreen του Manila η να κανω restore απο το backup του spb? WM65_LockScreen_HTC_HD2_original.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Για να μην αδρανοποιειται το wife οταν η συσκευη μας ειναι σε sleep mode. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=483149 To δοκιμασα δουλευει τελεια. Εκανα συχρονισμο το Leo μεσω wife με το mac μου, ενω ηταν σε sleep mode. Και Google Translator για windows mobiles ;) http://kvsoftware.com/index.php?app=gt http://img.skitch.com/20100221-6t4rhawewfgqkakb5agpe1ixq.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch Γεια σας ομοσταβλοι φιλοι μου να ρωτησω γιατι το Google translator μετα την εγκατασταση του μου βγαζη ΣΦΑΛΜΑ και μου λεει οτι για αυτη την εφαρμογη απαιτειται νεοτερη εκδοση του Microsoft.NET Compact Framework απο την εκδοση που ειναι σε αυτη την συσκευη , τι πρεπη να βαλω ? :confused: Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 τι πρεπη να βαλω ? :confused: http://www.mediafire.com/?wjfiyxtgvtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 (edited) Γιαννη ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου εγω απλα καθυστερησα να ευχαριστησω λογω εγκαταστασης του λινκ που μου εδωσες το εβαλα και τωρα ενω εμφανιζονται ολα κανονικα οπως δειχνη η φωτο του Κωστα οταν γραφω ενα κειμενο και επιλεξω μεταφραση μου βγαζη σφαλμα ενα κατεβατο ολοκληρο και μου ζητα τερματισμο Εχω κανη ρυθμισης απο το μενου του και εβαλα φυσικα Ελληνικο μενου το δοκιμασε καποιος αλλος και του εκανε παρομοιο προβλημμα . :worry: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ PS : Eβαλα το ( GoogleTranslator.cab - 121 кб.) σωστο η λαθος ? Επισης αυτο το λινκ ( http://www.mediafire.com/?wjfiyxtgvtz ) που μου εδωσες αν θελης βαλτο μαζι με τα αλλα θα βοηθηση αρκετους σαν εμενα. Και αυτο ( NETCFv35.wm.armv4i ) το εγκατεστησα στην SD σωστο η λαθος ? Το επανεγκατεστησα στην μνημη του τηλεφωνου και παραμενη το ιδιο σφαλμα ΔΕΝ κανη την μεταφραση ΚΩΣΤΑ χαιρωμε οταν σε βλεπω πως μας παρακολουθης ΠΡΟΣΘΕΣΑ εδω τις απαντησης μου για να μην γεμιζω ασκοπα σελιδες Edited February 22, 2010 by powerser Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 ............... Και αυτο ( NETCFv35.wm.armv4i ) το εγκατεστησα στην SD σωστο η λαθος ? Μαλλον επρεπε να το βαλεις στη μνημη της συσκευης :confused: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 το εγκατεστησα στην SD σωστο η λαθος ? Στην κύρια μνήμη τα βάζουμε αυτά πάντα. Αν και νομίζω ότι και στην κάρτα που επέλεξες, πάλι στην κύρια μνήμη το έβαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλημέρα σε όλους, Έβαλα σήμερα στο HTC HD2 την Artemis HD2 ROM Ver 4.0 Θα ήθελα να αλλάξω τα πλήκτρα που δείχνω στην συνημμένη φωτογραφία από button σε απλό κείμενο (π.χ "Τηλέφωνο" και όχι το ελλειψοειδές button που έχει). Μήπως γνωρίζει κάποιος; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Μήπως προτιμάς κάτι τέτοιο...; http://a3mguq.bay.livefilestore.com/y1pHhfs7gpPc3rr_3sTPm6_RPtUNc0JcRpDB1QozMpEFCkuOzHhv1ZFYodtzzfGfB546ukzIor_zfNtCLnCwAL2LA Dusk_Bars_&_tsk_Theme.CAB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 RUU_Leo_1_5_TMOUS_2.10.531.0_Radio_Signed_15.34.50 .07U_2.08.50.08_2_Ship Password: db88feb4c3dcb6700a2873669310f589 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=636387 για οποιον θελει να την δοκιμασει mirror link in rapidshare :) _Leo_1_5_TMOUS_2.10.531.0_Radio_Signed_15.34.50.07U_2.08.50.08_2_Ship.rar δεν θελει κωδικο και εχω κανει extracted το αρχειο της ρομ(ruu_signed.nbh) και εχω προσθεσει το LeoCustomRUU.exe. εγκατασταση μεσω pc μονο! μη ξεχνατε,μην φλασαρετε αυτην την ρομ απο την καρτα σας!!! υπαρχει περιτωση να σας επαναφερει το επισημο spl και αν κατι δεν παει καλα,δεν θα μπορειτε να το ξαναπερασετε... δεν ειναι σιγουρο αλλα κανενας δεν θελει να μαθει :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 athanaso77 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά προσπαθώ απλά να απαλλαγώ από τα άθλια αυτά κουμπιά που έχει η ROM που φορώ και να μείνει μόνο το text! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Κάτι πιο διακριτικό από αυτό που σου δίνω δεν θα βρεις γιατί πλέον από WM6.5.3 και μετά, η κάτω μπάρα γίνεται πιο παχιά για να συμπεριλάβει κουμπιά και όχι την παλιά μπάρα των προηγούμενων εκδόσεων. Η άλλη λύση είναι να βάλεις στη συσκευή σου ROM με wm6.5 build (το τελευταίο WM6.5 είναι το 21892, από 23ΧΧΧ και πάνω πας σε WM6.5.3 και πάνω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Ωστε δηλαδή όλες οι νέες rOM το έχουν αυτό? Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Όλες οι επερχόμενες επίσημες. Δεν έχει βγει επίσημα ακόμα κάποια τέτοια αλλά στο μέλλον θα δούμε σίγουρα και επίσημα. Σε unofficial rom όπως αυτή που δοκιμάζεις, κυκλοφορούν τέτοια builds πολύ καιρό τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Εγω παντως δεν το κουναω απο την topix 1.2 μεχρι να οριστικοιποιηθει το θεμα των 6.5.3Χ Οχι γιατι είναι κατι το ιδιαιτερο σαν ρομ, απλα ειναι σταθεροτατη αφου σε σχεση με την official οι διαφορες της ειναι σε καποια tweaks ενσωματομενα για να μην κουραζομαστε να τα περναμε ενα ενα και οτι εχουν πεταχτει καποια αχρηστα απο μεσα. Σημερα την ξαναεστησα απο την αρχη για να ειμαι σιγουρος αφου ειχα κανει πολλα πειραματα και φοβομουν τα backup μην μεταφερουν σκουπιδια. Πλεον μπορω να πω με σιγουρια οτι εχω μια συσκευη απο την οποια δεν λειπει τιποτα απ αυτα που χρησιμοποιουσα στο iphone, οσο αφορα τις εφαρμογες γιατι σαν συσκευη ειναι σκαλες ανωτερη. Ας με συγχωρησουν οι φιλοι που μετακομισαν απ᾽εδω, αλλα ηταν οτι καλυτερο η επιστροφη μου στα HTC. Παρόλο που συνεχιζω να δουλευω με mac, το Leo δεν υστερει πουθενα κι ας εχει windows απο κατω. Ειναι τρομερα ευχρηστο και με την παραμετροποιηση που περνει το interface του γινεται απιαστο. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι μπορω να κανω την δουλεια μου 100% πλεον. Συχρονιζω σε ζωντανο χρονο με το google, επαφες και ημερολογιο οπως και στο iphone. Eχω κι εδω push mail. Συχρονιζω μεσω wife απο το mac, Tasks, Notes, bookmarks, οποτε ολα ειναι ιδια σε λαπτοπ και τηλεφωνο. Μαλιστα το συν ειναι οτι μπορω μ ενα κλικ χαρη στην εφαρμογη tasks manila, να εισαγω στο ημερολογιο οποιοδηποτε task για να εμφανιζεται στην homepage. Φανταστικη εφαρμογη με ωραιο και λειτουργικο μενου. Εχω πολυ καλο RSS και το σημαντικοτερο, με το twitter ενημερονομαι αμεσα για καθε νεο app που βγαινει στο XDA και κατεβαζω απ ευθειας τα cab στην συσκευη μου, ετοιμα για εγκατασταση και προπαντως δωρεαν οχι σαν το Sydia:cool: Με το Softmaker εχω πραγματικα office, που κανουν τα παντα, οτι και στο pc δηλαδη με χαρακτηριστικη ανεση. Μπορω να διαχειριστω οποιοδηποτε αρχειο της δουλειας μου. Μπορω να συχρονιζω αρχεια με τον υπολογιστη μου μεσω του Dropbox και να τα εχω διαθεσιμα οποιαδηποτε στιγμη. Εχω book reader, (Ελληνικα βιβλια δεν εχω:(. Αν σας βρισκετε κανενα μου το δινετε:)) Δεν μου λειπει τιποτα πλεον. Τα μονα αρνητικα ειναι οτι λαδωνει η οθονη πολυ ευκολα και εξω με ηλιο δεν βλεπεις τιποτα να δεν εχεις την φωτηνοτητα στο φουλ. Σε μια βδομαδα που το εχω δεν εχει φαει κανενα κολλημα και οι μοναδικες φορες που χρειαστηκα το κουμπακι του soft reset ηταν για να βγω απο τον bootloader. Παραμενει το ιδιο γρηγορο οσες μερες και να δουλευει. Και ενα μεγαλο συν ειναι οτι δεν θα το βαρεθουμε ευκολα, γιατι διαρκως ερχονται βελτιωσεις απο το XDA συν τα 6.5.3X που οταν σταθεροποιηθουν θα μας δωσουν εκομα καλυτερo interface και διαχειριση. Και επεται συνεχεια με τις beta series 7 που σιγουρα θα περασουν απο το XDA ηθελημενα απο την MS σαν τελικο crass test πριν κυκλοφορησουν επισημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Κώστα είχες γράψει ότι το δουλεύεις χωρίς την χρήση task manager και χωρίς να κλείνεις τις εφαρμογές από το παρασκήνιο! Πες μας τις εντυπώσεις σου σχετικά με την κατανάλωση μπαταρίας!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Εγω παντως δεν το κουναω απο την topix 1.2 μεχρι να οριστικοιποιηθει το θεμα των 6.5.3Χ το Leo δεν υστερει πουθενα κι ας εχει windows απο κατω. Ειναι τρομερα ευχρηστο και με την παραμετροποιηση που περνει το interface του γινεται απιαστο. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι μπορω να κανω την δουλεια μου 100% πλεον. Δεν μου λειπει τιποτα πλεον. Κώστα, συμφωνώ απόλυτα. Το έχω σχεδόν ένα μήνα και ακόμα με εκπλήσσει, που όχι μόνο δεν έχει τα κλασικά προβλήματα των win mobile, αλλά αντίθετα μόνο τα καλά τους. Έχοντας μάθει και την capacitive ακόμα και το internet browsing το κάνω πιο γρήγορα απο το iphone, το οποίο ήδη πούλησα. Ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Συγνώμη για το offtopic, αλλά πραγματικά με εκπλήσσει τόσο που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα συναισθήματά μου. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Τελικα το GoogleTranslator λειτουργη ΜΟΝΟ οταν εισαι συνδεμενος στο ιντερνετ λιγο δωρο αδωρο γιατι ετσι κι αλλιως σε αυτη την περιπτωση μπορης να πηγαινεις μεσα απο το site tou Google και να το κανης αντιγραφη επικοληση και ετοιμο Το καλο θα ητανε να λειτουργη και οταν δεν υπαρχη συνδεση :( Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts