koklas Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Παιδιά, έλεισα το πρόβλημα με τα sms...να το πω εδώ ή να ανοίξουμε καινούρια ενότητα...???:D ποιο προβλημα εννοεισ???????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbou Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Το bluetooth είναι το Clip Naro 601, έχω εγκαταστήσει αυτό το cab για να δουλεύει η φωνητική κλήση από το bluetooth και δουλεύει κανονικά. Μήπως το παραπάνω αρχείο μπορούμε να το βρούμε εκτός rapidshare γιατί δεν το δίνει με τίποτα. Παράθεση Δημήτρης Καλαμάτα HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perkos Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 ποιο προβλημα εννοεισ???????? Αυτό που δεν στέλνει sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 φλασαρα την νεα topix 1.1.4 η οποια στηριζεται στην επισημη 2.01 και μετα εβαλα ενα back up που εχω απο την 1.1.3 και βλεπω οτι το δεχτηκε μια χαρα (θα το τσεκαρω και αν εχω προβλημα θα το γραψω) υ.γ εχετε αντιμετωπισει προβλημα με το φορτωμα του site εδω κανα δυο-τρεις μερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 φλασαρα την νεα topix 1.1.4 η οποια στηριζεται στην επισημη 2.01 και μετα εβαλα ενα back up που εχω απο την 1.1.3 και βλεπω οτι το δεχτηκε μια χαρα (θα το τσεκαρω και αν εχω προβλημα θα το γραψω) υ.γ εχετε αντιμετωπισει προβλημα με το φορτωμα του site εδω κανα δυο-τρεις μερες? λεσ νατο κανω???και εγω την εβαλα τωρα...πωσ σ φαινεται? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 φλασαρα την νεα topix 1.1.4 η οποια στηριζεται στην επισημη 2.01 και μετα εβαλα ενα back up που εχω απο την 1.1.3 και βλεπω οτι το δεχτηκε μια χαρα (θα το τσεκαρω και αν εχω προβλημα θα το γραψω) υ.γ εχετε αντιμετωπισει προβλημα με το φορτωμα του site εδω κανα δυο-τρεις μερες? Εγώ πέρασα το backup του sprite από την wwe rom στην topix 1.2 ( διαφορετικό build) και δούλεψε χωρίς πρόβλημα, μόνο ένα-δυο cab χρειάστηκε να ξαναεγκαταστήσω! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 λεσ νατο κανω???και εγω την εβαλα τωρα...πωσ σ φαινεται? δε την βαζεις και συ να την τσεκαρουμε ολοι μαζι? Εγώ πέρασα το backup του sprite από την wwe rom στην topix 1.2 ( διαφορετικό build) και δούλεψε χωρίς πρόβλημα, μόνο ένα-δυο cab χρειάστηκε να ξαναεγκαταστήσω! ευκαιρια να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Μολις το πηρα κ εγω και ειναι απαικτο !! το μονο ποθ μου φανηκε κπως πιο ευαισθητη η οθονη απο αυτη που εχει το μηλοφωνο ... συστηνεται να βαλω καλυμμα οθονης ή δεν γδερνεται η οθονη του λεο ?? μπορει καποιος να μου πει εμπειριες του ? :) Αν ψαξεις στο Youtube HTC HD2 and knife θα καταλαβεις !!!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 καποιος με ορεξη να μου πει 2-3 πραγματακια για το igo8?καθως και που μπορω να ''αγορασω'' μια εκδοση που να λειτουργει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Μήπως το παραπάνω αρχείο μπορούμε να το βρούμε εκτός rapidshare γιατί δεν το δίνει με τίποτα. στο ανεβασα εδω http://www.sendspace.com/file/cx59bi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Καλα εκανες αν και δεν χαραζεται..Η αφη εχει αλλαξει καθολου; Ιnvisible shield ειχα βαλει εγω και στο iphone και στο omnia hd που ειχα και ηταν πολυ καλο για screen protector.. Παντως αυτο το χω παντα μεσα στην θηκη της htc.. Δεν εχω καμια διαθεση να πεσει ουτε σταγονα πανω του.. Ειναι το μονο κινητο που το προσεχω σαν κορη οφθαλμου, σκετο μινιμαλ κομψοτεχνημα ειναι :p Έχω διαβάσει για αρκετούς που τελικά κατάφεραν και έκαναν κάποιες μικρο-γρατζουνιές, οπότε είπα να μην το ρισκάρω. Η αφή είναι ίδια σαν να μην φόραγε τίποτα. Πολύ ευχαριστημένος, καμία σχέση με τα χαζά που έχουν στο Ebay (βασικά με την αγορά Silicon case (πολύ καλή, και την προτίνω) δοκίμασα screen protector που έδιναν μαζί, αλλά αποτέλεσμα πολύ χάλια...). Η θήκη της HTC δεν με έχει βολέψει προς το παρών. Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Καλησπέρα, Απο χθες λοιπόν, είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός HD2 με αγγλική ROM. Τελικά ψάχνοντας ακόμα και να μην έχεις διαβάσει ή να ξέρεις πολλά, βρίσκεις λύση σε αρκετές από τις απορίες σου (χωρίς να χρειαστεί να ρωτήσεις πολλές φορές). Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω αρχικά είναι, ότι ενώ η οθόνη του είναι απίστευτα άμεση στην απόκριση σε σχέση με το HD που είχα, παρόλα αυτά θέλει χρόνο για να την συνηθίσεις....Πολλές φορές πατάω 2-3 ή ακόμα και 4 φορές πάνω σε κάτι για να πάρει τελικά το πάτημα...παρόλο που έχω κάνει screen alignment. Λίγο περισσότερο εκνευριστική η κατάσταση με το πληκτρολόγιο για τα μηνύματα....άλλα πατάω άλλα παίρνει.....κατά τα άλλα η συσκευή είναι απίστευτη. Θα ήθελα να ρωτήσω για να ξεκαθαρίσω κάτι που δεν μου είναι απόλυτα κατανοητό. Στο καιρό έχει μια επιλογή που είναι εξ' αρχής ενεργοποιημένη Weather > Download data automatically > Every 1 hour (clicked by default) Το ίδιο ισχύει για τα Stocks και για το Internet Time Sync? Stocks > Download data automatically > Every 30 minutes (clicked by default) Internet time sync > Get time from the internet > Clicked (clicked by default) Βασικά δεν με ενδιαφέρει τόσο για τα Stocks (αυτά θα τα απενεργοποιήσω) όσα για τον καιρό και το time. Αν το αφήσω έτσι κάθε μια ώρα που θα ενημερώνει τον καιρό ή τα υπόλοιπα θα με χρεώνει extra? Ευχαριστώ ------------------------------ Καμμιά Απάντηση? Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 ------------------------------ Καμμιά Απάντηση? μηνυμα 4498 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Ευχαριστω και εγω για την βοηθεια. Εχω αρχισει να βαζω τα πραγματα σε ταξη. το τηλεφωνο- που μονο τηλεφωνο δεν ειναι- αξιζει και με το παραπανω. Απλα θα ηθελα να ρωτησω πως ειναι δυνατον ενω δεν βαζω τιποτα στην μνημη του τηλεφωνου αλλα μονο στην καρτα πως γεμιζει η μνημη του τηλεφωνου? Εχω βαλει μεχρι τωρα μονο resco file explorer, resco photo manager, και μερικους χαρτες δυτικης ευρωπης Ndrive. Oλα εχουν εγκατασταθει στην καρτα πως γινεται να γεμιζει η μνημη του τηλεφωνου? Πως μπορω να την απελευθερωσω χωρις να σβησω προγραμματα? ευχαριστω. Τα εκανες εγκατασταση και στην καρτα μνημης τα προγραμματα, ή απλα τα περασες στην καρτα προκειμενου να τα κανεις εγκατασταση? Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEOGRR Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Τα εγκατεστησα στην καρτα και τα ετρεξα απο εκει. φαινονται στην προσθαφαιρεση προγραμματων στην μνημη της συσκευης, αλλα αν τα απεγκαταστησω απο εκει προφανως παυουν να υπαρχουν. πως κανω εγκατασταση προγραμματων χωρις να γεμιζω την μνημη του τηλεφωνου? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Αν ψαξεις στο Youtube HTC HD2 and knife θα καταλαβεις !!!!! Ωραιος !! αρα απο τη στιγμη που δεν γδερνεται ετσι σιγα μην το γδαρουμε με το δακτυλο ... δεν βαζω τιποτα :) ευχαριστω Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 εμεναα παντωσ ευτυχωσ μετα απο ενα μηνα ολα οκ......δεν εχει το παραμικρο η οθονη.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) κοιτα Γιωργο για τυχον mms αδιαβαστα που μπορει να ειναι μεσα στα μηνυματα σου..σβηστα,κανε επανεκινηση και δοκιμασε το παλι ;) τι να πω ρε δημητρη.... εισαι αρχοντας! οντως ενα mms, το μοναδικο που εχω λαβει τοσα χρονια :p , ηταν η αιτια... ενα delete ki ola ok! πολυ κουλη η αιτια...αλλα σημασια εχει οτι δουλευει αψογα! thanks φιλε μου! Edited January 17, 2010 by mcosgeorge Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα κυριως το SPB 3.5 αλλα εδω και λιγες μερες εχω δωσει 1 ευκαιρια ακομα(:p) στο manila να με κερδιση,εβγαλα λοιπον τελειως το shell και μια χαρα εως τωρα μονο που εχω συνιθηση να κλειδωνο την οθονη μου αναθετωντας τη δουλεια αυτη σε 1 τατς κουμπι. Εως τωρα ειχα ειτε το κλειδωμα του spb ειτε του S2U2. Βγαζοντας τα ομως και τα 2 δεν εχω επιλογη να αναθεσω το lock της συσκευης μου σε μια απ της 20 συντομευσεις που εχω στο sense. Μηπως καποιος γνωριζει το τροπο? @mcosgeorge Ενα απ τα λιγα προβληματα του Destinator που μας ερχετε απ τα παλια και δυστυχως ταλαιπωρη ακομη!;) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα κυριως το SPB 3.5 αλλα εδω και λιγες μερες εχω δωσει 1 ευκαιρια ακομα(:p) στο manila να με κερδιση,εβγαλα λοιπον τελειως το shell και μια χαρα εως τωρα μονο που εχω συνιθηση να κλειδωνο την οθονη μου αναθετωντας τη δουλεια αυτη σε 1 τατς κουμπι. Εως τωρα ειχα ειτε το κλειδωμα του spb ειτε του S2U2. Βγαζοντας τα ομως και τα 2 δεν εχω επιλογη να αναθεσω το lock της συσκευης μου σε μια απ της 20 συντομευσεις που εχω στο sense. Μηπως καποιος γνωριζει το τροπο? @mcosgeorge Ενα απ τα λιγα προβληματα του Destinator που μας ερχετε απ τα παλια και δυστυχως ταλαιπωρη ακομη!;) μα καλα αφου οταν κλεισεις τη συσκευη (stand by), η οθονη κλειδωνει ουτως η αλλως οταν πας να το ξανανοιξεις, οποτε δεν καταλαβαινω ποια η λειτουργικοτητα ενος τετοιου "κουμπιου¨:confused: Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Παιδιά, έλεισα το πρόβλημα με τα sms...να το πω εδώ ή να ανοίξουμε καινούρια ενότητα...???:D ποιο προβλημα εννοεισ???????? Αυτό που δεν στέλνει sms Να το πεις εδώ. Στην παρούσα φάση, μόνο σε ένα thread μπορούμε να συζητάμε για κάθε συσκευή. κοιτα Γιωργο για τυχον mms αδιαβαστα που μπορει να ειναι μεσα στα μηνυματα σου..σβηστα,κανε επανεκινηση και δοκιμασε το παλι ;) Επειδή όμως αυτή η λύση δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη, καλύτερα να σβηστεί το «άχρηστο» αρχείο smsmodule.dll που βρίσκεται στον φάκελο του Destinator. Έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα με την παρουσία MMS στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Παιδιά καλημέρα.Το copilot που έχει λήξει η δοκιμαστική έκδοση των 15 ημερών και δεν σκοπεύω να το αγοράσω, μπορώ να το απεγκαταστήσω ή θα το έχω στη συσκευή για πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosD Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Εχεις περασει custom Taskbar? Εαν ναι αυτη ευθυνεται για το bug σου. Αγαπητέ Βαγγέλη, ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πράγματι έχω ¨περάσει¨ μια custom Taskbar και εάν αυτή ευθύνεται για το συγκεκριμένο ¨πρόβλημα¨ δεν σκοπεύω να την απεγκαταστήσω αφού την προτιμώ σε σχέση με την default της HTC και επιπλέων το ¨πρόβλημα¨ είναι αισθητικό και όχι λειτουργικό. Αναρωτιέμαι όμως μήπως η Taskbar επηρεάζει και άλλες λειτουργίες που μέχρι τώρα δεν τις έχω εντοπίσει. Κάθε υπόδειξη δεκτή και καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ποια task bar έχεις εγκαταστήσει; Αυτή που έχω στο πρώτο post δεν δημιουργεί παρένθετα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Υπάρχει κάποιο cab που να περιστρέφει αυτόματα η έστω χειροκίνητα την οθόνη σε όλα τα προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts