Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι ρε κράτα το η μπάρα πάνω είναι δείκτης για τη μπαταρία, άμα δεν σου αρέσει πήγαινε preferences και ψάξε για battery gause

Ναι καλά λες!Αμα βγάλω την ένδειξη μπαταρίας θα φύγουνε τα γκρίζα απο πάνω?

Xiaomi Mi Mix 3

αυτην εχω ηδη για δοκιμη.

θα την φλασαρω το μεσημερακι μιας κ ειμαι για καφε τωρα.

εισαι beta tester του laurentius ?

ξερεις ποτε θα την ανεβασει επισημα στην σελιδα του ?

ή ειναι νωρις ακομα...μιας και ξερω οτι πεφτει πολυ τεστ πριν ανεβασει οποιαδηποτε rom του.;)

εισαι beta tester του laurentius ?

ξερεις ποτε θα την ανεβασει επισημα στην σελιδα του ?

ή ειναι νωρις ακομα...μιας και ξερω οτι πεφτει πολυ τεστ πριν ανεβασει οποιαδηποτε rom του.;)

μην λεμε τα ιδια :)

2668

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ναι καλά λες!Αμα βγάλω την ένδειξη μπαταρίας θα φύγουνε τα γκρίζα απο πάνω?

Ναι έχω ανεβάσει ένα cab εδώ που είναι τροποποιημένο για hd2, τώρα τι τροποποιήσεις έφαγε, δεν ξέρω. Κάνε ένα search και βάλτο.

Kill with Power !!!

ενημερωτικα,η ρομ του Leo(Laurentius) πεταει μεχρι στιγμης :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

• Administrators
Δηλαδή δεν κάνει το wktaskl για το HD2 μας;Να το βγάλω;Και ποιο να βάλω παρόμοιο;

Συνιστώ τον Showcase.

Modpic.gif

Ρε παιδιά υπάρχει πουθενά στο internet alternative μπαταρία με περισσότερα mA για το λέοντα; Διότι αυτή απο την HTC δεν την παλεύει πολύ (αν και φταίει και το λειτουργικό που είναι εργονοβόρο)

free ram ? rom?

τι μας κανεις τωρα...:p

ειναι νωρις ακομη μιας και ειναι prerelease rom που σημαινει ελλειψεις...

μην ανυσηχειτε παντως τα πραγματα ειναι σε πολυ καλο δρομο για 1η προσπαθεια!

Link pls!!

φυσικα και δεν μου επιτρεπεται κατι τετοιο ;)

ηδη ετοιμαζει ενα update μετα τα πρωτα feedbacks που εχουμε δωσει:)

ειμαστε 5 ατομα που δοκιμαζουμε αυτην την στιγμη μαζι με τον Λαβρεντη ...

αντε υπομονη και το ξαναλεω,μην φλασαρετε για να φλασαρετε!

περιμενετε να ερθει κατι καλο και οταν αυτο ερθει,θα ενημερωθειτε αμεσα ;)

Χαίρετε και χρόνια πολλά, το πήρα παραμονή Χριστουγέννων και είμαι κατενθουσιασμένος, δυο πρώτες ερωτήσεις γιατί όσο και να προσπάθησα, ως και λίγο άσχετος έχω χαθεί και δεν βρήκα κάτι.

α) παρατηρώ ότι ενώ στα άσύρματα χειριστήρια του έχω δηλώσει στην απιλογή Σύνδεση δεδομένων OFF αυτό το βρίσκω μετά από λίγο στο VODAFONE WEB, επειδή ακόμη δεν έχω περάσει σε πρόγραμμα με χρόνο ιντερνετ, πως μπορώ να έχει επιλογή να συνδέεται μόνο με wi-fi και προαιρετικά με το 3G της VODAFONE.

Μπορώ από κάπου να βλέπω την ογκοχρέωση.

β)τα αρχεία για τα παρακάτω -100% Battery Indicator [1% increments]

- Για να δώσουμε λίγο χρώμα στην Top Bar που και πως πρέπει να τα εγκαταστήσω;

Δημήτρης Καλαμάτα

HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04

• Administrators
α) παρατηρώ ότι ενώ στα άσύρματα χειριστήρια του έχω δηλώσει στην απιλογή Σύνδεση δεδομένων OFF αυτό το βρίσκω μετά από λίγο στο VODAFONE WEB, επειδή ακόμη δεν έχω περάσει σε πρόγραμμα με χρόνο ιντερνετ, πως μπορώ να έχει επιλογή να συνδέεται μόνο με wi-fi και προαιρετικά με το 3G της VODAFONE.

Με το NoData μπορείς να επενεργοποιείς το GPRS της συσκευής σου όποτε εσύ θέλεις.

Μπορώ από κάπου να βλέπω την ογκοχρέωση.

Spb Wireless Monitor.

β)τα αρχεία για τα παρακάτω -100% Battery Indicator [1% increments]

- Για να δώσουμε λίγο χρώμα στην Top Bar που και πως πρέπει να τα εγκαταστήσω;

Ένα από τα δύο μπορείς να εγκαταστήσεις. Διάλεξε ποιο, πέρασε το μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις από εκεί με ένα απλό κλικ.

Modpic.gif

• Administrators
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΓΚΑΤΖΕΤΑΚΙΑΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΙΔΗ 8 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤO TELEYTAIO UPTADE & ΜΕΡΙΚΑ FIX KAI ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ IPHONE,OMNIA,XPERIA ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 1 ΚΙΝΗΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ .ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΔΗ ΚΑΙ IPHONE3G ,SONYERICSSON SATIO,XPERIA,.......KAI KAI KAI

1. Δεν γράφουμε κεφαλαία γιατί στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις.

2. Δεν γράφουμε greeklish (ένα post σου έχει ήδη αφαιρεθεί για αυτό το λόγο).

3. Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα μιας και εδώ είναι forum και όχι chat room (δεύτερο post σου έχει ήδη αφαιρεθεί για αυτό το λόγο).

4. Συζητάμε αποκλειστικά με ότι έχει να κάνει με την εν λόγω συσκευή μιας και είναι εκτός θέματος ο αριθμός των συσκευών που περιλαμβάνει η συλλογή σου. Τα off-topic μηνύματα διαγράφονται.

Καλώς ήρθες και καλή διαμονή.

Modpic.gif

Παίζουν ρόλο τα αυτιά??? Μήπως καταλάθος κλείνεις εσύ τη γραμμή με το αυτί σου? Τσέκαρες το proximity sensor? Έβαλες κανένα screen protector που μειώνει την ευαισθησία του?[/QUOT

Η αλήθεια είναι ότι ακούγετε γελοίο αυτό αλλά είναι λίγο απελπιστική η κατάσταση.

Πως τσέκαρες το proximity sensor?

• Administrators
Ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα μόνοι μας, τι σχέση έχουν τα αυτιά στη συγκεκριμένη συζήτηση; :wacko:

Modpic.gif

Χρονια πολλα νεος στα κολπα με win mobile κατοχοσ και εγω του εν λογω κινητου. Θα ηθελα την βοηθεια σας στο πως γραφεις μυνημα με κεφαλαια και μικρα γιατι παροτι αλλαζω απο το πληκτρολογιο μου τα γυριζει ολα κεφαλαια.

Επισης πως μπορω να το ρυθμισω στο activesync η στο Windows Mobile Device Center 6.1 να κανει οποτε θελω εγω συχρονισμο και οχι σε καθε συνδεση γιατι στο γραφειο που δεν εχω επαφες μου αφορουν για συχρονισμο οταν συγχρονιζει μου διαγραφει του τηλεφωνου της επαφες?Επίσης μηπως υπαρχει και κανενα ποι ευελικτο προγραμμα απο το Windows Mobile Device Center 6.1?

αμαν!!! 3 μερες λειψαμε και μειναμε πισω 20 σελιδες...!!!

για τον φιλο zaharaki ,αν θελει, να ξηγηθει:lol:

για να ακουσει στον οπερα το τηλ και να δεχτει το πατημα των δαχτυλων,

πρωτα θελει ενα καλο screen alingment

μετα μια ρυθμιση στον οπερα και

(ειλικρινα μιλαω) ΚΑΘΟΛΟΥ πιεση στην οθονη!!!

zaharaki δυο ερωτησεις διευκρινηστικες.η ρυθμιση στον opera που αναφερεισ ειναι κσποια απο το προηγουμενο posτ σου που εχει διαφορες ρυθμισεισ?κ δευτερον screen aligment πως καμουμε εδω?με το δακτυλο?καπου εχεισ αναφερει καποιο εργαλειο απο iphone που χρησιμοποιεις...ποιο ειναι?

αμαν!!! 3 μερες λειψαμε και μειναμε πισω 20 σελιδες...!!!

για τον φιλο zaharaki ,αν θελει, να ξηγηθει:lol:

screen alingment με το δαχτυλο και με τπτ αλλο..αυτο που ειχα πει παλιοτερα για καλυτερη αντιστοιχιση οθονης ηταν σε αλλο thread και για αλλη συσκευη:lol:

οσο για την ρυθμιση στον οπερα

opera:config

user prefections

adaptive zoom 90-120 και save;)

αν διαβαζατε καλυτερα δεν θα χρειαζοταν να λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχως και να μαζευονται 20 σελιδες με ανουσια ποστς μεσα σε 3 ημερες...

• Administrators
Χρονια πολλα νεος στα κολπα με win mobile κατοχοσ και εγω του εν λογω κινητου. Θα ηθελα την βοηθεια σας στο πως γραφεις μυνημα με κεφαλαια και μικρα γιατι παροτι αλλαζω απο το πληκτρολογιο μου τα γυριζει ολα κεφαλαια.

Το πρωτόκολλο των ελληνικών sms υποστηρίζει μόνο κεφαλαία στην περίπτωση των 160 χαρακτήρων/sms. Συνεπώς σωστά τα κάνει όλα κεφαλαία αλλιώς θα μπορούσες να γράψεις μόνο 70 χαρακτήρες/sms.

Επίσης μηπως υπαρχει και κανενα ποι ευελικτο προγραμμα απο το Windows Mobile Device Center 6.1?

Δεν υπάρχει εναλλακτική. Το ίδιο το windows mobile device center όμως έχει επιλογή για το προς τα που θα γίνεται ο συγχρονισμός. Εάν επιλέξεις από τη συσκευή στον υπολογιστή, δεν θα σου σβήσει τις επαφές της συσκευής και θα περάσει όσες έχεις και στον υπολογιστή. Ψάξε το λίγο στις ρυθμίσεις.

Modpic.gif

Γιατι σε καποιες εφαρμογες πουπροσπαθω να περασω μου λεει οτι απαιτειται νεοτερη εκδοση του microsoft.net compact framework?

Γιατι σε καποιες εφαρμογες πουπροσπαθω να περασω μου λεει οτι απαιτειται νεοτερη εκδοση του microsoft.net compact framework?

γιατι δεν εχεις την τελευταια... κατεβασε την απο το 1ο post απο τα hints and tips..

• Administrators

Βάλε αυτό... http://justpctech.com/PPC/NETCFv35.wm.armv4i.cab

Modpic.gif

γιατι πρεπει να περασεις πρωτα αυτο στο τηλ σου ωστε να μην εχεις τετοιο προβλημα :)

NETCFv35.wm.armv4i.cab

edit

Γιαννη (Athanasso)περασε το και αυτο στο 1ο ποστ να μην το ψαχνουν τα παιδια ;)(ειναι στον λογ/σμο μου στο rapid οποτε δεν θα σβηστει απο εκει )

oops ποσταραμε μαζι :)