Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιάννη είναι αγορασμένο με επιδότηση απο Voda σε πακέτο επαγγελματικό και θα είναι μεγάλο μπέρδεμα η αντικατάστασή του...

Καμία άλλη ιδέα?

Καταλαβαινω οτι με Voda ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα , αν και η εγγυηση για αντικατασταση μεσα σε 7 μερες ειναι γενικη , αλλα αν ειναι να σου κανει συνεχεια προβληματα τι αλλο να κανεις ?:(

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλημέρα σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Έχεις κανείς από εσάς δοκιμάσει τον Skyfire browser; Εντυπώσεις;

Σε καθημερινή πράξη χρησιμοποιώ από συνήθεια opera, σε σελίδες όμως με flash είναι ιδανικός ο Skyfire. Τον χρησιμοποιώ επειδή μαθαίνω Γαλλικά στο http://french.yabla.com/ όπου υπάρχει έντονο το flash περιεχόμενο.

υπαρχει κατι αντιστοιχο, με το cab που βαζουμε 20 tabs στο start menu, να αυξανει τα tabs στις επαφες;
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Γιάννη είναι αγορασμένο με επιδότηση απο Voda σε πακέτο επαγγελματικό και θα είναι μεγάλο μπέρδεμα η αντικατάστασή του...

Καμία άλλη ιδέα?

Κάνε ένα hard reset και αν δεν διορθωθεί θα έχει κατά πάσα πιθανότητα πρόβλημα hardware!!! Είσαι σίγουρος ότι δεν έβαλες καμιά περίεργη εφαρμογή;;;

Καλημέρα σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Έχεις κανείς από εσάς δοκιμάσει τον Skyfire browser; Εντυπώσεις;

Καλός για flash αλλά απ' όσο θυμάμαι δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά για απαντήσεις σε post! ;)

Φιλικά Γιώργος

Δεν έχω περάσει καμία απολύτως εφαρμογή. Τα προγράμματα πλοήγησης τα έχω απλά αντιγράψει στην κάρτα και δεν τα έχω τρέξει καν.

Να κάνω αναβάθμιση λέτε σαν πρώτη κίνηση?

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :)

Πρόσθεσε στο sys.txt

[device]

type="ALIAS_TOUCH HD"

sdcard_dsk_num=7

το εβαλα και δεν κανει τιποτα!

EDIT

Τωρα ειναι οκ, δεν ειχα αντιγραψει σωστα το sys.txt χιλια ευχαριστώ, τωρα μπορώ να το αξιωποιήσω

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Δεν έχω περάσει καμία απολύτως εφαρμογή. Τα προγράμματα πλοήγησης τα έχω απλά αντιγράψει στην κάρτα και δεν τα έχω τρέξει καν.

Να κάνω αναβάθμιση λέτε σαν πρώτη κίνηση?

Φυσικα...Οπως τα λες ειναι μαλλον η τελευταια ελπιδα να αποφυγεις το service.

Φιλικά Γιάννης

• Administrators
υπαρχει κατι αντιστοιχο, με το cab που βαζουμε 20 tabs στο start menu, να αυξανει τα tabs στις επαφες;

Δυστυχώς δεν έχω δει κάτι τέτοιο.

Οταν κανουμε συγχρονισμο επαφων με το mobile device center και ειναι διαφορετικο το περιεχομενο στο outlook απο το κινητο ποιο απο τα δυο επηρεαζεται ?

Στις ρυθμίσεις του Windows Mobile Device Center υπάρχει η σχετική επιλογή.

Χρόνια Πολλά σε όλους.

Modpic.gif

Χρόνια Πολλά σε όλους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!:D

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δυστυχώς δεν έχω δει κάτι τέτοιο.

Στις ρυθμίσεις του Windows Mobile Device Center υπάρχει η σχετική επιλογή.

Χρόνια Πολλά σε όλους.

Που υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης ???? Δεν βλεπω κατι...Εσβησα τις επαφες απο το outlook (ηταν διπλογαρμμενες) κανω συγχρονισμο αλλα δεν τις περναει απο το κινητο.

Στο κινητο υπαρχει καποιος φακελος που αποθηκευοντα οι επαφες ???

Φιλικά Γιάννης

• Administrators
Που υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης ???

Δεν είμαι μπροστά στον υπολογιστή μου για να γίνω πιο αναλυτικός. Ψάξτο λίγο και θα το βρεις στα settings.

Modpic.gif

καλησπέρα σας...χρόνια πολλά σε όλους,καλά χριστούγεννα και καλή χρονιά να έχετε!!!Ξέρω πως ίσως να γίνομαι κουραστικός, αλλά επειδή μπήκα στο forum και χάθηκα τεελείως με τις 170 σελίδες, θα ήθελα να μου πείτε ποιες εφαρμογές πρέπει να έχω σχεδόν απαραίτητα στο HTC HD2 γιατί κάτι για πληκτρολόγια που δεν αναγνωρίζει το igo8, κάτι για πρόβλημα στην κάμερα, κάτι για τη rom της συσκευής και έχω πελαγώσει!!!Σας παρακαλώ, βοηθήστε με...δεν είναι ότι δεν έψαξα, απλά πελάγωσα με όλα αυτά και θα ήθελα αν μπορείς κάποιος να τα συμμαζέψει λίγο!!!Θα είμαι ευγνώμων σε όποιον μπορέσει να με εξυπηρετήσει!!

καλησπέρα σας...χρόνια πολλά σε όλους,καλά χριστούγεννα και καλή χρονιά να έχετε!!!Ξέρω πως ίσως να γίνομαι κουραστικός, αλλά επειδή μπήκα στο forum και χάθηκα τεελείως με τις 170 σελίδες, θα ήθελα να μου πείτε ποιες εφαρμογές πρέπει να έχω σχεδόν απαραίτητα στο HTC HD2 γιατί κάτι για πληκτρολόγια που δεν αναγνωρίζει το igo8, κάτι για πρόβλημα στην κάμερα, κάτι για τη rom της συσκευής και έχω πελαγώσει!!!Σας παρακαλώ, βοηθήστε με...δεν είναι ότι δεν έψαξα, απλά πελάγωσα με όλα αυτά και θα ήθελα αν μπορείς κάποιος να τα συμμαζέψει λίγο!!!Θα είμαι ευγνώμων σε όποιον μπορέσει να με εξυπηρετήσει!!

Νομίζω ότι εάν ξεκινήσεις με το πρώτο post στην πρώτη σελίδα και κάνεις τις επίσημες αναβαθμίσεις θα είσαι μια χαρά...

και όποτε βρεις χρόνο ρίχνεις και ένα διάβασμα στις σελίδες...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

καλα χριστουγεννα σε ολους

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ευχαριστώ πολύ, να'σαι καλά!!!Αν μπορούσες να μου πεις και 5-6 προγραμματάκια ονομαστικά και την version τους!!!

• Administrators
Μέσα σε αυτές τις σελίδες που είναι να διαβάσεις θα βρεις και αναφορά σε διάφορα προγράμματα. Για παράδειγμα, resco explorer, nodata, g-alarm κτλ.

Modpic.gif

το ειδα σημερα στο πλαισιο....

τη οθοναρααααα ειναι αυτη

και πολυ ελαφρυ.

απο μπαταρια πως παει?

κολληματα??

το browser ανετο??

καλες γιορτες!!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Η συσκευή σε γενικές γραμμές δεν έχει προβλήματα. Διάβασε και λιγό πιο πίσω όμως να πάρεις μια εικόνα γιατί αυτά που ρωτάς έχουν χιλιοαπαντηθεί.

Modpic.gif

το ειδα σημερα στο πλαισιο....

τη οθοναρααααα ειναι αυτη

και πολυ ελαφρυ.

απο μπαταρια πως παει?

κολληματα??

το browser ανετο??

καλες γιορτες!!:)

γεια σου Αρη :D

που χαθηκες φιλε μου??

ειναι μια χαρα το τηλ,ολα σφαιρατα

μπαταρια αλλα μηλου,

απλα για browsing....μονο iphone!!!:lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Επειδή η μνήμη του τηλεφώνου είναι περιορισμένη αναφέρω μερικά tips που πρέπει να γίνονται μετά από κάθε hard reset για να υπάρχει Maximum Free Storage με Official ROMs.

Θα ήθελα να προστεθεί ότι άλλο υπάρχει σ'αυτό το θέμα από τους συμφορίτες και να αναρτηθεί στην πρώτη σελίδα γιατί κάτι ξεφεύγει κάθε φορά.

1.- Μεταφορά της opera cache στην storage card

από zaharakis http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3020902#post3020902

2.- Μεταφορά της HTC Album cache στην storage card http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=600578&page=3 και στην σελίδα 6 ανανεωμένο HTCAlbum CacheMod2.cab

3.-Τα αρχεία που μπορούμε να διαγράψουμε σε Official ROMs.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5200045&postcount=1

4.-Μεταφορά των email attachments στην κάρτα:

Inbox --> Menu-Tools-Options επιλέγω Storage tab. Κλικάρω την option που λεει 'When available use this Storage Card...'

Τίποτα άλλο για να σώσουμε λίγο από την μνήμη μας;

Επειδή η μνήμη του τηλεφώνου είναι περιορισμένη αναφέρω μερικά tips που πρέπει να γίνονται μετά από κάθε hard reset για να υπάρχει Maximum Free Storage με Official ROMs.

Θα ήθελα να προστεθεί ότι άλλο υπάρχει σ'αυτό το θέμα από τους συμφορίτες και να αναρτηθεί στην πρώτη σελίδα γιατί κάτι ξεφεύγει κάθε φορά.

1.- Μεταφορά της opera cache στην storage card

από zaharakis http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3020902#post3020902

2.- Μεταφορά της HTC Album cache στην storage card http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=600578&page=3 και στην σελίδα 6 ανανεωμένο HTCAlbum CacheMod2.cab

3.-Τα αρχεία που μπορούμε να διαγράψουμε σε Official ROMs.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5200045&postcount=1

4.-Μεταφορά των email attachments στην κάρτα:

Inbox --> Menu-Tools-Options επιλέγω Storage tab. Κλικάρω την option που λεει 'When available use this Storage Card...'

Τίποτα άλλο για να σώσουμε λίγο από την μνήμη μας;

κανε υπομονη Τακη,με το που θα βγει το hspl ολα αυτα θα ειναι ηδη ρυθμισμενα στις περισσοτερες cooked roms :)

Θα ηθελα αν μπορειτε να βοηθησετε

διότι βρίσκομαι ανάμεσα στα δυο!!!

Ποιές ειναι ρε παιδια οι σημαντικές τους διαφορές

εκτος απο την μεγαλήτερη οθόνη του HD2?

Plz help γιατι πρεπει και εγω με την

σειρα μου να παρω το δώρο μου...:D

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Παιδιά πήγα σήμερα στο πλαίσιο και είδα το HTC HD2 από κοντά..Το ερωτεύτηκα:O

Δεν υπάρχει μιλάμε.Πανέμορφη μεγάλη οθόνη,τέλεια απόκριση.Η πιο όμορφη οθόνη που έχω δει σε κινητό.Η οθόνη του μήλου μπροστά του δεν πιάνει μία.Το θέλωωωω.Δυστυχώς δεν υπήρχε διαθέσιμο δίκτυο για να το δοκιμάσω στην πλοήγηση στο ίντερνετ.Και το κακό είναι ότι έχω μόλις 6 μήνες το μήλο και θέλω να πάρω το HD2.Αν είχε και android το HD2 θα το είχα ήδη δώσει το μήλο.Ρε παιδιά λέτε η HTC να βγάλει ένα HD2 με android??Αυτό το HTC Dragon λέγαν ότι θα είναι ένα HD2 με android αλλά δεν υπάρχει καμία πληροφορία για αυτό.Οι εικόνες που αρχικά είχαν δημοσιευτεί ήταν τελικά το Nexus One:(

ρε παιδια τι δεν εχει προβληματα μου λετε! μολισ το πηρα εγο και ενασ φιλοσ μου καναμε αναβαθμηση στο καινουργιο λογισμικο και το τιλεφωνο κανει οτι θελει! ανεβοκατεβενουν οι μπαρεσ μονεσ τουσ ανοιγει προγραματα απο μονο χωρισ να πατησω τιποτα και κολαει! τα ιδια και στον φιλο μου!μιλαμε ετοιμοσ ειμαι να το σπασω!2 τηλεφωνα τα ιδια προβληματα!τελικα λαχειο ειναι τι θα βγει το τηλεφωνο?!!υπαρχει καμια λυση σ αυτο?!! αλλοσ με τα ιδια προβληματα?!!ειναι πανακριβο τηλεφωνο και ειναι κριμα !!! αν καποιοσ μπορει να βοηθησει παρακαλω!!αααα και στο μαγαζι που το πηρα μου ειπαν οτι εχουν πολλα παραπονα απο το κοσμο που το πηρε...καλεσ γιορτεσ σε ολουσ!

ρε παιδια τι δεν εχει προβληματα μου λετε! μολισ το πηρα εγο και ενασ φιλοσ μου καναμε αναβαθμηση στο καινουργιο λογισμικο και το τιλεφωνο κανει οτι θελει! ανεβοκατεβενουν οι μπαρεσ μονεσ τουσ ανοιγει προγραματα απο μονο χωρισ να πατησω τιποτα και κολαει! τα ιδια και στον φιλο μου!μιλαμε ετοιμοσ ειμαι να το σπασω!2 τηλεφωνα τα ιδια προβληματα!τελικα λαχειο ειναι τι θα βγει το τηλεφωνο?!!υπαρχει καμια λυση σ αυτο?!! αλλοσ με τα ιδια προβληματα?!!ειναι πανακριβο τηλεφωνο και ειναι κριμα !!! αν καποιοσ μπορει να βοηθησει παρακαλω!!αααα και στο μαγαζι που το πηρα μου ειπαν οτι εχουν πολλα παραπονα απο το κοσμο που το πηρε...καλεσ γιορτεσ σε ολουσ!

εγω θα ελεγα να τα πατε πισω φιλε μου αμεσως!!!!

και να παρετε απο ενα νοκια η sonyericsson να μην εχετε κανενα προβλημα!!!!;)

ειναι αχρηστο τηλ

χαλαει μονο του

κανει οτι θελει

δεν δουλευει τπτ σωστα σε αυτο!!!

εχεις δικιο!!

καλες γιορτες και σε σενα :)

ΥΓ

μια ερωτηση ,απο ποιο μαγαζι τα πηρατε με τον φιλο σου ?