Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια να ρωτησω κατι που το εχω απορια εδω και καιρο

με το hspl χανεις μονιμα την εγγυηση η υπαρχει τροπος να τα επαναφερεις ολα οπως ηταν??

(zaxarakhs δειξε επιεικεια :p )

ναι φιλε μου χανεται η εγγυηση αλλα ειναι κατι αμεσα αναστρεψιμο!!οποτε κανενα προβλημα :)

(μην με παρεξηγειτε αν φωναζω καμια φορα :) δεν ειμαι κακος...παραξενος και γκρινιαρης ισως...)

είναι ο διαυλός για να μπουν οι cooked roms ή κάνω λάθος?

ετσι ειναι ακριβως:)

zaharaki πιστευω οτι οι συσκευες θα απογειωθουν...το μονο ρε παιδια που με χαλαει ειναι κατι κολληματα στον οπερα....μερικεσ φορεζ μου κολλαει ολο το συστημα....

κανε υπομονη και ολα θα βελτιωθουν!!(μην ξεχνατε οτι κανενα τηλ δεν σερφαρει οπως το iphone!!!)

παντως για οσους ειναι επιφυλακτικοι και φοβουνται,αν δεν βγει ο τροπος να επαναφερετε τα τηλ σας στο μαμα spl ΜΗΝ βαλετε το hspl ακομη...

αφηστε αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα....;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Παίδες καλησπέρα και βοήθεια!

Εχει κανεις igo ή copilot?

Στο πρώτο δεν μπορω να γραψω οταν επιλεγω διευθυνση, ενω μου βγαζει ελληνικό πληκτρολόγιο δεν με αφήνει να γραψω τιποτα, εχει ενα ακαταλαβηστικο Α και δεν μπορω να συπληρώσω τιποτα στο πεδίο.

στο δε copilot δεν μου κατεβάζει τους χαρτες και αυτοι που έβαλα, σκεφτιτε ότι δεν εχουν κανενα δρομο στα Τρίκαλα, ασ πούμε... καμια βοήθεια?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Γεια σας και παλι σημερα εκανα μια αυθορμιτη κινηση και δεν ξερω αν βηκε καλη θελω την δικια σας γνωμη για να δω αν εκανα καλα.

Λυπον εγω ειμαι συνδρομιτης cosmote εδω και 6-7 χρονια(μπορει και παραπανω) το παγιο μου ειναι 45 ευρω και η επιδοτηση μου βγενει αρχες Φεβρουαριου αλλα δεν μπορουσα να περιμενω μεχρη τοτε για να αγωρασω το κηνιτο.

Πηγα σε μια γνωστη μου που δουλευει σε γερμανο και την ρωτησα για το HTC HD2 το πρωτο που μου ειπε οτι αν μου παθει κατι θα τρεχω για servies και δεν θα βγαζω ακρι και να μην το παρω δεν ειναι αξιοπιστο και κατευθιαν μου προτινε αλλα κηνιτα οπως Omnia II iphone και το mini της Nokia δεν μου γεμισαν το ματι και για να τα παρω τωρα επρεπε να ρηξω το προγραμα μου στα 15 ευρω με τον τορινο αριθμο και να κανω καινουρια σηνδεση για να παρω τα δωεραν τα 2 παγια και πιο φθινα το κινιτο λογο καινουριου προγραματος γιατι με την επιδοτιση θα κερδιζα μου ειπε περιπου στα 100 ευρω λογο οτι δεν εκανα μεγαλους λογαριασμους.

Αλλα εγω δεν θελω να χασω τον αριθμο μου πηγα στην Vodafone που το εχει ιδη το κηνιτο διαλεξα το προγραμα Unlimited με Internet 55 και η σησκευη κατεβικε στα 353, κατι ευρω μιση τιμη και περνω και τα 2 πρωτα παγια δωρο. θα εχω φοριτοτητα του αριθμου μου μεχρη την αλλη εβδομαδα και ετσι κραταω και τον αριθμο μου.Το προγραμα ειναι πολυ καλο για αυτην την σησκευη λογο οτι δινει 3gb ιντερνετ.

Το μονο που με προβλιματιζει λιγο ειναι οτι η ποι πολοι γνωστοι μου εχουν cosmote και μηπως κανω μεγαλιτερους λογαρισμους λογο οτι δινει 150 λεπτα σε αλλα δικτια και αν μπορουσα να βρω καλητερη τιμη το κηνιτο.Κατι αλο το κηνιτο μπορει να κανει αναπαραγωγη flash player βιντεο?

Γεια σας και παλι σημερα εκανα μια αυθορμιτη κινηση και δεν ξερω αν βηκε καλη θελω την δικια σας γνωμη για να δω αν εκανα καλα.

Λυπον εγω ειμαι συνδρομιτης cosmote εδω και 6-7 χρονια(μπορει και παραπανω) το παγιο μου ειναι 45 ευρω και η επιδοτηση μου βγενει αρχες Φεβρουαριου αλλα δεν μπορουσα να περιμενω μεχρη τοτε για να αγωρασω το κηνιτο.

Πηγα σε μια γνωστη μου που δουλευει σε γερμανο και την ρωτησα για το HTC HD2 το πρωτο που μου ειπε οτι αν μου παθει κατι θα τρεχω για servies και δεν θα βγαζω ακρι και να μην το παρω δεν ειναι αξιοπιστο και κατευθιαν μου προτινε αλλα κηνιτα οπως Omnia II iphone και το mini της Nokia δεν μου γεμισαν το ματι και για να τα παρω τωρα επρεπε να ρηξω το προγραμα μου στα 15 ευρω με τον τορινο αριθμο και να κανω καινουρια σηνδεση για να παρω τα δωεραν τα 2 παγια και πιο φθινα το κινιτο λογο καινουριου προγραματος γιατι με την επιδοτιση θα κερδιζα μου ειπε περιπου στα 100 ευρω λογο οτι δεν εκανα μεγαλους λογαριασμους.

Αλλα εγω δεν θελω να χασω τον αριθμο μου πηγα στην Vodafone που το εχει ιδη το κηνιτο διαλεξα το προγραμα Unlimited με Internet 55 και η σησκευη κατεβικε στα 353, κατι ευρω μιση τιμη και περνω και τα 2 πρωτα παγια δωρο. θα εχω φοριτοτητα του αριθμου μου μεχρη την αλλη εβδομαδα και ετσι κραταω και τον αριθμο μου.Το προγραμα ειναι πολυ καλο για αυτην την σησκευη λογο οτι δινει 3gb ιντερνετ.

Το μονο που με προβλιματιζει λιγο ειναι οτι η ποι πολοι γνωστοι μου εχουν cosmote και μηπως κανω μεγαλιτερους λογαρισμους λογο οτι δινει 150 λεπτα σε αλλα δικτια και αν μπορουσα να βρω καλητερη τιμη το κηνιτο.Κατι αλο το κηνιτο μπορει να κανει αναπαραγωγη flash player βιντεο?

φιλε μου τα κινητα που σου προτεινε δεν εχουν καμια σχεση με τις δυνατοτητες του hd2..απλα η κοπελα στα προτεινε γιατι ΔΕΝ το εχει ο γερμανος!!

οσο για το service και την ταλαιπωρια που σου ειπε οτι θα μπλεξεις...που το ξερει η κοπελα αφου ο γερμανος ΔΕΝ στελνει τηλ στην ace hellas!!!!!

αν θελεις για να το παρεις μεσω επιδοτησης,το δινει το πλαισιο και μεσω cosmote αλλα και μεσω vodafone :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

• Administrators
Εχει κανεις igo ή copilot?

Στο πρώτο δεν μπορω να γραψω οταν επιλεγω διευθυνση, ενω μου βγαζει ελληνικό πληκτρολόγιο δεν με αφήνει να γραψω τιποτα, εχει ενα ακαταλαβηστικο Α και δεν μπορω να συπληρώσω τιποτα στο πεδίο.

Πρόσθεσε στο sys.txt

[device]

type="ALIAS_TOUCH HD"

sdcard_dsk_num=7

Modpic.gif

ειναι τοσο χαλια το σερβισ που 3 φορεσ που το εχω χρειαστει το πηρεε η courrier απο το σπιτι μου και σε 4 μερες το ειχα πισω.......
Samsung Galaxy S8 plus.....

Στο πλαισιο Θεσσαλονικης στο κεντρο, ρωτησα εγω πριν μια εβδομαδα, να το παρω με cosmote και δεν μπορουσαν να το κανουν. Μονο με Vodafone μου ειπανε. Και Μαλιστα ηταν κανενα δεκαλεπτο στο ψαξιμο για να δουνε γιατι δεν γινετε.
Κωστας - Κατερινη

αυτα αναφερονται ως οι μοναδικες registry changes που λειπουν απο το bsb tweaks,που ειναι μια εναλλακτικη του hd tweak(μελλοντικου hd2 tweak) :)

οσο για το user agent,δεν βλεπω που μπορει να ειναι απαραιτητο και σε εναν πιο εμπειρο χρηστη ;)

να το περασεις αφοβα!

στις αρχες ειχα αναφερει μια δυσλειτουργια που μου ειχε δημιουργησει,αλλα τελικα ηταν συνδιασμος εφαρμογων και οχι καθεαυτο το netcf 3.5:)

στα λινκς που σου εδωσα Γιαννη πριν λιγες σελιδες υπαρχει και αυτο ;)

δεν ειπαμε πρωτα διαβαζουμε και μετα ρωταμε ?:)

grzegorz10_1921_B4all 20Shortcuts.CAB

Βεβαια στα 20 εικονιδια, αν προσεξετε δημιουργει στο μενου εναρξη στο τελος 5 συντομευσεις εις διπλουν. People-calendar-footprints-twitter-music. Μπορουμε να τις σβησουμε αυτες?

Αλέξης

Στο πλαισιο Θεσσαλονικης στο κεντρο, ρωτησα εγω πριν μια εβδομαδα, να το παρω με cosmote και δεν μπορουσαν να το κανουν. Μονο με Vodafone μου ειπανε. Και Μαλιστα ηταν κανενα δεκαλεπτο στο ψαξιμο για να δουνε γιατι δεν γινετε.

το ειπα αυτο γιατι το δικο μου απο πλαισιο το πηρα ,σαν συσκευη φυσικα,αλλα ετσι μου ειπαν τα παιδια εκει...

λογω του οτι εχω επιδοτηση σε λιγες μερες απο την κοσμοτε,τους ρωτησα αν μπορουσα να την χρησιμοποιησω και μου το επιβεβαιωσαν...

οπως επισης και για την βοντα...

αυτο που μου την εδωσε ειναι οτι προσπαθουν να σπρωξουν κινητα μεσω βονταφον με νεες συνδεσεις σωνει και καλα!!προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο οτι τους συμφερει και οτι τα πακετα ειναι τα καλυτερα και οτι θα γλυτωσουν ενα καρο λεφτα και οτι κλπ κλπ....:happy:

πρεπει να τους δινουν μεγαλες επιδοτησεις ..δεν εξηγειται αλλιως τετοια επιμονη :O

το ειπα αυτο γιατι το δικο μου απο πλαισιο το πηρα ,σαν συσκευη φυσικα,αλλα ετσι μου ειπαν τα παιδια εκει...

λογω του οτι εχω επιδοτηση σε λιγες μερες απο την κοσμοτε,τους ρωτησα αν μπορουσα να την χρησιμοποιησω και μου το επιβεβαιωσαν...

οπως επισης και για την βοντα...

αυτο που μου την εδωσε ειναι οτι προσπαθουν να σπρωξουν κινητα μεσω βονταφον με νεες συνδεσεις σωνει και καλα!!προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο οτι τους συμφερει και οτι τα πακετα ειναι τα καλυτερα και οτι θα γλυτωσουν ενα καρο λεφτα και οτι κλπ κλπ....:happy:

πρεπει να τους δινουν μεγαλες επιδοτησεις ..δεν εξηγειται αλλιως τετοια επιμονη :O

Οταν ρώτησα στο Πλαισιο(σε 3 καταστηματα της Αθήνας) που το ειχαν διαθεσιμο οταν εψαχνα να αγορασω...μου ειπαν μονο με νέα συνδεση....οχι με επιδοτηση! Καλα για σκετη συσκευη ουτε να ρωτησω δεν τόλμησα...

Βεβαια στα 20 εικονιδια, αν προσεξετε δημιουργει στο μενου εναρξη στο τελος 5 συντομευσεις εις διπλουν. People-calendar-footprints-twitter-music. Μπορουμε να τις σβησουμε αυτες?

Ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις εδώ (post 1389) για να διαγράψεις τις συντομεύσεις:)

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις εδώ (post 1389) για να διαγράψεις τις συντομεύσεις:)

Ευχαριστώ...

Αλέξης

Την συσκευη την εχει προς το παρων σε αποκλειστικοτητα η voda για αυτο και δεν μπορει να σου κανει συμβολαιο με κοσμοτε το πλαισιο.

Και το ελαχιστο παγιο για υπερεπιδοτηση σε νεα συνδεση ειναι 35 ευρω και οχι 30..

οχι...μπορεις να το παρεισ σε οποιο προγραμμα θελεισ..απλα οι μεγαλεσ επιδοτησεισ εειναι στα 35 ευρω...και μαλιστα τελικο με παγια τελη βγαινει 38.

οχι...μπορεις να το παρεισ σε οποιο προγραμμα θελεισ..απλα οι μεγαλεσ επιδοτησεισ εειναι στα 35 ευρω...και μαλιστα τελικο με παγια τελη βγαινει 38.

Σαφως και μπορεις να το παρεις σε οποιο παγιο θες.. Εγω μιλησα για ΥΠΕΡεπιδοτηση που σημαινει να παρεις εξτρα χρηματα και να βγει κοντα στα 400 με παγιο 35+φορους ;)

p.s : Επειδη εχω λιγο καιρο να πιασω wm συσκευη στα χερια μου και το hd2 με εκανε να επιστρεψω υπαρχει ακομα μια εφαρμογη που λεγοταν wimp (where is my phone ή κατι τετοιο) και την εχει δοκιμασει κανεις αν δουλευει απροβληματιστα αν την εχει εγκαταστησει;

σορυ μετα ειδα οτι ελεγεσ "υπερ"...αλλαγη του copilot σε igo στο footprints γινεται ωστε να μας πηγανει μεσω αυτου?????

Παιδιά, δυο γρήγορες ερωτήσεις να κάνω. Επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό, αν το πάρω από έξω (Ευρώπη), θα καλύπτομαι από την εγγύηση?

Όπως επίσης αν έχει Αγγλικό λογισμικό, θα μπορώ να γράφω Ελληνικά?

Ευχαριστώ

Καλημερα και Χρονια πολλα !!!

Οταν κανουμε συγχρονισμο επαφων με το mobile device center και ειναι διαφορετικο το περιεχομενο στο outlook απο το κινητο ποιο απο τα δυο επηρεαζεται ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Θα παραθέσω αυτούσιο το μήνυμα που έβαλα και στο htc forum μιας και λύση δεν βρήκα, μήπως και βρώ εδώ.

Έχω στα χέρια μου το κινητό απο την Παρασκευή το απόγευμα.

Το κινητό έχει τα παρακάτω

ROM 1.48.482.2(71294)ELL

radio 2.05.51.05_2

Manila 2.5.19211619.0

Op Sys 5.2.21869(21869.5.0.82)

Μου έχει πραγματικά σπάσει τα νεύρα, έχει φάει τουλάχιστον 10 restart και 4 φορές έβγαλα την μπαταρία γιατί δεν επανερχόταν με τίποτα.

Άκουγα παράσιτα στο σταθερό τηλέφωνο σαν να με καλούσαν στο κινητό, άναβαν τα πλήκτρα του αλλα τίποτα άλλο, δεν δεχόταν τίποτα, ούτε απάντηση, ούτε απόρριψη και φυσικά μετά δεν άναβε απο standby.

Τι πρέπει να κάνω?

Καμία ιδέα?

Επίσης με έχει τσαντίσει αφάνταστα αυτό το ρολόι που είναι επιεικώς απαράδεκτο. Δείχνει την τοπική ώρα οκ και όλες οι άλλες πόλεις που δείχνει απο κάτω είναι 14 ώρες πίσω, η ζώνη είναι σωστή στο +2 αλλα σκασίλα του το κινητό, Πάτρα με Λονδίνο και Βερολίνο και Καναδά έχουν ακριβώς την ίδια ώρα.

Έχετε και άλλοι τέτοια προβλήματα?

Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα πρόγραμμα οδήγησης πχ destinator, igo, παρόλο που τα έχω φορτώσει στην κάρτα.

Τα μόνα πράγματα που έχω περάσει στο τηλέφωνο είναι οι επαφές και τα sms και ένα mp3.

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :)

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Θα παραθέσω αυτούσιο το μήνυμα που έβαλα και στο htc forum μιας και λύση δεν βρήκα, μήπως και βρώ εδώ.

Έχω στα χέρια μου το κινητό απο την Παρασκευή το απόγευμα.

Το κινητό έχει τα παρακάτω

ROM 1.48.482.2(71294)ELL

radio 2.05.51.05_2

Manila 2.5.19211619.0

Op Sys 5.2.21869(21869.5.0.82)

Μου έχει πραγματικά σπάσει τα νεύρα, έχει φάει τουλάχιστον 10 restart και 4 φορές έβγαλα την μπαταρία γιατί δεν επανερχόταν με τίποτα.

Άκουγα παράσιτα στο σταθερό τηλέφωνο σαν να με καλούσαν στο κινητό, άναβαν τα πλήκτρα του αλλα τίποτα άλλο, δεν δεχόταν τίποτα, ούτε απάντηση, ούτε απόρριψη και φυσικά μετά δεν άναβε απο standby.

Τι πρέπει να κάνω?

Καμία ιδέα?

Επίσης με έχει τσαντίσει αφάνταστα αυτό το ρολόι που είναι επιεικώς απαράδεκτο. Δείχνει την τοπική ώρα οκ και όλες οι άλλες πόλεις που δείχνει απο κάτω είναι 14 ώρες πίσω, η ζώνη είναι σωστή στο +2 αλλα σκασίλα του το κινητό, Πάτρα με Λονδίνο και Βερολίνο και Καναδά έχουν ακριβώς την ίδια ώρα.

Έχετε και άλλοι τέτοια προβλήματα?

Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα πρόγραμμα οδήγησης πχ destinator, igo, παρόλο που τα έχω φορτώσει στην κάρτα.

Τα μόνα πράγματα που έχω περάσει στο τηλέφωνο είναι οι επαφές και τα sms και ένα mp3.

Φιλε μου στη θεση σου θα εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αν το ξανακανε αφου δεν εχουν περασει 7 μερες απο την αγορα θα το πηγαινα για αντικατασταση. Τουλαχιστον στο Πλαισιο το κανουν.Το εκανα εγω που δεν μου αναγνωριζε την sim και σε 20 λεπτα ειχα παρει καινουργιο.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Γιάννη είναι αγορασμένο με επιδότηση απο Voda σε πακέτο επαγγελματικό και θα είναι μεγάλο μπέρδεμα η αντικατάστασή του...

Καμία άλλη ιδέα?

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :)

Καλημέρα σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Έχεις κανείς από εσάς δοκιμάσει τον Skyfire browser; Εντυπώσεις;
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)