Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, κάτι θέλω να μοιραστώ μαζί σας, που μου έτυχε:

Ήμουν έξω όλη τη μέρα σήμερα και χρειάστηκα ίντερνετ. Ρωτώ εκεί στον Χολοργό αν έχει κάπου WiFi και μου λένε στα Everest. Πάω, ανοίγω το WiFi, βλέπω καμιά 8ριά δίκτυα - τα 5 κλειδωμένα, τα άλλα ελεύθερα. Επιλέγω το πρώτο, πατώ για σύνδεση... τίποτα! Κόκκινο το icon του WiFi. Επιλέγω άλλο, το ίδιο, Άλλο... μια απ' τα ίδια. Επιλέγω τέλος "Cosmote Internet"... και "τσακ", συνδέεται μέσα σε 1 λεπτό (με GPRS).

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ; Και πιο κάτω, στην οδό Τζαβέλα (που 'ναι κι η πρεσβεία της Κροατίας και η Vodafon πιο κάτω), ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ: έβλεπα αρκετά WiFi δίκτυα, κάμποσα ελεύθερα, αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ η σύνδεση - παρά μόνο με GPRS "Cosmote Internet"!

Τι κάνω λάθος;... Ή, τι ρύθμιση πρέπει να κοιτάξω αν είναι εντάξει;

Ορισμένα δίκτυα (συνήθως ξενοδοχείων, καταστημάτων εστίασης κλπ) είναι μεν ελεύθερα για σύνδεση αλλά για να γίνει ανταλλαγή δεδομένων θα πρέπει πρώτα να ανοιχτεί ο browser της συσκευής όπου θα εμφανιστεί σελίδα που ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό.

Ορισμένα δίκτυα (συνήθως ξενοδοχείων, καταστημάτων εστίασης κλπ) είναι μεν ελεύθερα για σύνδεση αλλά για να γίνει ανταλλαγή δεδομένων θα πρέπει πρώτα να ανοιχτεί ο browser της συσκευής όπου θα εμφανιστεί σελίδα που ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό.

Ναι αυτά είναι με πληρωμή.... Το άλλο που μπορεί να παίζει είναι να είναι ελεύθερα μεν αλλά για ευκολία σύνδεσης να έχουν MAC authentication, να αφήνουν δηλαδή συγκεκριμένες συσκευές "γνωστές" μόνο....

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Ναι αυτά είναι με πληρωμή.... Το άλλο που μπορεί να παίζει είναι να είναι ελεύθερα μεν αλλά για ευκολία σύνδεσης να έχουν MAC authentication, να αφήνουν δηλαδή συγκεκριμένες συσκευές "γνωστές" μόνο....

Είτε με πληρωμή είτε δωρεάν, οι κωδικοί θα πρέπει να δοθούν από την επιχείρηση. Εκτός αν πρόκειται για WI-FI Hotspot αλυσίδας όπου ισχύουν κοινοί κωδικοί και που ο χρήστης έχει αποκτήσει κατόπιν αγοράς κάρτας ή λόγω ύπαρξης συμβολαίου με τη συγκεκριμένη τηλεπικοινωνιακή εταιρία που υποστηρίζει τη συγκεκριμένη σύνδεση.

Είτε με πληρωμή είτε δωρεάν, οι κωδικοί θα πρέπει να δοθούν από την επιχείρηση. Εκτός αν πρόκειται για WI-FI Hotspot αλυσίδας όπου ισχύουν κοινοί κωδικοί και που ο χρήστης έχει αποκτήσει κατόπιν αγοράς κάρτας ή λόγω ύπαρξης συμβολαίου με τη συγκεκριμένη τηλεπικοινωνιακή εταιρία που υποστηρίζει τη συγκεκριμένη σύνδεση.

Αναφερόμουν σε προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν σε "ελεύθερα" δίκτυα όπου δεν χρειάζεται να δώσει κανείς κωδικούς και παρόλα αυτά μπορεί να μην μπαίνει.....

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Αναφερόμουν σε προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν σε "ελεύθερα" δίκτυα όπου δεν χρειάζεται να δώσει κανείς κωδικούς και παρόλα αυτά μπορεί να μην μπαίνει.....

Ναι, ok. Αυτά είναι δίκτυα για σύνδεση συγκεκριμένων συσκευών που εξυπηρετούν αποκλειστικά τη λειτουργία της επιχείρησης.

Ώπα, ρε παιδιά, για να καταλάβω...

Στα EVEREST που έχει ένδειξη "HotSpot"... πρέπει εγώ ΤΙ ΝΑ 'ΧΩ πάρει (κι από που;;; ) για να 'χω δωρεάν WiFi;;;

Στο Σύνταγμα που έχει δωρεάν, τι πρέπει να πάρεις κι από που, για να πιάνει;;;

(Έχω μπερδευτεί! Στην Αγγλία, ΤΙΠΟΤΑ δεν χρειαζόσουν. Δεν υπήρχαν κωδικοί κτλ., αφού ήταν κρατικό WiFi... Άιντε να 'πρεπε να 'βαζες τα... γεννέθλια την "Μπαμπέτ" - Βασίλισσα Ελίζαμπεθ! - έτσι, για το ****το, επειδή όλα ανήκουν στο... Στέμμα! ΧΑΧΑΧΑ!)

από τη στιγμή που το δίκτυο δεν έχει κωδικό κανονικά πρέπει να συνδεθεί αμέσως.τουλάχιστον αυτό κάνει το hd2 μου π.χ. στο δίκτυο του δήμου κοζάνης.έπειτα αφού ανοίξω τον browser με κατευθύνει στη σελίδα της τεδκ κοζάνης όπου πατάω οκ και μετά λειτουργεί κανονικά.

από τη στιγμή που το δίκτυο δεν έχει κωδικό κανονικά πρέπει να συνδεθεί αμέσως.τουλάχιστον αυτό κάνει το hd2 μου π.χ. στο δίκτυο του δήμου κοζάνης.έπειτα αφού ανοίξω τον browser με κατευθύνει στη σελίδα της τεδκ κοζάνης όπου πατάω οκ και μετά λειτουργεί κανονικά.

Eμ, αυτό πίστευα κι εγώ ότι θα γινόταν... Δεν ξέρω τι "παίχτηκε". Υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται κάποια ΑΛΛΗ ρύθμιση ή κάποιο tweak για το WiFi μου;

Eμ, αυτό πίστευα κι εγώ ότι θα γινόταν... Δεν ξέρω τι "παίχτηκε". Υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται κάποια ΑΛΛΗ ρύθμιση ή κάποιο tweak για το WiFi μου;

Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει ή όχι είναι το εξής: Κάποιες φορές που συνδεόμουν για πρώτη φορά σε ένα δίκτυο, χρειαζόταν αποσύνδεση και επανασύνδεση ώστε να δουλέψουν όλα σωστά. Στη συνέχεια και επειδή οι ρυθμίσεις του δικτύου υπήρχαν ήδη στη συσκευή δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα κάθε φορά που δοκίμαζα να συνδεθώ με το συγκεκριμένο δίκτυο. :confused:

Αν δοκιμάσουμε στο δικό μας WiFi να το κάνουμε ελεύθερο ,χωρίς καμία προστασία και ασφάλεια ανοιχτό προς όλες τις συσκευές,(SSID ,WPA-PSK εκτός) ,το leo μας δεν θα συνδεθεί; .Είχα κάνει το ίδιο ερώτημα πριν αρκετό καιρό και δεν θυμάμαι πιο μέλος ,έγραψε οτι πρέπει να δώσουμε σαν ρύθμιση την αυτόματη παροχή κλειδιού (κάπως έτσι δεν είμαι πολύ σίγουρος).Έμεινε όμως απο τότε και δεν το δοκίμασα ποτέ γιατί πήρα κάρτα με κάποια mb και λίγα ευρώ ακριβώς για τον σκοπό αυτό.Βέβαια κουβαλάω δυο συσκευές αλλά :rolleyes:

Πάντως εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές να βρίσκω ελεύθερα δίκτυα αλλά το Leo να μην συνδέεται για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω αν οι routers είχαν MAC filtering ή κάτι άλλο...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Αν δοκιμάσουμε στο δικό μας WiFi να το κάνουμε ελεύθερο ,χωρίς καμία προστασία και ασφάλεια ανοιχτό προς όλες τις συσκευές,(SSID ,WPA-PSK εκτός) ,το leo μας δεν θα συνδεθεί; .Είχα κάνει το ίδιο ερώτημα πριν αρκετό καιρό και δεν θυμάμαι πιο μέλος ,έγραψε οτι πρέπει να δώσουμε σαν ρύθμιση την αυτόματη παροχή κλειδιού (κάπως έτσι δεν είμαι πολύ σίγουρος).Έμεινε όμως απο τότε και δεν το δοκίμασα ποτέ γιατί πήρα κάρτα με κάποια mb και λίγα ευρώ ακριβώς για τον σκοπό αυτό.Βέβαια κουβαλάω δυο συσκευές αλλά :rolleyes:

Από τη στιγμή που η κρυπτογράφηση του δικτύου είναι disabled, θα συνδεθεί κανονικά.

Edit

(Μόλις έλαβα στο Hotmail το παρακάτω μήνυμα από τη Microsoft):

Ειδοποίηση αναστολής λειτουργίας της υπηρεσίας My Phone και της τοποθεσίας Web του Windows Marketplace για κινητά

8 Ιουνίου 2011

Αγαπητέ πελάτη του Windows Mobile 6.x:

Η Microsoft πρόκειται να διακόψει τη λειτουργία της υπηρεσίας Microsoft My Phone για το Windows Mobile 6.x. Επίσης πρόκειται να διακόψουμε τη λειτουργία της τοποθεσίας Web του Windows Marketplace για κινητά. Επειδή ενδέχεται να επηρεαστείτε, εξετάστε τις παρακάτω λεπτομέρειες:

Η λειτουργία του Windows Marketplace για κινητά πρόκειται να διακοπεί

Η τοποθεσία Web του Windows Marketplace για κινητά, στη διεύθυνση http://marketplace.windowsphone.com , δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη από τις 15 Ιουλίου 2011. Μετά τις 15 Ιουλίου 2011, δεν θα είστε πλέον σε θέση να πραγματοποιείτε αναζήτηση, να αγοράζετε ή να πραγματοποιείτε λήψη εφαρμογών για το Windows Mobile 6.x μέσω της τοποθεσίας Web του Windows Marketplace για κινητά.

Ωστόσο, η υπηρεσία Windows Marketplace για κινητά θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη στο τηλέφωνό σας. Θα συνεχίσετε να είστε σε θέση να πραγματοποιείτε αναζήτηση, να αγοράζετε ή να πραγματοποιείτε λήψη εφαρμογών για το Windows Mobile 6.x στο τηλέφωνό σας.

Η λειτουργία της υπηρεσίας My Phone πρόκειται να διακοπεί

Στις 7 Αυγούστου 2011, η υπηρεσία My Phone θα σταματήσει να αποθηκεύει περιεχόμενο από τηλέφωνα. Αν βασίζεστε στην υπηρεσία My Phone για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του τηλεφώνου σας Windows Mobile 6.x, θα επηρεαστείτε.

Από τις 7 Αυγούστου 2011, η Microsoft θα ξεκινήσει τη μετακίνηση του περιεχομένου σας My Phone στο Windows Live SkyDrive. Το SkyDrive είναι η υπηρεσία δωρεάν χώρου αποθήκευσης online της Microsoft η οποία σας βοηθάει να αποκτάτε πρόσβαση στα αρχεία σας, όπως φωτογραφίες και έγγραφα του Microsoft Office, και να τα μοιράζεστε. Οι επαφές, οι καταχωρήσεις ημερολογίου και οι φωτογραφίες θα μετακινηθούν στο SkyDrive για λογαριασμό σας. Μετά τη μετακίνηση, θα είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο, αν συνδεθείτε στο SkyDrive με το Windows Live ID που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή σας στην υπηρεσία My Phone.

Άλλοι τύποι περιεχομένου, όπως τα βίντεο, η μουσική, τα έγγραφα και τα αγαπημένα, δεν θα μετακινηθούν από την υπηρεσία My Phone στο SkyDrive για λογαριασμό σας. Αν θέλετε αυτό το περιεχόμενο, πρέπει να το αποθηκεύσετε από την υπηρεσία My Phone στον τοπικό σας υπολογιστή.

Από τις 6 Οκτωβρίου 2011, η τοποθεσία Web της υπηρεσίας My Phone στη διεύθυνση http://www.microsoft.com/myphone δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη. Από αυτήν την ημερομηνία, δεν θα μπορείτε πλέον να συνδεθείτε στην υπηρεσία My Phone, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας που είναι αποθηκευμένο σε αυτή. Η Microsoft θα συνεχίσει την αποθήκευση του περιεχομένου σας στην υπηρεσία My Phone για ένα (1) έτος. Μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλούν φυσικά αντίγραφα του περιεχομένου σας, έως τις 5 Οκτωβρίου 2012.

Τι πρέπει να κάνετε

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας My Phone, μαζί με πληροφορίες σχετικά με τη μετακίνηση του περιεχομένου σας στο Windows Live SkyDrive και τον τρόπο αποθήκευσης άλλου περιεχομένου στον τοπικό σας υπολογιστή, επισκεφτείτε αυτήν την τοποθεσία Web:

http://www.microsoft.com/windowsphone/myphoneshutdown/MyPhoneArticle-EL.htm

Η Microsoft δεσμεύεται να καταστήσει εύκολη αυτήν τη μετάβαση. Εντωμεταξύ, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά για τη χρήση του Windows Mobile 6.x από εσάς.

-Η Ομάδα του Windows Phone

Η Microsoft σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Διαβάστε την ηλεκτρονική Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Microsoft Corporation

One Microsoft Way

Redmond, WA 98052 USA

Edited by elti
Ειδοποίηση αναστολής λειτουργίας της υπηρεσίας My Phone και της τοποθεσίας Web του Windows Marketplace για κινητά

@elti: Υπάρχει ήδη αναρτημένη η είδηση για τον τερματισμό της υπηρεσίας My Phone της Microsoft.

Φιλικά, Κώστας

εμενα κοκκινο το σημα του wifi (με energy οπως ο andrewmaslim), βγαζει μονο οταν το δικτυο δεν ειναι προστατευμενο με καποιο κωδικο (ητοι το θεωρει μη ασφαλες), ή αμα δεν εχω συνδεθει σε αυτο... παρολα αυτα, πολλες φορες σε ασυρματο ξεκλειδωτο δικτυο, παροτι συνδεεται κανονικα δεν σε αφηνει να σερφαρεις, και δεν ειναι μονο θεμα του Leo γιατι το ιδιο παρατηρησα και στο iPhone.. Παρολα αυτα Ανδρεα οταν βλεπεις πανω το σημα του WiFi κοκκινο, πατησε το, θα σου ανοιξουν ολα τα διαθεσιμα δικτυα τη στιγμη εκεινη, κανε συνδεση σε καποιο, και μετα πηγαινε advanced και αλλαξε σε on, την επιλογη Best Wifi performance. Εμενα τουλαχιστον ετσι εστρωσε το προβλημα που αναφερεις, γιατι το ειχα αντιμετωπισει κι εγω

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

εμενα κοκκινο το σημα του wifi (με energy οπως ο andrewmaslim), βγαζει μονο οταν το δικτυο δεν ειναι προστατευμενο με καποιο κωδικο (ητοι το θεωρει μη ασφαλες), ή αμα δεν εχω συνδεθει σε αυτο... παρολα αυτα, πολλες φορες σε ασυρματο ξεκλειδωτο δικτυο, παροτι συνδεεται κανονικα δεν σε αφηνει να σερφαρεις, και δεν ειναι μονο θεμα του Leo γιατι το ιδιο παρατηρησα και στο iPhone.. Παρολα αυτα Ανδρεα οταν βλεπεις πανω το σημα του WiFi κοκκινο, πατησε το, θα σου ανοιξουν ολα τα διαθεσιμα δικτυα τη στιγμη εκεινη, κανε συνδεση σε καποιο, και μετα πηγαινε advanced και αλλαξε σε on, την επιλογη Best Wifi performance. Εμενα τουλαχιστον ετσι εστρωσε το προβλημα που αναφερεις, γιατι το ειχα αντιμετωπισει κι εγω

Γλυκιά μου, με σώζεις! Έχεις κι εσύ "Energy";;;;... Πρέπει να μιλήσουμε με ΡΜ, για να σου ρωτήσω κάτι πραγματάκια.

ΑΥΤΟ που ανέφερες τώρα για το WiFi, γίνεται να μου το γράψεις αναλυτικά τύπου tutorial και να μου το στείλεις με ΡΜ;

"Θενκ-γιου".

@elti: Υπάρχει ήδη αναρτημένη η είδηση για τον τερματισμό της υπηρεσίας My Phone της Microsoft.

Thanks doc. Δεν το είχα αντιληφθεί.

Κάτι άλλο που διαπίστωσα πρόσφατα είναι ότι το Yahoo/finance που είναι η πηγή για την καρτέλα Μετοχών του Sense, περιέχει πλέον τις μετοχές και τους δείκτες του Χ.Α.Α.

Το αναφέρω για όποιον ενδιαφέρεται επειδή παλαιότερα είχε συζητηθεί εδώ η μη ύπαρξη των παραπάνω δεδομένων παρά μόνο τιμών παραγώγων μετοχών και Ελληνικών δεικτών από ξένα χρηματιστήρια.

Ελπίζω, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελληνική οικονομία και στο χρηματιστήριο, αυτό να μην αποτελέσει αφορμή για ξέσπασμα νεύρων στο leo ...

Edited by elti

Γλυκιά μου, με σώζεις! Έχεις κι εσύ "Energy";;;;... Πρέπει να μιλήσουμε με ΡΜ, για να σου ρωτήσω κάτι πραγματάκια.

ΑΥΤΟ που ανέφερες τώρα για το WiFi, γίνεται να μου το γράψεις αναλυτικά τύπου tutorial και να μου το στείλεις με ΡΜ;

"Θενκ-γιου".

στειλε μου ΠΜ ο,τι απορια εχεις κι ο,τι ξερω θα σου απαντησω! αν ξερω... (γιατι δεν κατεχω και ιδιαιτερα πραγματα):rolleyes:

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Κάτι άλλο που διαπίστωσα πρόσφατα είναι ότι το Yahoo/finance που είναι η πηγή για την καρτέλα Μετοχών του Sense, περιέχει πλέον τις μετοχές και τους δείκτες του Χ.Α.Α.

Πολύ καλό αυτό. Το είχα ψάξει παλιότερα αλλά δεν τις είχε...

Ευχαριστούμε για την πληροφορία!

Φιλικά, Κώστας

Πολύ καλό αυτό. Το είχα ψάξει παλιότερα αλλά δεν τις είχε...

Ευχαριστούμε για την πληροφορία!

Mονο εγω βρισκω τις μετοχες βαρετες και τις απενεργοποιω απο το sense?:lol:

YΓ: Κωστα με καλο να δεχτεις το μηλαρακι σου! ελα να αλληλοβοηθουμαστε και σ εκεινο το thread (γιατι μονο το Ζαχαρακη ξερω εκει) :lol:

www.macspot.gr

YΓ: Κωστα με καλο να δεχτεις το μηλαρακι σου! ελα να αλληλοβοηθουμαστε και σ εκεινο το thread (γιατι μονο το Ζαχαρακη ξερω εκει) :lol:

Σ' ευχαριστώ Ειρήνη, να 'σαι καλά, την Τρίτη θα το έχω. :drool: Είμαι newbie στο μήλο οπότε θα σας ζαλίσω λίγο... :p Κι εγώ τον ξέρω το Δημήτρη, είναι εξαιρετικό παιδί.

Φιλικά, Κώστας

Καλησπέρα,

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει χειροκίνητος τρόπος να ορίσεις την ημερομηνία; Και όχι απλά απο το ημερολόγιο να την επιλέξεις; Ρωτάω γιατί μηδενίστηκε η ημερομηνία και έβαλε ως χρονολογία το 1981, με αποτέλεσμα να μην μπορώ τόσο εύκολα να πάω στο 2011 και να την ορίσω. Καμιά ιδέα;

Edited by georgep800
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Καλησπέρα,

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει χειροκίνητος τρόπος να ορίσεις την ημερομηνία; Και όχι απλά απο το ημερολόγιο να την επιλέξεις; Ρωτάω γιατί μηδενίστηκε η ημερομηνία και έβαλε ως χρονολογία το 1981, με αποτέλεσμα να μην μπορώ τόσο εύκολα να πάω στο 2011 και να την ορίσω. Καμιά ιδέα;

Ρυθμίσεις/ Μενού/ Περισσότερα/ Ρολόι & Αφυπνίσεις

ή

απλά συγχρόνισε τη συσκευή με τον υπολογιστή (με τσεκαρισμένη στις ρυθμίσεις του ActiveSync, την επιλογή συγχρονισμού ώρας & ημερομηνίας της συσκευής).

Καλησπέρα,

απορια: με ποια rom εισαι? γιατι το ιδιο ακριβως ηταν bug καποιας εκδοσης της energy και ειχα αντιμετωπισει θεμα κι εγω... το εφτιαξα απο τις ρυθμισεις οπως γραφει ο elti..

www.macspot.gr

Παιδιά, φαντάζομαι ΟΛΟΙ (ή τέλος πάντων οι περισσότεροι), έχουμε Co0kie Home tab εφαρμογή στο Leo μας, έτσι;

Το Co0kie Home tab, υποστηρίζει διαφόρων διαστάσεων (και μεγαλύτερων του Leo) wallpapers... Φτιάχνω τώρα κάτι δικά μου wallpapers και μάλλον θα τα κάνω HQ Co0kie (1440x800). Αυτή η διάσταση είναι για PORTRAIT mode... Εάν γυρίσουμε σε LANDSCAPE, πρέπει να κάνω αναλογικά ΠΑΛΙ ΠΙΟ ΦΑΡΔΙΑ ("wide") την εικόνα, για το LANDSCAPE mode;

Εννοώ δηλαδή, στο PORTRAIT mode, θα φτιάξω για όλα τα tabs από ένα ξεχωριστό wallpaper (440x800), θα φτιάξω - αν τα καταφέρω και το κάνω να τρέχει ως gif - ένα animated wallpaper (1440x800) και ένα (400x800) για το LockScreen. Αυτά, για να τα 'χω ΚΑΙ σε LANDSCAPE, δεν πρέπει να τα φτιάξω αναλόγως μακρόστενα; Στα απλά tab με την κλασσική διάσταση (440x800), απλά θα γυρίσω εκείνα τα wallpapers σε 800x440... ΟΜΩΣ, για το Home tab που θα 'ναι εξ' αρχής "wide" (ακόμα και στο PORTRAIT mode), εάν κάτσω να το μοντάρω σε LANDSCAPE... πόσο ΑΚΟΜΑ πιο φαρδύ πρέπει να το κάνω; 'Η ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ σε LANDSCAPE mode, η τριπλή Home screen του Co0kie που έχουμε στo PORTRAIT mode;;;

Μπορεί κάποιος να μου το διευκρινήσει, για να μη κάνω τσάμπα δουλειά και μετά θα θέλουν προσαρμογή τα wallpapers - και δεν είναι και πολύ... "απλά" (έχουν δουλίτσα αρκετή);

=================

EDIT:

Λοιπόν, έφτιαξα τα πρώτα μου Co0kie Home wallpapers, αλλά ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ που είναι η επιλογή για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ wallpaper στο κάθε ένα tab (άλλο για τα SMS, άλλο για τα CONTACTS, κτλ.)... Διάβασα στο manual του Co0kie, ότι μπορούμε να έχουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ wallpapers στο κάθε ένα tab, αλλά μέχρι στιγμής μόνο ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ έχω καταφέρει να επιλέξω... Ξέρει κανείς πως γίνεται, ποια επιλογή, για να 'χω διαφορετικά;

Edited by andrewmaslim

Απο τον οπερα 10 γινεται να δουμε καποιο site σε κανονική (desktop) μορφη και οχι mobile?

Σε καποια site αυτοματα φορτώνει την mobile εκδοση!