Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εμενα μουχουν αλαξει μητρικη 2 φορες και ετοιμαζομαι να το στειλω για 3!!!!!!!!!!!! συνεχομενα χορις λογο restart!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε αυτό το Leo ελπίζω να πάνε όλα καλά.Καλή τύχη με το δικό σου.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

• Administrators
Επίσης, είναι μόνιμα ένα "Ε" icon ενεργοποιημένο, δίπλα στο icon του σήματος. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ αυτό το icon;

Ότι είναι διαθέσιμη σύνδεση edge κάτι σαν ενισχυμένο gsm, δεν σε απασχολεί.

Modpic.gif

και εμενα μουχουν αλαξει μητρικη 2 φορες και ετοιμαζομαι να το στειλω για 3!!!!!!!!!!!! συνεχομενα χορις λογο restart!!!!!!!!!!!!!!!!!

στην ιδια συσκευη ολα αυτα? :blink: μηπως το προβλημα πηγαζει απο αλλου και καιει την καθε μητρικη που βαζουν?:worry:

Επίσης, είναι μόνιμα ένα "Ε" icon ενεργοποιημένο, δίπλα στο icon του σήματος. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ αυτό το icon;

αν καταλαβα σωστα, αυτο που περιγραφεις δηλωνει οτι εισαι συνδεδεμενος σε δικτυο EDGE.

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις.

Κάτι άλλο, όχι τόσο σημαντικό, αλλά μ' ενδιαφέρει:

Στο ΟΜΝΙΑ που είχα, υπήρχε επιλογές διαφορετικών ΔΟΝΗΣΕΩΝ - είτε συνεχόμενη δόνηση, είτε με διαστήματα.

Στο Leo, είναι συνεχόμενη. Υπάρχει τρόπος να γίνει κατά διαστήματα;

Στο ΟΜΝΙΑ που είχα, υπήρχε επιλογές διαφορετικών ΔΟΝΗΣΕΩΝ - είτε συνεχόμενη δόνηση, είτε με διαστήματα.

νομιζω με καποιο συγκεκριμενο cab ειχε παρει καπου το ματι μου. αν εξακολουθει να υφισταται, ας διαφωτισουν οι γνωστες:rolleyes:

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ψάξε για το LCMinutes.

Υπαρχει καποια δ/νση να ψαξω? Και κατι ακομα: πως μπορω να βαλω mp3 για ringtone χωρις να το βαλω στην μνημη του τηλεφωνου?

Ευχαριστω πολυ.

• Administrators

Πέταξε τα mp3 σου στον φάκελο My Documents που θα φτιάξεις στην κάρτα μνήμης σου.

Το πρόγραμμα που σου δίνω είναι free. Google it.

Modpic.gif

Φιλε μου και εγω το ιδιο θεμα ειχα και ειχα βρει ένα cab γιαυτο το σκοπο….αν ψαξεις λιγο πιο κατω από το ποστ μου θα το βρεις γιατι το ειχα ποσταρει εγω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3380050&posted=1#post3380050

(Ειμαι δουλεια και δεν εχω το χρονο να ψαξω…)

Φιλε μου και εγω το ιδιο θεμα ειχα και ειχα βρει ένα cab γιαυτο το σκοπο….αν ψαξεις λιγο πιο κατω από το ποστ μου θα το βρεις γιατι το ειχα ποσταρει εγω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3380050&posted=1#post3380050

(Ειμαι δουλεια και δεν εχω το χρονο να ψαξω…)

Με βγάζει το λινκ στην σελίδα 1067. Πήγα μέχρι την... 1086 και δεν το βρήκα.

Μα καλά, ΓΙΑΤΙ δεν είχατε τόσο καιρό φτιάξει ένα Thread π.χ. "HD2 Leo Utilities-Goods-Apps" και να τα πετάτε όλα τα cab εκεί μέσα;;;;;;

Αυτό είχα κάνει (ανοίξει) στο Modaco για το ΟΜΝΙΑ και βρήκαμε όλοι την υγειά μας, αφού κατευθείαν πηγαίναμε εκεί για εφαρμογές!

Τέλος πάντων, δεν το βρήκα...

Aυτό το Artemis Center (v53.0), σε cab ΜΟΝΟ του, δεν υπάρχει;

Edited by andrewmaslim

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3397712#post3397712

Γι'αυτό καλύτερα να ρωτήσεις τον δημιουργό του.

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Μα καλά, ΓΙΑΤΙ δεν είχατε τόσο καιρό φτιάξει ένα Thread π.χ. "HD2 Leo Utilities-Goods-Apps" και να τα πετάτε όλα τα cab εκεί μέσα;;;;;;

Αυτό είχα κάνει (ανοίξει) στο Modaco για το ΟΜΝΙΑ και βρήκαμε όλοι την υγειά μας, αφού κατευθείαν πηγαίναμε εκεί για εφαρμογές!

Τέλος πάντων, δεν το βρήκα...

ουσιαστικα, οδηγοι και προγραμματα που χρειαζεται το leo μας, ειναι στο πρωτο post πολυ οργανωμενα. τωρα προγραμματακια τυπου πως αλλαζουμε τη δονηση, υπαρχουν πολλα στο internet που τους περισσοτερους δεν μας ενδιαφερουν. οποτε λογικα φανταζομαι, δε γινονταν ολα να ενσωματωθουν στο πρωτο post, γιατι απο μπουσουλας ενος αρχαριου, κι οχι μονο, χρηστη, θα καταληξει σε εφιαλτη ακομα κ ενος power user θεωρω.. :rolleyes:

Sent from my iPod touch using Tapatalk

www.macspot.gr

• Administrators

Γιατί το forum στην προηγούμενη μορφή του δεν μας έδινε την ευχέρεια να έχουμε όσα thread θέλουμε για κάθε συσκευή παρά μόνο ένα. Πιστεύω ότι λαμβάνοντας υπόψιν αυτό τον περιορισμό, έχει ήδη γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά συγκεντρώνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες στο πρώτο post.

Modpic.gif

Παιδιά θα ήθελα την συμβουλή σας. Ερχεται η ώρα και πάλι που θα πάρω την επιδότηση για να πάρω καινούριο κινητό. Να σημειώσω ότι είναι η πρώτη φορά που δεν καίγομαι, μια που με το leo είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ και δεν βλέπω να το αλλάζω. Μια που όμως θα μου δωρίζουν κινητό και πρέπει να διαλέξω, για πείτε μου τι θα μπορούσα να πάρω που να είναι αντίστοιχο ή και καλύτερο από το HTC HDII; Θα προτιμούσα αν υπάρχει κάτι σε WM μια που έχω ήδη πολλά προγράμματα για WM, αλλά και επειδή έχω το IGO8 & PRIMO, καθώς και η συμβατότητα των επαφών για μεταφορά από το ένα κινητό στο άλλο μέσω Pim back up, τα οποία από όσο ξέρω δουλεύουν μόνο σε WM. Παρόλα αυτά κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη ακόμη και σε android.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

έχεις να διαλέξεις μεταξύ android ,wp7,ios etc τα wm ξέχασέ τα , αφού και η ms τα παράτησε .Τώρα για το ποια συσκευή , για τους κατόχους hd2 είναι ένα δίλημμα όντως ....

αν το πουλούσα πάλι το ίδιο θα 'περνα που λένε ... .Android υπάρχουν πολλές αξιόλογες συσκευές . Για τις επαφές υπάρχουν τουλάχιστον δύο τρόποι να τις μεταφέρεις (sprite migrate -για λίγο ακόμα free αν δεν κάνω λάθος και google sync)

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Οπότε σε android ποιες συσκευές είναι αξιόλογες;
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Administrators
Παιδιά θα ήθελα την συμβουλή σας. Ερχεται η ώρα και πάλι που θα πάρω την επιδότηση για να πάρω καινούριο κινητό. Να σημειώσω ότι είναι η πρώτη φορά που δεν καίγομαι, μια που με το leo είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ και δεν βλέπω να το αλλάζω. Μια που όμως θα μου δωρίζουν κινητό και πρέπει να διαλέξω, για πείτε μου τι θα μπορούσα να πάρω που να είναι αντίστοιχο ή και καλύτερο από το HTC HDII; Θα προτιμούσα αν υπάρχει κάτι σε WM μια που έχω ήδη πολλά προγράμματα για WM, αλλά και επειδή έχω το IGO8 & PRIMO, καθώς και η συμβατότητα των επαφών για μεταφορά από το ένα κινητό στο άλλο μέσω Pim back up, τα οποία από όσο ξέρω δουλεύουν μόνο σε WM. Παρόλα αυτά κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη ακόμη και σε android.

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

ή εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=33

Modpic.gif

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3397712#post3397712

Γι'αυτό καλύτερα να ρωτήσεις τον δημιουργό του.

Eυχαριστώ θερμά!!! Αυτό έψαχνα!

Γιατί το forum στην προηγούμενη μορφή του δεν μας έδινε την ευχέρεια να έχουμε όσα thread θέλουμε για κάθε συσκευή παρά μόνο ένα. Πιστεύω ότι λαμβάνοντας υπόψιν αυτό τον περιορισμό, έχει ήδη γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά συγκεντρώνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες στο πρώτο post.

Ναι, καταλαβαίνω τι λες, αλλά μιας και ΜΠΟΡΕΙ να δημιουργηθεί ένα "θρεντ" ανάλογο, έπρεπε να 'χε γίνει, ώστε ΤΑ ΠΑΝΤΑ που έχουν βγει (utilities κτλ.) για το Leo, να υπήρχαν εκεί. Π.χ., στο πρώτο ποστ ΔΕΝ υπήρχε αυτό για την δόνηση... Και λογικό, αφού το πόσταραν... 1300 σελίδες μετά! (Που και ΠΩΣ να το δει κάποιος να το μεταφέρει μπροστά;;; )...

==========

Μήπως ξέρει κάποιος, εάν υπάρχει τρόπος να κάνεις EXPORT ένα Sense 2.5 theme, ώστε να το κάνεις μόνο σου edit; Π.χ., πως υπάρχουν τόσα custom themes; Με ΚΑΠΟΙΟ τρόπο έκαναν extract το theme και το "μόνταραν". Αυτό θα 'θελα κι εγώ (για κάποια icons, για κάποιες μπάρες κτλ.)...

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να το κάνω αυτό; (Με το ΟΜΝΙΑκι, είχαμε το M2DController που με μια απλή διαδικασία το έκανε export).

Φίλε, ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ βδομάδες το πήρα το HD2... Θα μπορούσα να πάρω οποιαδήποτε σύγχρονη συσκευή.

Εξ' αρχής, πριν διαλέξω το ΟΜΝΙΑ i900, ΗΘΕΛΑ το Leo - αλλά τότε έκανε πολλά χρήματα.

Πλέον, αφού είχα ως τώρα ΟΜΝΙΑ (και το 'χα μάθει τέλεια, όπως και τα WinMo), διάλεξα να πάρω τον "διακαή πόθο" μου, το HD2.

Όπως έχω διαβάσει από άπειρους χρήστες, για WinMo6.5.x συσκευή... δεν υπάρχει καλύτερό του. Για Win7, άλλο "καπέλο" - αλλά άπειρα reviews τα "κράζουν" τα Win7. (Δηλαδή, αν "έκραζαν" τα Win6.5.x... και περίμεναν τα 7 για καλύτερα, τα 7 αποδείχτηκαν ελλειπέστατα).

Άρα... εάν θες καλύτερη συσκευή και πιο σύγχρονη, πάρε τον νέο "Γαλαξία" - αλλά... Android, έτσι;

Αν θες να εκμεταλευτείς την γνώση/πείρα σου στα WinMo (και τις άπειρες εφαρμογές που 'χεις μαζέψει γι' αυτά - όπως εγώ!), τότε... παραμείνε στο HD2!

======================

Kάτι άλλο... Στο ΟΜΝΙΑ, παίρνοντας μια οδοντογλυφίδα και κάνοντάς την μυτερή, μπορούσα μια χαρά να κάνω ΑΨΟΓΟ screen calibration. Εδώ στο Leo, αν και υπάρχει η εφαρμογή, εντούτοις ΔΕΝ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τίποτα εκτός του... δακτύλου μας. Γίνεται να κάνουμε άψογο calibration;

Γιατί, ναι μεν έχω φοβερή ανταπόκριση στην οθόνη (χαϊδεύω και πατιέται το πλήκτρο), αλλά νομίζω ότι έχει μια ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΛΗΣΗ από 'κεί που στοχεύω.

Το παρατήρησα σε κάτι παιχνίδια (π.χ. ένα τάβλι), που προσπαθώ να "πιάσω" τα πούλια και κάνω... "μάχη" για να τα γραπώσω.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Eυχαριστώ θερμά!!! Αυτό έψαχνα!

Ναι, καταλαβαίνω τι λες, αλλά μιας και ΜΠΟΡΕΙ να δημιουργηθεί ένα "θρεντ" ανάλογο, έπρεπε να 'χε γίνει, ώστε ΤΑ ΠΑΝΤΑ που έχουν βγει (utilities κτλ.) για το Leo, να υπήρχαν εκεί. Π.χ., στο πρώτο ποστ ΔΕΝ υπήρχε αυτό για την δόνηση... Και λογικό, αφού το πόσταραν... 1300 σελίδες μετά! (Που και ΠΩΣ να το δει κάποιος να το μεταφέρει μπροστά;;; )...

==========

Μήπως ξέρει κάποιος, εάν υπάρχει τρόπος να κάνεις EXPORT ένα Sense 2.5 theme, ώστε να το κάνεις μόνο σου edit; Π.χ., πως υπάρχουν τόσα custom themes; Με ΚΑΠΟΙΟ τρόπο έκαναν extract το theme και το "μόνταραν". Αυτό θα 'θελα κι εγώ (για κάποια icons, για κάποιες μπάρες κτλ.)...

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να το κάνω αυτό; (Με το ΟΜΝΙΑκι, είχαμε το M2DController που με μια απλή διαδικασία το έκανε export).

Φίλε, ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ βδομάδες το πήρα το HD2... Θα μπορούσα να πάρω οποιαδήποτε σύγχρονη συσκευή.

Εξ' αρχής, πριν διαλέξω το ΟΜΝΙΑ i900, ΗΘΕΛΑ το Leo - αλλά τότε έκανε πολλά χρήματα.

Πλέον, αφού είχα ως τώρα ΟΜΝΙΑ (και το 'χα μάθει τέλεια, όπως και τα WinMo), διάλεξα να πάρω τον "διακαή πόθο" μου, το HD2.

Όπως έχω διαβάσει από άπειρους χρήστες, για WinMo6.5.x συσκευή... δεν υπάρχει καλύτερό του. Για Win7, άλλο "καπέλο" - αλλά άπειρα reviews τα "κράζουν" τα Win7. (Δηλαδή, αν "έκραζαν" τα Win6.5.x... και περίμεναν τα 7 για καλύτερα, τα 7 αποδείχτηκαν ελλειπέστατα).

Άρα... εάν θες καλύτερη συσκευή και πιο σύγχρονη, πάρε τον νέο "Γαλαξία" - αλλά... Android, έτσι;

Αν θες να εκμεταλευτείς την γνώση/πείρα σου στα WinMo (και τις άπειρες εφαρμογές που 'χεις μαζέψει γι' αυτά - όπως εγώ!), τότε... παραμείνε στο HD2!

======================

Kάτι άλλο... Στο ΟΜΝΙΑ, παίρνοντας μια οδοντογλυφίδα και κάνοντάς την μυτερή, μπορούσα μια χαρά να κάνω ΑΨΟΓΟ screen calibration. Εδώ στο Leo, αν και υπάρχει η εφαρμογή, εντούτοις ΔΕΝ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τίποτα εκτός του... δακτύλου μας. Γίνεται να κάνουμε άψογο calibration;

Γιατί, ναι μεν έχω φοβερή ανταπόκριση στην οθόνη (χαϊδεύω και πατιέται το πλήκτρο), αλλά νομίζω ότι έχει μια ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΛΗΣΗ από 'κεί που στοχεύω.

Το παρατήρησα σε κάτι παιχνίδια (π.χ. ένα τάβλι), που προσπαθώ να "πιάσω" τα πούλια και κάνω... "μάχη" για να τα γραπωσω.

Αυτο με την ευαισθησια της οθονης ηταν ενας πολυ βασικος λογος που μου εσπαγε τα νευρα και το εδωσα!και το ειδικο .cab που ειχα βαλει δεν με βολευε παλι!

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

η ευαισθησία της οθόνης είναι κάτι που με ενθουσιάζει προσωπικα! είναι πιο ευαίσθητη στο άγγιγμα κι από το iPhone μου. απλά νομίζω, αυτό που ενοχλεί τους περισσότερους είναι ότι όντως,δεν είναι απόλυτα ακριβής στην αφή η τουλάχιστον θέλει ιδιαίτερη εξοικείωση. πάντως, στο internet υπάρχουν ειδικά "στυλό" τα οποία είναι αμιγώς για capacitive οθόνες. βοηθούν πολύ ειδικά στο calibration. :)

www.macspot.gr

η ευαισθησία της οθόνης είναι κάτι που με ενθουσιάζει προσωπικα! είναι πιο ευαίσθητη στο άγγιγμα κι από το iPhone μου. απλά νομίζω, αυτό που ενοχλεί τους περισσότερους είναι ότι όντως,δεν είναι απόλυτα ακριβής στην αφή η τουλάχιστον θέλει ιδιαίτερη εξοικείωση. πάντως, στο internet υπάρχουν ειδικά "στυλό" τα οποία είναι αμιγώς για capacitive οθόνες. βοηθούν πολύ ειδικά στο calibration. :)

Ήδη αγόρασα μόλις το πήρα το Leo και το αναμένω.

• Administrators
ηπάντως, στο internet υπάρχουν ειδικά "στυλό" τα οποία είναι αμιγώς για capacitive οθόνες. βοηθούν πολύ ειδικά στο calibration. :)

Τα έχεις χρησιμοποιήσει; Δεν θα τα έβρισκα τόσο χρήσιμα σε μια capacitive οθόνη και γιαυτό εξάλλου δεν είναι καθόλου δημοφιλή.

Modpic.gif

Τα έχεις χρησιμοποιήσει; Δεν θα τα έβρισκα τόσο χρήσιμα σε μια capacitive οθόνη και γιαυτό εξάλλου δεν είναι καθόλου δημοφιλή.

ναι εχω ένα αγοράσει Γιάννη κυρίως γιατί μου άρεσε το χρώμα του. :O δεν βρίσκω ούτε εγώ χρησιμότητα γιατί με τα δάχτυλα μου τα καταφέρνω μια χαρά. όμως κ στο leo κ στο iPhone λειτουργεί τζετ. στο leo με βοηθά μόνο στο ακριβές calibration. από αυτή την άποψη το ανέφερα!

www.macspot.gr

ναι εχω ένα αγοράσει Γιάννη κυρίως γιατί μου άρεσε το χρώμα του. :O δεν βρίσκω ούτε εγώ χρησιμότητα γιατί με τα δάχτυλα μου τα καταφέρνω μια χαρά. όμως κ στο leo κ στο iPhone λειτουργεί τζετ. στο leo με βοηθά μόνο στο ακριβές calibration. από αυτή την άποψη το ανέφερα!

Και όχι μόνο. Στο αγαπημένο μου ΤΑΒΛΙ, τα πούλια παραμένουν (ακόμα και στο Leo) μικρά και καθυστερώ πολύ να τα πιάσω.

• Administrators
Δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι με τη γραφίδα μιας και η εφαρμογή είναι φτιαγμένη για resistive οθόνες. Τέλος πάντων, δοκίμασε το και πες μας.

Modpic.gif

Τελικά η μοναδική λύση που μπόρεσα να δώσω στην αποθήκευση των αγαπημένων στον οπερα ,ήταν η εγκατάσταση στο pc της αντίστοιχης έκδοσης και μέσα απο τον λογαριασμό opera link να γίνει συγχρονισμός των αγαπημένων.Για τους κωδικούς, όπου χρειάζεται, απλά θα πρέπει να τους βάλω μία φορά σε κάθε σελιδοδείκτη, κάτι είναι κι'αυτό.