Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για χαρα σε ολους...ξερει κανεις να με βοηθειση να σεταρω το λεο μου θελω να περνω τα email moy απο το gmail αυτοματα αμεσως μου στειλουνε email στο gmail να ερχεται κατευτειαν και στο κινητο μου καπιος μου ειπε οτι γινεται χωρις να ειναι μονιμα το τηλεφωνο συνδεμενο στο gprs πχ με το hotmail γινεται κ το εχω βρει εχει μεσα στης ρυθμισεις το λεο μια επιλογη που λεει να λαβανονται τα μυνηματα αυτοματα με την αφιξη νεων email sto hotmail βεβεα το λεο ειναι μονιμα συνδεμενο στο gprs!! στης ρυθμισεις το gmail τωρα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη αλλα μονο χρονικες επιλογες πχ καθε 5 λεπτα καθε 10 λεπτα κτλ!! μπορει να μου δωσει τα φωτα του καπιος που ξερει???????? :cry:

• Administrators
Καλησπέρα σας,

Μετά από 18 μήνες σχεδόν (12ος 2009) που έχω τον Leoντα, άφησα τους φόβους μου πίσω και μετά από ένα καλό HSPL του πέρασα την, v25ELL OMEGA ROM και βέβαια ΡΑΔΙΟ το 2.15.50.14.

Εντυπώσεις??? Όπως βέβαια ήδη οι πιο πολλοί από εσάς γνωρίζετε ΑΠΙΘΑΝΕΣ, έχω πάθει πλάκα!!!

Απλά ήθελα να το μοιραστώ με κάποιους και βέβαια είστε οι πιο κατάλληλοι!!!

Αφού το έκανες το εγχείρημα... γιατί δεν έβαλες την τελευταία;

Modpic.gif

για χαρα σε ολους...ξερει κανεις να με βοηθειση να σεταρω το λεο μου θελω να περνω τα email moy απο το gmail αυτοματα αμεσως μου στειλουνε email στο gmail να ερχεται κατευτειαν και στο κινητο μου καπιος μου ειπε οτι γινεται χωρις να ειναι μονιμα το τηλεφωνο συνδεμενο στο gprs πχ με το hotmail γινεται κ το εχω βρει εχει μεσα στης ρυθμισεις το λεο μια επιλογη που λεει να λαβανονται τα μυνηματα αυτοματα με την αφιξη νεων email sto hotmail βεβεα το λεο ειναι μονιμα συνδεμενο στο gprs!! στης ρυθμισεις το gmail τωρα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη αλλα μονο χρονικες επιλογες πχ καθε 5 λεπτα καθε 10 λεπτα κτλ!! μπορει να μου δωσει τα φωτα του καπιος που ξερει???????? :cry:

Για να λαμβάνεις άμεσα την ειδοποίηση ότι έχεις mail από οπουδήποτε πρέπει να έχεις συνεχώς σύνδεση με τον server και οπότε grps συνεχώς ανοιχτό. Αν το κάνεις αυτό, καταλαβαίνεις ότι η μπαταρία σου θα τελειώνει.....λογικά σε μισή μέρα.....μπορεί και λιγότερο.....

Αν τώρα πας σε μια σύνδεση POP3 (και όχι IMAP που ήταν η προηγούμενη) τότε θα διαλέγεις να τσεκάρεις για mail κάθε x λεπτά και οπότε κάθε x διάστημα ανοίγεις σύνδεση με τον server. Αυτό ανάλογα με το x διάστημα καταναλώνει και την ανάλογη μπαταρία.

Οπότε βάση των παραπάνω ψάχνεις για settings του gmail για σύνδεση POP ή IMAP και είσαι οκ :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Αυτο που ψαχνεις υπάρχει στην πρωτη σελιδα!!

- PUSH Gmail, συγχρονισμός επαφών & ημερολογίου. (by Te_salat)

@eirhnh_k: Όπως είπαν και τα άλλα παιδιά δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα στην Αγγλία. Ίσα ίσα που οι υπηρεσίες εκεί είναι καλύτερες. Όταν ήμουν εκεί (για 11 συνεχή χρόνια) χρησιμοποιούσα Vodafone και BT Cellnet (O2). Και οι δύο δούλευαν άψογα. Για το HD2 θέλεις απλά έναν αντάπτορα για τον φορτιστή.

Μια που θα μείνεις τόσον καιρό πάρε μαζί σου και έναν "μείκτη" για το μπάνιο και τον νιπτήρα γιατί θα διαπιστώσεις ότι στα περισσότερα σπίτια έχει ξεχωριστές βρύσες για ζεστό/κρύο χωρίς ανάμειξη... Το γιατί μη με ρωτήσεις, ούτε οι Άγγλοι ξέρουν... Πάντως εγώ την πρώτη μέρα που έφτασα λούστηκα με πλαστικό μπουκάλι... Έχεις να δεις ωραία πράγματα... :lol: :lol: :lol:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Μετά απο αρκετές δοκιμές η κάρτα γέμισε με ένα σωρό αρχεία και φακέλους που δεν έχω ιδέα τι κάνουν.

Νομίζω ήρθε η ώρα να την φορμάρω.Ποιός είναι ο σωστός τρόπος και τι πρέπει να προσέξω;

Έχω σκοπό να κρατήσω μία android rom που είναι nand απο την sd με το Portadroid_SuperRAM.Πήρα backup με το titanium.Αντιγράφω τον φάκελο και μετά το format της κάρτας το ξαναντιγράφω και πάλι με το titanium κάνω restore και τέλος;

Επίσης πήρα backup την omega.Ισχύουν τα ίδια;

Edited by cb600f

@eirhnh_k: Όπως είπαν και τα άλλα παιδιά δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα στην Αγγλία. Ίσα ίσα που οι υπηρεσίες εκεί είναι καλύτερες. Όταν ήμουν εκεί (για 11 συνεχή χρόνια) χρησιμοποιούσα Vodafone και BT Cellnet (O2). Και οι δύο δούλευαν άψογα. Για το HD2 θέλεις απλά έναν αντάπτορα για τον φορτιστή.

Μια που θα μείνεις τόσον καιρό πάρε μαζί σου και έναν "μείκτη" για το μπάνιο και τον νιπτήρα γιατί θα διαπιστώσεις ότι στα περισσότερα σπίτια έχει ξεχωριστές βρύσες για ζεστό/κρύο χωρίς ανάμειξη... Το γιατί μη με ρωτήσεις, ούτε οι Άγγλοι ξέρουν... Πάντως εγώ την πρώτη μέρα που έφτασα λούστηκα με πλαστικό μπουκάλι... Έχεις να δεις ωραία πράγματα... :lol: :lol: :lol:

Κωστα ιδιαιτερως πολυτιμες οι πληροφοριες σου! Αν και για το νερο, ειμαι εξασκημενη καθως η βρυση του μπανιου μου στο σπιτι που μενω, ηταν κ χωρις μεικτη και χαλασμενη! Οποτε το κατεχω! :cool: Αdaptor προμηθευτηκα ηδη απο ενα Γερμανο! :D

Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Μετά απο αρκετές δοκιμές η κάρτα γέμισε με ένα σωρό αρχεία και φακέλους που δεν έχω ιδέα τι κάνουν.

Νομίζω ήρθε η ώρα να την φορμάρω.Ποιός είναι ο σωστός τρόπος και τι πρέπει να προσέξω;

Έχω σκοπό να κρατήσω μία android rom που είναι nand απο την sd με το Portadroid_SuperRAM.Πήρα backup με το titanium.Αντιγράφω τον φάκελο και μετά το format της κάρτας το ξαναντιγράφω και πάλι με το titanium κάνω restore και τέλος;

Με τι τρόπο πήρες backup την omega;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Aν αντιγράψεις το φάκελο android θα υπάρχει και το data.img που περιέχει τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις σου.Οπότε μετά το φορματ ξαναβάζεις το φάκελο στην κάρτα και είσαι έτοιμος χωρίς την ανάγκη του titanium.

Tώρα για την Omega.Mε ποιο πρόγραμμα πήρες backup; Μόνο την εσωτερική μνήμη ή και την sd;

Aν αντιγράψεις το φάκελο android θα υπάρχει και το data.img που περιέχει τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις σου.Οπότε μετά το φορματ ξαναβάζεις το φάκελο στην κάρτα και είσαι έτοιμος χωρίς την ανάγκη του titanium.

Tώρα για την Omega.Mε ποιο πρόγραμμα πήρες backup; Μόνο την εσωτερική μνήμη ή και την sd;

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν τώρα για το ανδροιδ.Τι θα ήταν καλύτερο να κάνω;

Μπορώ να οργανώσω κάπως την κάρτα μετά την εγκατάσταση του ανδροιδ;Το tab με τις φωτό στα wm γίνεται κ@#$ς όπως και το tab της μουσικής.Τα ίδια και στο android.Δεν θα το ξαναέβαζα ποτέ αλλά αν μια φορά μπεις απο τον dolphin hd στο internet φτάνει για να κολλήσεις :O

Στα wm backup πήρα με το spb. Μάλλον μόνο την εσωτερική μνήμη :lol:

Ούτως ή άλλως θα κάνω hard reset για να ρυθμίσω το push mail με το gmail.Αν και την προηγούμενη φορά μου δημιούργηση έναν λογαριασμό outlook που δεν κατάλαβα πως έγινε!

Σχετικά με την ρύθμιση push mail απο το πρώτο ποστ.Αντιγράφω:

''Επίσης μπορειτε να ρυθμισετε το Gmail να λαμβανει τα μηνυματα σας απ᾽ολους τους λογαριασμους που διαθετετε ωστε να μην ειστε αναγκασμενοι να κοιτατε σε 2-3 διαφορετικους λογαριασμους. Φανταστειτε τι ενεργεια ξοδευει ψαχνοντας σε 3 servers.''

Με ποιον τρόπο γίνεται αυτό;

Edited by cb600f

να βάλεις τάξη αν εννοείς με την "ανεξέλεγκτη" δημιουργία folders ,όχι γιατί έτσι δουλεύει το android και αν μετακινήσεις κάποια κάτι θα πάψει να λειτουργεί και θα ξαναδημιουργήσει το ίδιο folder ,οπότε άδικος κόπος

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Θα πας από το pc στις ρυθμίσεις του gmail και εκεί θα βρεις την επιλογή Λογαριασμοί όπου μπορείς να προσθέσεις και άλλους λογαριασμούς

@ Honda cb600f γιά βάλε τον opera 11 ...

Που πάνω στο Hornet;

Να μην είναι βαρύ και χάσω άλογα :lol:

Στα wm εννοείς; ΟΚ, μόλις τελειώσω με το σετάρισμα του τηλεφώνου θα το δοκιμάσω.

Το κατεβάζω ήδη thanx

sorry βασικά εννοούσα εναλλακτικά στον dolphin ... FZR600...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

sorry βασικά εννοούσα εναλλακτικά στον dolphin ... FZR600...

Και γω χάρηκα :lol: ΟΚ θα το δοκιμάσω.Έχεις μείνει όμως λίγο πίσω...όχι FZR πλέον ,αλλά R6 :tease:

Κατέβασα όμως μια version 11.11 για windows λέει τίποτα ή μόλις τελείωσα το farmat θα αρχίσω πάλι τα ίδια;

Οτι νανε, ο opera παραπάνω είναι για PC. Το'χω κάψει :)

Χμ εχει συμβει σε κανεναν απο εδω, να προσθετετε λεξεις στο λεξικο του Τ9 και λιγο καιρο μετα, αυτο να τις "ξεχναει"?:blink:

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Μεταξύ των τριών προγραμμάτων για backup πιο διαλέγουμε και γιατί;

1.Spb

2.Sprite

3.Resco

Μετά την ρύθμιση για push mail με το Gmail παρατηρώ ότι το active sync ενεργοποιείτε όποτε θέλει ,παρόλο που το έχω απενεργοποιήσει με το sktools ->notifications queue ->repllog.exe (AppRunAfterTimeChange)->disable.Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Edited by cb600f

• Administrators

Spb backup. Προσωπικά το βρίσκω ως το πιο αξιόπιστο.

Σχετικά με το activesync, κάνε το παλιό καλό κόλπο... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683

Modpic.gif

Spb backup. Προσωπικά το βρίσκω ως το πιο αξιόπιστο.

Σχετικά με το activesync, κάνε το παλιό καλό κόλπο... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683

Το παραπάνω post το ήξερα απο πριν (μου έχεις εξηγήσει πάλι την διαδικασία και ευχαριστώ πολύ για αυτό ) ,αυτό που αλλάζει τώρα ειναι οτι έχω φτιάξει εναν server για το push mail. Μήπως σταματήσει ο συγχρονισμός!

Αυτό που μου "αρέσει" στο rescο είναι η λειτουργία που έχει να ανανεώνει ένα ήδη υπάρχον backup.Αν μπορεί να πάρει και τις ρυθμίσεις από τον opera θα με βόλευε πολύ.Απ'την άλλη με το

spb δεν έχω πρόβλημα.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

λοιπον με το κολπο του push email k to gmail δε φαινεται να δουλευει σωστα μολις το εκανα αναβει μονιμα το gprs μα ετσι δουλευε κ με το hotmail! το επιπλεον κακο ειναι οτι τωρα οπιος σε παρει τηλ το κινητο ενεργοποει μονο του το wifi και ψαχνει για καινουργια μαιλ.μου φαινεται θα γυρισω στο χοτμαιλ να ξεμπερδευω δε βρισκω ακρη.... με το rapidread τωρα εχω βαλει ολες της εκδοσεις του και δεν δοτλευει καμια μου λει το myphone δεν υποστηριζει το talapac! πριν κανω φορματ μια χαρα δουλευε το rapidread!καμια βοηθεια καπιος;

Αν κι "έπαιζα" με τον Opera (και Explorer), υπάρχει άλλος interent browser, ταχύς... "ελαφρύς" και εξυπηρετικός (ως προς το πως δείχνει τις ιστοσελίδες);

Σ ευχαριστω! Σκοπευω να μεινω μονικα εκει τουλαχιστον τα επομενα 2 χρονια, οποτε θα το επισκευτω φανταζομαι! :)

Αλλη απορια! Εχω προσεξει πως στο φορτιστη του Leo βγαινει αυτο το φις μπροστα που κανει για τις δικες μας πριζες. Ο ιδιος φορτιστης κανει και για την ταση της Αγγλιας! Σωστα? Και φις μπροστα? Αν παω στην ace, θα βρω? (δε μπορω να περιμενω ποτε θα ερθει απο ebay πχ)

Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και κάνει.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Αν κι "έπαιζα" με τον Opera (και Explorer), υπάρχει άλλος interent browser, ταχύς... "ελαφρύς" και εξυπηρετικός (ως προς το πως δείχνει τις ιστοσελίδες);

Στα wm, οχι. Ο opera ειναι η πιο καλη επιλογη. Δοκιμασε και τον uZardWeb, αν κι εγω τον θεωρω βαρυ και δυσκινητο.

www.macspot.gr

παιδια εχω το εν λογο κινητο και δεν το εχω πειραξει ιδιαιτερα....υπαρχει δυνατοτητα με καποια εφαρμογη να κανει βιντεοκληση με την καμερα του?

Παιδια, εβαλα το WOWHD (που συνηθως "επαιζα" με το ΟΜΝΙΑ) και εβαλα και τα settings που συνηθιζα να βαζω (και να boost-αρει μια χαρα ο ηχος), αλλα δεν πολυ-προσεξα μεγαλη διαφορα στο Leo.

Κανεις να με βοηθησει;

Μηπως να μου πει settings στο WOWHD να δοκιμασω;