DrMobile Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Όλα τα 'βαλα, φίλε. Και αυτό και το Data Connector, ό,τι ήξερα κι ό,τι μου είπαν... Αποκλείεται φίλε μου, σίγουρα κάτι δεν κάνεις καλά. Τώρα θυμήθηκα ότι το NoData το δούλευα όχι μόνο με το Kaiser αλλά και με το Leo χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάνε τη δοκιμή που σου λέει ο athanaso77 και πες μας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Αποκλείεται φίλε μου, σίγουρα κάτι δεν κάνεις καλά. Τώρα θυμήθηκα ότι το NoData το δούλευα όχι μόνο με το Kaiser αλλά και με το Leo χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάνε τη δοκιμή που σου λέει ο athanaso77 και πες μας. Συμφωνώ και εγώ.... Δούλευα και δουλεύω το NoData και με το LEO και με άλλα pdas και ποτέ δεν είχα θέμα. Αν από το NoData κάνεις όλες τις συνδέσεις Disable δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα βρει δίοδο να τις χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε πρόγραμμα......για προσπάθησε ξανά..... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Εγω χρησιμοποιώ το πρόγραμμα που έχει ενσωματωμένο η omega αλλά και με το no data που δοκίμασα, λειτουργεί κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Tεςπα... Αυτό είναι το λιγότερο αυτή τη στιγμή που μ' ενδιαφέρει. Έχω "φορέσει" αυτήν την "Εnergy" ρομ (στο #3 ποστ), που είναι πάρα πολύ καλή... ...και θέλω να την "μετατρέψω" (οπτικά), σαν την "Dinik" ρομ του #2 ποστ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=654504 ...Αλλά θέλω να έχει σχεδόν διαφανή (γυάλινα) τα πάντα, ρολόι, calendar pannel, alarm pannel, Slidebar "αόρατη", εικονίδια & tabs,... όλα τα θέλω γυάλινα, όπως π.χ. στων παρακάτω λινκς τα themes που υπάρχουν: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=791303 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=740832 Επίσης, θέλω τα δύο κάτω soft keys να είναι μεν metallic-glossy, αλλά ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ taskbar (πάνω & κάτω) θέλω να 'ναι "αόρατες" - για να φαίνεται όσο το δυνατόν περισσότερο από πίσω το wallpaper. Και τέλος, αφ' ενός θέλω animated full screen weather icons στην Home, αφ' εταίρου όμως θα 'θελα αυτήν την "τσαχπινιά" που έχει η Οmega "Great Alexander", με το κουμπάκι που τα ενεργοποιεί/απενεργοποιεί. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε; (Καταρχάς, μπορώ εύκολα - όπως στο ΟΜΝΙΑ - να κάνω edit το Manila; Εκεί, με το M2DC, έκανα export το theme, το άνοιγα με WinRar, τα 'βαζα σ' ένα folder και από 'κεί... τα "ξεπάτωνα" τ' αρχεία στο editing! ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ τώρα να το κάνω;;; ) Edited May 26, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Guys τα έπαιξε η μπαταρία μου και είπα να δοκιμάσω με extended. Είπα να πάρω την genuine κ έπεσα στη παγίδα του clove.co.uk. Παραγγέλνω μια χαρά και 8 ώρες μετά κι αφού με χρέωσαν κανονικά και με έξοδα fast shipment μου στέλνουν μήνυμα: We apologise for the delay but we are currently awaiting a shipment of the Batteries which we expect to receive within 1 to 2 weeks and your order will then be dispatched immediately. :mad::mad: Φάγανε ένα βρίσιμο και ζήτησα ακύρωση order και άμεσο refund. Ξέρουμε κανά άλλο κατάστημα που να την έχει διαθέσιμη άμεσα; Έστω κι από Ελλάδα... :cry::!: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Μέσω καλωδίου USB σε PC, προφανώς και μπαίνει.. Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό. Δοκίμασε αν μπαίνει συγκεκριμένα μέσω GPRS (wifi και λοιπά κλειστό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Tεςπα... Αυτό είναι το λιγότερο αυτή τη στιγμή που μ' ενδιαφέρει. Έχω "φορέσει" αυτήν την "Εnergy" ρομ (στο #3 ποστ), που είναι πάρα πολύ καλή... ...και θέλω να την "μετατρέψω" (οπτικά), σαν την "Dinik" ρομ του #2 ποστ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=654504 ...Αλλά θέλω να έχει σχεδόν διαφανή (γυάλινα) τα πάντα, ρολόι, calendar pannel, alarm pannel, Slidebar "αόρατη", εικονίδια & tabs,... όλα τα θέλω γυάλινα, όπως π.χ. στων παρακάτω λινκς τα themes που υπάρχουν: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=791303 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=740832 Επίσης, θέλω τα δύο κάτω soft keys να είναι μεν metallic-glossy, αλλά ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ taskbar (πάνω & κάτω) θέλω να 'ναι "αόρατες" - για να φαίνεται όσο το δυνατόν περισσότερο από πίσω το wallpaper. Και τέλος, αφ' ενός θέλω animated full screen weather icons στην Home, αφ' εταίρου όμως θα 'θελα αυτήν την "τσαχπινιά" που έχει η Οmega "Great Alexander", με το κουμπάκι που τα ενεργοποιεί/απενεργοποιεί. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε; (Καταρχάς, μπορώ εύκολα - όπως στο ΟΜΝΙΑ - να κάνω edit το Manila; Εκεί, με το M2DC, έκανα export το theme, το άνοιγα με WinRar, τα 'βαζα σ' ένα folder και από 'κεί... τα "ξεπάτωνα" τ' αρχεία στο editing! ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ τώρα να το κάνω;;; ) Για οοολα αυτα, οπλισου με υπομονη κ ρωτα/διαβασε στο thread της energy στους xda! :p (ε μα κι εσυ οοολα αυτα θες οπτικα? :p) Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Για οοολα αυτα, οπλισου με υπομονη κ ρωτα/διαβασε στο thread της energy στους xda! :p (ε μα κι εσυ οοολα αυτα θες οπτικα? :p) Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Φίλε, για το ΟΜΝΙΑ, δεν μου είναι ούτε πολλά ούτε δύσκολα! Μέσα σ' ένα-δυο σαββατοκύριακα έφτιαξα το FULL THEME μου, εδώ: http://www.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/320491/england-complete-ultimate-theme-startup-m2d-s2u2/#entry1442444 (Και υπόψιν, ήταν ΤΟΤΑL theme, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Manila! Ήταν και S2U2, ήταν animated logon/logoff, ήταν ΟΛΑ τα sounds, taskbars, ICONS, κτλ.!) Το θέμα είναι ότι, εκεί με το M2DC (για export), το WinRar (για να το ανοίξω το theme) και το Photoshop (για να φτιάξω τα δικά μου), ήταν σχετικά εύκολο... Έχω στείλει ΡΜ στο XDA, ρωτάω κι έναν-δυο Έλληνες εκεί πέρα που πάνω-κάτω θέλουν παρόμοια πράγματα, αλλά... σκατά. Κανείς δεν μου απαντάει! Δεν έχει εδώ κανείς, σ' αυτό το φόρουμ, μια ιδέα πως είτε ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ είτε να τα φτιάξω; (Μα πως στο κόρακα ανοίξεις ένα theme στο HD2 και το κάνεις edit;;; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Φίλε κοριτσακι ειμαι τα τελευταια 22 χρονια που ζω! :O Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 κοριτσακι ειμαι τα τελευταια 22 χρονια που ζω! :O Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Δεν πρόσεξα, γλυκιά μου. Δεν έχει sex.I.D. το φόρουμ, τι φταίω 'γώ;... Ούτε το ονοματάκι σου διακρίνεται εύκολα. Τες-πα... Δεν έχεις εσύ ιδέα πως μπορώ να ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ THEME στο ΗD2... και να του... "αλλάξω τα φώτα"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Εγω προσωπικα εχω μεσανυχτα. Ο Γιαννης athanaso77 κι ο Γιαννης ioathe ισως ξερουν που ασχολουνται ενεργα με αυτα. :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Εγω προσωπικα εχω μεσανυχτα. Ο Γιαννης athanaso77 κι ο Γιαννης ioathe ισως ξερουν που ασχολουνται ενεργα με αυτα. :) "Mεσάνυχτα"...;;; ΕΣΕΝΑ ΕΨΑΧΝΑ τόσο καιρό!!!!!!! Όταν έψαχνα HD2 (μεταχειρισμένο), έψαχνα ΚΟΠΕΛΑ που να 'ναι... ΑΣΧΕΤΗ! (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Για να μη το 'χει... "ξεπατώσει" το κινητό, κατάλαβες; ) Καλά, θα μιλήσω στα παιδιά αργά ή αύριο. Πάω Σύνταγμα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 "Mεσάνυχτα"...;;; ΕΣΕΝΑ ΕΨΑΧΝΑ τόσο καιρό!!!!!!! Όταν έψαχνα HD2 (μεταχειρισμένο), έψαχνα ΚΟΠΕΛΑ που να 'ναι... ΑΣΧΕΤΗ! (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Για να μη το 'χει... "ξεπατώσει" το κινητό, κατάλαβες; ) Μπααα... Χειρότερες είναι. Τα ξεσκίζουν τα κινητά, όχι στο φλασάρισμα αλλά στη χρήση. Εμείς οι τρελαμένοι γκατζετάκηδες συνήθως τα έχουμε ως αντικείμενα λατρείας και τα προσέχουμε λες και είναι τα μωρά μας. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Μπααα... Χειρότερες είναι. Τα ξεσκίζουν τα κινητά, όχι στο φλασάρισμα αλλά στη χρήση. Εμείς οι τρελαμένοι γκατζετάκηδες συνήθως τα έχουμε ως αντικείμενα λατρείας και τα προσέχουμε λες και είναι τα μωρά μας. :lol: :lol: :lol: Θα συμφωνησω μαζι σου Κωστα! :lol: μονο που εγω, περα απο το να το σκιζω στη χρηση, στα sms κυριως, το εχω κι ως μωρο μου. Ολες μου τις συσκευες βασικα, αλλα το leo κυριως! :lol: Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Φέρνω σε... Leo, εγώ - σαν... σουλούπι, εννοώ! Σοβαρα? Τοτε εισαι στο καταλληλο thread. :p Ερωτηση προς τους γνωστες, επειδη στο skype δεν εχω ουτε ενα φιλο πλεον να το δοκιμασω. Σκοπευω σε 1 βδομαδα να παω στην Αγγλια και παρατηρω οτι το Skype σου δινει την επιλογη να καλεις σε νουμερα. Εχει αριθμητικο πληκτρολογιο κανονικα. Τι αριθμους παιρνεις απο εκει? Μονο Skype αριθμους? Δηλαδη εγω μεσω Leo θα μπορεσω να καλεσω στην Ελλαδα σε καποιο σταθερο πχ? :O και κατι ακομα, δε θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με τα δικτυα της Αγγλιας ετσι? Το Leo ειναι καταλληλο φανταζομαι Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 και κατι ακομα, δε θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με τα δικτυα της Αγγλιας ετσι? Το Leo ειναι καταλληλο φανταζομαι Κανένα πρόβλημα. Στο skype χρειάζεσαι λογαριασμό για να παίρνεις σε σταθερά/κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημερα σε ολους. Κανενα προγραμμα που να μετραει τις κλησεις εκτος του Kounadisk Power Meters γιατι δεν μου δουλευει σωστα (δεν μετραει τιποτα). Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημερα σε ολους. Κανενα προγραμμα που να μετραει τις κλησεις εκτος του Kounadisk Power Meters γιατι δεν μου δουλευει σωστα (δεν μετραει τιποτα). Ευχαριστω πολυ Ψάξε για το LCMinutes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Σοβαρα? Τοτε εισαι στο καταλληλο thread. :p Ερωτηση προς τους γνωστες, επειδη στο skype δεν εχω ουτε ενα φιλο πλεον να το δοκιμασω. Σκοπευω σε 1 βδομαδα να παω στην Αγγλια και παρατηρω οτι το Skype σου δινει την επιλογη να καλεις σε νουμερα. Εχει αριθμητικο πληκτρολογιο κανονικα. Τι αριθμους παιρνεις απο εκει? Μονο Skype αριθμους? Δηλαδη εγω μεσω Leo θα μπορεσω να καλεσω στην Ελλαδα σε καποιο σταθερο πχ? :O και κατι ακομα, δε θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με τα δικτυα της Αγγλιας ετσι? Το Leo ειναι καταλληλο φανταζομαι Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Kανένα πρόβλημα! Σήμα "καμπάνα" θα 'χεις, πίστεψέ με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Σας ευχαριστω! Ηρθε η ωρα να δοκιμαστει σε ξενα δικτυα! Και μαλλον θα παραμεινει μονιμα στα ξενα δικτυα, οποτε, επρεπε οπωσδηποτε να επιβεβαιωσω πως δε θα χε θεμα! :) Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 TYXEΡΟΥΛΑ!... Σε ζηλεύω! Να πας και απ' τα "λημέρια" μου, εκεί που γεννήθηκα και έμενα τόσα χρόνια. (ΕΣΣΕΧ, Ανατολική ακτή). Θα σ' αρέσει πιστεύω, μοιάζει με παραθαλάσσια κωμόπολη, έξω απ' το Λονδίνο. Σ ευχαριστω! Σκοπευω να μεινω μονικα εκει τουλαχιστον τα επομενα 2 χρονια, οποτε θα το επισκευτω φανταζομαι! :) Αλλη απορια! Εχω προσεξει πως στο φορτιστη του Leo βγαινει αυτο το φις μπροστα που κανει για τις δικες μας πριζες. Ο ιδιος φορτιστης κανει και για την ταση της Αγγλιας! Σωστα? Και φις μπροστα? Αν παω στην ace, θα βρω? (δε μπορω να περιμενω ποτε θα ερθει απο ebay πχ) Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Εχω προσεξει πως στο φορτιστη του Leo βγαινει αυτο το φις μπροστα που κανει για τις δικες μας πριζες. Ο ιδιος φορτιστης κανει και για την ταση της Αγγλιας! Σωστα? Και φις μπροστα? Καλημέρα Ειρήνη θα σου πρότεινα να πάρεις εναν αντάπτορα που βρίσκεις εύκολα εδώ (θα σου χρειαστεί και για άλλες συσκευές) και εκεί είναι πιο εύκολο να ψάξεις για το εξάρτημα της htc. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Αλλη απορια! Εχω προσεξει πως στο φορτιστη του Leo βγαινει αυτο το φις μπροστα που κανει για τις δικες μας πριζες. Ο ιδιος φορτιστης κανει και για την ταση της Αγγλιας! Σωστα? Και φις μπροστα? Αν παω στην ace, θα βρω? (δε μπορω να περιμενω ποτε θα ερθει απο ebay πχ) Ναι, ο ίδιος φορτιστής είναι (ίδια τάση έχουμε). Όσον αφορά τον αντάπτορα... εκεί που θα πας θα βρεις πολλούς. Η ace δε νομίζω να έχει, επικοινώνησε ωστόσο αν και προσωρινά θα χρειαστείς σίγουρα έναν universal adapter για greek to english πρίζες σε οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Σας ευχαριστω πολυ παιδια! Ειναι η πρωτ φορα που βγαινω εξωτερικο, και ειμαι λιγο στα χαμενα με αυτα τα ηλεκτρονικα. Παω τωρα κιολας να αγορασω adapter Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλησπέρα σας, Μετά από 18 μήνες σχεδόν (12ος 2009) που έχω τον Leoντα, άφησα τους φόβους μου πίσω και μετά από ένα καλό HSPL του πέρασα την, v25ELL OMEGA ROM και βέβαια ΡΑΔΙΟ το 2.15.50.14. Εντυπώσεις??? Όπως βέβαια ήδη οι πιο πολλοί από εσάς γνωρίζετε ΑΠΙΘΑΝΕΣ, έχω πάθει πλάκα!!! Απλά ήθελα να το μοιραστώ με κάποιους και βέβαια είστε οι πιο κατάλληλοι!!! Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts