elti Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 ...... Υ.Γ. Eγώ επέστρεψα στην παρέα με το t-mobile hd2.Είναι άλλη φάση να βλέπεις 600+ mb ελεύθερη nand μνήμη :D Πράγματι, εξαιρετικά. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του ότι το T-Mobile HD2 ήταν η καλύτερη επιλογή ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Πράγματι, εξαιρετικά. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του ότι το T-Mobile HD2 ήταν η καλύτερη επιλογή ! ...με μοναδικό μειονέκτημα την παντελής τεχνική υποστήριξη στη χώρα μας. Για εγγύηση ούτε λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 ...με μοναδικό μειονέκτημα την παντελής τεχνική υποστήριξη στη χώρα μας. Για εγγύηση ούτε λόγος. Ναι Γιάννη, αυτό ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο ακολουθούμενο και από τον κίνδυνο πιθανού εκτελωνισμού :worry: ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 (edited) Πράγματι.Εγώ πλήρωσα 22€ στο τελωνείο.Και φυσικά δε το μετανιώνω για την αγορά του.Αν μου βγάλει όπως το προηγούμενο ενάμισι χρόνο θα είμαι πλήρως ικανοποιημένος. offtopic Οποιος θέλει να μιλάει μέσω skype με το λεό του κανονικά από το ακουστικό χωρίς πατέντες,ας βάλει στην sd μια android ρομ. Edited May 25, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 εγω δεν εχω βαλει android στην καρτα,και μιλαω στο skype με το handsfree χωρις πατεντα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Παιδιά μπορεί να πιαστεί από μερικούς σαν offtopic αλλά δε νομίζω να είναι! Είδατε το νούμερο των posts που έφτασε ο Γιάννης(Athanaso)..30.000 μιλάμε ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ προκαλεί ίλλιγγο!!! Και έκρινα να το γράψω εδώ μιας κ εδώ είναι τα παλιά του λημέρια(wm) και αισθάνομαι την ανάγκη να του πω ΔΗΜΌΣΙΑ ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για όση βοήθεια έχει δώσει κ συνεχίζει να δίνει σε όλους!!!!:):rolleyes: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του link δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο: http://www.htc.com/au/faqs.aspx?p_id=297&cat=264&id=118112 Aυτό το κόλπο το γνωρίζω απ' το ΟΜΝΙΑ, αλλά το θέμα είναι ότι θέλω ΕΥΚΟΛΑ να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ την σύνδεση, κατά το δοκούν (όποτε θέλω). Με αυτό τον τρόπο, συνεχώς πρέπει να αλλάζω μόντεμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Aυτό το κόλπο το γνωρίζω απ' το ΟΜΝΙΑ, αλλά το θέμα είναι ότι θέλω ΕΥΚΟΛΑ να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ την σύνδεση, κατά το δοκούν (όποτε θέλω). Με αυτό τον τρόπο, συνεχώς πρέπει να αλλάζω μόντεμ. To Dial-up Enabler/Disabler δεν σου δούλεψε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Aυτό το κόλπο το γνωρίζω απ' το ΟΜΝΙΑ, αλλά το θέμα είναι ότι θέλω ΕΥΚΟΛΑ να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ την σύνδεση, κατά το δοκούν (όποτε θέλω). Με αυτό τον τρόπο, συνεχώς πρέπει να αλλάζω μόντεμ. Απ' όσους τρόπους έχω δοκιμάσει δεν έχω δει κάποιον ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ, απλούστερο και ασφαλέστερο . Παιδιά μπορεί να πιαστεί από μερικούς σαν offtopic αλλά δε νομίζω να είναι! Είδατε το νούμερο των posts που έφτασε ο Γιάννης(Athanaso)..30.000 μιλάμε ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ προκαλεί ίλλιγγο!!! Και έκρινα να το γράψω εδώ μιας κ εδώ είναι τα παλιά του λημέρια(wm) και αισθάνομαι την ανάγκη να του πω ΔΗΜΌΣΙΑ ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για όση βοήθεια έχει δώσει κ συνεχίζει να δίνει σε όλους!!!!:):rolleyes: Πανταχού Παρών όπως έχει ήδη αναφερθεί και όπως αποδεικνύεται από τα 30.000 posts !!! Ένα μεγάλο Ευχαριστώ και από εμένα στο Γιάννη που έσπευδε να βοηθήσει σε κάθε περίπτωση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 To Dial-up Enabler/Disabler δεν σου δούλεψε; Έκανα το "κλασσικό" στο ΟΜΝΙΑ που έκανα, άλλαξα το G δίκτυο από AUTO σε 1800/900 και "καθάρισα"! Εμ, μα πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 https://rapidshare.com/files/1501841345/HD2-WinterTimeFix-byJayMore.cab κατεβασε το απο εδω αλλα δεν κανει για το flop,αλλα για το flip του ρολογιου ειρηνακι! :lol: σ' ευχαριστώ αλλά ο τίτλος λέει ότι διορθώνει τη χειμερινή ώρα όχι το φλοπ. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 σ' ευχαριστώ αλλά ο τίτλος λέει ότι διορθώνει τη χειμερινή ώρα όχι το φλοπ. Κατεβασε το απ το xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583161 To WVGA_2.5 CAB ειναι!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Τελεια Μανοοο! Σ ευχαριστωωω! :D ;) Εστρωσε!!! Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Έκανα το "κλασσικό" στο ΟΜΝΙΑ που έκανα, άλλαξα το G δίκτυο από AUTO σε 1800/900 και "καθάρισα"! Εμ, μα πια! Στο είπα και πριν... αυτό δεν "κλείνει" τη σύνδεση στο internet, απλά αλλάζει από 3G σε 2G. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνδέεσαι έστω και με 2G (δηλαδή με αισθητά μικρότερες ταχύτητες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Settings --> SD Card & Phone Storage. Η Internal Flash Εντάξει , εγώ αυτή ήξερα πως είναι η διαθέσιμη rom μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού , άρα μιλάμε για το ίδιο πράγμα . Αν συνεχίζει να σου λέει αυτά τα μικρά νούμερα μνήμης,έλεγξε με τον σειριακό αριθμό αν το κινητό σου είναι ελληνικό. Ελληνικό είναι , τώρα φοράει το εργοστασιακό spl και την Ελληνική 1.66 με 130mb ROM (η αλλιώς χώρος αποθήκευσης) αφού έχω εγκαταστήσει αυτά που με ενδιαφέρουν και 198mb RAM (μνήμη για προγράμματα) μετά από soft reset . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Στο είπα και πριν... αυτό δεν "κλείνει" τη σύνδεση στο internet, απλά αλλάζει από 3G σε 2G. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνδέεσαι έστω και με 2G (δηλαδή με αισθητά μικρότερες ταχύτητες). Nαι, ωραία, αλλά ΔΕΝ γίνεται να πάψω να συνδέομαι. Δεν έχω καταφέρει με κανέναν τρόπο να το σταματήσω! Βασικά, ΔΕΝ ψάχνω τίποτα ιδιαίτερο ή εξειδικευμένο. Συνήθως με το HD2 Leo, παίζω τα ακόλουθα: 1. Μονόπολη 2. Τάβλι (αλλά με καλά γραφικά και ΔΥΣΚΟΛΟ, ε; ) 3. Μπιλιάρδο (ένα καλό!) 4. Μπόουλινγκ 5. Σκάκι 6. Γκολφ 7. (και ίσως κάνα καλό Shooter)... Mπορείτε να μου πείτε που να βρω τέτοια games; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 26, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Nαι, ωραία, αλλά ΔΕΝ γίνεται να πάψω να συνδέομαι. Δεν έχω καταφέρει με κανέναν τρόπο να το σταματήσω! Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί, αλλά το NoData το έχεις δοκιμάσει; Με το HTC TyTN II (Kaiser) που κάποτε είχα έπαιζε τέλεια (δεν συνδεόταν με τίποτα χωρίς να θέλω εγώ). Και δεν χρειαζόταν να πειράζω τις ρυθμίσεις της μπάντας 2G/3G όπως έκανες εσύ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Έχει αναφερθεί αλλά για κάποιο λόγο τον οποίο δεν έχω καταλάβει αναφέρει ότι δεν του έχει δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί, αλλά το NoData το έχεις δοκιμάσει; Με το HTC TyTN II (Kaiser) που κάποτε είχα έπαιζε τέλεια (δεν συνδεόταν με τίποτα χωρίς να θέλω εγώ). Και δεν χρειαζόταν να πειράζω τις ρυθμίσεις της μπάντας 2G/3G όπως έκανες εσύ. Όλα τα 'βαλα, φίλε. Και αυτό και το Data Connector, ό,τι ήξερα κι ό,τι μου είπαν... Μάλλον, μόνο αν φτιάξω νέο μόντεμ και αποδεσμεύσω την σύνδεση, θα κοπεί. Τι να πω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Όλα τα 'βαλα, φίλε. Και αυτό και το Data Connector, ό,τι ήξερα κι ό,τι μου είπαν... Μάλλον, μόνο αν φτιάξω νέο μόντεμ και αποδεσμεύσω την σύνδεση, θα κοπεί. Τι να πω;;; Πες μου λίγο... πως καταλαβαίνεις ότι κανένα δεν δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Πες μου λίγο... πως καταλαβαίνεις ότι κανένα δεν δουλεύει; Όταν εμφανίζει κάθε τόσο νέο SMS, ότι μπήκα στο ίντερνετ για 24 ώρες με 1 ευρώ χρέωση. Επίσης, έχει λογική το "G" icon στην πάνω μπάρα να 'ναι ΜΟΝΙΜΑ ορατό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Επίσης, έχει λογική το "G" icon στην πάνω μπάρα να 'ναι ΜΟΝΙΜΑ ορατό; Ναι αυτό μόνιμα ορατό είναι ούτως ή άλλως. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι συνδέεσαι και στο internet κιόλας. Όταν συνδέεσαι βλέπεις μια κινητικότητα με βελάκια κάτω από το G. Όταν στο nodata κάνεις disable τη σύνδεση αυτό την κάνει πάλι enable όταν βγεις και ξαναμπείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ναι αυτό μόνιμα ορατό είναι ούτως ή άλλως. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι συνδέεσαι και στο internet κιόλας. Όταν συνδέεσαι βλέπεις μια κινητικότητα με βελάκια κάτω από το G. Όταν στο nodata κάνεις disable τη σύνδεση αυτό την κάνει πάλι enable όταν βγεις και ξαναμπείς; Α, μάλιστα! Τελικά, πρέπει να διαβάσω ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το manual, γιατί επειδή είχα ΟΜΝΙΑ (και "το 'παιζα στα δάκτυλα"), ΔΕΝ πολυ-έριξα ματιά στο manual του Leo - και στο ΟΜΝΙΑ όταν έχεις αποδεσμεύση την σύνδεση, το "G" χάνεται και υπάρχουν ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ με ένα "Χ" από πάνω. Στο NoData δεν βλέπω αλλαγή. Απλά, σου είπα, λαμβάνω που και που το SMS που μου αναφέρει ότι ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ για 24 ώρες με 1 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Στο NoData δεν βλέπω αλλαγή. Απλά, σου είπα, λαμβάνω που και που το SMS που μου αναφέρει ότι ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ για 24 ώρες με 1 ευρώ. Με το nodata όλα disabled προσπάθησε να μπεις στο internet μεσω GPRS... μπαίνει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Με το nodata όλα disabled προσπάθησε να μπεις στο internet μεσω GPRS... μπαίνει;; Τώρα... όχι. Μέσω καλωδίου USB σε PC, προφανώς και μπαίνει... Αλλά το πρωί που πάλι το "ξύπνησα" (δίπλα στο προσκεφάλι μου), είδα ΠΑΛΙ το SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts