eirhnh_k Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Φιλε μου ολα τα παραπανω εγω τα γνωριζω, κ σαφως δεν τα εχω μπλεξει! Απλως απαντησα στο φιλο που ρωτησε πως να το γυρισει σε gsm χωρις περαιτερω διευκρινισεις! Αναφορικα με τον αριθμο 1, απο το δικτυο διδεται παντα, κ οχι μερικες φορες, το αν ομως το εμφανισει η συσκευη δεν ειναι τοσο θεμα λειτουργικου, αλλα build του εκαστοτε λειτουργικου για να το πω πολυ αφηρημενα. Για παραδειγμα, στο δικο μου leo, παροτι cosmote, ο αριθμος 1 δεν εμφανιζεται. Rom energy, 21916 build (το παλιο 6.5) Στο δικο μου τηλεφωνο παλι, rom energy sencity (6.5.x) εμφανιζεται ο αριθμος! :) Λειτουργικο ομως σε καθε περιπτωση wm ασχετα αν στη β' περιπτωση κανουμε λογο για πιο "εξελιγμενο". Τουλαχιστον ετσι το εχω αντιληφθει κ οπου ειμαι λαθος διορθωστε με! :) Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Φιλε μου ολα τα παραπανω εγω τα γνωριζω, κ σαφως δεν τα εχω μπλεξει! Απλως απαντησα στο φιλο που ρωτησε πως να το γυρισει σε gsm χωρις περαιτερω διευκρινισεις! Αναφορικα με τον αριθμο 1, απο το δικτυο διδεται παντα, κ οχι μερικες φορες, το αν ομως το εμφανισει η συσκευη δεν ειναι τοσο θεμα λειτουργικου, αλλα build του εκαστοτε λειτουργικου για να το πω πολυ αφηρημενα. Για παραδειγμα, στο δικο μου leo, παροτι cosmote, ο αριθμος 1 δεν εμφανιζεται. Rom energy, 21916 build (το παλιο 6.5) Στο δικο μου τηλεφωνο παλι, rom energy sencity (6.5.x) εμφανιζεται ο αριθμος! :) Λειτουργικο ομως σε καθε περιπτωση wm ασχετα αν στη β' περιπτωση κανουμε λογο για πιο "εξελιγμενο". Τουλαχιστον ετσι το εχω αντιληφθει κ οπου ειμαι λαθος διορθωστε με! :) Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk καλημέρα κατ'αρχήν :) όχι όχι συγγνώμη ίσως δεν το διατύπωσα σωστά.... το να μην τα μπλέξουμε πήγαινε στο ότι θα έχει ο φίλος χρεώσεις είτε σε απλό gsm είτε σε 3G.... Κατάλαβα ότι απαντούσες και για αυτό απλά έβαλα και την δική σου απάντηση μαζί με την δική μου....για να προσπαθήσω να ξεδιαλύνω τα πράγματα... όμως ναι και εγώ έδινα απάντηση στο φίλο μας και όχι σε εσένα Ειρήνη...ελπίζω να τα ξεκαθάρισα τώρα...??? :O :wacko: Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 καλημέρα κατ'αρχήν :) όχι όχι συγγνώμη ίσως δεν το διατύπωσα σωστά.... το να μην τα μπλέξουμε πήγαινε στο ότι θα έχει ο φίλος χρεώσεις είτε σε απλό gsm είτε σε 3G.... Κατάλαβα ότι απαντούσες και για αυτό απλά έβαλα και την δική σου απάντηση μαζί με την δική μου....για να προσπαθήσω να ξεδιαλύνω τα πράγματα... όμως ναι και εγώ έδινα απάντηση στο φίλο μας και όχι σε εσένα Ειρήνη...ελπίζω να τα ξεκαθάρισα τώρα...??? :O :wacko: Εχεις πμ! :) Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 ...... Επίσης που πηγαίνω να επιλέξω μόνο gsm δίκτυο ώστε να μην συνδέεται με 3G και χρεώνομαι? ...... Αν εννοείς πως θα επιλέξεις τύπο δικτύου GSM, τότε: Ρυθμίσεις/Μενού/Περισσότερα/Προσωπικά/Τηλέφωνο/Υπηρεσίες GSM/UMTS/Ζώνη/Λήψη ρυθμίσεων. Επέλεξε τύπο δικτύου GSM. Αν αυτό που θέλεις είναι να μην συνδέεται με 3G/GPRS, τότε: http://www.htc.com/au/faqs.aspx?p_id=297&cat=264&id=118112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις,απλά ρώτησα γιατί φαντάζομαι ότι με gsm θα έχω καλύτερη αυτονομία στην συσκευή μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις,απλά ρώτησα γιατί φαντάζομαι ότι με gsm θα έχω καλύτερη αυτονομία στην συσκευή μου:) Θα έχει όντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Θα έχει όντως. Σωστά,οπως και καλύτερη ποιότητα συνομιλίας σε περιοχές με μη καλό σήμα 3G Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 I'm back!!!! @apozafeir Αποστόλη σε υπερευχαριστώ.Η συσκευή είναι σε καλύτερη κατάσταση απο την δική μου :X Respect :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 γιατι οταν εχω αναμμενο το igo8 και ταυτοχρονα φορτιζω το κινητο στο αμαξι καποια στιγμη αναβοσβηνει το φωτακι μια πρασινο και μια κοκκινο?και σταματαει να φορτιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Γιατί ο φορτιστής που έχεις δεν είναι αρκετά δυνατός να δώσει το ρεύμα που απαιτείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) Γιατί ο φορτιστής που έχεις δεν είναι αρκετά δυνατός να δώσει το ρεύμα που απαιτείται. εχω τον μαμισιο φορτιστη αυτοκινητου της htc.δεν θα επρεπε να αρκει? Edited April 27, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 εχω τον μαμισιο φορτιστη αυτοκινητου της htc.δεν θα επρεπε να αρκει? Μπορείς να δεις πόσα ma έχει output; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Μπορείς να δεις πόσα ma έχει output; Θα δω αυριο και θα σου πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Μπορείς να δεις πόσα ma έχει output; Θα δω αυριο και θα σου πω.. Καλημέρα Το ιδιο πρόβλημα είχα με τον παλιό μου 500αρη φορτιστή, τον αντικατέστησα με 1000 ma και το φορτίζει άνετα κατά την ώρα της πλοήγησης. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Καλημέρα Το ιδιο πρόβλημα είχα με τον παλιό μου 500αρη φορτιστή, τον αντικατέστησα με 1000 ma και το φορτίζει άνετα κατά την ώρα της πλοήγησης. Εκεί ήθελα να καταλήξω. Κυκλοφορούν από την HTC δύο φορτιστές. Ο ακριβός δίνει και τα 1000ma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Εκεί ήθελα να καταλήξω. Κυκλοφορούν από την HTC δύο φορτιστές. Ο ακριβός δίνει και τα 1000ma. ποιος δηλαδη? γιατι θελω να παρω, αν μπορεις να στειλεις ενα link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει. εχω το hd2 και θελω να περασω android. ψαχνοντας εδω χαθηκα επειδη ειναι παρα πολλα. καποιος που ξερει αν μπορει ας μου πει ποια ειναι τα τελευταια η καλυτερα λειτουργικα που εχουν βγει.. πρεπει να περασω κ αλλη ρομ για να βλεπει android? και αν ειναι ευκολο να μου παραθεσει οδηγιες για το πως θα τα περασω. ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ποιος δηλαδη? γιατι θελω να παρω, αν μπορεις να στειλεις ενα link Πάρε να καταλάβεις για τι διαφορά μιλάμε... http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=21414 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=21408 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει. εχω το hd2 και θελω να περασω android. ψαχνοντας εδω χαθηκα επειδη ειναι παρα πολλα. καποιος που ξερει αν μπορει ας μου πει ποια ειναι τα τελευταια η καλυτερα λειτουργικα που εχουν βγει.. πρεπει να περασω κ αλλη ρομ για να βλεπει android? και αν ειναι ευκολο να μου παραθεσει οδηγιες για το πως θα τα περασω. ευχαριστω εκ των προτερων. Αν διαβάσεις εδώ θα πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς μιας και έχουν απαντηθεί πολλές φορές... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151 (Ξεκίνησε από το τέλος προς τα πίσω.) EDIT: Sorry για τα συνεχόμενα post λόγω βιασύνης. Κάποιος mod ας τα συνενώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Πάρε να καταλάβεις για τι διαφορά μιλάμε... http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=21414 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=21408 α πολυ ωραια..μαλιστα :p οποτε παμε για τον ακριβο. ευχαριστω πολυ παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Εκεί ήθελα να καταλήξω. Κυκλοφορούν από την HTC δύο φορτιστές. Ο ακριβός δίνει και τα 1000ma. τον 1000αρι εχω τελικα κι ομως μου αναβοσβηνε κοκκινο-πρασινο το λαμπακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 νομίζω πως το κύκλωμα φόρτισης όταν "ζοριστεί" έντονα ,υπερθερμαίνεται και ανάβει κόκκινο πράσινο . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 νομίζω πως το κύκλωμα φόρτισης όταν "ζοριστεί" έντονα ,υπερθερμαίνεται και ανάβει κόκκινο πράσινο . μαλλον αυτο ειναι αλλα γιατι ομως?δεν εκανε και καμμια ζεστη μερα οταν μου το εκανε!το καλοκαιρι τι θα γινει δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 νομίζω πως το κύκλωμα φόρτισης όταν "ζοριστεί" έντονα ,υπερθερμαίνεται και ανάβει κόκκινο πράσινο . Αυτό για το κόκκινο-πράσινο είναι σωστό. Οφείλεται σε υπερθέρμανση, όχι από τη φόρτιση μόνο αλλά από τον συνδυασμό φόρτισης, πλήρης λειτουργίας (iGO) και το σημαντικότερο... την έκθεση στον ήλιο ή ζεστό περιβάλλον γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 το καλοκαιρι τι θα γινει δηλαδη? Το βάζεις κοντά σε γρίλια και ανάβεις το κλιματιστικό , αν δεν έχεις τότε δύσκολα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts