Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο πρώτο post κοίταξες; Υπάρχει το σχετικό link που σε παραπέμπει σε αυτό που ζητάς...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3091327#post3091327

(Το meteo δεν παίζει εδώ)

Δηλαδή δεν γίνεται.....

Ο αντικαταστάτης του HDII έχει βγει; Γιατί θυμάμαι μήνες πριν που διάβαζα τις προδιαγραφές του.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ο αντικαταστάτης του HDII έχει βγει; Γιατί θυμάμαι μήνες πριν που διάβαζα τις προδιαγραφές του.

ούτε έχει βγει ούτε πρόκειται να βγει!

κατά πως φαίνεται το Leo μας θα ναι ο τελευταίος των..μοϊκανών...:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

ούτε έχει βγει ούτε πρόκειται να βγει!

κατά πως φαίνεται το Leo μας θα ναι ο τελευταίος των..μοϊκανών...:)

Δεν εχω παρα να συμφωνησω! Check your mailbox Μανο! :)

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators

Από windows mobile, τέρμα. Αν θέλεις άλλο λειτουργικό ναι... υποτίθεται ότι υπάρχουν αντικαταστάτες. Τώρα το κατά πόσο είναι το ίδιο άξιοι, αυτό είναι άλλο θέμα. :rolleyes:

Modpic.gif

Από windows mobile, τέρμα. Αν θέλεις άλλο λειτουργικό ναι... υποτίθεται ότι υπάρχουν αντικαταστάτες. Τώρα το κατά πόσο είναι το ίδιο άξιοι, αυτό είναι άλλο θέμα. :rolleyes:

Εγω νομιζω οτι οι αντικαταστατες του HD2 (τουλαχιστον για την HTC) ειναι το HD7 στην πλατφορμα των Windows και το Desire HD στην πλατφορμα του Android αλλα θα συμφωνησω στο οτι δεν ειναι το ιδιο αξιοι. Εν αναμονη των διπυρηνων! :)

Εγω νομιζω οτι οι αντικαταστατες του HD2 (τουλαχιστον για την HTC) ειναι το HD7 στην πλατφορμα των Windows και το Desire HD στην πλατφορμα του Android αλλα θα συμφωνησω στο οτι δεν ειναι το ιδιο αξιοι. Εν αναμονη των διπυρηνων! :)

To HD7 έχω την εντύπωση πως δεν θεωρείται διάδοχος του HD2, γιατί πολύ απλά έχει διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Το ένα είναι windows mobile, ενώ το άλλο είναι windows phone. Μην μπερδεύεστε επειδή και τα 2 έχουν το windows μπροστά. Τα windows phones δεν είναι η εξέλιξη των windows mobiles, αλλά ένα νέο και εντελώς διαφορετικό λειτουργικό σύστημα.

πιστευω οτι το desireHD ειναι αξιος διαδοχος του leo γιαννη.τα sms ειναι απολαυση σ αυτη τη συσκευη,και βασανο μεγαλο στο leo.απο σημα τηλεφωνου αψογο.τα παντα εχω βρει απο προγραμματα και με πολλες επιλογες.οθονη πολυ καλυτερη.λειτουργικο σταθερο και απροβληματιστο.ιντερνετ πολυ καλυτερο.φωτογραφιες παρομοιως..τι του λειπει για να μην ειναι διαδοχος του hd2?εγω εχω κολλησει μ αυτο και επειδη τα εχω και τα δυο,αισθανομαι πολυ εντονα οτι το leo ειναι περσινη συσκευη.

δεν προκειται να το πουλησω βεβαια,αλλα δεν μπορω και να ξεχασω τα απειρα soft reset και τα φλασαρισματα και τα σεταρισματα για να δουλεψει επιτελους καλα μετα απο πολλη προσπαθεια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ. Εντούτοις από θέμα ποιότητας κατασκευής θεωρώ ανώτερο το HD2. Επίσης έχοντας ίδιας ανάλυσης οθόνης είναι και πιο μικρό και (κατά κάποιο παράξενο τρόπο) κάθεται καλύτερα στο χέρι. Από το GPS του Desire HD θα περίμενα περισσότερα πράγματα μιας και για να δουλέψει αξιοπρεπώς πρέπει να μην το έχεις εκτός οποιασδήποτε θήκης.

Είναι και άλλα θεματάκια (όπως τα πίσω πλαστικά καπάκια, η μπαταρία κ.α.) τα οποία όμως δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε εδώ.

Παρόλα αυτά (για να μην παρεξηγηθώ) εξακολουθώ να πιστεύω ότι (το desire hd) συνεχίζει να αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές αγοράς σήμερα .

Modpic.gif

Τέρμα τα WM;; Γιατί παιδιά; Κατά τα άλλα όχι δεν θέλω άλλο λειτουργικό προς το παρόν. Έχω κουραστεί με το ψάξιμο. Έχω εφαρμογές που τις ξέρω, τις έχω ψάξει και ειδικά τα προγράματα gps που τα καλύτερα είναι από όσο κατάλαβα στα WM. Πχ το κορυφαίο IGO δεν δουλεύει σε άλλο λειτουργικό από όσο ξέρω, κάτι που ήταν καθοριστικό για την επιλογή WM.

Απλά έκανα την ερώτηση, επειδή κάθε χρόνο έχω επιδότηση μεγάλη και ουσιαστικά μου βγαίνει το κινητό τζάμπα, οπότε και αναρωτιέμαι αν θα πάρω και φετός επιδότηση που δεν το νομίζω, τι κινητό να έπαιρνα μετά το HDII σε WM και προδιαγραφές καλύτερες του HDII. Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια συσκευή προς το παρόν.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

πιστευω οτι το desireHD ειναι αξιος διαδοχος του leo γιαννη.τα sms ειναι απολαυση σ αυτη τη συσκευη,και βασανο μεγαλο στο leo.απο σημα τηλεφωνου αψογο.τα παντα εχω βρει απο προγραμματα και με πολλες επιλογες.οθονη πολυ καλυτερη.λειτουργικο σταθερο και απροβληματιστο.ιντερνετ πολυ καλυτερο.φωτογραφιες παρομοιως..τι του λειπει για να μην ειναι διαδοχος του hd2?εγω εχω κολλησει μ αυτο και επειδη τα εχω και τα δυο,αισθανομαι πολυ εντονα οτι το leo ειναι περσινη συσκευη.

δεν προκειται να το πουλησω βεβαια,αλλα δεν μπορω και να ξεχασω τα απειρα soft reset και τα φλασαρισματα και τα σεταρισματα για να δουλεψει επιτελους καλα μετα απο πολλη προσπαθεια...

Εγω παλι στα πιο πολλα μια διαφωνια την εχω. Το θεμα sms δεν το καταλαβαινω μιας κι εγω διαφορα δεν εβρισκα! Ισα ισα που η threaded μορφη μου την εσπαγε και μου τη σπαει ακομα ως προς την εμφανιση. Η οθονη του hd2 πιο ευαισθητη σ αγγιγμα πραγμα κατ εμενα πολυ καλυτερο. Σημα τηλεφωνου στα ιδια με το Leo, ποιοτητα ακουστικου επισης στα ιδια. Wifi? Τελειως αδυναμο σε σχεση με του Leo. Τριξιματα σε καπακια, και μερικες φορες να το πιανει η επιφοιτηση, να θελει να του αφαιρεσεις τη sim και να την ξαναβαλεις προκειμενου να δουλεψει (και οχι δεν ειχε προβλημα η sim). Τωρα στο Leo, αμα ψαχνεται κανεις ναι, θα κανει 1500 διαφορετικα flashαρισματα οποτε μοιραια να στηνει να ξεστηνει. Προσωπικα εγω απο τη στιγμη που βαρεθηκα, αφησα μια rom μεσα, και τελος! Δεν καταλαβαινω που εγκυται στο soft reset πχ.. Δεν το εχω αντιμετωπισει και μιλω με πληρη επιγνωση. Κολληματα τρωνε ολες οι συσκευες λιγο πολυ και μεχρι ενος σημειου θεωρουνται στο πλαισιου του λογικου. Το μονο που υπερειχε το dhd εναντι του hd2 κατ εμενα, ηταν internet και οτι αυτο συνεπαγεται, καθως και σημα gps που με καταπληκτικη ταχυτητα κλειδωνε δορυφορους (χωρις ομως να ναι σε θηκη).. Δεν το εχω πλεον, δε με τραβηξε ως συσκευη να το κρατησω.. Φιλικα και διχως παρεξηγηση.. :)

Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Τέρμα τα WM;; Γιατί παιδιά;

Γιατί απλά έχουν πέσει τίτλοι τέλους για τα WM. Η Microsoft πλέον ασχολείται με τo αμφιλεγόμενων απόψεων και εντυπώσεων WP7.

Modpic.gif

Και εγω πρεπει να ομολογήσω οτι σκεφτομουν την μεταβαση απο hd2 σε desire hd αλλα απο τα διαφορα που διαβαζω δεν το εχω παρει αποφαση ακομα. Αν και με παιδευει οταν εχει και android στην καρτα με καποια κολληματα, μπορω να πω οτι δεν εχω αποφασισει ακομα να το αποχωριστώ. Μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος και με την μαμα rom (αφου εχω δοκιμασει διαφορες omega) εκτος απο το θεμα με την γραφη των ελληνικων μυνηματων και οτι καποια προγραμματα δεν τρεχουν στο λειτουργικο του και βολευεομαι φορτωνοντας android και κανοντας την δουλεια μου. Και επειδη μαλλον θα "ξεμεινει" στην οικογενεια ενα 3gs που θα αντικατασταθει με ενα Iphone 4 , επελεξα να κρατησω το αγαπημενο μου HD2 και θα εχω το 3gs να καλυπτω την "τρυπα" για τις εφαρμογες που τρεχουν στον HD2. Οποτε μαλλον θα γυρισω σε 2 συσκευες αντι μιας με 2 αριθμους και 2 λειτουργικα μεχρι να βαρεθω ισως ή να μου κερδισει την καρδια κατι αλλο!

• Administrators

Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό αλλά γνωρίζω μερικούς που έχουν ή θέλουν να πουλήσουν το Desire HD για να επιστρέψουν σε HD2.

(Πολύχρονος! :rolleyes: )

Modpic.gif

Ευχαριστω athanaso!

Σε πιστευω και γιαυτο δεν κανω καποια "αναλογη" κινηση.

Exω το HD2 περίπου ένα χρόνο τώρα.Οταν έβαλα την Android Sd rom, το μόνο που με χαλουσε ηταν η καταναλωση μπαταρίας που ήθελε καθε μέρα με ελαφρια χρήση φόρτιση.Απο τότε πήρα 2 Desire HD, και τα πούλησα και τα δυο γιατί είδα ότι είναι πολύ μικρό το πλεονέκτημα της ταχύτητας του σε σχέση με το HD2.Αν μπορούσα να βρώ και μια android sd rom για το HD2 που να κραταει η μπαταρία περισσσότερο είμαι σίγουρος ότι δεν θα το άλλαζα με τίποτα.Εκτός αν βρούμε τρόπο να περάσουμε Windows στο Desire HD.
george cc

• Administrators
Εκτός αν βρούμε τρόπο να περάσουμε Windows στο Desire HD.

Από τη στιγμή που υπάρχει το HD2, δεν βρίσκω το λόγο.

Modpic.gif

Με την ιδια λογικη απο την στιγμη που υπαρχει το desire HD το hd2 δεν εχει λογο να τρεχει android.το θεμα ειναι οτι ειναι εξαιρετικα απιθανο να ασχοληθει καποιος με το port των wm σε android συσκευη.εκτος και αν o cotulla με την dft η καποιος με παρομοιες γνωσεις αποφασισει να ασχοληθει για να περασει την ωρα του...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

• Administrators
Με την ιδια λογικη απο την στιγμη που υπαρχει το desire HD το hd2 δεν εχει λογο να τρεχει android.

Θα διαφωνήσω...

Από windows mobile σε Android θέλουν να πάνε πολλοί.

Από Android σε windows mobile ελάχιστοι (για να μην πω κανένας).

Είναι θέμα κινήτρου.

Modpic.gif

Σωστά αυτά που λέτε αλλά ξεχνάτε μια σημαντική παράμετρο.τα windows mobile δεν είναι ανοιχτού κώδικα λειτουργικό.πιστεύετε ότι αν η htc δεν ήταν υποχρεωμένη λόγω linux να δώσει ελεύθερα τον κώδικα του πυρήνα από τις συσκευές της το hd2 θα έτρεχε android; το όλο σύστημα στις κινητές συσκευές δεν είναι plug n play όπως στα pc και κανένας cotulla ή dft team δε μπορεί να βάλει windows σε συσκευή που δεν προορίζεται για αυτά,χωρίς τον κώδικα του λειτουργικού.γιαυτό και η htc τώρα κλειδώνει στα android κινητά της τον bootloader.για να αποτρέψει τέτοια φαινόμενα.για να προστατέψει την δουλειά που κάνει στο htc sense και φυσικά για να μας οδηγεί συνεχώς σε νέες αγορές. Edited by stormer

Ναι με εχει βολεψει.

Δεν νομιζω να πηγαινει κ τοσο πιο γρηγορα το HD2.

Επισης βολευει που εχει μαζι του το στυλο κ δεν χρειαζεται να κουβαλας αλλο.

Επισης παιζει τα παντα.

Εσεις για ποιο λογο περασατε σε HD2 που δεν το κανει το HD σκετο?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.