Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια ευχαριστω πολυ !!

ο κινεζος φορτιστης αυτοκινητου μου (1000ma απο ebay), νομιζω οτι κατι εχει παθει...

ενω αναβει το λαμπακι του κοκκινο, και στο τηλεφωνο βγαινει ο κεραυνος, που σημαινει οτι φορτιζει, σε 30' που τον ειχα συνδεδεμενο η μπαταρια απο 34% πηγε... 30%!!!!

εχετε να προτεινετε καποιον δοκιμασμενο απο ebay/internet που να μπορει να διατηρησει εστω την μπαταρια κυριως κατα την χρηση gps???

Εγώ πάντως με αυτόν εδώ έχω μείνει ικανοποιημένος:

http://www.netimes.com/shop/universal-145cm-long-cable-car-charger-microusb-p-1598.html?cPath=445_711_700

Δημήτρης

HTC HD2 (rom 1.66 ELL official)

το εχω παθει και εγω μην ανχονεσαι αστο 5 λεπτα χωρις μπαταρια βαλτην και θα ανοιξη!!

Το αφησα ολο το βραδυ κλειστο και σημερα το πρωι ανοιξε κανονικα....

Τι να πω πολυ περιεργο..μηπως ειχε υπερθερμανθεί η cpu και γι'αυτο δεν ανοιγε?

Ξερει κανεις πως απενεργοποιείται η default lockscreen των windows? Χρησιμοποιώ το S2U2 ή το pocketshield και πρεπει να το ξεκλειδώνω δυο φορές....

• Administrators
μηπως ειχε υπερθερμανθεί η cpu και γι'αυτο δεν ανοιγε?

Συνήθως δεν υπερθερμαίνεται τόσο εύκολα ο επεξεργαστής. Πρόσεξε το λίγο και αν επαναληφθεί, ίσως χρειάζεται επίσκεψη στο service.

Modpic.gif

Ξερει κανεις πως απενεργοποιείται η default lockscreen των windows? Χρησιμοποιώ το S2U2 ή το pocketshield και πρεπει να το ξεκλειδώνω δυο φορές....
εχει επιλογη το bsb tweaks

Εγώ πάντως με αυτόν εδώ έχω μείνει ικανοποιημένος:

http://www.netimes.com/shop/universal-145cm-long-cable-car-charger-microusb-p-1598.html?cPath=445_711_700

φιλε μου, αυτος ειναι 800ma....

τον εχεις δοκιμασει με ταυτοχρονη χρηση gps???

εχει καποιος να προτείνει καποιον παρομοιο??

thanks

φιλε μου, αυτος ειναι 800ma....

τον εχεις δοκιμασει με ταυτοχρονη χρηση gps???

Δες λίγο καλύτερα:

Input : DC 12V - 24V (800mA)

Output : DC 5V / 1A

Σχεδόν πάντα τον χρησιμοποιώ με το gps on... Ποτέ δεν είχα θέμα με τη φόρτιση, φορτίζει πάντα στο 100% κ σχετικά γρήγορα. Ελπίζω να βοήθησα.

Δημήτρης

Γενικώς τα προϊόντα του netimes είναι πολύ καλά για "κινέζικες" αγορές.

Πραγματι, ισχύει αυτο.Εχω παραγγείλει 2 φορες για το HD2 και εκτος του οτι τα προιοντα του ειναι ποιοτικά και υπερβολικα φτηνα,ήρθαν σε γρηγορο χρονο και χωρις επιπλεον χρεωσεις τελωνειου.

Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71

Και αν δε θέλει να βάλει το bsb tweaks το s2u2 έχει κανονικά επιλογή για απενεργοποίηση του default κλειδώματος των windows στη τελευταία καρτέλα αν θυμάμαι καλά,ας το ψάξει λίγο.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

HKEY_Current_User\ControlPanel\Keybd\"DeviceLockWhenSuspend" από 0 σε 1 και μετα reset.

[ 0=απενεργοποίηση default lockscreen των windows, 1=ενεργοποίηση ]

Παιδιά, χρησιμοποιώ το Pocket player 4.2 ως mp3 player. Το προβλημα είναι ότι με το original ενσυρματο handsfree του λεοντα δεν λειτουργούν τα πλήκτρα μπροστά-πίσω (ffw)... το pause/play πιάνει όμως κανονικά...

(να σημειωσω πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τα πλήκτρα του handsfree αφού στο default music player του λέοντα πιάνουν κανονικά.)

Θα ήθελα λοιπον να ρωτήσω:

1. μήπως έχει βρει κάποιος handsfree που να είναι πλήρως συμβατό με το Pocket player?..

2. εναλλακτικά, υπάρχει κάποιος τρόπος στον default music player να φτιάξεις playlist επιλέγοντας όλα τα mp3 ενός φακέλου (όλα μου τα mp3 τα έχω ταξινομημένα σε φακέλους, και οι επιλογές του default music player βασει καλλιτεχνη, αλμποουμ, κλπ δεν με εξυπηρετούν καθόλου... για αυτό έχω καταλήξει στον Pocket player...)

Δημήτρης

παιδια καλημερα σε ολους. Υπαρχει τροπος να ακουμε ραδιο χωρις να εχουμε συνδεσει τα ακουστικα? καπου ειχα διαβασει οτι γινεται πειραζοντας την registry.Mηπως θυμαται καποιος γιατι δεν μπορω να το βρω?Ευχαριστω.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Έχει ειπωθεί ότι χωρίς τα ακουστικά να λειτουργούν ως κεραια, η λήψη δεν έχει καλή ποιοτητα...

Δημήτρης

Έχει ειπωθεί ότι χωρίς τα ακουστικά να λειτουργούν ως κεραια, η λήψη δεν έχει καλή ποιοτητα...

Δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω.Μηπως ξερεις την διαδικασια να το δοκομασω και να ενημερωσω?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Και αν δε θέλει να βάλει το bsb tweaks το s2u2 έχει κανονικά επιλογή για απενεργοποίηση του default κλειδώματος των windows στη τελευταία καρτέλα αν θυμάμαι καλά,ας το ψάξει λίγο.

HKEY_Current_User\ControlPanel\Keybd\"DeviceLockWhenSuspend" από 0 σε 1 και μετα reset.

[ 0=απενεργοποίηση default lockscreen των windows, 1=ενεργοποίηση ]

Τα δοκιμασα όλα αυτά.....τιποτα δεν δουλεύει! Βασικά έχω την τελευταία ρομ του energy, μήπως πάει πουθενά το μυαλό σας?:worry:

Δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω.Μηπως ξερεις την διαδικασια να το δοκομασω και να ενημερωσω?

http://pocketnow.com/tweaks-hacks/the-easy-way-to-fm-radio-without-the-headphones

Τα δοκιμασα όλα αυτά.....τιποτα δεν δουλεύει! Βασικά έχω την τελευταία ρομ του energy, μήπως πάει πουθενά το μυαλό σας?:worry:

Δοκίμασε αυτό:

HKLM/Software/Microsoft/Shell/Lockscreen

άλλαξε το "Enable" από 1 σε 0

και κάνε soft reset.

Ελπιζω να μην εβαλες τα "" στο DeviceLockWhenSuspend... Τα εβαλα για να τονισω οτι ειναι String Value.Περιεργο μου φαινεται γιατι το εχω δοκιμασει και δουλεψε,στην official βεβαια... Τι να πω,δοκιμασε κι αυτο που εδωσε ο kastel71 και πες...

Ποια rom του energy εχεις? Ποιο build κυριως? Το 21916 (νομιζω ετσι το λενε) δε σε αφηνει παντα να πραγματοποιεις αλλαγες στη registry η μεσω bsb. Ενω φαινομενικα επιδεχεται την εντολη, ουσιαστικα δεν εχει επικυρωθει και πρακτικα. Απο πειρας στο λεω, γιατι 8 μηνες σχεδον που εχω το τηλεφωνο, βαζω αυτη τη rom, ασχετα απο την εκδοση, αλλα με αυτο το build. Μηπως αυτο σου φταιει?

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Δοκίμασε αυτό:

HKLM/Software/Microsoft/Shell/Lockscreen

άλλαξε το "Enable" από 1 σε 0

και κάνε soft reset.

Το δοκίμασα και το μόνο που έκανε είναι να μην εμφανίζει καθόλου τη lockscreen των windows. Πάλι κλειδώνει αλλα τώρα για να ξεκλειδώσει απλώς πατάω unlock που βγάζει κάτω αριστερά

Ελπιζω να μην εβαλες τα "" στο DeviceLockWhenSuspend... Τα εβαλα για να τονισω οτι ειναι String Value.Περιεργο μου φαινεται γιατι το εχω δοκιμασει και δουλεψε,στην official βεβαια... Τι να πω,δοκιμασε κι αυτο που εδωσε ο kastel71 και πες...

Εννοείται!!!!

Βασικά παίζοντας λίγο με το S2U2 παρατήρησα οτι όταν το έχω ενεργοποιημένο και πατήσω το κουμπί για να κλειδώσει εμφανίζονται και οι δύο lockscreens. Αν πατήσω την επιλογή lock απο το μενου των windows κλειδώνει κανονικά χωρις να εμφανίζει τη lockscreen των windows.

EDIT: Τελικα δεν ισχύει.... μετα απο λίγο ξαναβγαίνει.

Edited by alex2539

Ποια rom του energy εχεις? Ποιο build κυριως? Το 21916 (νομιζω ετσι το λενε) δε σε αφηνει παντα να πραγματοποιεις αλλαγες στη registry η μεσω bsb. Ενω φαινομενικα επιδεχεται την εντολη, ουσιαστικα δεν εχει επικυρωθει και πρακτικα. Απο πειρας στο λεω, γιατι 8 μηνες σχεδον που εχω το τηλεφωνο, βαζω αυτη τη rom, ασχετα απο την εκδοση, αλλα με αυτο το build. Μηπως αυτο σου φταιει?

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Build 28244.... απο οτι βλέπω οι αλλαγες στη registry πραγματοποιούνται κανονικα!

• Administrators

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3508155#post3508155

Modpic.gif