TonyK Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Εγώ φίλε Θοδωρή για όλα τα αξεσουάρ απευθύνομαι στο ebay. Οι καλύτερες λύσεις στις καλύτερες τιμές. Συμφωνώ απολύτως. Άλλωστε υπάρχουν και πολλά μαγαζιά που εκτός από το site τους, πουλάνε συγχρόνως και στο ebay. Το σημαντικό όμως με το ebay είναι ότι μπορείς να ψωνίζεις μέσω paypal και να είσαι σίγουρος για τα χρήματα σου. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 και εγώ κατα ένα μεγάλο ποσοστό παίρνω απο το ebay. απλώς βρήκα την μπαταρία σε καλή τιμή, ήταν και νορμάλ μαγαζάκι και λέω, οκ ας την πάρω απο εδώ. Με paypal πλήρωσα και εκεί. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 και εγώ κατα ένα μεγάλο ποσοστό παίρνω απο το ebay. απλώς βρήκα την μπαταρία σε καλή τιμή, ήταν και νορμάλ μαγαζάκι και λέω, οκ ας την πάρω απο εδώ. Με paypal πλήρωσα και εκεί. Μην το σκεφτεσαι και πολυ, αν δεις οτι δεν απαντουν στα email σου κανε dispute στο paypal και θα τους βαλουν στη θεση τους η θα σου επιστρεψουν τα χρηματα. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Η χρήστη του dispute είναι για έσχατες περιπτώσεις. Καλό είναι να το χρησιμοποιούμε μόνο σε τέτοιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 έχει πάρει κανείς σας απο obostore? η αθλιότητα του κερατά. 29/12 έκανα την παραγγελία. 10/1 το στείλανε... ακόμα δεν μου έχει έρθει τίποτα. έχω παραγγείλει την 1600αρα τη μπαταρία. έχω στείλει και 2-3 email, με γράφουν κανονικά φιλε, και γω την ιδια μερα έκανα την παραγγελία με σένα... πριν μια βδομαδα μου στείλανε μαιλ οτι ,και καλά, λόγω κακών καιρικών συνθηκών θα καθυστερισουν οι παραγγελίες... δεν ξερω, παντως εγω οτι εχω παρει απο ebay και ερχεται απο hong-kong κανει 3 εβδομαδες να ερθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ξερει κανεις πως θα στειλω ολες μου της επαφες και ολες της σειμειωσεις ημερολογιου απο το λεο σε ενα νοκια ε90??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Για τις επαφές μπορείς και μέσω bluetooth. Θα πας όμως μέσα από την εφαρμογή του bluetooth της συσκευής. Για το calendar, μάλλον με κάποιον συγχρονισμό πάει ο νους μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Για τις επαφές μπορείς και μέσω bluetooth. Θα πας όμως μέσα από την εφαρμογή του bluetooth της συσκευής. δεν ξερω κατα ποσο καλη ιδεα ειναι να στειλει επαφες απο nokia η σε nokia με bt. Συγκεκριμενα nokia! Αργει χαρακτηριστικα πολυ για καποιο λογο. Μιλαει παθουσα.. :p Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ξερει κανεις πως θα στειλω ολες μου της επαφες και ολες της σειμειωσεις ημερολογιου απο το λεο σε ενα νοκια ε90??? Με το Mobile device center της περνας στο Outlook και μετα συγχρονισμο με το Ovi Suite και στα περνα ΟΛΑ!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelospe Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 ξερει καποιος τι διαδικασία πρεπει να ακολουθησω για να εγκαταστησω ελληνικο rom σε HD2 απο γερμανια ? (προσπαθησα να τρεξω το ελληνικο αλλα στο 1% τις διαδικασιας βγαζει σφάλμα 294) αν υπαρχει καποιο σχετικο threat συγνωμη ... ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 ξερει καποιος τι διαδικασία πρεπει να ακολουθησω για να εγκαταστησω ελληνικο rom σε HD2 απο γερμανια ? (προσπαθησα να τρεξω το ελληνικο αλλα στο 1% τις διαδικασιας βγαζει σφάλμα 294) αν υπαρχει καποιο σχετικο threat συγνωμη ... ευχαριστω πολυ! Διάβασε στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkargatzis Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Εχω βαλει WP7 και μου εχει κανει 2 partitions στην καρτα μνημης...μηπως ξερει κανεις πως μπορω να κανω format και να σβηστουν τα partitions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Εχω βαλει WP7 και μου εχει κανει 2 partitions στην καρτα μνημης...μηπως ξερει κανεις πως μπορω να κανω format και να σβηστουν τα partitions Η' θα βγάλεις την κάρτα και θα την βάλεις σε έναν card reader για να κάνεις format ή μέσω των windows mobile υπάρχει η δυνατότητα για format της κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkargatzis Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 κανω format στην καρτα απο τον υπολογιστη μου αλλα μου εμφανιζει μονο το ενα partition που ειναι 200mb ενω η καρτα ειναι 4gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 έχει πάρει κανείς σας απο obostore? η αθλιότητα του κερατά. 29/12 έκανα την παραγγελία. 10/1 το στείλανε... ακόμα δεν μου έχει έρθει τίποτα. έχω παραγγείλει την 1600αρα τη μπαταρία. έχω στείλει και 2-3 email, με γράφουν κανονικά πρόσφατα πήρα και απο εδώ αυτή τη θήκη http://www.daydeal.com/product.php?productid=44226 άντε να δούμε πόσο μούφα είναι τα ταχυδρομία αυτές τις μέρες. η πλάκα είναι ότι κάτι κάρτες που αγοράζω απο το hong kong μέσω ebay, έρχονται σε 3 μέρες! Έχω παραγγείλει 3 φορές και τις 3 φορές ήρθαν σε 1-2 εβδομάδες το πολύ! Αλλά, επείδή έχω στείλει κάποια πράγματα για επισκευή Hong-Kong τα Χριστούγεννα και καθυστερούν να μου τα επιστρέψουν νομίζω ότι αυτές τις μέρες έχουν κάποια αργία εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλημέρα. Έχω μόλις μια εβδομάδα που έχω πάρει το hd2 και παρόλο το διάβασμα που έχω κάνει εδώ στο forum, δεν έχω βρει λύση σε κάποια θέματα. Ένα από αυτά είναι ότι ενώ έβαλα το nodata και το data controller, μου βγάζει το μήνυμα ότι προσπαθεί να συνδεθεί το gprs στο τοπικό δίκτυο. Πληροφοριακά το κινητό είναι με κάρτα και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Τελικ οσοι εχετε προβλημα με το accuweather, μονο του θα στρωσει. 4η μερα στην Αθηνα εγω, και σημερα καταλαβε επιτελους οτι ειμαστε στην Αθηνα. Μεχρι να φυγω βλεπουμε.. :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλημέρα. Έχω μόλις μια εβδομάδα που έχω πάρει το hd2 και παρόλο το διάβασμα που έχω κάνει εδώ στο forum, δεν έχω βρει λύση σε κάποια θέματα. Ένα από αυτά είναι ότι ενώ έβαλα το nodata και το data controller, μου βγάζει το μήνυμα ότι προσπαθεί να συνδεθεί το gprs στο τοπικό δίκτυο. Πληροφοριακά το κινητό είναι με κάρτα και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ευχαριστώεαν εχεις βαλει nodata και data controller και εχεις απενεργοποιησει το ιντερνετ του παροχου,δεν μπορει να συνεχιζει να ψαχνει δικτυο,εκτος αν εχεις αφησει ανοιχτο το wifi. πηγαινε στο τελευταιο tab του sense ρυθμισεις,στα ασυρματα χαρακτηριστικα και δες αν ειναι απενεργοποιημενα το wlan και η συνδεση δεδομενων. κανονικα πρεπει να ειναι ενεργοποιημενα μονο το τηλεφωνο και το 3g. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Τελικ οσοι εχετε προβλημα με το accuweather, μονο του θα στρωσει. 4η μερα στην Αθηνα εγω, και σημερα καταλαβε επιτελους οτι ειμαστε στην Αθηνα. Μεχρι να φυγω βλεπουμε.. :p Ακόμα παιδεύεσαι με αυτό; Αφού σου το είχα πει προ καιρού... έχει να κάνει με το accuweather και όχι με τη συσκευή. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Να και κατι που δεν το περιμενα. Ξαφνικα δεν σβήνει η οθονη με αποτελεσμα η μπαταρια να αδειάζει μετα από λιγη ωρα. Μετα τη φόρτιση που εκανα χτες το βραδυ σημερα το πρωι ειδα πως το κινητο ηταν απενεργοποιημένο ( το αφηνω παντα ανοικτο) Το ανοιξα και ειδα πως δεν ειχε μπαταρια και αυτό συνέβη γιατι ο φωτισμος της οθονης παραμένει ενεργος. Αν και το εχω ρυθμίσει σε πρωτη φαση μετα από 5 δεύτερα να μειώνεται η φωτεινότητα της οθονης, και μετα να σβήνει εντελως ,αυτό μετα την μείωση της φωτεινότητας ξαναφωτίζει… Κοιταξα τις ρυθμισεις μηπως ξετικαρίστικε τιποτα αλλα όλα μου φαίνονται οκ.. Πριν από λιγο εκανα hard reset και δυστυχώς το προβλημα παραμενει… Τι να υποθέσω;; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Με ποια rom είσαι; Έκανες hard reset και το πρόβλημα παραμένει; Παράξενο! Μήπως εγκατέστησες τίποτα μετά ή έκανες restore κανένα backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 εαν εχεις βαλει nodata και data controller και εχεις απενεργοποιησει το ιντερνετ του παροχου,δεν μπορει να συνεχιζει να ψαχνει δικτυο,εκτος αν εχεις αφησει ανοιχτο το wifi. πηγαινε στο τελευταιο tab του sense ρυθμισεις,στα ασυρματα χαρακτηριστικα και δες αν ειναι απενεργοποιημενα το wlan και η συνδεση δεδομενων. κανονικα πρεπει να ειναι ενεργοποιημενα μονο το τηλεφωνο και το 3g. Είχες δίκιο, σε ευχαριστώ πολύ, επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ακόμα παιδεύεσαι με αυτό; Αφού σου το είχα πει προ καιρού... έχει να κάνει με το accuweather και όχι με τη συσκευή. :rolleyes: μα μου εκανε κατι τρελα γι αυτο το αναφερω εδω σε περιπτωση που το παθει κι αλλος. Στη Ν. Σμυρνη που πηγα το Σαββατο, εγραψε σωστα την περιοχη. Οταν γυρισα σπιτι, παλι Τριπολη θεωρησε οτι ειναι. Και σημερα 4 μερες μετα, αναγνωρισε οτι ειμαι στην Κυψελη. Δηλαδη εχει ασταθη συμπεριφορα γενικως, γι αυτο και το αναφερα. :) Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Με ποια rom είσαι; Έκανες hard reset και το πρόβλημα παραμένει; Παράξενο! Μήπως εγκατέστησες τίποτα μετά ή έκανες restore κανένα backup; Με την αυθεντικη ( δεν το εχω πειραξει) Τελικα το προβλημα λύθηκε τοποθετώντας το βυσμα του φορτιστεί και ξαναβγαζοντας ηρθε στα καλα του… Κατι πρεπει να παιζει με τη Usb θυρα ( μάλλον παρουσιάζει συμπτώματα γήρατος ) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Κατι πρεπει να παιζει με τη Usb θυρα ( μάλλον παρουσιάζει συμπτώματα γήρατος ) Όντως... πρόσεξε το! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts