ddr2 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 ναι αυτο το ξερω αλλα δεν ειναι push!εσυ λες να βαλω να ελεγχει ανα χ λεπτα για νεα μηνυματα.αυτο δεν ειναι push ομως βασικα αυτο που θελω ειναι ο server για την yahoo!ΕΝΑΝ θελει ομως για push οχι εισερχομενο και εξερχομενο! Αυτές οι πληροφορίες βοηθάνε? Incoming: IMAP server: imap.mail.yahoo.com port: 143 Security type: none Outgoing: SMTP server: smtp.mail.yahoo.com port: 465 Security type: SSL Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 καλησπέρα αν και όποιος ξέρει!!!!!!! δεν λειτουργεί στο sense κάνω επανεκκίνηση κολλάει στην <<σελίδα >> που ξεκινάει το sense. δοκίμασα μέσω του control panel->αρχική-->απενεργοποίηση-->restart και μετά control panel->αρχική-->ενεργοποίηση αλλά πάλι τα ίδια Νομίζω οτι κάποιος ειχε παρόμοιο πρόβλημα αλλά δεν βρήκα κάποια αναφορά στο θέμα , σήμερα που έψαξα. ευχαριστώ όσους βοηθήσουν:(:( Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Αυτές οι πληροφορίες βοηθάνε? Incoming: IMAP server: imap.mail.yahoo.com port: 143 Security type: none Outgoing: SMTP server: smtp.mail.yahoo.com port: 465 Security type: SSL αυτα ειναι απλα για να ελεγχει για νεα μηνυματα καθε χ λεπτα!το εχω ηδη κανει.δεν ειναι για push! στην δημιουργια λογαριασμου για exchange το ρημαδι ζηταει ΕΝΑΝ SERVER!ποιος διατανο ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 αυτα ειναι απλα για να ελεγχει για νεα μηνυματα καθε χ λεπτα!το εχω ηδη κανει.δεν ειναι για push! στην δημιουργια λογαριασμου για exchange το ρημαδι ζηταει ΕΝΑΝ SERVER!ποιος διατανο ειναι?? Μέσω active sync ε? Είσαι σίγουρος ότι έχει η yahoo?? To hotmail πχ δεν έχει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Καλησπέρα και :) Χρόνια Πολλά :) σε όλους! Έχω την Kingston 16 GB Class 10. Παλιότερα είχα μια SanDisk 16 GB Class 4. Δεν παρατήρησα καμιά διαφορά μεταξύ τους. Ο λόγος που πήρα την Class 10 ήταν το ότι ο Music Player του Sense ήταν πάναργος και μου έσπαγε τα νεύρα. Τελικά δεν έφταιγε η microSD αλλά η εφαρμογή σε συνδυασμό με τη δομή των φακέλων με τα τραγούδια στην κάρτα. Με την καινούρια official ROM (3.14) το διόρθωσαν και τώρα ο Music Player είναι αστραπιαίος ανεξάρτητα από το Class. Εν ολίγοις, μη σπαταλήσεις τα λεφτά σου σε Class 10. Πάρε μια Class 4/6. ;) Να σαι καλά. Μία class 6 θα πάρω. Η 6 με την 4 έχει διαφορά, και την έχω δεί προσωπικά Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Μέσω active sync ε? Είσαι σίγουρος ότι έχει η yahoo?? To hotmail πχ δεν έχει. ναι αλλα δεν μπορω να βρω εαν εχει η οχι καπου!το push χρειαζεται να εχω συνδεδεμενο το κινητο με το pc μεσω activesync?η γινεται και μεσω activesync αλλα μεσω gprs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 καλησπέρα αν και όποιος ξέρει!!!!!!! δεν λειτουργεί στο sense κάνω επανεκκίνηση κολλάει στην <<σελίδα >> που ξεκινάει το sense. δοκίμασα μέσω του control panel->αρχική-->απενεργοποίηση-->restart και μετά control panel->αρχική-->ενεργοποίηση αλλά πάλι τα ίδια Νομίζω οτι κάποιος ειχε παρόμοιο πρόβλημα αλλά δεν βρήκα κάποια αναφορά στο θέμα , σήμερα που έψαξα. ευχαριστώ όσους βοηθήσουν:(:( Είσαι με official rom; Πείραξες τίποτα; Εγκατέστησες κάτι που μπορεί να "πειράζει" το Sense; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 ναι αλλα δεν μπορω να βρω εαν εχει η οχι καπου!το push χρειαζεται να εχω συνδεδεμενο το κινητο με το pc μεσω activesync?η γινεται και μεσω activesync αλλα μεσω gprs? Όχι, γιατί να έχεις συνδεδεμένο το κινητό με το pc? ΑC μέσω gprs φυσικά και γίνεται. Αν μου έλεγες για gmail θα ήξερα να σε βοηθήσω, αλλά yahoo δεν κατέχω...:( Ψάξε στο google, πιστεύω θα βρείς κάποια απάντηση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) Όχι, γιατί να έχεις συνδεδεμένο το κινητό με το pc? ΑC μέσω gprs φυσικά και γίνεται. Αν μου έλεγες για gmail θα ήξερα να σε βοηθήσω, αλλά yahoo δεν κατέχω...:( Ψάξε στο google, πιστεύω θα βρείς κάποια απάντηση. gmail εχει την λυση στο πρωτο ποστ!εχω φαει το ιντερνετ,εχω στραβωθει αλλα δεν εχω βρει την λυση ! επισης δεν εχω καταλαβει 1--την διαφορα μεταξυ του να βαλω pop λογαριασμο η imap.ποια η διαφορα? και 2-- το push δεν καταναλωνει πιο πολλη μπαταρια?γιατι στο 1ο ποστ λεει το αναποδο Edited December 27, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Έτσι είναι. Όπως έχουμε πει και παλαιότερα η συσκευή δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τη διαφορά στο class λόγω περιορισμών που έχει το πρωτόκολλο επικοινωνίας ανάμεσα στη συσκευή και στην κάρτα. και ποια προτεινεται και απο που να γινει η αγορα:!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) Είσαι με official rom; Πείραξες τίποτα; Εγκατέστησες κάτι που μπορεί να "πειράζει" το Sense; OMEGA Αλλά λειτουργουσε καλα απο τότε που την ειχα βάλει!!! σημερα στα καλα καθουμενα επαθε τραλαλα htc hd2 manila 2.5.20191914,0 rom omega v19.2 ELL radio 2.15.50.14 TELIKA εκανα χρηση του sprite backup + pim back up το sense doyleyei Edited December 27, 2010 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) Ξερει κανεις πως μπορουμε να κανουμε auto forward καποιο sms σε αλλο κινητο? Δηλαδη οταν λαμβανω ενα συγκεκριμενο sms, να προωθειται αυτοματα σε ενα αλλο κινητο επιλογης μας. Το πρόγραμμα λέγεται PhoneCreeper και είναι γ@μάτο Edited December 27, 2010 by WebViRuS Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 TELIKA εκανα χρηση του sprite backup + pim back up το sense doyleyei Τι εννοείς; Ότι επανέφερες κάποιο προηγούμενο backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Το πρόγραμμα λέγεται PhoneCreeper και είναι γ@μάτο Ειναι μονο για Spy ή χρησιμοποιητε και κανονικα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 και ποια προτεινεται και απο που να γινει η αγορα:!: Προτίμησε SanDisk ή Kingston. Θα βρεις παντού. Προτίμησε κάποιο από τα γνωστά καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Palp Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Ξέρετε που πουλάνε ενσύρματο stereo handsfree σαν αυτό που είχε η συσκευασία; Κοίταξα σε μερικά μαγαζιά αλλά βρήκα ένα μόνο που έχει καλώδιο και μετά είσοδο 3.5mm για να συνδέσεις πάνω τα ακουστικά, πολύ καλώδιο γενικώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Γειά. Να ρωτήσω για wifi λίγο.Αν το wifi έχει πάρει μια σύνδεση (και την έχει αποθηκεύσει).Αν αλλάξει η σύνδεση βλέπω ότι προσπαθεί να την λάβει με τα παλιά δεδομένα.Π.Χ. αν ήταν χωρίς κωδικό και μετά άλλαξε, την δίχνει ακόμα free.Το θέμα είναι αν πάω στις ρυθμίσεις wifi πατήσω σε μια σύνδεση και κάνω "κατάργηση ρυθμίσεων" μετά θα πάρει τα σωστά στοιχεία; Γενικά όποτε αλλάξει η σύνδεση δεν θα πρέπει να το καταλαβαίνει;Π.Χ. μια ελεύθερη σύνδεση την έδειχνε ακόμα σαν ελεύθερη και έπρεπε να πάω να κάνω κατάρηση για να την ανανεώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Γειά. Να ρωτήσω για wifi λίγο... Είναι βέβαιο ότι η συσκευή θα πρέπει κατά τη σύνδεση να έχει ήδη αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις του δικτύου. Αν αυτές έχουν τροποποιηθεί καλό είναι να γίνει κατάργηση σύνδεσης και επαναδημιουργία της. Χαρακτηριστική της απαίτησης χρήσης από τη συσκευή ρυθμίσεων που είναι ήδη αποθηκευμένες σ’ αυτή είναι και η συμπεριφορά κατά την αρχική σύνδεση της σε ένα δίκτυο. Θα παρατηρήσουμε δηλαδή πως όταν συνδεθούμε για πρώτη φορά σε ένα δίκτυο δεν θα μπορέσουμε να κατεβάσουμε δεδομένα προτού αποσυνδεθούμε και συνδεθούμε ξανά ώστε η συσκευή να χρησιμοποιήσει κατά τη σύνδεση τις ρυθμίσεις δικτύου που έχει από πριν αποθηκεύσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 καλημερα... γιατι ενω μπωρο απο τον υπολογιστη να στειλω φωτογραφιες στο λεο δεν μπωρο το αναποδο?? δηλαδη απο το λεο στον υπολογιστη??!!!! με bluethouh !!:X μου λεει ο υπολογιστης δεν το υποστιριζει!! αν ειναι δυνατον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Καλημερα! Μια χαζη ερωτηση αλλα δεν μπορω να βρω λυση. Ειχα συνδεσει τον λογαριασμο μου στο facebook με το τηλεφωνο και εκανα αντιστοιχη λογαριασμου με επαφες οταν ειχαν λογαριασμο οπως μας δινει δυνατοτητα το hd2. Απο εχθες εκανα μια αποσυνδεση απο τον λογαριασμο μεσα απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου γιατι δεν μυο ενημερωσε τις νεες επαφες του fb στο τηλεφωνο για να αντιστοιχησω μια νεα επαφη. Απο την ωρα που τον ξανασυνεδεσα οταn παω στις επαφες για να αντιστοιχησω παλι λογαριασμο με επαφη δεν μου εμφανιζει καμια επαφη απο fb. Σαν να χαθηκαν ολες, ενω δεν εχουν χαθει ή σαν να μην επικοινωνει, χωρις ομως να μου βγαζει καποιο σφαλμα. Δεν ειναι κατι σημαντικο για εμενα απλα λιγο εχω "σκαλωσει" γιατι γινεται. Οταν το ειχα ξαναπαθει, να μην φερνει τις νεες επαφες, εκανα log off και log on και ολα ok. Τωρα τιποτα. Ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Τι εννοείς; Ότι επανέφερες κάποιο προηγούμενο backup; ναι δυστυχως. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 ναι δυστυχως. Γιατί δυστυχώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Γιατί δυστυχώς; δεν ειχα κανει backup to phat notes και οπως καταλαβαινεις εχασα κατι σημειωσεις:confused: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek112 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ειμαι καινουριος στο forum εχω ενα προβλημα με το HD2 μου. Οταν παω να κανω συνχρονισμο μου βγαζει προβλημα το windows mobile center και μου λεει οτι το exchange active sync αντιμετωπησε ενα προβλημα ενω εγω δεν εχω καν το exchange ενεργοποιημενο περιμενω καποια απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 5 ωρες και 20 λεπτα μουβγαλε η μπαταρια σημερα με 2 3 μικρα τηλεφωνιματα και κανα μισαωρο ιντερνετ ειναι τωρα καλο αυτο?? τι να συμβενει αραγε ???? :X επισεις βλεπω αργει ανταποκριση σε οτι παω να κανω τι τρεχει στα ξαφνικα καμια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts