Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιά δες αυτό....http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5595080&postcount=14

Δυστυχως τα ιδια!! μονο στο RGB δειχνει λιγο καλυτερα χωρις να πιξελιαζει τοσο...

• Administrators
Μπορεις να κάνεις pinch to zoom σε οτιδήποτε θέλεις και με το BsB tweaks ,από το menu-pinch to zoom-options-add aplication και Shake στην οθόνη που θέλεις.

Όντως, το BsB Tweaks είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί και είναι ούτως ή άλλως ένα must have εργαλείο για όλα τα HD2.

Modpic.gif

Δυστυχως τα ιδια!! μονο στο RGB δειχνει λιγο καλυτερα χωρις να πιξελιαζει τοσο...
δοκίμασε το win mobile lens.πιστεύω θα μείνεις ευχαριστημένος
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
δοκίμασε το win mobile lens.

Δεν έχω ακούσει και πολλά για το συγκεκριμένο, είναι όντως αξιόλογο;

Modpic.gif

Δεν έχω ακούσει και πολλά για το συγκεκριμένο, είναι όντως αξιόλογο;

ναι γιάννη είναι πολύ καλό πρόγραμμα αλλά δουλεύει διαφορετικά.το αναθέτεις σε ένα hardware key.έχει πολύ καλή ανάλυση και είναι σταθερό χωρίς προβλήματα.το εχω δοκιμάσει και στο leo και είναι άψογο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει κανεις επανεκινησεις του κινητου μολις το συνδεει στο υπολογιστη κ παει να αντιγραψει τα δεδομενα που εχει στην καρτα του?? απο τοτε που το πηρα εβαλα μια kingston 8mb υπαρχει πιθανοτητα να φτεει η καρτα??

:(

• Administrators
Αν θυμάμαι καλά εσύ έχεις συνέχεια επανεκκινήσεις από την αρχή. Όπως σου έχω ξαναπεί... official rom, stock spl και επίσκεψη στο service.

Modpic.gif

Αν θυμάμαι καλά εσύ έχεις συνέχεια επανεκκινήσεις από την αρχή. Όπως σου έχω ξαναπεί... official rom, stock spl και επίσκεψη στο service.

:(:cry::blink::(

καλησπερα! πως μπορω να απεγκαταστησω ενα .cab προγραμματακι που ομως δε φανερωνεται στο remove programs? συγκεκριμενα ενα, που κανει τα mms 600kb.

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Δεν μπορείς εάν δεν υπάρχει στο Remove Programs. Πρέπει να κάνεις την αλλαγή χειροκίνητα.

ωραια κι αυτο τωρα πως το αλλαζω δηλαδη; το κανει το mms τεραστιο με αποτελεσμα αν θελω να στειλω μια φωτο 450kb πχ, να τη χωραει ολοκληρη, να μην τη μικραινει και τελικα να μη τη στελνει το δικτυο. ειναι κουραστικο να τη μικραινω χειροκινητα πριν την αποστολη. πηγα στις ρυθμισεις των mms στο προφιλ της vodafone αλλα το 600kb δεν το αλλαζει. μονο αν βγαλω το cab μαλλον

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

ωραια κι αυτο τωρα πως το αλλαζω δηλαδη; το κανει το mms τεραστιο με αποτελεσμα αν θελω να στειλω μια φωτο 450kb πχ, να τη χωραει ολοκληρη, να μην τη μικραινει και τελικα να μη τη στελνει το δικτυο. ειναι κουραστικο να τη μικραινω χειροκινητα πριν την αποστολη. πηγα στις ρυθμισεις των mms στο προφιλ της vodafone αλλα το 600kb δεν το αλλαζει. μονο αν βγαλω το cab μαλλον

δοκιμασε να βρεις το προγραμμα που εβαλες στο registry και προσπαθησε να επαναφερεις εκει την ρυθμιση στα 300kb.

εκει λογικα θα βρεις και την διαδρομη του uninstall μηπως και μπορεσεις να το τρεξεις χειροκινητα αν και μου φενεται δυσκολο.

δευτερη περιπτωση να ανοιξεις το sktools. εχει uninstall tool. πρεπει να λεει καπου installed programs. μηπως εκει το βρεις.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

δοκιμασε να βρεις το προγραμμα που εβαλες στο registry και προσπαθησε να επαναφερεις εκει την ρυθμιση στα 300kb.

εκει λογικα θα βρεις και την διαδρομη του uninstall μηπως και μπορεσεις να το τρεξεις χειροκινητα αν και μου φενεται δυσκολο.

δευτερη περιπτωση να ανοιξεις το sktools. εχει uninstall tool. πρεπει να λεει καπου installed programs. μηπως εκει το βρεις.

ωχ! βουνο μου ακουγονται ολα, αλλα θα προσπαθησω! ευχαριστω φιλε μου :(

www.macspot.gr

• Administrators

Αυτό που εγκατέστησες έκανε μια αλλαγή στη registry. Απευθύνσου εκεί που το κατέβασες, βρες ποια είναι η εν λόγω αλλαγή και επανέφερε τη ρύθμιση στην default τιμή της.

Modpic.gif

Ειρηνη, πηγαινε στο registry στο παρακατω κλειδι :

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Jataayu\Messaging\MMS\Profile\GSM]

και στο κλειδι "SendLimit" λογικα θα εχει την τιμη 600.

εκει βαλε εσυ το 300 και θα εισαι οκ.

δοκιμασε και πες μας.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλησπέρα.

Τα όποια προγράμματα εγκαθιστούμε στο τηλέφωνο πού είναι σωστό να γίνεται η εγκατάσταση; Στην κάρτα μνήμης ή στην ίδια την συσκευή;

Επίσης, πώς μπορώ να βάλω μια απλή φωτογραφία σε JPG ως ταπετσαρία στο today screen;

Άκυρο για την φωτογραφία το βρήκα!

Edited by maraki_sse

• Administrators
Τα όποια προγράμματα εγκαθιστούμε στο τηλέφωνο πού είναι σωστό να γίνεται η εγκατάσταση; Στην κάρτα μνήμης ή στην ίδια την συσκευή;

Προγράμματα που επηρεάζουν αρχεία συστήματος ή τρέχουν στο background, όπως πχ. ένα πληκτρολόγιο, στην κύρια μνήμη. Όλα τα υπόλοιπα όπως πχ. ένα πρόγραμμα πλοήγησης, στην κάρτα μνήμης.

Modpic.gif

Καλησπερα,θελω να κανω

μια ερωτηση που μαλλον αφορα ολους. Το ηχοσυστημα μου εχει θυρα usb,συνδεοντας τη συσκευη μου μεσω του καλωδιου το κινητο φορτιζει κανονικα οπως φαινεται. Ειναι ασφαλης η φορτιση με αυτο το τροπο???? Ευχαριστω πολυ....

παιδια εχω 3 ερωτησεισ υπαρχει cab για να κανω το hd2 web camera?υπαρχει cab που να εμφανιζει την φωτογραφια οταν με παιρνουν τηλεφωνο σε ολη την οθονη?τελοσ ποιο προγραμμα να βαλω για να βλεπω tv απο το κινητο ευχαριστω

Ειρηνη, πηγαινε στο registry στο παρακατω κλειδι :

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Jataayu\Messaging\MMS\Profile\GSM]

και στο κλειδι "SendLimit" λογικα θα εχει την τιμη 600.

εκει βαλε εσυ το 300 και θα εισαι οκ.

δοκιμασε και πες μας.

κι ομως φιλε μου εχει την τιμη 300 αλλα στελνει 600.. σε κουφανα ε? μονο το κινητο μου αυτα... εγκατεστησα και το sktools και ουτε αυτο ανιχνευει το cab.. τελος παντων.. θα υπομονεψω μεχρι να αλλαξω ρομ και θα λυθει ουτως η αλλως:O

www.macspot.gr

κι ομως φιλε μου εχει την τιμη 300 αλλα στελνει 600.. σε κουφανα ε? μονο το κινητο μου αυτα... εγκατεστησα και το sktools και ουτε αυτο ανιχνευει το cab.. τελος παντων.. θα υπομονεψω μεχρι να αλλαξω ρομ και θα λυθει ουτως η αλλως:O

κολλησε το ιντερνετ μου και εγραψα το ποστ 2 φορες.

παρακαλω καποιον διαχειριστη να το διαγραψει :).

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

ετυχε να δω την απαντηση σου μιας και ξενυχτησα να δω τον παναθηναικο.

κανε μεσα στο registry μια αναζητηση την λεξη "600".

θα σου βρει αρκετα κλειδια.

οταν θα βρεις το κλειδι που αναφερεται στα mms θα το αλλαξεις σε 300.

για κανε και μια δοκιμη τετοια και πες μας. αυτο ειναι πιο ευκολο.

LG G2 32GB D800 LTE

ετυχε να δω την απαντηση σου μιας και ξενυχτησα να δω τον παναθηναικο.

κανε μεσα στο registry μια αναζητηση την λεξη "600".

θα σου βρει αρκετα κλειδια.

οταν θα βρεις το κλειδι που αναφερεται στα mms θα το αλλαξεις σε 300.

για κανε και μια δοκιμη τετοια και πες μας. αυτο ειναι πιο ευκολο.

εκ πρωτης, μια και εισαι φιλαθλος ευχομαι πραγματικα να κερδισε ο παναθηναικος!:happy: κανοντας αναζητηση στη registry οπως προτεινες βρηκε μονο ενα αποτελεσμα με την τιμη 300 και αφορουσε τις bmp εικονες... παρολα αυτα βρηκα το φακελο mms της vodafone και παρατηρησα πως στο κλειδι WAP1SendDefaultSize εχει την τιμη 614400 ενω στο WAP2SenddefaultSize εχει την τιμη 102400... εχει καποια σημασια αυτο μηπως?:O

www.macspot.gr