manolis_33 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 240 ευρω μου παν απο ACE για το τζαμι.. οτι να ναι.. εγω το βρισκω ενα 50αρικο το digitizer. εχει περασει ποτε κανεις? θα τα καταφερω μονος μου? η να το πεταξω το κινητο? ΝΑ ΤΟ πεταξεις?? παρε το τζαμι κ τραβα βρες καπιον που ξερει να στο αλαξει κ δοστου κ 20 ευρω γ το κοπο του κ μια χαρα! τραβα σε ενα γερμανο κ βρες ενα τεχνικο κ πες του το στα ισια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoskats Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Βρήκα το greek dialer αλλά δεν μπορώ να δώ το directory windows στο HTC μέσω του υπολογιστή μου. Πρέπει να είναι κάτι απλό αλλά δεν το έχω καταφέρει. Κάποια βοήθεια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koemsidis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 εγω εχω το κινητο μου εδω και εναν χρονο και τςρα η οθονη δεν ανοιγει πεστε μου αμα εχει 2 χρονια εγγυηση ??? :worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 εγω εχω το κινητο μου εδω και εναν χρονο και τςρα η οθονη δεν ανοιγει πεστε μου αμα εχει 2 χρονια εγγυηση ??? :worry::worry::worry: Έχεις, εφόσον δεν του έχεις περάσει HardSPL και coocked rom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 παιδια ξερετε αν υπαρχει καποιο alarm το οποιο λειτουργει ακομα κ αν το HD2 ειναι κλειστο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Καλημέρα, είμαι καινούργιος! Εχω ενα HTC HD2 & ένα TOUCH HD, διαβάζοντας το εκπληκτικό thread στο forum κατάφερα να περάσω cooked ROM την "Artemis HD2 ROM Family Ver 24.0 Gen II". Είναι πολύ καλή γρήγορη, σταθερή. Το πρόβλημά μου είναι πως όταν θέλω να καλέσω - να ψάξω μια επαφή από το πληκτρολόγιο της "κλήσης τηλεφώνου" : 1) η αντιστοίχηση των γραμμάτων σε κάθε πλήκτρο είναι ξανά διαφορετική σε σχέση με του HD1 δηλαδή είναι σειριακή η ακολουθία 2 = ΑΒΓ δηλ. το Γ βγαίνει στο πλήκτρο 2 κι όχι στο πλήκτρο 4 (που είναι το G). Ερώτημα 1ο : αυτό αλλάζει με κάποιο τρόπο ; 2) Αν δεν αλλάζει θα μπορούσα να βρώ κάποιο προγραμματάκι που να μου δείχνει μαζί με τους αγγλικούς χαρακτήρες "τυπωμένους" στον κάθε αριθμό και τους ελληνικού π.χ. για το πληκτρο "2" να μου δείχνει ABC & ΑΒΓ. 3) μπορεί να περάσουμε αγγλική ROM και να βλέπουμε & να γράφουμε ελληνικά ; Αν ναι με τι τρόπο ; Το HTC HD κάνει και τα 2. Κατάφερα να περάσω και σ' αυτό Windows mobile 6.5.x (ROM_6.5_GREEK_BUILD_21897_10.04.2010_GRIGORIS) και είναι ταχύτατο πλέον ! Συγνώμη αν μακρυγορώ αλλά είναι αρχή και είμαι γεμάτος απορίες ! Καλά θα κάνεις να αρχίσεις να διαβάζεις το πρώτο ποστ! Έχει απάντηση για το 90% όλων των ερωτήσεων που έχει και που θα έχει ένας νέος χρήστης!!! 240 ευρω μου παν απο ACE για το τζαμι.. οτι να ναι.. εγω το βρισκω ενα 50αρικο το digitizer. εχει περασει ποτε κανεις? θα τα καταφερω μονος μου? η να το πεταξω το κινητο? Έπεσε βλέπω η τιμή, είχε 300 πριν από κανένα τρίμηνο! :p Βρήκα το greek dialer αλλά δεν μπορώ να δώ το directory windows στο HTC μέσω του υπολογιστή μου. Πρέπει να είναι κάτι απλό αλλά δεν το έχω καταφέρει. Κάποια βοήθεια ; Ο φάκελος των windows δεν είναι ορατός από τον υπολογιστή! Αλλά τι σχέσει έχει ο greek dialer με τον φάκελο των windows;;; :wacko::wacko::wacko: εγω εχω το κινητο μου εδω και εναν χρονο και τςρα η οθονη δεν ανοιγει πεστε μου αμα εχει 2 χρονια εγγυηση ??? :worry::worry::worry: Αν μπορείς κάνε πρώτα ένα hard reset με τα κουμπιά, μπορεί να φτιάξει! Είσαι σίγουρος ότι δεν ανάβει η οθόνη ή δεν ανάβει όλο το κινητό;;; Επίσης αν το πας στο service, θα πρέπει να περάσεις το original spl (αν το έχεις πειράξει) μέσω του υπολογιστή (αφού η οθόνη δεν ανάβει) παιδια ξερετε αν υπαρχει καποιο alarm το οποιο λειτουργει ακομα κ αν το HD2 ειναι κλειστο??? Όχι, είναι θέμα hardware! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Μπορεί κάποιος να τη κάνει τη δουλειά από εδώ? πάντως από τη στιγμή που κάποιος τεχνικός σε Γερμανούς κτλ δεν έχει φτιάξει htc ξανά δε ξέρω αν θ έχει πείρα.. Κ αν αναλαμβάνει τέτοια υποχρέωση.. Γιατί αν πάθει κάτι? Είμαι κ Κρήτη κ δεν εχω πολλές προσβάσεις.. Μπορώ ν τ στείλω Αθήνα σ φίλους μου αν υπάρχει κάποιος.. Κατεβασα ένα βίντεο από YouTube κ φάνηκε υπερβολικά δύσκολη η αλλαγή.. Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Μπορεί κάποιος να τη κάνει τη δουλειά από εδώ? πάντως από τη στιγμή που κάποιος τεχνικός σε Γερμανούς κτλ δεν έχει φτιάξει htc ξανά δε ξέρω αν θ έχει πείρα.. Κ αν αναλαμβάνει τέτοια υποχρέωση.. Γιατί αν πάθει κάτι? Είμαι κ Κρήτη κ δεν εχω πολλές προσβάσεις.. Μπορώ ν τ στείλω Αθήνα σ φίλους μου αν υπάρχει κάποιος.. Κατεβασα ένα βίντεο από YouTube κ φάνηκε υπερβολικά δύσκολη η αλλαγή.. κρητη ε?? κ εγω κρητη ειμαι λοιπον αμα εισαι κ χανια εισαι πολλυ τυχερος εχω ενα κολητο μου που δουλευε στο γερμανο κ ειναι αστερι μαστορας σου τον κανωνιζω εγω χανια εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 ξερει κανεις πως μπορω να κανω περιστροφη στης φωτογραφιες???εχω ζαλιστει να ψαχνω!!! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Πολύ καλή η τοποθέτηση σου Βαγγελη. Αντικατροπτιζει την πραγματικότητα. Μπορεί το λειτουργικό να είναι πεπαλαιομενο αλλά η συσκευή με την συμβολή του xda προσφέρει τα περισσότερα από κάθε άλλη αυτή την στιγμή. Ετσι ειναι, πραγματικα. Δυστυχως σοβαρο android θα δουμε στη χωρα μας μετα το Νοεμβρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 (edited) Χανία είμαι φίλε! Να παραγγειλω οθόνη δλδ? :ρ Edited July 16, 2010 by anesperos13 Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Χανία είμαι φίλε! Να παραγγειλω οθόνη δλδ? :ρ σου εστηλα pm δες τα εισερχομενα σου στειλε μυνημα αμα θες να ρωτησεις κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Energy.Leo.23569.Sense2.5.Cookie.Jul.16.7z Ξέρει κάποιος πως απενεργοποιούμε την δόνηση από το start και το Χ Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoskats Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 (edited) anesperos 1. Η ερώτηση 3 πράγματι απαντιέται στην 1η σελίδα & το είδα εκ των υστέρων 2. Οι ερωτήσεις μου 1 & 2 δεν έχουν απαντηθεί στην 1η σελίδα 3. σε ότι αφορά στην σχέση του dialer με τα windows το βρήκα σε αυτό το forum : http://www.navimania.gr/showpost.php?p=225337&postcount=250 πέρασα το αρχεία μέσω του total commander for CE στο directory των windows αντικατέστησα μέσω registry editor το αρχείο που βλέπουν τα windows αλλά δεν δούλεψε. Θα ήμουν ευγνώμων αν μου έδινες κάποια βοήθεια περαιτέρω για τις ερωτήσεις 1) και 2) Edited July 16, 2010 by ioathe Διπλό post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Ναι μόνο που δε σου απάντησα εγώ.. Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoskats Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Ωχ Συγνώμη anesperos έχεις κάποια ιδέα για τις ερωτήσεις μου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoskats Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 EchiDNA Προφανώς αυτά που λέω στον anesperos αναφέρονται σε σένα. Επίσης το greek dialer το βρήκα από την 1η σελίδα :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3127066#post3127066 που λέει καθαρά ότι "Ο dialer εμφανίζεται στα ελληνικά ρίχνοντας στα win τα παρακάτω αρχεία" αυτό έκανα κι επειδή έχουν άλλη ονομασία τα αρχεία που αναφέρεται η registry έκανα αλλαγές με τον CEREGEDITOR. Τι δεν έχω καταλάβει καλά ; Οπως κατάλαβες μ' ενδιαφέρει να βλέπω στον υπάρχον dialer ελληνικά όπως δείχνει η png φωτογραφία Assets_dialer_Normal.bmp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Δυστυχως σοβαρο android θα δουμε στη χωρα μας μετα το Νοεμβρη... Τι εννοείς; Μιλάς για Android στο HD2 ή γενικότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Τι εννοείς; Μιλάς για Android στο HD2 ή γενικότερα; Για σοβαρο hardware σε android περιβαλλον μιλω (χαρακτηριστικο τετοιο παραδειγμα το droid x, την ευρωπαικη εκδοση του οποιου θα αργησουμε αν δουμε). Για το hd2 δεν περιμενω τιποτα περισσοτερο απο τα γνωστα experimental tools... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 EchiDNA Προφανώς αυτά που λέω στον anesperos αναφέρονται σε σένα. Επίσης το greek dialer το βρήκα από την 1η σελίδα :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3127066#post3127066 που λέει καθαρά ότι "Ο dialer εμφανίζεται στα ελληνικά ρίχνοντας στα win τα παρακάτω αρχεία" αυτό έκανα κι επειδή έχουν άλλη ονομασία τα αρχεία που αναφέρεται η registry έκανα αλλαγές με τον CEREGEDITOR. Τι δεν έχω καταλάβει καλά ; Οπως κατάλαβες μ' ενδιαφέρει να βλέπω στον υπάρχον dialer ελληνικά όπως δείχνει η png φωτογραφία Assets_dialer_Normal.bmp Απλά τα αντιγράφεις και κάνεις ένα soft reset! Μετά δουλεύει, τόσο απλό! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Ετσι ειναι, πραγματικα. Δυστυχως σοβαρο android θα δουμε στη χωρα μας μετα το Νοεμβρη... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "σοβαρό hardware" Το desire δεν έχει το ίδιο h/w με το Λεο ας πούμε, με μια μικρή διαφορά στη διαγώνιο της οθόνης? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "σοβαρό hardware" Το desire δεν έχει το ίδιο h/w με το Λεο ας πούμε, με μια μικρή διαφορά στη διαγώνιο της οθόνης? Εννοω σοβαρη ποιοτητα κατασκευης (οχι αλλη πλαστικουρα, φτανει) και οθονη τουλαχιστον 4.3. Φυσικα πλεον παμε και σε μεγαλυτερα μεγεθη ram,rom (1 gb), μια καλη gpu κι οχι κατ'αναγκη μεγαλυτερο επεξεργαστη (γιατι δε θα βγαζουμε ουτε μιση μερα - η τεχνολογια των μπαταριων δεν εχει προχωρησει καθολου)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 μια καλη gpu κι οχι κατ'αναγκη μεγαλυτερο επεξεργαστη (γιατι δε θα βγαζουμε ουτε μιση μερα - η τεχνολογια των μπαταριων δεν εχει προχωρησει καθολου)... Έχει προχωρήσει όμως η τεχνολογία των επεξεργαστών που είναι αφενός δυνατότεροι, αφετέρου λιγότερο ενεργοβόροι από τους αντίστοιχους του παρελθόντος. Τέλος πάντων, επειδή είμαστε εντελώς off topic, δεν είναι λογικό να απαιτούμε από μια συσκευή με windows mobile να σηκώνει android λειτουργικό απροβλημάτιστα και σωστά ανέφερες ότι τέτοιες προσπάθειες εξυπηρετούν δοκιμαστικές τεχνικές και τίποτα παραπάνω. Όσον αφορά το hardware, η εξέλιξη του και η εμφάνιση σε κάθε μελλοντική συσκευή είναι καθαρά θέμα marketing. Τι άλλο να πούμε πάνω σε αυτό; Ας κλείσουμε τις φιλοσοφικές αναλύσεις λοιπόν και ας επανέλθουμε στα της συσκευής. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Εχω παρατηρησει απο ολους σας πως γλυκοκοιτατε τα Android και ''μειωνεται'' κατα καποιο τροπο τα windows mobile....και ρωτω εγω,πως ειστε τοσο σιγουροι πως τα windows mobile 7 θα ειναι χειροτερα απο τα Android???? Απ'οσο ξερω η κυκλοφορια τους εχει παρει παραταση 2 φορες που σημαινει πως ειναι αποφασισμενοι να ''χτυπησουν'' τα υπολοιπα λειτουργικα....μην απογοητευεστε λοιπον.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 πως ειστε τοσο σιγουροι πως τα windows mobile 7 θα ειναι χειροτερα απο τα Android???? Σίγουρος δεν είναι κανένας, αλλά έχεις δει τις πρώτες παρουσιάσεις και χαρακτηριστικά; Ψάξτο λίγο και θα πάρεις την απάντηση μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts